Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canim Bende tek parmaktan sonra iki parmak direk gecemedim. Normal kurşun kaleme havlu kağıt şar işgünü strecle ve kondom geçirip oyle aparat yapabilirsin gün geçtikçe kalinlastirirsin yine ben oyle ilerledim

canım tabiki belli bi ücreti olacak. emin ol bende bu ücreti rahatlıkla vermedm. eşimin hiç bi desteği olmadı. eşimle ayrılma noktasındaydık zaten biz.. ama ben yeri geldi kolumdki bilekliği bozdurdum borç istedm ailemden yardm istedm bi şeklde bulup buluştrdum. ücret konusunda boğazınıza yapışmıyolr hemen verin diye. ben 3 veya 4. kerede bitirdim anca ödemeyi.. doktorun yaptıklarını anlatsamda emin ol onun yaptırdığı gibi olmaz evde. bi kere bu iş biazda cesaret işi. doktorn verdiği cesaretide kmse veremiyo. ben burda apartla yapan yenen arkdşlrı çok gördüm. ne guzel bşey. ama bende o cesart yoktu. ben cnsel eğitim uzmanınada gtmiştim ilk zamanlra. parmk egzersizi verdi yalnız imkanı yok yapamamıştım.. doktorun güveni altında çalışmak çok daha başka. ben illa gidin demiyom. yardm isteyene tabikiii yardm edermm

Kizlar son umut egzersize başladım ilk goz kalemiyle denedim oldu sonra fircayla denedim fazla kalin degil ama 10 cm vardi hic zorlanmadan olabildi ve bir gram acı olmadı inanmiyorum simdi ne yapmam lazım

Bende 1,5 yıllık evliydim ve yapamıyordm olmuyordu..eşime sürekli orda duvar var olmuyor diyordum..denememeye başladım korkudan..öyle yüzeysel birliktelik oluyordu..aylarca yapmadık denemedik..eşimde sabret ti..beni bekledi...ama ben hiç denemek istemiyordum korkumdan..aradan 1.5 yıl gecti ve biz denemedik..sonra birgün eşim dedi artık cocuk düşünmeliyiz herkesde soruyordu cocuk varmı diye..denemeye karar verdik korkarak ve istemeyerek..birgün olmadı duvara carpıyor gibiydi..aynada baktım sanki orası kapalı et var..baska bigün oldu..

baktımki ucu sadece girdi..amabiraz acıdı..cok degil..ama asla ileriye gitmez diyordum..cünki gitmiyordu ileriye..ve acıyordu..kaçkere denedik ucu oldu..sonra acıya dayandım biraz ozaman biraz daha girdi..baska günlerde denedik yine yarıya yakını girdi..ama ilerletemiyorduk..sonra deneye deneye zamanla yarısı girdi..sonrası yine acıyordu eşimde iletlemiyordu..acıdığı için..sonra demeye deneye yarısından birazı girdi..sonra yine denedik zamanla..sonra birgün yine acıdı ama dayandım cok degil biraz..sonra bir baktımki olmuş hepsi olmuş..sonra tekrar denedik baska gün..budefa geçti gitti..kaydı hiç acımadı..sadece ilk girince acıyor..sonraları orası alıştığı için acımıyor..egzersiz yapmadım..cok araştırdım cok okudum..kendim yendim..eşimde yardımcı oldu..birlikte hareket ederek yaptık..konuşarak..sabır önemli..bir anda olmayabilir zamanla oluyor..kendiniz eşinizle deneyin...bende hiç kanama olmadı..olacak diye bişe yok..kanama olur diye korkmayın hepsigeciyor ama hiç kanamadı..korkmayın bişe yok..azcık dayanın ilk acıyo biraz sonra geciyo hiç acımıyor..deneye dneye zamanla oluyor..herseferimde biraz iletleyin az az.. Sabredin oluyor..korkulacak bişe yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…