Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Suna hangi asamadasin. Bak doktora da gitsem yine kendi cabanla oluyo doktor sihirli değnek degilki dimi; )

Bende oyle düşünüyorum doktor sonuçta bildgmiz egzersizleri verecek, egzersizleri yapablmek mesele,yaptktan snra gerek duymuyorum ben

Suna hangi asamadasin. Bak doktora da gitsem yine kendi cabanla oluyo doktor sihirli değnek degilki dimi; )

Tabi doktor sihirli değnek değil,zaten ilk gittiğim gün de dedi ben sana navigasyon olacağım sadece diye.Bizim elimizde herşey ama şu da bir gerçekki ben doktora gitmeseydim parmak yapamazdım o cesaretim yoktu inanılmaz önyargılıydım beynime yer etmişti. Biraz cesaret ve tabiki doğru bilgiyle egzersiz yapılabilir. Kesinlikle korkulacak bişey yok. 3 gündür yapıyorum iki parmağa geçtim haftasonu randevum var sonraki aşamam ne bilmiyorum aparat olabilir belki:)

Arkadaslar kaslarım mı yoruluyot anlamıyorum 1 saat once yapabildigimi bi saat sinra yapamıyorum ertesi gün basta zorlansamda yapabiliyorum ama sizdede oyle oluyor mu

Kizlar bu aparati rahatlıkla alabiliyorum git gel yapiyorum çıkarip geri sokabiliyorum daire ciziyorum sizce esimle denesemmi? : (

Eklentiler

• 20160310_154722.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 80
Tebrik ederim cnm maşallah sevindim ilerleme göstermene evet bütün mesele cesaret ve kararlılık... Sen eve gidip kendi kendine mi basladin yoksa doktor mu yardimci oldu ilk yapışında

Tebrik ederim cnm maşallah sevindim ilerleme göstermene evet bütün mesele cesaret ve kararlılık... Sen eve gidip kendi kendine mi basladin yoksa doktor mu yardimci oldu ilk yapışında

Teşekkür ederim canım sen biraz cesaret etsen benden hızlı ilerlersin eminim. Ben kendim başlayamadım çok önyargılıydım asla yapamam diyordum dr a da söyledim yapamam diye. Ama doktor yaptırdı inanamadım çok kolaymış olay tamamen nefes ve kendini gevşetebilmende. Boşuna korkmuşum lütfen sende erteleme.

Mrb öncelikle şunu söyleyeyim eşinize zamanla olacağini anlatin benim eşimde ilk zamanlar öyleydi şimdi her geçtigim kademede oda seviniyo bak bi yol daha kat ettik diyor zamanla olacak isteyince yapiyorsun diyor.. ben şuan 3 parmak egzersiz yapıyorum inanın ki alışınca 2 parmaktan farkı olmuyor mesela ben egzersizi 1 gün ertelediğimde ertesi gün zorlanıyorum hergün yapın muhakkak ben sadece akşam eşim gelince yapıyorum sonuçta onunla başarıcam bu işi onun için o yapıyor egzersizi guvenim de artıyor. Aslında ilerlemeniz tamamen size kalmış yani " ben artık tek parmagi rahat aliyorum " diyorsaniz 2 parmak yapın onuda yapabiliyorsaniz 3 parmağa geçin bol ıkınınca oluyor 3 parmak. tabi 2 ve 1 parmağa göre daha agır giriyor sonucta daha kalın bir hal alıyor ama dayanılmayacak gibi degil 1 dk sıkıp bırakınca vajina alisiyor kendinize güvenin ben aparat yapmadim hic kendime guvenim olduktan sonra 2 parmaktan sonrada p..ns denemesine gecebilirdim.. ve inşallah bugun yenicem bana dua edin dualarim sizinle.. :)

Son düzenleme:
Canım eşin yapinca daha rahat oluyorsun. P..ns denemesinde kendini ona daha rahat birakirsin.. bence esini ikna et onun yapmasida seni rahatlatir inşallah..

Insallah yenip güzel haberler verirsiniz... Biraz once tartistik esimle ütülü pantolonu kalmamis diye sinirlendi ve begirdi cagirdi çıktı gitti asil neden bu degil tabi ki ama cinsel hayatimiz olmadigi icin ve bende bir caba gormedigi icin piskolojisi cok bozuldu ben vazgectim artik herseyden diyo yatakdan da vazgectim istemiyorum artik diyo onun bana yardim edecek gücü yok artik piskolojik olarak gercekten cok yiprandi hemen sinirleniyo herseye tahammülü kalmadi ben zaten tek basima aşabilecegimi düşünmüyorum napicami bilmiyorum Allah im bu sıkıntıyı yasayan herkese icinde de bize yardim etsin insallah gecen yil egzersizlere baslasaydim esimle o zaman daha anlayisli ve daha sakindi ama simdi sabri kalmadi cok agresiflesti

Allah yardimcin olsun canim. Insallah hepimiz yeneriz gercekten kolay bir durum degik

Ya bosver sen esini ya ondan yardim bekleme ozmn hem onsana napabilirki egzersizi evde kendin bi hafta dene ya lutfen sadece bi hafta. Bu derdi cekmeyen bilemez tabi seni bizden baska kimse anlamaz. Sen bizimle paylaş biz sana yardım eder destek çıkarız. Hayatını güzelleştirmek senin elinde. Her geçen gün kötüye gidiyorsa olaylar ve sebebini biliyorsan sen düzelt. Benimde esim bana bisey yapmadiki ben kendim evde o yokken egzersiz yaptim bi hafta sadece artık lütfen artık daha fazla yıpratma kendini çok kolay bisey bak ben üzülüyorum böyle seyler okudukça.

Evet maalesef ki bu ilişki yüzünden en ufak seyden kavga çıkıyor sizi çok iyi anlıyorum.. bizde sizden farksızdık ama şuan iyiyiz eşinize inat yapın inanın günler su gibi geçiyor sonra pişman olacagız bu kadar oyalandığımız için inşallah güzel günler yakın hadi bi gayret..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…