Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Ben jinekologa gittigimde vajen akordiyon gibidir yavaş olmak önemli demisti kademe kademe ilerlemek gerekliymis. Bi de sizce ne kullanılmalı egzersizlerde uyusturucu biseye ihtiyac var mı ?
Ben ince biseyi rahat aldikdan sonra etrafına anestol sürdüm sonra kalinlastirdim cok cok daha rahat alabildim

Canım olabiliyor dediğin gibi bende 2 parmak ve pns aparati rahat yapabiliyorken yapamaz oldum beynimiz oyun oynuyor bize pes edelim bırakalım diye o hızla gittim uyuşturucu sprey aldım rahatlıkla oldu pes etme

Arkadaşlar dün akşam vibratorle çok rahat çalıştığım halde bu akşam olmadı bu sizdede oluyormu vajina geri itiyo aleti kapalı sanki

Normal cinsel iliski yaşayan kadınlar derya hanı canm yandı herzaman bir olmuyo diye bizde de
egzersiz ler sırasında oluyor sanırım dün olan şey bugün niye olmuyo anlamıyorum uzuyor bu durumlar beni tamda sona yaklaşmışken ...bakalım yarın daha sıkı egzersiz yapicam vibratoru prezervatif siz kullandım bi zararı olmuş mudur ki sabaha bismillah...enfeksiyon oldugunda belirtiler neler olur tahriste arkadaslar

Kızlar egzersiz yapmadan önce kendinizi rahatladın. Orası sıvı ve kayganlaşsın. Ondan sonra deneyin bi de. ( Şimdi aklıma geldi )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…