Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

OTE="pamukkiz12, post: 45515539, member: 744178"]Benim resmen parmağim icerde sıkışıyor cok zor çıkarıyorum bu neden olur ki ?yada nasıl gecer ?[/QUOTE]
Aynen benim de öyleydi burdan bir arkadaş çikarirken de ikinmami söyledi. Denedim sonra kasları gevşetmeyi öğreniyoruz zaten. Aparat kalinlastikca da aynisi oluyor. Ilk sıktıgını hissediyorsun sonra farketmiyorsun bile. Yılmadan devam inşaallah. ..

Rabbimin izni meleklerin yardımı burada size içimi döküp fikir almasaydim olmazdı gerçekten çok mutluyum ..... iğne yaptırmak gibiydi doluluk vardı agzininuzda lokma var gibi acı yok ağrı yok sadece Doluluk afedersiniz ama büyük aptes yapar gibi bi doluluk var hiç bişiy kulanmadim sadece aloe vera durex kayganlastirici hafif bir kanama 2 damla o da benle alakali başkada bişiy yok

Aynen benim de öyleydi burdan bir arkadaş çikarirken de ikinmami söyledi. Denedim sonra kasları gevşetmeyi öğreniyoruz zaten. Aparat kalinlastikca da aynisi oluyor. Ilk sıktıgını hissediyorsun sonra farketmiyorsun bile. Yılmadan devam inşaallah. ..[/QUOTE]
Teşekkür ederim bi de öyle deniyim o zaman dün isareti başarınca biraz umutlanır gibi oldum ama hala olnayacak diye korkum cok

Teşekkür ederim ilk aparatın enı kaç cm olması gerekiyor ve boyu? G gul_22116 bu arada kızlar ben 3 parmakla egzersiz yapmama rağmen benden kan gelmedi yani zarım gitmedi sanırım sizde de böyle oldumu acaba p..ns denemesinde gidermi ki? Bazılarında 2 parmakta zar gitmiş okuduğum kadariyla

Merhaba arkadaşlar kadın olma yolunda azimle ilerliyoruz günümüz kutlu olsun bizde degerimizi kiymetimizi bilelim artık eksik ve suçlu hissetmekte sıyrılalim 5 yıl önce bu gün kızlık zarı operasyonu gecirmistim aaa bugün 8 mart kadınlar günü bende kadın oldum diye üzülmüş tüm ve hep buruk geçti her yıl ama bu yıl öyle deil kafamda yendim artık imkânsız degil isteyince 1 ayda oldu burası sayesinde hepizi opyrm

Zara pek kafanı takma kanama olmazsa pekte anlamazsın zaten bazılarında hiç kan olmaz.bazılarındada çok kastığı için bir iki damla o kadar.bana çizik atıldığı halde hiç kanama olmadı.ilk aparatın bir parmak kalınlığında olsun.boyutta penis boyu kadar filan

Şu an psikoloğa gidiyorum. Regli olduğum için ara verdim. Ben daha önce oraya bakamayan biriydim. Şu an kulak çubuğunu sokabiliyorum. Kızlar hiç korkmayın. İlk hafta ayna ve kegel egzersizi yaptım. Aynada inceliyorsunuz ve yüzeysel dokunuyorsunuz. Böylelikle alışıyorsunuz oraya. İkinci hafta kulak çubuğunu jelleyip yavaşça sokuyorsunuz. Artık daha umutluyum inşallah yeneceğim yeneceğiz

Kızlar bugun eşli deneme yapmak istiyorum allahın iNiyle biraz cesaret eksikliğim var deneme esnasında püf noktası var mı ?ne yapmalıyım?

ooo tebrikler biri daha kurtulmuş mart gelinleri cogaliyo☺

Bende su an 10cm A paratla çalışıyorum ama bende de hala hiç kanama olmadi

Merhabalar bende bir vajinusmuslu olarak araniza katildim. 6 aylik evliyim. Henuz birlesme olmadi fakat ben 2 parmagimida rahatlikla sokabiliyorum. Bu asamadan sonra ne yapmaliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…