- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #207.921
Iki parmaktan biraz daha kalin aparat hazırlayarak devam edebilirsin kimisi üç parmaklada yapıyormuş ama artık orasi sana kalmış hangisiyle rahat hissederken onunla yapMerhabalar bende bir vajinusmuslu olarak araniza katildim. 6 aylik evliyim. Henuz birlesme olmadi fakat ben 2 parmagimida rahatlikla sokabiliyorum. Bu asamadan sonra ne yapmaliyim
Iki parmaktan biraz daha kalin aparat hazırlayarak devam edebilirsin kimisi üç parmaklada yapıyormuş ama artık orasi sana kalmış hangisiyle rahat hissederken onunla yap
3 parmak deniyorum fakat daha ne kadar daha ilerisi var. Sanki hic bitmeyecek bu kabus gibi geliyor.
Çok iyi bence rahat alıp içinde oynatabiliyosan parmağını hiç biryere takılmadan giriyosa eş denemesi kolay olurMerhabalar bende bir vajinusmuslu olarak araniza katildim. 6 aylik evliyim. Henuz birlesme olmadi fakat ben 2 parmagimida rahatlikla sokabiliyorum. Bu asamadan sonra ne yapmaliyim
Çok iyi bence rahat alıp içinde oynatabiliyosan parmağını hiç biryere takılmadan giriyosa eş denemesi kolay olur
Yavaş yavaş ilerle sen yerleştir p..siIste esimin parmagiylada denedik. Tabi tek bi parmak.. oda girdi ama penis girmio
Parmak boyundan daha uzun bi yol var önümüzde galiba☺
Öyle deme iki parmak aliyomussun iste devam et sen bide aparat dene istiosan çünkü iki parmak kalınlığı ile penis kalınlığı aynı değildir heraldBencede.. bi bitse bu kabus psikolojim bozuldu
Öyle deme iki parmak aliyomussun iste devam et sen bide aparat dene istiosan çünkü iki parmak kalınlığı ile penis kalınlığı aynı değildir herald
Niye utanıyosun. Biz evde yaptık ki :)Kesinlikle ayni degil. Aparat almayada utaniyorum napcam bilmiyorum
Niye utanıyosun. Biz evde yaptık ki :)
Bende rimele peçete sardım sonra streç sardım çevresi 11 cmdiNiye utanıyosun. Biz evde yaptık ki :)
Bence uyuşturucu kullanmaya gerek yok hem hissetmen gerekiyo. Kayganlaştırıcı kullan yeterliBen jinekologa gittigimde vajen akordiyon gibidir yavaş olmak önemli demisti kademe kademe ilerlemek gerekliymis. Bi de sizce ne kullanılmalı egzersizlerde uyusturucu biseye ihtiyac var mı ?
Hemen. Deniyorum canimBende rimele peçete sardım sonra streç sardım çevresi 11 cmdi
Bana sanki aparatla olmazmış gibi geliyor bükülmüyor ya parmak gibi oluyor mu ?[/QUOTE]Bende rimele peçete sardım sonra streç sardım çevresi 11 cmdi
Olur ben öyle yendim. Burda birçok arkadaşımız yapıyo ve öyle yendiler.[/QUOTE]Bana sanki aparatla olmazmış gibi geliyor bükülmüyor ya parmak gibi oluyor mu ?
Muhakkak oluyordur ama ben sadece fikir almak icin sordum canim aparat fikri beni korkutuyor cunku[/QUOTE]Olur ben öyle yendim. Burda birçok arkadaşımız yapıyo ve öyle yendiler.
Ben o oldukdan sonra göz altı fırçasına pecete sardim :)Bende rimele peçete sardım sonra streç sardım çevresi 11 cmdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?