Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ya doktor aslında eşimide çağırdı kızlık zarını bile gösterdi akşam altıma minderde koydum ama yok olmuyo girmiyo akşam gene deniycem yarında adet günüm çok kötü denke geldi

ya nefeste sıkıntı yokda ıkınmaya korkuyorum belkide ama elimden geleni yapmaya çalışyıorum ya olucak yada hiç olmuycak galiba ne kadar kötü bir durum bu kendini yarım hissetmek diğer insanlardan
Yaparsın öyle düşünme. Kendin vajinana yerleştir sonra eşin yavaş yavaş girsin. Acıdığında dursun sen kendini sık bırak o benim için çok faydalı oldu. Sıkıp bırakınca acı hissi geçiyo

cnm aynı şeyi bende düşünüyorum aynen devlet hastanesinde ablamın arkdaşı doktor sen vajinusmus değilsin dedi eşin yapamıyor dedi muayene etti çok denedik yorulduk yıprandık süleyman eserdağa gittim yüksek kenarlı kızlık zarı dedi 5000 istedi , para sorunu yüzünden kendim denemek istedim, sorunumuz hala çözülmedi ama baya yol kadettik burası sayesinde...

Allah buradaki herkesten razı olsun, onların tavsiyeleri sayesinde parmak alabildim iki parmak 2 kere denedim sadece, sonra dün ilk defa fırça rimel kalınlıgında denedim gelgit yaptım çok iyi oldu acı sıfır eşime de gösterdim, sonra eşli denedik sadece ucunu alabildim ,eşimin morali bozuldu eşimde bişi yok demekki ben yapamıyorum diye, ben okuduklarımından anlattım bişiler ddim penis boyutunda aparatla genişletelim o zaman olur belki dedim ben çok sevindim çünkü oraya bir aparat sokma fikri bile beni çok ürkütüyordu bu bir ilerleme ve buradaki arkadaşlar sayesinde inanın sexten soğumuştum inşlallah düzelir inşallah tam anlamıyla bir ilişki olur, Allah buradaki herkesten razı olsun....

Aparat hazırlayabilirsin inceden kalına doğru.aparatı kremle ve birazda uyuşturu krem sür deliğin üzerinde dur nefes al verirken it ve sonrada sıkıca ıkın öyle it
ben saf zeytinyaği kullaniyorum egzersizlerimde. Aparat yapmam şartmı sonuçta 3 parmak p..ns eninde çünkü hatta biraz daha kalın

Kızlar mrb.aranızda yeniyim.kendimi tanıtayım.25 yaşındayım.2 buçuk aylık evliyim . Eşimle ilişkiye giremiyorum.sizler bana umut oldunuz.artık aranızdayım ben de.yorumlarınızla egzersizlere başlayacağım bu akşam eve gidince

Kızlar psikoloğa gitmeyi düşünüyordum sizler sayesinde motive oldum.yalnız olmadığımı hissettim şükür!şu sorun için siteye üye oldum. Yalnız bir şey merak ediyorum, vajinal ilişkiye giremiyorsunuz eşinizi başka yöntemlerle tatmin ediyo musunuz?biz eşimle her gece oral, sürtünme vb.şekilde yakınlaşma gerçekleştiriyorz.aslında bu işin kolayına kaçmak oluyor benim için.ancak artk üstüne gideceğim

Sen ne durumdasın cnm. Anlar ona göre yardımcı olalım sana. Bi uzmana göründün mü fizyolojik bi sorunun olmadığına dair

Hayır doktora gitmedim.aynada vajinal görüntüme baktım.ıkındığımda vajinam açılıyor.yine de gitmem gerekir mi doktora?
Yani bilmiyorum ama kızlık zarı kalın olabiliyo bazen. O yüzden bi jinekologa gitmekte fayda var. Mesela ilk gittiğim doktor bana vajinanın yarısı yapışık dedi. Onun için iyi ve güvendiğiniz bi doktora görünün bence

Kızlar çok mutluyum. Mart gelini oldum bende. İyi ki çok para vererek özel doktora gitmemişim. Devlet hastanesine gittim ve sizlerin sayesinde başardım. Hepinize çok teşekkür ederim.
Tebrik ederim cok sevindim darısı bizlere insallah... en son kendi cift parmaginizi mi aldiniz yoksa esinizinkini mi bi de nasil bir aparat yaptiniz ve egzersizi yaptiginiz pozisyon da mi basardiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…