- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #207.881
Şubat gelenlerini tebrik ederiz. Masallah hepinizeŞUBAT GELİNLERİ
1-gul_22116
2-cinkosımal
3-aytanesi
4-zevc_inin hatunu
İnş.listemiz zamanla kabarırŞubat gelenlerini tebrik ederiz. Masallah hepinize
Ben zeytinyağıyla ittirememiştim sen yapabiliyosan daha iyi doğal en azından.ama çok yoğun olmadığı için olurda zorlanırsan bebantol krem kullanabilirsin.aparat kullanman şart değil fakat aparat kullanınca daha çok esniyo penis daha rahat giriyo.tavsiyem yap.3 parmaktan daha kalın oluyo.sonuncu aparat 12 cm 13cm falanben saf zeytinyaği kullaniyorum egzersizlerimde. Aparat yapmam şartmı sonuçta 3 parmak p..ns eninde çünkü hatta biraz daha kalın
İki boğumdan sonra boşluğa düşüyo mu parmakArkadaşlar bende 6 aylık evliyim bu sorundan bir türlü kurtulamadım ilk günden beri sadece başının ucunu alabiliyordum sonrasında gözümü kararticak bi acı oluyordu bi doktora gittim ve herseyin yolunda göründüğünü soyledi ama bi sonuc alamadim cok caresizim lütfen yardım edin.. durumum yok evde cozmek istiyorum ama serce parmak ve isaret parmağından iki bogumdan ileri gidemiyorum cok canim yaniyor
Bi sefer düstü sonra bi yere değdi parmağım orası sızladı gibi oldu ama neudi anlamadimİki boğumdan sonra boşluğa düşüyo mu parmak
Öncelikli olarak kararlı olman gerekiyor.sonra gün içinde sıkı sık kegel egzersizi ve nefes egzersizi yap.ertesi gün parmak egzersizine başla.yarım saat kadar bir parmağını jelle yada kremle nefes al verirken it.bir parmağı rahat yapabilirsen 2. Parmaga gecebilirsin.bunları yaparken poponun altına yastık koyarsan daha kolay olur.günde 2 defa 40 dk falan çalış.ne kadar çok azimli olursan o kadar kısa sürede tamamlarsın.sonra kendine evde aparatlar hazırla.inceden kalına doğru.en incesi parmağının kalınlığında olsun.her zaman bir üst kalınlığa geçtiğinde ilk başladığından başla egzersizeki kolay olsun.aparayları kremleyip ve uyuşturucu kremde biraz sürersen daha rahat yaparsın.Merhaba arkadşlar banada yardımcı olur musunuz.ne yapmalıyım ilk olarak?
Sanki ben yazmışım gibi çok güzel anlatmışsın. Bende bunları yaparak yendim çok şükür.Egzersiz aşamaları
1-kararlılık
2-aynada vajinanın yapısını inceleme
3-kegel egzersizi
4-parmak egzersizi
-1 parmak
-2 parmak
5-aparatla çalışma
-bir parmak kalınlığında hazırla,her defasında 2-3 cm kadar kalınlaştır.en son aparat ortalama 12-13 cm
6-eş denemesi
-ilk etapta penisi elinle tut vajinanın deliğine geldiğinde nefes al verirken it sonrada ıkınarak it.pozisyon: ayaklarını yukarı kaldır eşinde önünde diz çöksün penisi sen yerleştir kontrol sende olsun.üstte rahatsan öyle dene.
Bunları yaparken bebanthol ve emla kullanırsınız daha rahat olur.aparat içindeyken dairesel hareketler ve kegel yaparsanız esneklik daha çok olur.
herkese başarılar.allah yardımcınız olsun
Bende yendim ya önceki gün gelmedi. Dün geldi biraz. Benden de az az geliyo :) çok esnek galibaYa kizlar ben o kadar egzersiz yaptım aparatimda baya kalın ama hala kan gelmedi
Olur tabi ama bi defa bi sok içinin yapısını ve yönünü anlaman içinArkadaşlar parmak bana çok itici geliyor.aparatla başlasam olmazmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?