- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #207.821
canim Bende tek parmaktan sonra iki parmak direk gecemedim. Normal kurşun kaleme havlu kağıt şar işgünü strecle ve kondom geçirip oyle aparat yapabilirsin gün geçtikçe kalinlastirirsin yine ben oyle ilerledimAcaba evde penis boyutuna yakın nasıl bi aparat hazırlayabiliriz arkadaşlar? Ben 2gunde önce işaret parmaglml sonrada orta parmaglml alabildi m 2liyide denedim ama yanyana yaptığım icinmi az geri 2parmk için ne yapmıştır lazlm?bitsin artık su işkence psikolojik bozuldu
canim Bende tek parmaktan sonra iki parmak direk gecemedim. Normal kurşun kaleme havlu kağıt şar işgünü strecle ve kondom geçirip oyle aparat yapabilirsin gün geçtikçe kalinlastirirsin yine ben oyle ilerledim[/QUOustunu strecle kondom geçir kayganlastirici sur
canım tabiki belli bi ücreti olacak. emin ol bende bu ücreti rahatlıkla vermedm. eşimin hiç bi desteği olmadı. eşimle ayrılma noktasındaydık zaten biz.. ama ben yeri geldi kolumdki bilekliği bozdurdum borç istedm ailemden yardm istedm bi şeklde bulup buluştrdum. ücret konusunda boğazınıza yapışmıyolr hemen verin diye. ben 3 veya 4. kerede bitirdim anca ödemeyi.. doktorun yaptıklarını anlatsamda emin ol onun yaptırdığı gibi olmaz evde. bi kere bu iş biazda cesaret işi. doktorn verdiği cesaretide kmse veremiyo. ben burda apartla yapan yenen arkdşlrı çok gördüm. ne guzel bşey. ama bende o cesart yoktu. ben cnsel eğitim uzmanınada gtmiştim ilk zamanlra. parmk egzersizi verdi yalnız imkanı yok yapamamıştım.. doktorun güveni altında çalışmak çok daha başka. ben illa gidin demiyom. yardm isteyene tabikiii yardm edermmO zaman ne mutlu size diyorum inşallah çocuklarinizlada mutlu olursunuz ....ama doktor olayina katıldığım gibi birde herkesin imkanı o kadar olmayanda var mesela ben kendi adıma 5 bin vercek durumda değilim suan evet tedavi ne güzel bişiy ama o parayı vermekte ne yazıkki zor bazen .... gidenler hep gittik yendik diyor hiç bahsegmiyorlar ilk konuşma söyle oldu saygın bey söyle yapın yapısı böyle ve ilk denerken bunu yaparsan rahat olursun kafan söyle daha rahat olur bunları sizde uygulayın diyeni hiç bu sitede görmedim hep şunu söylüyorlar gidin tedavi olun çok süper tedavi nedir kişiye özel .... vajinusmus bilgisizlik ve bu bilgisizlikten kaçma hastalığı fizyolojik sıkıntı yoksa bence tedavi hep aynı bilgisizliği gidermek dilerim bütün arkadaşlarım bugün ilk denemede yener mutluluk dolu günleri olur
Ben İzmirdeyim cinsel terapiste gidiyorum belgin torucu doktorum adunereye, hangi doktora gidiyorsunuz bilgi verebilir misiniz uygunmuş kendi başına yenemeyenler adına...
cok iyi ilerlemissin genislik olarak genisleterek devam et canim boyu en son büyütürsun..Kizlar son umut egzersize başladım ilk goz kalemiyle denedim oldu sonra fircayla denedim fazla kalin degil ama 10 cm vardi hic zorlanmadan olabildi ve bir gram acı olmadı inanmiyorum simdi ne yapmam lazım
Ooo baya iyi. Penis boyuna gelene kadar aparatı büyüt.Kizlar son umut egzersize başladım ilk goz kalemiyle denedim oldu sonra fircayla denedim fazla kalin degil ama 10 cm vardi hic zorlanmadan olabildi ve bir gram acı olmadı inanmiyorum simdi ne yapmam lazım
Canım nasıl kalinlastiricam :)cok iyi ilerlemissin genislik olarak genisleterek devam et canim boyu en son büyütürsun..
Ben peçete sarıp streçle sarmıştımCanım nasıl kalinlastiricam :)
Nasil acimiyo nasil hissetmeden giriyo anlamadim bile :)Ooo baya iyi. Penis boyuna gelene kadar aparatı büyüt.
Ben peçete sarıp streçle sarmıştım
Boyutlarını giderek artırınKizlar son umut egzersize başladım ilk goz kalemiyle denedim oldu sonra fircayla denedim fazla kalin degil ama 10 cm vardi hic zorlanmadan olabildi ve bir gram acı olmadı inanmiyorum simdi ne yapmam lazım
Eni 3cm mi. kalınlığından bahsediyorsun değil mi hayır canim 3cm olması mümkün değil. penis kalınlığı 12cim. Boyu da aşağı yukarı bunun kadarArkadaşlar pns eni kaç cm ki ben nlamadim bazı arkadaşlar 12 cm en den bahsetmiş ben 3 cm en için yeterli diye saniyorum
Evet oyle devam et kendine güvenin gelecek bak bende aynı şeyleri yaşamıştım. Kalinlastir her gunKızlar 3 pecete sardim yine oldu:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?