- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #208.001
Aynen öyle canim tamamen bilgisizlikten.çünkü daha önce hiç bir ciddi birlesme girisiminde bulunmadik.hep yüzeysel geçiştirdim eşimi,sanirim is ciddiye binince veriliyorum.vajina penis icin hazirlanmis bi kiliftir o aparatlar ya da parmak icin degil..penisin anotomik yapisi sana daha gelecek arkadasim..cunku o sekilde tasarlanip yaratilmis koseleri tirnaklari olmayan esneyebilen bi yapisi var :) emin ol daha rahat yapacaksin..coraba ayagini mi daha rahat sokarsin yoksa bi muzu mu boyle dusun :) ve en fazla ne olabilir kiiiii......diye dusunmek her zaman rahatlatiyor..inan bana hissedilen sey aci falan degil..yenen biri olarak yaziyorum sadece bilgisizligimizden kaynaklanan tedirginlik..
aynen oyle olacak..ve diyeceksin ki bu muymus...ben bacagima agda yaparken daha cok canim aciyor diyeceksin..burda aci yok zaten...olan sey ufacik bi baski hissi,tedirginlik :) o aparatlar olmussa pns in olmamasi icin teknik hic bi engel yok canim...olayi kafanda da bitir ve coz problemini..kendini kus gibi hafif hisssedeceksin,omuzlarindan yuk kalkmis olacak :) ins bi an once yaparsinAynen öyle canim tamamen bilgisizlikten.çünkü daha önce hiç bir ciddi birlesme girisiminde bulunmadik.hep yüzeysel geçiştirdim eşimi,sanirim is ciddiye binince veriliyorum.
Aslında bir denemeye cesaret etsem belkide ilk seferde bitecek bu kabus
aci oluyo diyosun ya...aciyi duyup ilerletmiyosun ya...duydugun aci dedigin sey o kadarla kalacak bi ilerletsen de gorsen..cunku problem giristeki kaslarda..girisi gectikten sonra ilerletsen de ayni his olacak ilerletmesen de cunku vajinanin ilerleyen kisminda his yok...zar da da sinir yok,zar asla acimaz.. :) ilerlet canim...emin ol hissettigin aci artmayacak..o kadar iste :)1 cm girdikten sonra aci oluyor, normal mi,kizliik yk bu arada bende
rica ederimTekrar deneyecegm tskrler..
Bir defadan 13 cm almadıkkı.inceden başkadık gün gün kalınlaştırdık orası yavaş yavaş esnedi.her yeni bir kalınlığa geçtiğimizde her zaman inceden başladıkDeniyorm oyle ama acı oluyor ilerlemiyor birakyrm,13 cm alanlar nasıl yapablyr anlamyrm ki
Neden yanasmiyor canm ikna etmen lazim aslinda o da olmycagini düsünüyordur, biraz seksi giyinsen süslensen vs bence ise yarayabilirEşim artık denemeye yanaşmıyor kızlar ne yapmam lazım
Artık eş denemesine geçmelisin.şöyle söyle kendi kendi kendine deneyeceğim sadece oldu oldu olmadı başka sefere deneriz.emin ol ki penis aparattan daha kolay.aparat sert zaman zaman zorlanıyoduk.yeterki saba uygun pozisyonu yakala ve elinde sert leşme olsun.Arkadaslar benim egzersizlerle aram gayet iyi.artik penis boyundaki aparati gözüm kapali yapıyorum.ama eşli denemeye bir türlü cesaret edemiyorum.aylardir bugun yarin diye erteliyorum.
Her sabah niyetlenip aksama vazgeciyorum hemen.ne olacak bu böyle bilmiyorum.bunu nasil aşabilirim
İstersen bir de aparatla dene onla daha iyi esniyo.aparata bol kayganlaştırıcı jel ve uyuşturucu sprey veya krem kullan.tam deliğin üstünde iken derin nefes al verirken ittir.sonra ıkınarak ittirBana biri yardm edebilir mi, serçe ve orta parmağımla ilk boğumu sokuyorm ama parmak ilerlemiyo iceride sanki hafif bir acı oluyor birakyrm ne yapmam gerek
Kızlar çok sukur rabbime mart gelini olma yolundaki ilk adımı mi attım. Esli deneme sonucu yarisini alabildim ama bu bnm için paha biçilmez bi duygu tamamını alana kadar egzersizleri devaam. Rabbim hepimize nasip etsin. Gerçekten ne ogrendiysem bu siteden öğrendim herkesten Allah razi olsun başta yardımlarını esirgemeyen cinkosimal vei006 ya ve hepinize coook tesekkur ederiiim.
Kızlar çok sukur rabbime mart gelini olma yolundaki ilk adımı mi attım. Esli deneme sonucu yarisini alabildim ama bu bnm için paha biçilmez bi duygu tamamını alana kadar egzersizleri devaam. Rabbim hepimize nasip etsin. Gerçekten ne ogrendiysem bu siteden öğrendim herkesten Allah razi olsun başta yardımlarını esirgemeyen cinkosimal vei006 ya ve hepinize coook tesekkur ederiiim.
devamıda gelirKizlar gunaydin. Dun esimle denedik ve ilk defa ucu girdi ve biraz fazlasini da alabildim.henuz tamamini alamadim ama bu bile mutlu etti bizi insallah alablirimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?