- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #208.081
Eğer bugün içinde egzersize baslamadan çok kızacaz ama haberin olsun. Koçana inat yap bu işi basar
Baslamazsan orayi yanlis yazmisim; )Eğer bugün içinde egzersize baslamadan çok kızacaz ama haberin olsun. Koçana inat yap bu işi basar
Insallah cnm suan müsait degilim ama firsat bulursam denicemEğer bugün içinde egzersize baslamadan çok kızacaz ama haberin olsun. Koçana inat yap bu işi basar
Hah soyle ya bunu duymak istiyoruz inanki cok kolay; )istersen kalemle basla en incesi o. Istersen parmaginla baslaInsallah cnm suan müsait degilim ama firsat bulursam denicem
Kaleme pecete mi sarmaliyim tek basina kalemi satreclesem cok sert olur dimiHah soyle ya bunu duymak istiyoruz inanki cok kolay; )istersen kalemle basla en incesi o. Istersen parmaginla basla
Canım mumun üzerine örgü eldiveni geçir onun üzerine de ameliyat eldiveni geçir daha yumuşak olur.Aynen kendimi gördüm anlattiklarinizda sagolsun bana da yardimci olmaya calisiyo arkadaslarlar ama bende cok ürküyorum aparatla egzersiz yapmaktan esimin parmagiyla bir iki defa egzersiz yaptim ama o pek yanasmiyo bende üstüne gidemiyorum daha cok erteleme ic gudusune giriyorum o yanasmayinca bende hemen vazgeçiyorum belki de o da bende kararlilik gormek istiyo ama o iradeyi gosteremiyorum iste ben ona egzersiz yapalim deyince o da cok yorgunum yaticam hemen filan diyo bende israr etmiyorum edemiyorum daha dogrusu icimde garip sacma bi rahatlik oluşuyor sanki beni kesecekler de kesilmekten kurtulmusum gibi... Dün bi aparat hazirladim bakkal mumuna bir tane pecete sarip strecledim ama deneyemedim eldivenin tek parmagina gecirip dememeyi düşünüyorum ama yine de sanki o strecten kaynakli sarilan yerler filan sert gibi batma hissi yapacakmis gibi geliyo bana. sanki orayi çizip gecicek gibi aparatla egzersiz yapanlar sizde de öyle oluyor mu? Ne hissediyorsunuz ?
Kaleme bi kat peçete sonra da streçle ya kondoma geçir sonra canım ya da eldivene geçir öyle deneKaleme pecete mi sarmaliyim tek basina kalemi satreclesem cok sert olur dimi
Nerden nasıl denk geldiysem sizin bir yorumunuzdu ilgimi çekti takip etmeye başladım.Insallah yenip güzel haberler verirsiniz... Biraz once tartistik esimle ütülü pantolonu kalmamis diye sinirlendi ve begirdi cagirdi çıktı gitti asil neden bu degil tabi ki ama cinsel hayatimiz olmadigi icin ve bende bir caba gormedigi icin piskolojisi cok bozuldu ben vazgectim artik herseyden diyo yatakdan da vazgectim istemiyorum artik diyo onun bana yardim edecek gücü yok artik piskolojik olarak gercekten cok yiprandi hemen sinirleniyo herseye tahammülü kalmadi ben zaten tek basima aşabilecegimi düşünmüyorum napicami bilmiyorum Allah im bu sıkıntıyı yasayan herkese icinde de bize yardim etsin insallah gecen yil egzersizlere baslasaydim esimle o zaman daha anlayisli ve daha sakindi ama simdi sabri kalmadi cok agresiflesti
Canım bende 1 yılı aşkın bu sayfayı takip ettim ve senin gibi hiçbir şey yapmadım. Ama en sonunda kendim cesaret edemediğim için şu an psikoloğa gitmeye başladım. Tabii ödev veriyor ve ödevleri kendim yapıyorum ama aşama aşama olduğu için şu an bu konuda daha umutluyum. Sende bir şekilde başlamalısın. Bence kendine güven. Yapacağım de silkelen biz şu hayatta ne zorlukların üstesinden gelmiyoruz ki bunun üstesinden gelmeyelim. Umarım hepimiz yeneriz ve bebişlerimizi kucağımıza alırız.Evet aslinda uğraşsak olur muhakkak ama ugrasmiyorum hic dua edip bekliyorum sadece ama bu kendi kendine olacak bisey degil ki biz ugrasacaz çaba gosterecez ki Rabbim de yardim edecek insallah böyle yan gelip yatmayla olmaz biliyorum ama daha neyi bekliyorsam işte... 18 mart esimin doğum günü bu durumu yenip ona en güzel hediyeyi vermek isterdim ama olmaz herhalde egzersiz bile yapsam araya adet giriyo biseyler giriyo uzuyor hep adetime de 1 hafta var yapabilir miyim egzersiz acaba yoksa regl yaklastikca hassasiyetimiz arttigi icin daha cok canim yanar mi ay heo böyle kafam da kuruyorum kuruyorum erteliyorum e be geri zekali böyle düşüncene deneyip görsene belki de düşündüğün gibi olmayacak yapacaksin demi :) ama yok illa bos bos bekleyecem kafamda kurcam bi ton...
Bende biliyorum bir arpa boyu yol alamadigimi sadece dua ederek kendiliginden olmayacagini biseyler yapmam gerektigini biliyorum herhalde çünkü Allah çalışana hakedene verir msjimda da belirttim zaten biz caba gostercez ki Allah da yardim edecek dedim benim sorunum cesaretsizlik ve sürekli erteleme güdüsü biliyorum yanlis ama engel olamiyorum hickimse boyle bir durumu yaşamayi göz göre göre evliligini tehlikeye atmayi istemez Allah kimseye yasatmasin bunu iyi niyetiniz den şüphem yok teşekkür ederim mesajiniz icin ama madem evli degilsiniz bence bu sayfalara girip burda ki hikayeleri okuyarak bilinçaltınıza olumsuz göndermeler yapmayin cunku insan farkinda olmadan zihnine kaziniyor boyle seyler bir sürü çeşit çeşit hikayeler var sonucta azimli insanlarin basari öyküleri de var benim gibi karamsar insanlarin cesaretsizligi korkakligi da var sonuc itibatiye belki sadece ilk gece belki aylarca belki yıllarca yapamayanlarin öyküleri insan ister istemez etkilenir diye düşünüyorum... Dilerim siz de dahil hickimse yaşamaz bu sorunu hayal kırıklıklari yaşamadan yaşatmadan ilk gecesinde herkes yapip eşiyle cok mutlu olur inşallahNerden nasıl denk geldiysem sizin bir yorumunuzdu ilgimi çekti takip etmeye başladım.
İlk başta çok üzülüyodum size inşallah atlatır bu günleri eşiyle mutlu olur diye
Aklıma geldikçe bişey yazmışmısınız gelişme var mı atlattı mı acaba diye bakmaya başladım
Bu dediklerimden alınmayın lütfen ama
5 6 aydır bakıyorum
Bir arpa boyu bile ilerlememişsiniz,insallah maşallah diyerek oturup bekliyorsunuz hiç bir çaba hiç bir ilerleme yok sizde
Herşey Allah tan eve bunu biliyoruz ama oturup dua ederek önünüze yemek gelip ağzınıza girdiğini gördünüz mü hiç herhangi bir yerinizi kıpırdatmadan
İlk önce para kazanmak,sonra yemek için malzeme almak,onları doğrayıp hazırlamak,ocağı açmak ve tencereyi yerleştirmek gerekir değil mi?
Dua ederek bunlar bütünleşip kendiliğinden pişmeye başlar mı?
Yani önce elimizden geleni yapıp sonra dua ederek tevekküle bırakmak gerekir değil mi?
Sizin yaptığımız tam olarak bu ben hiç çaba sarfetmiyeyim bu böyle gitsin hatta eşimle ikimiz kuruyup gidelim böyle (isteğiniz bu değil ama hiçbirşeye yaklaşmadığınızdan dolayı)
Her seferinde eşinizi itiyorsunuz,kaçıyorsunuz e peki bu olay uzaktan nasıl olacak yani herşeye ik mik olmaz hayır yapma diyerek
İnsanlar hasta olabilir geçici cinsellik sorunu yaşayabilir hatta bişey olur eşler o günden sonra kalan ömürlerinde hiç cinsellik yaşamayabilir(mecburi) Bu durumda boşanma terk etme,edilme vefasızlık olur vicdansızlık olur hastalıkta sağlıkta bi söz verildi çünkü
Ama sizde öyle değil çabayla atlatılacak bir hastalığı atlatmak istemiyorsunuz
Korkarım eşinizi kaybedeceksiniz böyle giderse
Çünkü ben kadın halimle eşimle birliktelik yaşamazsam o evliliği yürütemem zaman geçtikçe tahammülsüzlüğüm artar her hareketi bana batmaya başlar (bakınız konu cinsellik yaşayamama değil eşimin durumu kabul edip çaba göstermemesi oluru varken)
Eşiniz de bi gün sizin bu isteksizliğinizden bıkacak ve sizin için çok geç olacak evliliğimiz yıkılacak
Bunun sebebi de rahatsızlığınz değil göstermediğiniz çaba,ertelediğiniz zaman olacak
Lütfen bakın hiçbirşey yapmayıp oturmayın
Cesaretinizi toplayın ve hatta bu akşam egzersiz yapın
Ne olursa olsun dua edip oturmayın
Bir yapın iki yapın üstüne gidin
Bunu eline batan küçücük dikeni aldırmaya izin vermeyecek kadar canı tatlı olan ama ağlayan sızlayan dua eden en sonunda da canına tak edip zorla aldıran biri olarak söylüyorum
Evli değilim ama korkunuzu anlayabiliyorum demek istiyorum
Ama bunu yenmek zorundasınız başka çareniz yok kendinize ve hele eşinize bunu yapmaya onu helaliyle birliktelik yaşayamadığı bir hayata mahkum etmeye hiç hakkınız yok
Birşeyler yapın lütfen
Sonra pişman olmayın
Allah hepinizin yardımcısı olsun
Amin cnm Insallah teşekkür ederimCanım bende 1 yılı aşkın bu sayfayı takip ettim ve senin gibi hiçbir şey yapmadım. Ama en sonunda kendim cesaret edemediğim için şu an psikoloğa gitmeye başladım. Tabii ödev veriyor ve ödevleri kendim yapıyorum ama aşama aşama olduğu için şu an bu konuda daha umutluyum. Sende bir şekilde başlamalısın. Bence kendine güven. Yapacağım de silkelen biz şu hayatta ne zorlukların üstesinden gelmiyoruz ki bunun üstesinden gelmeyelim. Umarım hepimiz yeneriz ve bebişlerimizi kucağımıza alırız.Pes etme lütfen
Örgü eldiveni derken normal satin alip kullandigimiz eldiveni diyorsunuz herhalde demi teşekkürler tavsiyeniz icinU
Canım mumun üzerine örgü eldiveni geçir onun üzerine de ameliyat eldiveni geçir daha yumuşak olur.
Merhaba canım olumsuz konuşmaları olumsuz şeyleri zihninden at madem egzersiz yapmaya karar verdin aramıza hoşgeldin, bende uzun zaman hem parmak hem aparat egzersizi yapmadım istemedim kendiliğinden denemelerimizin birinde olmasını bekledim ama olmadı bende bu egzersizi eşimin yapmasını daha güvenli buluyodum ama herzaman onla yapamadm zamanla kendim denemeye karar verdim istersen vajinanın yapısını anlamak için kendi tek parmağınla bi dene başta girmez çok dar ilerlemez felan sanıyosn ama bi sefer yapınca çok kolay geliyo inan biraz bepanten krem yada kayganlaştırıcı kullan , aparatı bende deniyorum kaleme peçede sarıp streçlersen üzerinede eldiven takarsan merak etme o streçin pürüzlerini hissetmiyosun daha emin olmak istersen iki eldiven gecir üstüste , bende egzersizle çözceğime yapabileceğime inanmazken bigün olmuyor artık yapmam lazım diyip egzersize başladım bende çok hızlı değilim hızlı ilerlemiyorm ama çabalıyorm şuan iki parmağı yapmaya çalışıyorm bir parmaya çok alıştım hiç bi acı hissetmiyorm ama başlarda o bir parmağı hiç yapamamdm belki bir hafta uğraştım sende yılma olumsuz şeyleri düşünme senden başka içinde yaşadığn durumu kimse bilmez hepimizin psikolojisi farklı hepimiz aynı sorunu farklı üzüntülerle yaşıyoruz ama atlatıcaz egzersizlerini yapmaya çalış ilk başta bi kaç gün istediğin gibi hemencik olmıcak belki ama inan bi kaç gün içinde sende yapıcaksın ısrarcı olÖrgü eldiveni derken normal satin alip kullandigimiz eldiveni diyorsunuz herhalde demi teşekkürler tavsiyeniz icin
Teşekkür ederim cnm destegin icin sagol Allah kolaylık versin sana daMerhaba canım olumsuz konuşmaları olumsuz şeyleri zihninden at madem egzersiz yapmaya karar verdin aramıza hoşgeldin, bende uzun zaman hem parmak hem aparat egzersizi yapmadım istemedim kendiliğinden denemelerimizin birinde olmasını bekledim ama olmadı bende bu egzersizi eşimin yapmasını daha güvenli buluyodum ama herzaman onla yapamadm zamanla kendim denemeye karar verdim istersen vajinanın yapısını anlamak için kendi tek parmağınla bi dene başta girmez çok dar ilerlemez felan sanıyosn ama bi sefer yapınca çok kolay geliyo inan biraz bepanten krem yada kayganlaştırıcı kullan , aparatı bende deniyorum kaleme peçede sarıp streçlersen üzerinede eldiven takarsan merak etme o streçin pürüzlerini hissetmiyosun daha emin olmak istersen iki eldiven gecir üstüste , bende egzersizle çözceğime yapabileceğime inanmazken bigün olmuyor artık yapmam lazım diyip egzersize başladım bende çok hızlı değilim hızlı ilerlemiyorm ama çabalıyorm şuan iki parmağı yapmaya çalışıyorm bir parmaya çok alıştım hiç bi acı hissetmiyorm ama başlarda o bir parmağı hiç yapamamdm belki bir hafta uğraştım sende yılma olumsuz şeyleri düşünme senden başka içinde yaşadığn durumu kimse bilmez hepimizin psikolojisi farklı hepimiz aynı sorunu farklı üzüntülerle yaşıyoruz ama atlatıcaz egzersizlerini yapmaya çalış ilk başta bi kaç gün istediğin gibi hemencik olmıcak belki ama inan bi kaç gün içinde sende yapıcaksın ısrarcı ol
Su an bende bahsettigin asamadayim bi parmağı bazen alıyorum bazen alamıyorum bide rimelle deniyorum onuda bazen alıyorum bazen alamiyorum ama alsamda rahat olmuyor hep sıkı oluyor ne zaman rahatlıkla olucakta büyütebilicem merak ediyorumMerhaba canım olumsuz konuşmaları olumsuz şeyleri zihninden at madem egzersiz yapmaya karar verdin aramıza hoşgeldin, bende uzun zaman hem parmak hem aparat egzersizi yapmadım istemedim kendiliğinden denemelerimizin birinde olmasını bekledim ama olmadı bende bu egzersizi eşimin yapmasını daha güvenli buluyodum ama herzaman onla yapamadm zamanla kendim denemeye karar verdim istersen vajinanın yapısını anlamak için kendi tek parmağınla bi dene başta girmez çok dar ilerlemez felan sanıyosn ama bi sefer yapınca çok kolay geliyo inan biraz bepanten krem yada kayganlaştırıcı kullan , aparatı bende deniyorum kaleme peçede sarıp streçlersen üzerinede eldiven takarsan merak etme o streçin pürüzlerini hissetmiyosun daha emin olmak istersen iki eldiven gecir üstüste , bende egzersizle çözceğime yapabileceğime inanmazken bigün olmuyor artık yapmam lazım diyip egzersize başladım bende çok hızlı değilim hızlı ilerlemiyorm ama çabalıyorm şuan iki parmağı yapmaya çalışıyorm bir parmaya çok alıştım hiç bi acı hissetmiyorm ama başlarda o bir parmağı hiç yapamamdm belki bir hafta uğraştım sende yılma olumsuz şeyleri düşünme senden başka içinde yaşadığn durumu kimse bilmez hepimizin psikolojisi farklı hepimiz aynı sorunu farklı üzüntülerle yaşıyoruz ama atlatıcaz egzersizlerini yapmaya çalış ilk başta bi kaç gün istediğin gibi hemencik olmıcak belki ama inan bi kaç gün içinde sende yapıcaksın ısrarcı ol
Burda en umutsuz yazı yazan sizsiniz hep aynı yerdesiniz sorular soruyorsunuz sürekli nasıl oldu ne yapayım diye ama uygulamıyorsunuzBende biliyorum bir arpa boyu yol alamadigimi sadece dua ederek kendiliginden olmayacagini biseyler yapmam gerektigini biliyorum herhalde çünkü Allah çalışana hakedene verir msjimda da belirttim zaten biz caba gostercez ki Allah da yardim edecek dedim benim sorunum cesaretsizlik ve sürekli erteleme güdüsü biliyorum yanlis ama engel olamiyorum hickimse boyle bir durumu yaşamayi göz göre göre evliligini tehlikeye atmayi istemez Allah kimseye yasatmasin bunu iyi niyetiniz den şüphem yok teşekkür ederim mesajiniz icin ama madem evli degilsiniz bence bu sayfalara girip burda ki hikayeleri okuyarak bilinçaltınıza olumsuz göndermeler yapmayin cunku insan farkinda olmadan zihnine kaziniyor boyle seyler bir sürü çeşit çeşit hikayeler var sonucta azimli insanlarin basari öyküleri de var benim gibi karamsar insanlarin cesaretsizligi korkakligi da var sonuc itibatiye belki sadece ilk gece belki aylarca belki yıllarca yapamayanlarin öyküleri insan ister istemez etkilenir diye düşünüyorum... Dilerim siz de dahil hickimse yaşamaz bu sorunu hayal kırıklıklari yaşamadan yaşatmadan ilk gecesinde herkes yapip eşiyle cok mutlu olur inşallah
Zaten ben sizin ertelemenizden bahsediyorumBende biliyorum bir arpa boyu yol alamadigimi sadece dua ederek kendiliginden olmayacagini biseyler yapmam gerektigini biliyorum herhalde çünkü Allah çalışana hakedene verir msjimda da belirttim zaten biz caba gostercez ki Allah da yardim edecek dedim benim sorunum cesaretsizlik ve sürekli erteleme güdüsü biliyorum yanlis ama engel olamiyorum hickimse boyle bir durumu yaşamayi göz göre göre evliligini tehlikeye atmayi istemez Allah kimseye yasatmasin bunu iyi niyetiniz den şüphem yok teşekkür ederim mesajiniz icin ama madem evli degilsiniz bence bu sayfalara girip burda ki hikayeleri okuyarak bilinçaltınıza olumsuz göndermeler yapmayin cunku insan farkinda olmadan zihnine kaziniyor boyle seyler bir sürü çeşit çeşit hikayeler var sonucta azimli insanlarin basari öyküleri de var benim gibi karamsar insanlarin cesaretsizligi korkakligi da var sonuc itibatiye belki sadece ilk gece belki aylarca belki yıllarca yapamayanlarin öyküleri insan ister istemez etkilenir diye düşünüyorum... Dilerim siz de dahil hickimse yaşamaz bu sorunu hayal kırıklıklari yaşamadan yaşatmadan ilk gecesinde herkes yapip eşiyle cok mutlu olur inşallah
Haklısınız... Evet farkindayim burda tek olumsuz konuşan ve hicbisey yapmadan bekleyen benim herkes bi şekilde ya parmakla ya da aparatla egzersiz yapabiliyo mutlaka en azindan ugrasiyo hicbisey yapmadan öyleyece bekleyen ben varim sadece söylediklerinizde ve tespitlerinizde cok haklısınız söyleyecek sözüm yok malesefBurda en umutsuz yazı yazan sizsiniz hep aynı yerdesiniz sorular soruyorsunuz sürekli nasıl oldu ne yapayım diye ama uygulamıyorsunuz
Zaten ben sizin ertelemenizden bahsediyorum
Bunun sonu nereye gidecek diyorum
Sürekli ertele ertele ne olacak yani sonucunda
Sadece bekliyorsunuz siz bi çaba yok
İyi niyetliyim gerçekten üzülüyorum size benim başıma da gelebilir asla niye yapamıyosunuz beceriksiz misiniz diye bişey diyemem vicdanım kaldırmaz Allah yutturur bu dediğimi bana benim eleştirdiğim kısım yenmek için bir girişimde bulunmamanız
Aylarca bu sayfayı takip etmenize rağmen yorumlarınz hep yok,yapamam yapamıyorum,darısı başımıza,eşimi yaklaştırmıyorum,ama yenmek istiyorum,öyle olmaz falan filan hep olumsuz,karamsar hep
Burdan beni bile pes ettirdiniz eşiniz haklı bu konuda ne olur onu da kendinizi de kurtarın bu illetten
Nasıl nerde farkettim ben bile hatırlamıyorum sadece sizin yorumunuzu gördüm takip ederken böyle bi hastalığın var olduğunu görmüş oldum okudum ve bilgi sahibi oldum epey
Ama ben bu durumda hırs yapıp bunu yeneceğim acıdan ölsem de dayanıp yeneceğimiz derdim kendimi biliyorum ne kendime ne eşime bu eziyeti verirdim size rastlamasam normalde haberim bile olamazdı buradan
Allah kimsenin başına vermesin tabi tek çare üstüne gitmek bu hastalığın sizin yaptığınız gibi ertelemek sade dua etmek değil
Farkındasınız sizde ama buna rağmen oturup bekliyorsunuz yakınmayı bırakıp harekete geçin bi yerden başlayın
Siz de biliyorsunuz aslında önce elinizden geleni yapın gerisini Allah a bırakın
Belki ters psikoloji olur da hırsa kapılıp egzersiz yapmaya başlarsınız diye böyle biraz gerçekci ve sertçe konuşuyorum sizinle maksadım kalp kırmak değil kesinlille tekrar ediyorum Allah kimseye yaşatmasın büyük konuşturmasın ama oldu ki yaşadık üstüne gidip ertelememek çalışmak egzersiz yapmak gerekli
Sonra bundan mı korkmuştum diyeceğinizi bile bile değer mi en güzel günlerinizi yıllarınızı heba etmeye?
Ümitsizliğe düşme hepimiz aynı durumdaydık.hiç birimiz bir aylıkken bu durumu çözmedikki tabikide belli bi yere geldik artık sabrın kalmadığı yerde bitirdik belkide çevrenin baskısı bittirdi.bu hastalığı olan birinden hemen yenmesini beklemesin kimse çünkü bu hastalık psikolojik bir hastalık.erteleme-korku-kasma o yüzden bu kadar çok uzun zaman alıyo.oturduğumuz yerden böyle yap şöyle yap demek çok kolay ama yapanın içinde ne kıyametler kopuyo onu ANCAK AMA ANCAK BU HASTALIĞI YAŞAYAN BİLİR.yaşamayana o kadar çok basit gelir.yapman gereken şey en kısa zamanda cesaretini toplayıp egzersize sıkıca sarılmak.sen bi kararlı bi şekilde başla tıksndığında hemen bizlere sor en kısa zamanda dönüt alıcaksonız.özeldende yazabilirsin.herkes seve seve sana cvp verir.Haklısınız... Evet farkindayim burda tek olumsuz konuşan ve hicbisey yapmadan bekleyen benim herkes bi şekilde ya parmakla ya da aparatla egzersiz yapabiliyo mutlaka en azindan ugrasiyo hicbisey yapmadan öyleyece bekleyen ben varim sadece söylediklerinizde ve tespitlerinizde cok haklısınız söyleyecek sözüm yok malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?