- 11 Temmuz 2014
- 10.907
- 17.518
- 498
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #207.961
Yumurtlama günündeyse olabilir. Burda bi kaç arkadaş vardı öyle hamile kalanKizlar birsey sorcam. 2 gun once yine esimle denedik sadece ucu girdi ve o esnada bosldi. Hamilelik ile sonuclanmaz dimi
Olma ihtimali var. Ben denemiştim ama bende tutmadıOzellikle dogurgan gunde denedik
Ben kurtuldum çok şükür ya. Allahım inşallah sizlere de yardım etsin. Spermler hareketli olduğu için gidebilir. Ama sen yine de bunu yenmeye çalışInsallah tutar canim ya. Ama oyle azcik ucu girmeyle olurmu ki. Sen ne durumdasin.
Parmak egzersizi ve aparat yardımıyla. Sen birşeyler yapıyo musunNasil kurtuldun beni de yonlendirirmsin
Çok iyi bende bu aşamadan sonra yendim. İlk benimde sadece ucu girdi bi iki kere öyle denedik. Sonra bi daha deneyelim dedik oldu. Seninde yenmene az kalmış :)Canim ben iki parmaga kadar sokabiliyorum rimelle strec sarip yapiyorumm
Ağlama gerçekten yavaş yavaş oluyo her gün yarım giriyosa bir milim daha girsin orası alışsın. Milim milim ilerleAyyy gercekten miiii insallah canim ya dua et vallla her olmayisinda agliyorm pes etmeme az kaldi
Eger birşey yapmazsan boşuna olurDeniyorum deniyorum bosuna gibi geliyor
Egzersiz aşamaları
1-kararlılık
2-aynada vajinanın yapısını inceleme
3-kegel egzersizi
4-parmak egzersizi
-1 parmak
-2 parmak
5-aparatla çalışma
-bir parmak kalınlığında hazırla,her defasında 2-3 cm kadar kalınlaştır.en son aparat ortalama 12-13 cm
6-eş denemesi
-ilk etapta penisi elinle tut vajinanın deliğine geldiğinde nefes al verirken it sonrada ıkınarak it.pozisyon: ayaklarını yukarı kaldır eşinde önünde diz çöksün penisi sen yerleştir kontrol sende olsun.üstte rahatsan öyle dene.
Bunları yaparken bebanthol ve emla kullanırsınız daha rahat olur.aparat içindeyken dairesel hareketler ve kegel yaparsanız esneklik daha çok olur.
herkese başarılar.allah yardımcınız olsun
Sevdiğin bi kanalı aç geç karşısına yapOfff kızlar ya bugün hiç egzersiz yapasım yok
Ne bilim ya hevesim kaçtıSevdiğin bi kanalı aç geç karşısına yap
Kaçmasın geçecek bugünlerde.Ne bilim ya hevesim kaçtı
Şaşırdım dogrusu. Ama insan bi yandan da kan gorunce panik oluyo kendi kendime diyorum sonuçta regl görüyoruz ilişki gerçekleştiğinde kanasa ne olur diye ama kanasada panik olurum heralde diye düsunüyorumBende su an 10cm A paratla çalışıyorum ama bende de hala hiç kanama olmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?