Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Tabi ki deyer ama sanki icim de bi seytan var beni karamsarliga sürükleyen kendimi cok gücsüz ve yorgun hissediyorum egzersizle ugrasaca o enerjiyi kendimde bulamiyorum bir türlü Rabbim cesaret güc versin insallah da bende benim gibi olan herkesde yensin inşallah

bende beş ay sonra öğrendim bunları. Yaklaşık 20gun sayfayı takip ettim herkesin yazdıklarını okudum sonra dedim bende yapacam baktim herkes başarıyoruz bende basaracam çünkü bu olmayacak bisey degil. O azim nasıl geliyo biliyo musun ilerledikçe baktinki oluyo artık dahada erken kurtulmak istiyorsun daha çok calismiyosun. Ilk aparatim normal kurşun kalemdi; )incecik sonra ona iki kat havlu kagit gecirip strecledim ama olcmemistim parmaktan biraz fazlaydı kalinligi. Çevresini olcuyorsun metreyle ölçtüm ben

Daha çok çalışıyorsun olacak yanlis yazmisim

Canım mum sert olabilir daha ince bişey hazırlasan kursun kalem ya da göz kalemi gibi daha çok peçete sardığın için daha yumuşak oluyo. Ben öyle yapıyorum hem peçeteylr kalınlaşıyo hem o kadar sert olmuyo

Ben 1 bucuk yıldır takip ediyorum sayfayi yenenleri tebrik ve taktir ediyorum tabi ki ama onlari görünce azim gelmedi bana herkes yapiyo ben niye yapamicam diyip de baslayamadim bir türlü bu iş de püf nokta kararli olmak ve kendine güvenerek başlamak galiba ama ben hep korkarak ürkerek basladim ve olmayinca pes ettim biraktim

Bende senin gibi dusunenlerdendim. Dokunamiyordum bile. Nasil girer diodum daha dokunamazken. Ama ikininca acildigini gordum sonra serce parmak girdi sok olmustum ve boylelikle devam ettim
Rimelli pecete sardim oyle denedim olmustu yine. Ve dun penisin ucunu alabildim
Yani olabiliyor canim

Iste olmayonca diye bisey yokki. Iki parmak bile yapiosan olmayan ne; )oluyo iste sadece kalinlastirip isini kolaylasttiracaksin. Benim bi saat basindan kalkmadigim oldu pes etme 12cm i bi saat sonunda alabilmistim ilk egzersizde yani herkes ayni seyleri yasiyo pes etme. Rabbim demiyo mu ayette her insanın kaderini kendi çabasına bağlı kıldık diye. Yani bu senin kaderin falan değil çaba harcayacaksin ve dun yan değişecek bi hafta sık kendini ya bi hafta sadece

Bende rimeli alabildim en son sıkı oldu ama rimeli bi kac kat peçete ye sarıp onuda alabilirsem eşli denemeye gecebilir miyim ki

Evet aslinda uğraşsak olur muhakkak ama ugrasmiyorum hic dua edip bekliyorum sadece ama bu kendi kendine olacak bisey degil ki biz ugrasacaz çaba gosterecez ki Rabbim de yardim edecek insallah böyle yan gelip yatmayla olmaz biliyorum ama daha neyi bekliyorsam işte... 18 mart esimin doğum günü bu durumu yenip ona en güzel hediyeyi vermek isterdim ama olmaz herhalde egzersiz bile yapsam araya adet giriyo biseyler giriyo uzuyor hep adetime de 1 hafta var yapabilir miyim egzersiz acaba yoksa regl yaklastikca hassasiyetimiz arttigi icin daha cok canim yanar mi ay heo böyle kafam da kuruyorum kuruyorum erteliyorum e be geri zekali böyle düşüncene deneyip görsene belki de düşündüğün gibi olmayacak yapacaksin demi :) ama yok illa bos bos bekleyecem kafamda kurcam bi ton...

Bende yaklaşık 2yillik evliyim Dr lara gittim vajinismus değilsin dediler kimisi birsey yok sık dışını dedi kimisi çok dar yapamazsın operasyon şart dedi en son gittiğim Dr kulak çöpü sokacam deyince tedirgin oldum çok kastim kendimi sen vajinismussun dedi bi bocaladi sonra ha tmm pek değilmişsin dedi operasyon şart dedi önceki diyenle aynı özel hastanede bu Dr kesip biçmeye hazırlar esimle denerken ben yarısını alabiliyorum sadece bi noktaya gelince acıdan beynimde şimşekler cakiyo bi kac kere leke şeklinde kanama da oldu vajinismstum zarim mi çok kalın bilemedim drlarin biri oyle der biri böyle güvenemiyorum...

Işte bende adetimin bitmesini bekledim ve 13mart eşimin doğumgünü aynen senin gibi düşündüm verebileceğim en guzel hediye bu olur diye cabaladim ve oluyo. Boş bekleme çaba harcayacazki olacak. Istersen bi haftada yapabilirsin bak zaten iki parmak aliyomussun sen benden daha cabuk iilerlersin ha gayret ya. Bi arkadaşım bana dedi ki eşini başka kadınların kucağında görmek istemiyorsan basaracaksin dedi gerçekten doğru dedi çünkü bu devirde adamların istediğini onlara rahatlıkla verecek çok kadın var dışarda Allah muhafaza bak. Adam bi yanlışa düşse sorumlusu biz oluruz. Haram değil günah değil esin ya senin onun için yap. Acidan ölmuyoruz bak hepimiz yasiyoruz 12cm alincada yasiyoruz; )

Hic aparatla falan denedinmi bak orayi bi gecince cidden ondan baska aci yok ya sadece o anki hissettigin sey iste orayi atla rahatliosun. Istersen once bi aparat dene orayi gec goreceksin

Yanlis anlama olmasin cnm ben kendi parmagimla yapamiyorum kendim hic yapmadim yapamadim esimle denedim egzersizi cok degil iki uc kez o zaman esimin iki parmagini aldim bi defa sonra onunkini de alamadim kendim hic yapamdim zaten kendim serce parmagimi bile alamiyorum o yüzden tek basima baslamak zor geliyo

Ben asla egzersiz yapamam,parmak mı ölürüm de yapmaaam diye 7 aydır ortalığı yıkıyodum. Ağlayıp kendimi odaya kapatıyordum çok şartlanmıştım burayada yazıyordum bazı arkadaşlar bilir özelden de çok destek olan mesaj atan oldu sağolsun ama beynimi öyle bi şartlamışımki hiç cesaret edemedim. En sonunda doktorumun tavsiyesi üzerine bu konuda eğitim almış bir doktora gittim 2.seansta parmağa başladık ben şaşkınlıktan anlamadım bile ne yaptığımı. 3gündür asla diyen ben egzersiz yapıyorum kızlar gerçekten çok basitmiş korkmayın ben bile yaptıysam egzersizi herkes yapar.Birden olmaz zaten yavaş yavaş adım ata ata olacak yeterki kendinize güvenin. Benim korktuğum abarttığım kadar bişey yokmuş aylar önce egzersizi yapabilseydim belki şimdi çoktan atlatmıştım. Benim yaptığımı yapmayın lütfen ertelemeeyinnnn.

Bende senin gibiydim hatta senden beterdim. Eş parmağı bile alamadım ben. Sonra böyle olmaz dedim ve doktora gittim egzersize başladık inanamadım kendime.Aslında cesaret olduktan sonra gerisi kolay ve nefes çok önemli. Sen ne güzel adım atmışsın biraz kendine güven lütfen egzersize başlayabilsen ilerleyeceksin. Sen benden daha cesursun.

Ilk başta bi kalem al dene ya acirsa cikarirsin ama acimiyo bi denesen göreceksin. Kendin daha rahat yaparsin esinle kasiliyo olabilirsin kendin yaparsan daha sakin rahat olursun ve kasılma olmadığı için çok kolay iilerlersin bi dene bi kere ya ne olacak hadi kalemi al kondom geçir kayganlastirici sur yana karşısında ikin deliğin açıldığını göreceksin hafif polonya dogru eğimli olarak kalemi bi ittir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…