- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #207.901
Zara pek kafanı takma kanama olmazsa pekte anlamazsın zaten bazılarında hiç kan olmaz.bazılarındada çok kastığı için bir iki damla o kadar.bana çizik atıldığı halde hiç kanama olmadı.ilk aparatın bir parmak kalınlığında olsun.boyutta penis boyu kadar filan
En güzel püf noktası ıkınmak. O zaman çok kolay giriyoLütfen yardım edin bana desteklerinize ihtiyacım var
ooo tebrikler biri daha kurtulmuş mart gelinleri cogaliyo☺Kızlar konuştuğum konuşmadıgim herkesin Rabbîm mutluluğunu yaşatsin inşallah yenemeyenler bugün Rabbimin en hayırlı nasip ettiği anda yaparsınız ben başardım çok şükür çok şükür Allah ima şükürler olsun çok şükür binlerce kez
Bende su an 10cm A paratla çalışıyorum ama bende de hala hiç kanama olmadi
Esim sordu iste geldimi diye yok dedim bi tuhaf oldu ya ben kendimden tabikide eminim ama insanyine de şüpheye düşüyorBende yendim ya önceki gün gelmedi. Dün geldi biraz. Benden de az az geliyo :) çok esnek galiba
Yok canım herkesten gelecek diye birşey yok gelmeyedebilirEsim sordu iste geldimi diye yok dedim bi tuhaf oldu ya ben kendimden tabikide eminim ama insanyine de şüpheye düşüyor
Yapabilir sen iki parmak dene zor gelirse aparat hazırla oyle devam et. Yavaş yavaş kalinlastirarak devam edersinKızlar bi tek isaret parmagini alabildim nasıl devam etmeliyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?