- 1 Aralık 2015
- 16
- 4
- 1
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #207.781
çok yakiyomuCanım ben eşime sıktırdım
Yok canım cok yakmıyor ama işte o an panikleme bak benim gibi hemen sıkar sıkmaz da deneme yakması 30 saniye sürüyor en fazla ama hemen uyusuyor önce kendin elinle dene zaten acı sıfırçok yakiyomu
Egzersiz yapıyorum. Daha yeni kalktım orta parmak çok yaktı zorladı nasıl olacak bilmiyorum. En fazşa on beş dk yapabildim yanmasına dayanamadımKimler hangi aşamada kızlar
Kayganlastirici bol bol sur içi kuru olduğundan da yakabilirEgzersiz yapıyorum. Daha yeni kalktım orta parmak çok yaktı zorladı nasıl olacak bilmiyorum. En fazşa on beş dk yapabildim yanmasına dayanamadım
Bende beş gündür egzersiz yapıyorum su an 8cm genişliğinde A paratla çalışıyorum 12cm kadar kalinlastirinca eşle deneme yapacamKimler hangi aşamada kızlar
Egzersizi yaparken sık gevşek bırak yavaş yavaş geçiyoEgzersiz yapıyorum. Daha yeni kalktım orta parmak çok yaktı zorladı nasıl olacak bilmiyorum. En fazşa on beş dk yapabildim yanmasına dayanamadım
Çok iyi kısa bi sürede bi hafta ya başarırsın inşallahBende beş gündür egzersiz yapıyorum su an 8cm genişliğinde A paratla çalışıyorum 12cm kadar kalinlastirinca eşle deneme yapacam
İnternettekilere baktığımda 3 cm falan yazıyo hiç anlamadımArkadaşlar aparatini eni kac cm olMali pns boyu olan vibrator almayı düşünüyorum lütfen acil cvp
Teşekkür ederim canm bol sürmeye özen gösteriyorum ama alışma evresi herhalde en başta kulak çubuğunu bile sığdıramam diye düşünmüştüm bu da büyük bi gelişmeKayganlastirici bol bol sur içi kuru olduğundan da yakabilir
Gevşetip bırakıyorum ama parmağı sıkacak kadar olmuyo çok rahatım zaten kasmıyorum ama sorun yoktur değil mi. Yanlış mı yapıyorum acabaEgzersizi yaparken sık gevşek bırak yavaş yavaş geçiyo
Evet cnm bugunde 11 gün oldu sanırım pazartesi doktora gidicem. Bende öyle kanama felan olmadı .test de negatif çıktı hayırlısı bakalım. Adet için dedim maydanoz suyu felan yapim.komşu da dedi istebenimde testde negatif çıktı kan testi yaptir dedi.yine kafam karıştı .bu karışıklık da çok kötü yaAynı adet belirtilerini yaşadım. Benim mens olmadan bir hafta önce pembe bir kanamam oldu sonra durdu. Şüphelendim baktırdım pozitif cikti. Senin 9 gün adetnmi gecikti
Sorun yoktur alışacak orası yapacak birşey yok mecbur yani :)Gevşetip bırakıyorum ama parmağı sıkacak kadar olmuyo çok rahatım zaten kasmıyorum ama sorun yoktur değil mi. Yanlış mı yapıyorum acaba
Insallah hepimiz en kisa zamanda atlatirizÇok iyi kısa bi sürede bi hafta ya başarırsın inşallah
Sen ne durumdasin kendini yazmamissinÇok iyi kısa bi sürede bi hafta ya başarırsın inşallah
Ben 2 parmak rahat alıyorum birde aparat yapmıştım onu da rahat alıyorum 11 cm civarı. Birde eşimle denedim yarısı girdi devamı gelmedi :)Sen ne durumdasin kendini yazmamissin
idrar testi negatif çıkar. kan testinde kesin pozitifdir. idrar testi 15 gün sonra falan pozitif oluyo bazen. sakın maydonoz suyu içme. bebek varsa düşük yaptırırEvet cnm bugunde 11 gün oldu sanırım pazartesi doktora gidicem. Bende öyle kanama felan olmadı .test de negatif çıktı hayırlısı bakalım. Adet için dedim maydanoz suyu felan yapim.komşu da dedi istebenimde testde negatif çıktı kan testi yaptir dedi.yine kafam karıştı .bu karışıklık da çok kötü ya
E çok iyi ozmn sende yenmişsin iste yarısından sonrasi da gelir. A paratta daha uzun şekilde alabiliyo muydunBen 2 parmak rahat alıyorum birde aparat yapmıştım onu da rahat alıyorum 11 cm civarı. Birde eşimle denedim yarısı girdi devamı gelmedi :)
Bence A paratla calis penis boyuna gelene kadar çünkü o kadar kalin birşeyi aldığına inandığın anda eşinle çok rahat yaparsin cnm. Bende egzersiz olmadan her seferinde esle deneme yaptigimda aciya dayanamiyordum cok degisik dayanilmayacak bi aci yanma oluyodu. Simdi penis boyutuna yaklasan bi aparatla calisiyorum ne aci var ne yanma. Bence cok gec kalmadan sende aparat kalinlastirarark devam etmerhaba arkadaşlar ben evleneli 1sene olacak maalesef hala ilerleyemedik her denemede bölgede acaip bi yanmam oluyo bu yüzden geri cekiyorum kendimi bi arkadaslmln tavsiyesiyle parmak egzersizine artlk başladım dün ilk kez.isaret parmaglml nerdeyse tümünü sokabildm hemde krem fln da sürmeden hiçte acimadl saslrdlm bugünde orta parmaglml denedim gene oldu ama 2parmakla yapamadlm sanlrsam yanyana yaptığım için burada okuduğumuz gore küs. işareti yapmak lazlmmls.zara bi zararl olurmuki sizce bu egzersizlerin ?ve de aparat almasakta yeneriz dimi bunu bunaldlm artlk ruhum cook aclyoilk denememe rağmen bunlarl yaptlglm için çok mutlu oldum .2gun de bunlarl yapabildiğim için hemen esimle deneme yapmak istiyorum ama ya yine olmazsa diye de cekiniyorumda offf :-( nekdr devam etmeliyim bu egzersizlere sizce bi akıl werin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?