- 3 Mart 2016
- 46
- 29
- 3
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #207.981
Ben direkt p..ns denemesi yapmak istiyorum uzadikça uzuyor 5 ay olacak evliligime ah şu eringenlik yokmuuu...Zara pek kafanı takma kanama olmazsa pekte anlamazsın zaten bazılarında hiç kan olmaz.bazılarındada çok kastığı için bir iki damla o kadar.bana çizik atıldığı halde hiç kanama olmadı.ilk aparatın bir parmak kalınlığında olsun.boyutta penis boyu kadar filan
Dün 11cm ile çalışırken bi leke geldi ama tam anlamadım herald zar yırtılmış ama hiç bisey hissetmedim korkma panikleyecek bisey olmuyo rengi açık renk tam kırmızı degildiŞaşırdım dogrusu. Ama insan bi yandan da kan gorunce panik oluyo kendi kendime diyorum sonuçta regl görüyoruz ilişki gerçekleştiğinde kanasa ne olur diye ama kanasada panik olurum heralde diye düsunüyorum
Aynen yaaa benimde olmuyor bugün gene yapamadımOlmuyo ya
Cok zorladım da öyle olduAynen yaaa benimde olmuyor bugün gene yapamadım
Evet canım ucu bile girmiyo ama birakmayip devam edince sonra yine kolaylasiyorAparatla çalışan arkadaşlar arada bir girmediği oluyomu benm gibi
Aparat penis boyunda mıBanada yardimci olurmusunuz lutfen ben parmak egzersizlerini yapiyorum kendime aparat yaptim onunlada yapabiliyorum ama esli denemede cok panik oluyorum strese giriyorum cok bunaldim ust pozisyondada misyoner pozisyondada denedim amaa olmuyor ne yapmaliyim kegel egzersizlerinide nefes egzersizlerinide yaptim ama olmuyo ne yapmaliyim yardimci olurmusunuz
Evet cnmAparat penis boyunda mı
Kalınlık olarak da penise yakınsa olması lazım kasma kendiniEvet cnm
Belkide zedelenmiştir. Hadi bakalım inşallah kurtuluruz hepimiz duâ edelim birbirimize..Dün 11cm ile çalışırken bi leke geldi ama tam anlamadım herald zar yırtılmış ama hiç bisey hissetmedim korkma panikleyecek bisey olmuyo rengi açık renk tam kırmızı degildi
Kızlar bazen bende de öyle oluyor 1 gün ara versem ertesi gün egzersizde zorlanıyorum tavsiyem ara vermeden hergün yapmaya çalışın kapanıyormu orası ne anlamadımkii. Ve bolca ıkının ikınmak püf nokta. Birde istekli olun yapacağim edeceğim dedimmi bir baktım girmiş bile parmak.Aynen yaaa benimde olmuyor bugün gene yapamadım
Bol bol ıkın derin nefes al püfff diye nefesini verirken ıkın ve parmağını ittir yavaş yavaş hızli değil olacak göreceksin.Ben parmak egzersizine yeni basladm sayilr,parmagm ilerlemiyo gibi geliyor ,sizdede oluyor mu
Ben ısrar ettikçe daha çok canım yanıyor sanki dün hic anlamadim bi parmağın tamamı içerdeydi ilk defa bugün ucunu bile alamadım ne kadar ıkınsamda açılmadı bi türlü :'(Kızlar bazen bende de öyle oluyor 1 gün ara versem ertesi gün egzersizde zorlanıyorum tavsiyem ara vermeden hergün yapmaya çalışın kapanıyormu orası ne anlamadımkii. Ve bolca ıkının ikınmak püf nokta. Birde istekli olun yapacağim edeceğim dedimmi bir baktım girmiş bile parmak.
vajina penis icin hazirlanmis bi kiliftir o aparatlar ya da parmak icin degil..penisin anotomik yapisi sana daha gelecek arkadasim..cunku o sekilde tasarlanip yaratilmis koseleri tirnaklari olmayan esneyebilen bi yapisi var :) emin ol daha rahat yapacaksin..coraba ayagini mi daha rahat sokarsin yoksa bi muzu mu boyle dusun :) ve en fazla ne olabilir kiiiii......diye dusunmek her zaman rahatlatiyor..inan bana hissedilen sey aci falan degil..yenen biri olarak yaziyorum sadece bilgisizligimizden kaynaklanan tedirginlik..Arkadaslar benim egzersizlerle aram gayet iyi.artik penis boyundaki aparati gözüm kapali yapıyorum.ama eşli denemeye bir türlü cesaret edemiyorum.aylardir bugun yarin diye erteliyorum.
Her sabah niyetlenip aksama vazgeciyorum hemen.ne olacak bu böyle bilmiyorum.bunu nasil aşabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?