- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #207.941
Ben ince biseyi rahat aldikdan sonra etrafına anestol sürdüm sonra kalinlastirdim cok cok daha rahat alabildimBen jinekologa gittigimde vajen akordiyon gibidir yavaş olmak önemli demisti kademe kademe ilerlemek gerekliymis. Bi de sizce ne kullanılmalı egzersizlerde uyusturucu biseye ihtiyac var mı ?
Kızlar bugun eşli deneme yapmak istiyorum allahın iNiyle biraz cesaret eksikliğim var deneme esnasında püf noktası var mı ?ne yapmalıyım?[/QUOTEkaygan
Canım parmağını soktuğunu unut yavas yavas ilerleSabah işaret parmagimin tamamini almisken simdi ucunu bile alamıyorum b7 neden olur ya cok moralim bozuldu
Olmuyor ya deli olucam 1 saattir uğraşıyorum sabah cok rahat almistim bayada sevinmistim simdi hevesim kırıldıCanım parmağını soktuğunu unut yavas yavas ilerle
Belki su an kendini kasmissindir biraz derin derin nefes al ver rahatla ikin ve oyle deneOlmuyor ya deli olucam 1 saattir uğraşıyorum sabah cok rahat almistim bayada sevinmistim simdi hevesim kırıldı
Bende bugün son aparati yapabilmek için bi saat ugrastimBelki su an kendini kasmissindir biraz derin derin nefes al ver rahatla ikin ve oyle dene
Hevesin kırılmasın oluyo oyle seyler arada hepimiz yaşıyor bende de oluyo bazenOlmuyor ya deli olucam 1 saattir uğraşıyorum sabah cok rahat almistim bayada sevinmistim simdi hevesim kırıldı
öyle olabiliyo. bırakma devam etOlmuyor ya deli olucam 1 saattir uğraşıyorum sabah cok rahat almistim bayada sevinmistim simdi hevesim kırıldı
Aynanın karşısında ıkın oranın açıldığını görünce cesaret gelir yaparsın inşallahSabah işaret parmagimin tamamini almisken simdi ucunu bile alamıyorum b7 neden olur ya cok moralim bozuldu
Önce işaret parmağını 1 bogum vajineye ettirmeye calisnefes al verirken ısınmaya çalış orası açılacak sonra parmağın tamamını almaya calisBu egzersizleri yapip yenen arkadaslar hangi egzersiz yaptiklarini asamali ve detayli anlatabilirmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?