Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Aynen öyle canim tamamen bilgisizlikten.çünkü daha önce hiç bir ciddi birlesme girisiminde bulunmadik.hep yüzeysel geçiştirdim eşimi,sanirim is ciddiye binince veriliyorum.
Aslında bir denemeye cesaret etsem belkide ilk seferde bitecek bu kabus

Bana biri yardm edebilir mi, serçe ve orta parmağımla ilk boğumu sokuyorm ama parmak ilerlemiyo iceride sanki hafif bir acı oluyor birakyrm ne yapmam gerek

aynen oyle olacak..ve diyeceksin ki bu muymus...ben bacagima agda yaparken daha cok canim aciyor diyeceksin..burda aci yok zaten...olan sey ufacik bi baski hissi,tedirginlik :) o aparatlar olmussa pns in olmamasi icin teknik hic bi engel yok canim...olayi kafanda da bitir ve coz problemini..kendini kus gibi hafif hisssedeceksin,omuzlarindan yuk kalkmis olacak :) ins bi an once yaparsin

1 cm girdikten sonra aci oluyor, normal mi,kizliik yk bu arada bende
aci oluyo diyosun ya...aciyi duyup ilerletmiyosun ya...duydugun aci dedigin sey o kadarla kalacak bi ilerletsen de gorsen..cunku problem giristeki kaslarda..girisi gectikten sonra ilerletsen de ayni his olacak ilerletmesen de cunku vajinanin ilerleyen kisminda his yok...zar da da sinir yok,zar asla acimaz.. :) ilerlet canim...emin ol hissettigin aci artmayacak..o kadar iste :)

Artık eş denemesine geçmelisin.şöyle söyle kendi kendi kendine deneyeceğim sadece oldu oldu olmadı başka sefere deneriz.emin ol ki penis aparattan daha kolay.aparat sert zaman zaman zorlanıyoduk.yeterki saba uygun pozisyonu yakala ve elinde sert leşme olsun.

Bana biri yardm edebilir mi, serçe ve orta parmağımla ilk boğumu sokuyorm ama parmak ilerlemiyo iceride sanki hafif bir acı oluyor birakyrm ne yapmam gerek
İstersen bir de aparatla dene onla daha iyi esniyo.aparata bol kayganlaştırıcı jel ve uyuşturucu sprey veya krem kullan.tam deliğin üstünde iken derin nefes al verirken ittir.sonra ıkınarak ittir

Ben 2-3 yıl kadar önce burayaüye idim gün gün takip ediyodum sorrular soruyodum.herkes aparat yapmamı istiyodu ama ben çok ürküyodum hazırlıyamıyordum.parmak egzersizi ise tek başına yetmiyodu çünkü yeterin ce esneyip açılmıyodu.şimdi diyorum keşke dinleseydim arkadaşlarımıda hazırlasaydım bu kadar yıl geçmezdi belki.çünkü ben aparatlayendim.

Kızlar çok sukur rabbime mart gelini olma yolundaki ilk adımı mi attım. Esli deneme sonucu yarisini alabildim ama bu bnm için paha biçilmez bi duygu tamamını alana kadar egzersizleri devaam. Rabbim hepimize nasip etsin. Gerçekten ne ogrendiysem bu siteden öğrendim herkesten Allah razi olsun başta yardımlarını esirgemeyen cinkosimal vei006 ya ve hepinize coook tesekkur ederiiim.

Arkadaşlar ben de sizlere ufak bir öneride bulunmak isterim vajinismusu yenme konusunda. Belki birilerine yardımım dokunmuş olur. Ben vajinismusu yenmeye çalışırken gittiğim terapilerde doktor anlatmıştı bunu bana. Eşinizle cinsel perhizde bulunun bir müddet bir on gün kadar. Eşinize de anlatın bunu. En az bi on gün yada iki hafta kadar cinsel birleşmeye yeltenmeyin. Hiçbir şekilde de rahatlatmayın kendinizi yani diyeceğim şu cinsel istek biriksin içinizde. Sonuçta insan eşiyle neden evleniyor onu sevdiği için , onunla hayatı paylaşmayı istediği için. Buna cinsellikte dahil. Herkes eşini ister arzular değil mi? Ama işte beynimizdeki bu korkular bu birleşmeye müsaade etmez. İşte bu on gün yada iki hafta içinde öpüşme sevişme gibi şeyler serbest ama birleşmeye çalışmak yasak oluyor. Bana bu taktik gerçekten işe yaramıştı o yüzden sizlere de faydası olur diye yazmak istedim. Ama öncesinde eşimle birkaç gün parmak egzersizleri yapmıştık. On gün geçtikten sonra eşinize olan o cinsel arzuyla istekle bu iş çok kolay gerçekleşiyor. Hiçbir şey hissetmiyorsunuz bile inanın bana bir anda oluyor bitiyor. Bir deneyin bir şey kaybetmezsiniz. Ben gerçek ilk ilişkimi o gece yaşayabilmiştim. Bu taktik birilerinin işine yarayabilir diye düşünüyorum. Burada biraz kapalı yazdım ama inşallah anlatabilmişimdir.

Kizlar gunaydin. Dun esimle denedik ve ilk defa ucu girdi ve biraz fazlasini da alabildim.henuz tamamini alamadim ama bu bile mutlu etti bizi insallah alablirimmm
devamıda gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…