Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Merhabalar bende bir vajinusmuslu olarak araniza katildim. 6 aylik evliyim. Henuz birlesme olmadi fakat ben 2 parmagimida rahatlikla sokabiliyorum. Bu asamadan sonra ne yapmaliyim
Iki parmaktan biraz daha kalin aparat hazırlayarak devam edebilirsin kimisi üç parmaklada yapıyormuş ama artık orasi sana kalmış hangisiyle rahat hissederken onunla yap

Merhabalar bende bir vajinusmuslu olarak araniza katildim. 6 aylik evliyim. Henuz birlesme olmadi fakat ben 2 parmagimida rahatlikla sokabiliyorum. Bu asamadan sonra ne yapmaliyim
Çok iyi bence rahat alıp içinde oynatabiliyosan parmağını hiç biryere takılmadan giriyosa eş denemesi kolay olur

Ben jinekologa gittigimde vajen akordiyon gibidir yavaş olmak önemli demisti kademe kademe ilerlemek gerekliymis. Bi de sizce ne kullanılmalı egzersizlerde uyusturucu biseye ihtiyac var mı ?

Bende rimele peçete sardım sonra streç sardım çevresi 11 cmdi[/QUOTE]
Bana sanki aparatla olmazmış gibi geliyor bükülmüyor ya parmak gibi oluyor mu ?

Ben jinekologa gittigimde vajen akordiyon gibidir yavaş olmak önemli demisti kademe kademe ilerlemek gerekliymis. Bi de sizce ne kullanılmalı egzersizlerde uyusturucu biseye ihtiyac var mı ?
Bence uyuşturucu kullanmaya gerek yok hem hissetmen gerekiyo. Kayganlaştırıcı kullan yeterli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…