- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #208.021
Ayni durumdayiz canim azmin elinden ne kurtulur gerisinide halledecez insallahKizlar gunaydin. Dun esimle denedik ve ilk defa ucu girdi ve biraz fazlasini da alabildim.henuz tamamini alamadim ama bu bile mutlu etti bizi insallah alablirimmm
Ayni durumdayiz canim azmin elinden ne kurtulur gerisinide halledecez insallah
Arkadaşlar ben de sizlere ufak bir öneride bulunmak isterim vajinismusu yenme konusunda. Belki birilerine yardımım dokunmuş olur. Ben vajinismusu yenmeye çalışırken gittiğim terapilerde doktor anlatmıştı bunu bana. Eşinizle cinsel perhizde bulunun bir müddet bir on gün kadar. Eşinize de anlatın bunu. En az bi on gün yada iki hafta kadar cinsel birleşmeye yeltenmeyin. Hiçbir şekilde de rahatlatmayın kendinizi yani diyeceğim şu cinsel istek biriksin içinizde. Sonuçta insan eşiyle neden evleniyor onu sevdiği için , onunla hayatı paylaşmayı istediği için. Buna cinsellikte dahil. Herkes eşini ister arzular değil mi? Ama işte beynimizdeki bu korkular bu birleşmeye müsaade etmez. İşte bu on gün yada iki hafta içinde öpüşme sevişme gibi şeyler serbest ama birleşmeye çalışmak yasak oluyor. Bana bu taktik gerçekten işe yaramıştı o yüzden sizlere de faydası olur diye yazmak istedim. Ama öncesinde eşimle birkaç gün parmak egzersizleri yapmıştık. On gün geçtikten sonra eşinize olan o cinsel arzuyla istekle bu iş çok kolay gerçekleşiyor. Hiçbir şey hissetmiyorsunuz bile inanın bana bir anda oluyor bitiyor. Bir deneyin bir şey kaybetmezsiniz. Ben gerçek ilk ilişkimi o gece yaşayabilmiştim. Bu taktik birilerinin işine yarayabilir diye düşünüyorum. Burada biraz kapalı yazdım ama inşallah anlatabilmişimdir.
Aynen kendimi gördüm anlattiklarinizda sagolsun bana da yardimci olmaya calisiyo arkadaslarlar ama bende cok ürküyorum aparatla egzersiz yapmaktan esimin parmagiyla bir iki defa egzersiz yaptim ama o pek yanasmiyo bende üstüne gidemiyorum daha cok erteleme ic gudusune giriyorum o yanasmayinca bende hemen vazgeçiyorum belki de o da bende kararlilik gormek istiyo ama o iradeyi gosteremiyorum iste ben ona egzersiz yapalim deyince o da cok yorgunum yaticam hemen filan diyo bende israr etmiyorum edemiyorum daha dogrusu icimde garip sacma bi rahatlik oluşuyor sanki beni kesecekler de kesilmekten kurtulmusum gibi... Dün bi aparat hazirladim bakkal mumuna bir tane pecete sarip strecledim ama deneyemedim eldivenin tek parmagina gecirip dememeyi düşünüyorum ama yine de sanki o strecten kaynakli sarilan yerler filan sert gibi batma hissi yapacakmis gibi geliyo bana. sanki orayi çizip gecicek gibi aparatla egzersiz yapanlar sizde de öyle oluyor mu? Ne hissediyorsunuz ?Ben 2-3 yıl kadar önce burayaüye idim gün gün takip ediyodum sorrular soruyodum.herkes aparat yapmamı istiyodu ama ben çok ürküyodum hazırlıyamıyordum.parmak egzersizi ise tek başına yetmiyodu çünkü yeterin ce esneyip açılmıyodu.şimdi diyorum keşke dinleseydim arkadaşlarımıda hazırlasaydım bu kadar yıl geçmezdi belki.çünkü ben aparatlayendim.
Ama dayanamayacağın bir acı degil dimi. Çoğumuzda oluyo yavas yavas tamamını alınca muhakkak sık bırak parmak içindeyken vajina genişliyor yapa yapa zamanla alışacaksın sonradan acı falan olmuyor..Deniyorm oyle ama acı oluyor ilerlemiyor birakyrm,13 cm alanlar nasıl yapablyr anlamyrm ki
Öyle deme canım daha basındasın ilerleyen günlerde olduğunu göreceksin sadece yapacağim edeceģim de kendine güven bu arada neyle yapıyorsun egzersizi ben eşimle yapıyorum parmağına przrvtf. Takıyor en incesinden ve bol zeytinyagiyla..Ben ısrar ettikçe daha çok canım yanıyor sanki dün hic anlamadim bi parmağın tamamı içerdeydi ilk defa bugün ucunu bile alamadım ne kadar ıkınsamda açılmadı bi türlü :'(
Evet canim oluyo tabi ama emin ol dayanilmayacak bisey degil ki bi nokta var zaten içerde orayi astin mi tamam artık sonuna kadar ilerletsen bile acimiyo. Egzersizin çok faydası var bende oyle yaparak yarisini aldım dün penisin. Beş aydır yapamadigim şeyi bi haftada yaptim dusun yani. Egzersizle mutlaka çalışın yeri geliyo bi saat başından kalkmadım yapacam edecem diye azimli olun yenin kafaniz ruhunuz rahatlasinAynen kendimi gördüm anlattiklarinizda sagolsun bana da yardimci olmaya calisiyo arkadaslarlar ama bende cok ürküyorum aparatla egzersiz yapmaktan esimin parmagiyla bir iki defa egzersiz yaptim ama o pek yanasmiyo bende üstüne gidemiyorum daha cok erteleme ic gudusune giriyorum o yanasmayinca bende hemen vazgeçiyorum belki de o da bende kararlilik gormek istiyo ama o iradeyi gosteremiyorum iste ben ona egzersiz yapalim deyince o da cok yorgunum yaticam hemen filan diyo bende israr etmiyorum edemiyorum daha dogrusu icimde garip sacma bi rahatlik oluşuyor sanki beni kesecekler de kesilmekten kurtulmusum gibi... Dün bi aparat hazirladim bakkal mumuna bir tane pecete sarip strecledim ama deneyemedim eldivenin tek parmagina gecirip dememeyi düşünüyorum ama yine de sanki o strecten kaynakli sarilan yerler filan sert gibi batma hissi yapacakmis gibi geliyo bana. sanki orayi çizip gecicek gibi aparatla egzersiz yapanlar sizde de öyle oluyor mu? Ne hissediyorsunuz ?
Bende tek basima yapamiyorum egzersizi esimle yapmak daha güven veriyor sanki ama onun sabri yok tek parmak girince hemen denemeye gecmek istiyo hemen o da olur saniyo ümitleniyo ve hep yarim kaliyo hüsran oluyo bende bi kac gun vajina alisana kadar egzersiz yapalim istiyorum ama yine iliski denemesine gecer diye israr edemiyorum çünkü onu üzmek istemiyorum boyle de üzülüyoruz tabi ama bilmiyorum napicami şaşirdim siz suan hangi aşamadasiniz tek parmak mi cift pamrak mi ? Ben kasilarak da olsa yavas yavas tek parmak aliyorum bi defa defa da cift parmak aldim aslinda oyle cok bir aci olmadigini da gördüm ama sonra ki denemem de alamadim once tek parmaga mi alismam gerekiyor bi de herkes parmak dan sonra aparatll egzersizi de yapıyo şart mi acaba o esimizin 2 parmagini alir duruma gelince yeterli olmaz mi acaba yenmek icin hepimize Allah kolayliklar versin...Öyle deme canım daha basındasın ilerleyen günlerde olduğunu göreceksin sadece yapacağim edeceģim de kendine güven bu arada neyle yapıyorsun egzersizi ben eşimle yapıyorum parmağına przrvtf. Takıyor en incesinden ve bol zeytinyagiyla..
Evet o söylediğin hissi bi kere yasadim ben esimle egzersiz yaptığımizda once tek parmagini aldim bi noktayi gecince bosluga düştü hissetmedim icim de daha sonra esim cift parmagini denemis tabi deneyecegini bilmedigim icin rahattim sanirim birazi girdiginde farkettim ne yapiyosun dedim panikledim o da dur sakin ol bak oluyo filan dedi ben tabi cok heyecan yaptim cikar istemiyorum dedim ama o dinlemedi bi hamle daha ilerletti ve bosluga düştü parmaklari oyle olunca ben yine aci hissetmedim rahatladim ve o zaman zarim da gitti baya bi kanamam oldu ve ara ara 4-5 gün sürdü gecince tekrar denedik tek parmagi yavas yavas aliyorum ama cift pamragi denedigimizde alamadim bi daha zaten fazla üstüne de dusmedim durumun erteledikce erteledim ve o olayin üstünden 2 ay gecti yine üstüne gitseydim belki simdiye yenmiştim engel olamadigim erteleme hissi var icimde zaman aleyhimize işliyo ama ben yine de elim kolum bagli gibi oturuyrm öyleceEvet canim oluyo tabi ama emin ol dayanilmayacak bisey degil ki bi nokta var zaten içerde orayi astin mi tamam artık sonuna kadar ilerletsen bile acimiyo. Egzersizin çok faydası var bende oyle yaparak yarisini aldım dün penisin. Beş aydır yapamadigim şeyi bi haftada yaptim dusun yani. Egzersizle mutlaka çalışın yeri geliyo bi saat başından kalkmadım yapacam edecem diye azimli olun yenin kafaniz ruhunuz rahatlasin
Işte oyle oturduğumuz için basaramıyoruz. Basarmak icin caba lazim. Iki parmak aliyosan sen aparatida cok rahat alirsin. Iki parmak kalinligi maalesef penis kalinligina esit olmadigi icin zorlaniyosundur. O yuzden iki parmaktan daha kalin bi aparat yap ve onu yavas yavas penis boyuna gelene kadar buyut. Calistikca orasi aciliyo zaten farkedeceksin. Iki parmak aliyosan az daha azimli ol yaparsin az kalmis demektirEvet o söylediğin hissi bi kere yasadim ben esimle egzersiz yaptığımizda once tek parmagini aldim bi noktayi gecince bosluga düştü hissetmedim icim de daha sonra esim cift parmagini denemis tabi deneyecegini bilmedigim icin rahattim sanirim birazi girdiginde farkettim ne yapiyosun dedim panikledim o da dur sakin ol bak oluyo filan dedi ben tabi cok heyecan yaptim cikar istemiyorum dedim ama o dinlemedi bi hamle daha ilerletti ve bosluga düştü parmaklari oyle olunca ben yine aci hissetmedim rahatladim ve o zaman zarim da gitti baya bi kanamam oldu ve ara ara 4-5 gün sürdü gecince tekrar denedik tek parmagi yavas yavas aliyorum ama cift pamragi denedigimizde alamadim bi daha zaten fazla üstüne de dusmedim durumun erteledikce erteledim ve o olayin üstünden 2 ay gecti yine üstüne gitseydim belki simdiye yenmiştim engel olamadigim erteleme hissi var icimde zaman aleyhimize işliyo ama ben yine de elim kolum bagli gibi oturuyrm öylece
Iste 1 defa aldim o da ne oldugunu anlamadan beklemiyordum ya o yüzden sanirim daha sonralari bilincli olarak denedigimden midir bilmiyorum yapamadim ben kendi pamraginla yapsam cok ince gelir yeterli olmaz da benim esimin parmaklari kalin en olarak pns e yakin ama kalınlık olarak artirmamiz gerekiyo sanırım iste cesaretimi toplasam deneyecem ama bakalim ne zaman insallah hepimiz basaririz aslinda yapinca eminim bende bumuymus diyecegim kafam da büyüttüğüm kadar degildir mutlaka keske arkadaslari dinleyip daha once den yapsaymisim dicem belki ama onu söyledigimde iş işten geçmiş olmaz insallah çünkü esimin sabri gittikçe tükeniyo melek gibi adami gergin sinirli agresif bi adama dönüstürdüm 2 yildaIşte oyle oturduğumuz için basaramıyoruz. Basarmak icin caba lazim. Iki parmak aliyosan sen aparatida cok rahat alirsin. Iki parmak kalinligi maalesef penis kalinligina esit olmadigi icin zorlaniyosundur. O yuzden iki parmaktan daha kalin bi aparat yap ve onu yavas yavas penis boyuna gelene kadar buyut. Calistikca orasi aciliyo zaten farkedeceksin. Iki parmak aliyosan az daha azimli ol yaparsin az kalmis demektir
Canim benim sana tavsiyem hic bekleme esini yap aparatini calis evde gunduzleri.parmak eksersizi yapabilmen iyi tabi ama aparat kadar esnetmiyor vajinayi bence zaman kaybetme ve basla aparat ile calismaya.aci felanda yok canim batma dolgunluk illaki oluyor ama dayanilmicak bisey deil biz yaptiysak sende yaparsin bizden farkli degilsinBende tek basima yapamiyorum egzersizi esimle yapmak daha güven veriyor sanki ama onun sabri yok tek parmak girince hemen denemeye gecmek istiyo hemen o da olur saniyo ümitleniyo ve hep yarim kaliyo hüsran oluyo bende bi kac gun vajina alisana kadar egzersiz yapalim istiyorum ama yine iliski denemesine gecer diye israr edemiyorum çünkü onu üzmek istemiyorum boyle de üzülüyoruz tabi ama bilmiyorum napicami şaşirdim siz suan hangi aşamadasiniz tek parmak mi cift pamrak mi ? Ben kasilarak da olsa yavas yavas tek parmak aliyorum bi defa defa da cift parmak aldim aslinda oyle cok bir aci olmadigini da gördüm ama sonra ki denemem de alamadim once tek parmaga mi alismam gerekiyor bi de herkes parmak dan sonra aparatll egzersizi de yapıyo şart mi acaba o esimizin 2 parmagini alir duruma gelince yeterli olmaz mi acaba yenmek icin hepimize Allah kolayliklar versin...
ben kendi parmaklarımla başladım serçe ve işaret parmağımı aldim dünde rimeli eldivenin tekparmagina geçirdim ve sadece anestol kullandim onuda alabildim ama ben esimin parmağıyla yapamıyorum ben egzersiz yaparkan bile bakamiyor hatta ici bi tuhaf oluyormusÖyle deme canım daha basındasın ilerleyen günlerde olduğunu göreceksin sadece yapacağim edeceģim de kendine güven bu arada neyle yapıyorsun egzersizi ben eşimle yapıyorum parmağına przrvtf. Takıyor en incesinden ve bol zeytinyagiyla..
Maşallah sen es denemesine hazirsino zaman çünkü egzersiz yapan arkadaslar genel de 11-12 cm e ulastiginda başarıyo hadi insallah güzel haberlerini aliriz Rabbim hepimizin yardimcisi olsunBen gecen hafta egzersize ilk basladigimda tek parmakta bile zorlaniyordum sanki parmagim icinde bisey onu sıkıştırıyor gibi gelmişti ama artik12cm kalınlığında aparati yapabiliyorum dusun sadece bi hafta ya gerçekten oluyo dene pişman olamazsın. Esin olmadan kendin yapmaya calis daha rahat yaparsin tek başına zaten zar da yırtılmış korkacak bisey yok
İNŞALLAH canim su üstümde ki tembelligi karamsarlığı bi atabilsem azim olacak insanda ben sadece bu konuda degil genel itibariyle yapisal olarak azimli bir insan degilim cabuk pes eden bir yapim var malesefCanim benim sana tavsiyem hic bekleme esini yap aparatini calis evde gunduzleri.parmak eksersizi yapabilmen iyi tabi ama aparat kadar esnetmiyor vajinayi bence zaman kaybetme ve basla aparat ile calismaya.aci felanda yok canim batma dolgunluk illaki oluyor ama dayanilmicak bisey deil biz yaptiysak sende yaparsin bizden farkli degilsin
Zaten bende 12cm başlayınca es denemesi yaptim canim yoksa tek parmaktan direk esli denemeye geçiş yapmadım. Bi haftada tek parmaktan 12cm e kadar kalinlik aparata doğru yavas yavas calisarak geldim. Hr geçen gün aparati kalinlastirarak ilerledim penis boyuna ulaşınca deneme yaptimMaşallah sen es denemesine hazirsino zaman çünkü egzersiz yapan arkadaslar genel de 11-12 cm e ulastiginda başarıyo hadi insallah güzel haberlerini aliriz Rabbim hepimizin yardimcisi olsun
Yarısını aldım dün penisin iste çok sukur tamamını da alacam ama; )Maşallah sen es denemesine hazirsino zaman çünkü egzersiz yapan arkadaslar genel de 11-12 cm e ulastiginda başarıyo hadi insallah güzel haberlerini aliriz Rabbim hepimizin yardimcisi olsun
O zaman bu karamsarlikdan tembellikde. Vajinasmus ile birlikte kurtulucaksin.kendini karamsarliga iterek tembellik yaparak anca kendine yaparsin kendini suarsin sonra bir bakmissin yillar gecmis gitmis ustune bide annelik ozlemiii ohhhh tuz biber bunun ertelenecek bir yani yok basit bu olayi yillarina yayma kendine inan ve basla kendi kendine asla gecmicek bu hastalik tecrube ile sabit canim.sizlanmayi birak lendine guven ve basla sormak istedigin bir sey olursa sor sana herkez yardimci olur.azmet basla bitir hafifle sence buna deymezmi?İNŞALLAH canim su üstümde ki tembelligi karamsarlığı bi atabilsem azim olacak insanda ben sadece bu konuda degil genel itibariyle yapisal olarak azimli bir insan degilim cabuk pes eden bir yapim var malesef
Insallah Allah in izni ile yapacagina inaniyorum ben :) çünkü azimlisin masallah bana da gelse bi o azim... Peki ilk basta kac cm lik aparatla basladin sanırım benim yaptigim aparatin eni 5-6 cm civari dogru ölctuysem tabi siz nasil ölcusuyorsun burda arkadas iple ölcütugunu soylemisti öyle yaptimYarısını aldım dün penisin iste çok sukur tamamını da alacam ama; )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?