Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

İyi de arkadaslar pns genişliği 3 parmak hatta bana doktorum 3 parmak yaparsan pns rahatlıkla olur demişti 12 cm çok degilmiyani pnisten daha geniş aparatlami çalışmak gerekiyor
Kızlar çok mutluyum. Mart gelini oldum bende. İyi ki çok para vererek özel doktora gitmemişim. Devlet hastanesine gittim ve sizlerin sayesinde başardım. Hepinize çok teşekkür ederim.
Nasıl oldu canm gözün aydın bizi de bilgilendirme bende yaptım ama uyuşturucu spreyle olduğu için oldu sayamiyorum

Canım tebrik ederim darısı diğer arkadaşlara inşalla
Aminn inşallah yener kurtulurlar bem inanıyorum ki birbirimize ettiğimiz dualar yavaş yavaş kabul oluyo. Yenince 40 rekat şükür namazı kılacam demiştim. Kılıp yenemeyenler için bol bol dua edecem inşallah.

Aminn inşallah yener kurtulurlar bem inanıyorum ki birbirimize ettiğimiz dualar yavaş yavaş kabul oluyo. Yenince 40 rekat şükür namazı kılacam demiştim. Kılıp yenemeyenler için bol bol dua edecem inşallah.
Caniiiim cok cok sevindim İnşallah bebisinde olur :) darisi basima esimi sabirsizlikla bekliyorum

Nasıl oldu canm gözün aydın bizi de bilgilendirme bende yaptım ama uyuşturucu spreyle olduğu için oldu sayamiyorum[/QUOTE]
Ben parmak egzersizi birde penise yakın aparat yapmıştım. 2 Parmak rahat alıyodum. Aparatı da çok değil 5 6 kez rahat acısız bir şekilde aldım. İki gün önce falan penisin yarısı girmişti. Bugün denedik acısız hepsi girdi mutluluktan ağladım.

Nasıl oldu canm gözün aydın bizi de bilgilendirme bende yaptım ama uyuşturucu spreyle olduğu için oldu sayamiyorum
Ben parmak egzersizi birde penise yakın aparat yapmıştım. 2 Parmak rahat alıyodum. Aparatı da çok değil 5 6 kez rahat acısız bir şekilde aldım. İki gün önce falan penisin yarısı girmişti. Bugün denedik acısız hepsi girdi mutluluktan ağladım.[/QUOTE]
Sprey kullandın mı kuzucuk :)

Sprey kullandın mı kuzucuk :)[/QUOTE]
Sprey kullandım mi canm yoksa tamamen dogalmi

Bende mart gelini olmak istiyorum dua ediiin. 13unde esimin dogumgunu biz bu durumdayken ona verebilecegim en guzel dogum gunu hediyesi bu olabilir o yuzden en gec 13une kadar bu isi bitirmis olmam lazim dularinizi bekliyorum rabbim hepimizi tez zamanda kurtarsin

cuma günü bi arkadaşımın akrabası olan doktora gittim çok tatlı bi kadındı beni alttan muayen etti sen kesinlikle vajinismus değilsin dedi bak ben dokunuyorum tepki vermiyosun dedi bana bi hap verdi birde krem verdi uyuşturan birde kayganlaştırıcı dün denedik ama gene olmadı girmedi olmuyo ya acaba sorun bende değilde eşimdemidir daha önceden böyle bir ilişkisi olmamış bir bilgisi yok çok acaba omu giremiyo bıktım artık sürekli kendimi suçluyorum olmuyo delircem sonunda

Evet p...s yönü önemli popoya doğru eğimli o yüzden girmiyo olabilir. Kendiniz yapabiliyosanız parmağınızı deneyin yönünü görün o zaman daha rahat olup nasıl hareket edeceğinizi görürsünüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…