Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

merhaba arkadaşlar. bende sizler gibi vajinismus belasıyla 2 buçuk sene geçirdim.. çok şeyler yaşadım. çok zor günler geçirdim. eşimle ayrılma derecesine geldik. ailelerimiz öğrendi.. ama ben pes etmedim..internetten son bi çare aradım. daha önce çekingenlikle bakardım acaba yalan mı dolan mı diye sitelere. ama artık son çaremdi mecburdum bi yere başvurmaya.. doktor saygın beyi gördüm..şansımı denemek istedim. artık son çaremdi. aradım telefona kendisi çıktı. çok güzel telkinlerde bulundu. benm içim hala tedirgindi tabi.. annemle birlikte saygın beyin kliniğine gittik. orda bizi mine abla karşıladı güleryüzüyle. görüşmeler seanslar başladı artık. seanslar sırasında bile eşim beni hep olumsuz etkiledi. ama yılmadım.saygın bey sağolsun hep yüksek tutttu moralimi. ve seansım bitti.4 seans sonucu tedavim bitti. eşimle ilk denememzde yendim..eşimin yüzündeki o gülümse o kadar mutluluk vericiydiki..internette yazan o yenmiş olanların mektuplarına inanamazdım. ama ben yendimm. Allahım bana bunu nasip etti. şimdi eşimle o kadar mutluyuz ki. boşanma eşiğinden dönen biz değilmişiz gibi. şimdi 6 haftalık kadar hamileyim. ve eşim beni el üstünde tutuyor. Allahım isteyen herkese versin.. sizlerede yardımcı olmayı çok isterim..hiç birimiz farklı değiliz..

Bende bu süreçten geçtim evliliğim ilk ayı bunu farkettik.esim internetten araştırdı.bana vajinismussun dedi.yardim almamız gerekiyor dedi.ve cinsel terapi uzmanına gittik 3.cü 4.cü seansta eşimin de desteği ile aştık bu sorunu 1 ay bile sürmedi.bence zaman kaybetmeyin ve dışardan bir uzman yardımına basvurun.bu bir ayni zamanda erteleme hastalığı.ertelemeyin...

O zaman ne mutlu size diyorum inşallah çocuklarinizlada mutlu olursunuz ....ama doktor olayina katıldığım gibi birde herkesin imkanı o kadar olmayanda var mesela ben kendi adıma 5 bin vercek durumda değilim suan evet tedavi ne güzel bişiy ama o parayı vermekte ne yazıkki zor bazen .... gidenler hep gittik yendik diyor hiç bahsegmiyorlar ilk konuşma söyle oldu saygın bey söyle yapın yapısı böyle ve ilk denerken bunu yaparsan rahat olursun kafan söyle daha rahat olur bunları sizde uygulayın diyeni hiç bu sitede görmedim hep şunu söylüyorlar gidin tedavi olun çok süper tedavi nedir kişiye özel .... vajinusmus bilgisizlik ve bu bilgisizlikten kaçma hastalığı fizyolojik sıkıntı yoksa bence tedavi hep aynı bilgisizliği gidermek dilerim bütün arkadaşlarım bugün ilk denemede yener mutluluk dolu günleri olur

Kesinlikle size katılıyorum aynı şekilde süleyman beye gitmeyi bende istiyorrum ama 5000 verecek durumum yok, patentli çubukları varmış evde ben de yapabilirim diyorum uğraşıyorum parmak alabiliyorum ama aparat denemedim eşimle misyoner pozisyonda sıkıntı çekiyorum yanma oluyo bende, aparat alacağım netten onunla deneyeceğim egzersiz yapamıyorum vaktim olmuyo üşeniyorum ama bura sayesinde yalnız değilim içim rahat birgün olacak ama ne zaman ...........

canım öncelikle seni tebrik ederim inşallah sag salim yavruna kavusursun.saygın bey'e bende gittim bundan 3ay önce ben yurt dışında yasıyorum sırf saygın bey ile görüşmek için gittim.dediniz gibi tlf aradım randevu yaptım ilk muayne üçreti olarak benden 400tl aldı muayne olarakda hiç bişey yapmadı sadece afedersin catala cıktım vajınama uzakdan baktı pecete ile sildi biraz akıntın var dedi bu.saygın beyi bende cok arastırdım ona gelen mektupları okudum cok umut vadediciydi.ve benden 4000tl istedi.okadar umutsuzdumki boynu bükük olarak londra ya geri geldim.şimdi diyorumki iykide caresiz anımda o parayı vermemişim evde aparatımı hazırladım tam 5günde kırtuldum bin şükür.beni yalnış anlama yaptıgın yalnış demiyorum durumun barsa cok iyide yapmışsın sadece burdaki arkadaşlara sesleniyorum bunu sizde başarabilirsiniz yardım almadan sonucda doktordan yardım alsanız bile berilen aparatı siz içinize sokucaksınız sihirli deymek yok bu doktorlarda biraz cesaret ile biz kadınların basaramıcagı hiç bişey yok allah yardımcınız oldum.arkadasım senide canı gönülden tebrik ederim.

size katılıyorum canı gönülden . herkesin tek bildiği ve söylediği tedavi olun. ama resmen bunu kullanan doktorlarda var 5.000 lira alan doktorlar kusura bakmayın arkadaşlar ama durumu kullanıyorlar . insanların en özel probleminden zengin olup köşe dönmeyi amaçlıyorlar. Arkadaşım bende 3 haftadır cinsel terapiste gidiyorum öle uçuk fiyatlara değil çok şükür. 1000-1500 arasında sonuçlanacak. net bişey söyleyemiyorum çünkü bu fiyat bana bağlı seans ücreti olarak alındığı için. şuan 3 seans oldu ve asla yapamayacağıma inandığım şeyleri gerçekleştirebiliyorum. İstersen ben sana doktorun ugulamalarını yazabilriim. Ama net bi sonuç için daha 2 haftam var o yüzden direk uygulamalarını yazmadım. Kişiye özel falan değil aslında tedavi evet korkularımızı konuştuk doktor ile ama verdiği ödevler, egzersizler herkes için aynı . İnşallah tamamen çözümlendiğimde seve seve yardım etmek isterim. Bildiğim bana uygulanan ne varsa yazarım , paylaşırım.

kesinlikle doktor ya da cinsel terapist doğru yönlendirme ile koçluk yapıyor . Ancak asıl başaran biziz. her uygulamayı kendimiz ve eşimiz yapıyoruz. Bu korku ile mantığın savaşı zaten.

size katılıyorum canı gönülden . herkesin tek bildiği ve söylediği tedavi olun. ama resmen bunu kullanan doktorlarda var 5.000 lira alan doktorlar kusura bakmayın arkadaşlar ama durumu kullanıyorlar . insanların en özel probleminden zengin olup köşe dönmeyi amaçlıyorlar. Arkadaşım bende 3 haftadır cinsel terapiste gidiyorum öle uçuk fiyatlara değil çok şükür. 1000-1500 arasında sonuçlanacak. net bişey söyleyemiyorum çünkü bu fiyat bana bağlı seans ücreti olarak alındığı için. şuan 3 seans oldu ve asla yapamayacağıma inandığım şeyleri gerçekleştirebiliyorum. İstersen ben sana doktorun ugulamalarını yazabilriim. Ama net bi sonuç için daha 2 haftam var o yüzden direk uygulamalarını yazmadım. Kişiye özel falan değil aslında tedavi evet korkularımızı konuştuk doktor ile ama verdiği ödevler, egzersizler herkes için aynı . İnşallah tamamen çözümlendiğimde seve seve yardım etmek isterim. Bildiğim bana uygulanan ne varsa yazarım , paylaşırım.

nereye, hangi doktora gidiyorsunuz bilgi verebilir misiniz uygunmuş kendi başına yenemeyenler adına...

Gerçekten kendi adıma çok sevinirim zeynepsultaninci buna ihtiyaç olduğunu düşünüyorum .... en azından katkısı büyük olur Allâh razı olsun cümlesini kazanmak bile hepimize yeter diye düşünüyorum burda tanımadan hepimiz birbirimize ozelimizi açıyoruz söyle yaptık olmadı böyle yapsak nasıl olur gibi ...en azından rahat hissediyoruz kendimizi dilerim asariz ve emeği yardımı geçen herkese teşekkürlerımizi sunarız Rabbîm hepimizi n yardimcisi olsun zor bir süreç ama ne mutlu ki sabır ediyoruz inşallah sabrın sonu selamettir o selamete ermek dileğiyle

Acaba evde penis boyutuna yakın nasıl bi aparat hazırlayabiliriz arkadaşlar? Ben 2gunde önce işaret parmaglml sonrada orta parmaglml alabildi m 2liyide denedim ama yanyana yaptığım icinmi az geri 2parmk için ne yapmıştır lazlm?bitsin artık su işkence psikolojik bozuldu

Aparat kullanmadan sdc parmak egzersizine yenen verml acabasartml aparat parmagll içeri alabiliyosak iliskidede yapabliriz anlamına gelmezmiki ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…