- 11 Temmuz 2014
- 10.907
- 17.518
- 498
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #207.841
Nasıl oldu canm gözün aydın bizi de bilgilendirme bende yaptım ama uyuşturucu spreyle olduğu için oldu sayamiyorumKızlar çok mutluyum. Mart gelini oldum bende. İyi ki çok para vererek özel doktora gitmemişim. Devlet hastanesine gittim ve sizlerin sayesinde başardım. Hepinize çok teşekkür ederim.
Canım tebrik ederim darısı diğer arkadaşlara inşallaKızlar çok mutluyum. Mart gelini oldum bende. İyi ki çok para vererek özel doktora gitmemişim. Devlet hastanesine gittim ve sizlerin sayesinde başardım. Hepinize çok teşekkür ederim.
Aminn inşallah yener kurtulurlar bem inanıyorum ki birbirimize ettiğimiz dualar yavaş yavaş kabul oluyo. Yenince 40 rekat şükür namazı kılacam demiştim. Kılıp yenemeyenler için bol bol dua edecem inşallah.Canım tebrik ederim darısı diğer arkadaşlara inşalla
Caniiiim cok cok sevindim İnşallah bebisinde olur :) darisi basima esimi sabirsizlikla bekliyorumAminn inşallah yener kurtulurlar bem inanıyorum ki birbirimize ettiğimiz dualar yavaş yavaş kabul oluyo. Yenince 40 rekat şükür namazı kılacam demiştim. Kılıp yenemeyenler için bol bol dua edecem inşallah.
Ben parmak egzersizi birde penise yakın aparat yapmıştım. 2 Parmak rahat alıyodum. Aparatı da çok değil 5 6 kez rahat acısız bir şekilde aldım. İki gün önce falan penisin yarısı girmişti. Bugün denedik acısız hepsi girdi mutluluktan ağladım.[/QUOTE]Nasıl oldu canm gözün aydın bizi de bilgilendirme bende yaptım ama uyuşturucu spreyle olduğu için oldu sayamiyorum
Canim yanlis anlaşılma şurada olmus. Ben kalınlığı derken çevresini diyorum 12cm diye. Daire şeklinde dusunursen 12cm olacak çevresi anlatabildimmiArkadaşlar pns eni kaç cm ki ben nlamadim bazı arkadaşlar 12 cm en den bahsetmiş ben 3 cm en için yeterli diye saniyorum
çok sevindim kurtuldun çok sukur biri daha kurtuldu. Darısı hepimizin basinaKızlar çok mutluyum. Mart gelini oldum bende. İyi ki çok para vererek özel doktora gitmemişim. Devlet hastanesine gittim ve sizlerin sayesinde başardım. Hepinize çok teşekkür ederim.
Aminn inşallah dualarım sizinle. Bir an önce herkes yener ve bebişleri olur inşallah.çok sevindim kurtuldun çok sukur biri daha kurtuldu. Darısı hepimizin basina
Sprey kullandın mı kuzucuk :)[/QUOTE]Ben parmak egzersizi birde penise yakın aparat yapmıştım. 2 Parmak rahat alıyodum. Aparatı da çok değil 5 6 kez rahat acısız bir şekilde aldım. İki gün önce falan penisin yarısı girmişti. Bugün denedik acısız hepsi girdi mutluluktan ağladım.
Sprey kullandım mi canm yoksa tamamen dogalmi[/QUOTE]Sprey kullandın mı kuzucuk :)
Kızlar çok mutluyum. Mart gelini oldum bende. İyi ki çok para vererek özel doktora gitmemişim. Devlet hastanesine gittim ve sizlerin sayesinde başardım. Hepinize çok teşekkür ederim.
Teşekkür ederim
tebrikler
Evet p...s yönü önemli popoya doğru eğimli o yüzden girmiyo olabilir. Kendiniz yapabiliyosanız parmağınızı deneyin yönünü görün o zaman daha rahat olup nasıl hareket edeceğinizi görürsünüzcuma günü bi arkadaşımın akrabası olan doktora gittim çok tatlı bi kadındı beni alttan muayen etti sen kesinlikle vajinismus değilsin dedi bak ben dokunuyorum tepki vermiyosun dedi bana bi hap verdi birde krem verdi uyuşturan birde kayganlaştırıcı dün denedik ama gene olmadı girmedi olmuyo ya acaba sorun bende değilde eşimdemidir daha önceden böyle bir ilişkisi olmamış bir bilgisi yok çok acaba omu giremiyo bıktım artık sürekli kendimi suçluyorum olmuyo delircem sonunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?