- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #208.061
Suna hangi asamadasin. Bak doktora da gitsem yine kendi cabanla oluyo doktor sihirli değnek degilki dimi; )Ben asla egzersiz yapamam,parmak mı ölürüm de yapmaaam diye 7 aydır ortalığı yıkıyodum. Ağlayıp kendimi odaya kapatıyordum çok şartlanmıştım burayada yazıyordum bazı arkadaşlar bilir özelden de çok destek olan mesaj atan oldu sağolsun ama beynimi öyle bi şartlamışımki hiç cesaret edemedim. En sonunda doktorumun tavsiyesi üzerine bu konuda eğitim almış bir doktora gittim 2.seansta parmağa başladık ben şaşkınlıktan anlamadım bile ne yaptığımı. 3gündür asla diyen ben egzersiz yapıyorum kızlar gerçekten çok basitmiş korkmayın ben bile yaptıysam egzersizi herkes yapar.Birden olmaz zaten yavaş yavaş adım ata ata olacak yeterki kendinize güvenin. Benim korktuğum abarttığım kadar bişey yokmuş aylar önce egzersizi yapabilseydim belki şimdi çoktan atlatmıştım. Benim yaptığımı yapmayın lütfen ertelemeeyinnnn.
Arat icindeyken zorlaniyosan tut birak yapiosun kkaslarini. Yapabilirsen biraz git gel de yapabilirsinKizlar aparat icerdeyken siz ne yapiyosunuz?
Yok zaten tut bırak yapıyorum cıkarıp bidaha sokuyorum git gel yapıyorum da acaba degisik bişeyyapan varmi diye merak ettimWger a
Arat icindeyken zorlaniyosan tut birak yapiosun kkaslarini. Yapabilirsen biraz git gel de yapabilirsin
Suna hangi asamadasin. Bak doktora da gitsem yine kendi cabanla oluyo doktor sihirli değnek degilki dimi; )
Evet canim oluyo oluyo sıkıntı yok devam et; )Arkadaslar kaslarım mı yoruluyot anlamıyorum 1 saat once yapabildigimi bi saat sinra yapamıyorum ertesi gün basta zorlansamda yapabiliyorum ama sizdede oyle oluyor mu
Tebrik ederim cnm maşallah sevindim ilerleme göstermene evet bütün mesele cesaret ve kararlılık... Sen eve gidip kendi kendine mi basladin yoksa doktor mu yardimci oldu ilk yapışındaBende senin gibiydim hatta senden beterdim. Eş parmağı bile alamadım ben. Sonra böyle olmaz dedim ve doktora gittim egzersize başladık inanamadım kendime.Aslında cesaret olduktan sonra gerisi kolay ve nefes çok önemli. Sen ne güzel adım atmışsın biraz kendine güven lütfen egzersize başlayabilsen ilerleyeceksin. Sen benden daha cesursun.
Kizlar bu aparati rahatlıkla alabiliyorum git gel yapiyorum çıkarip geri sokabiliyorum daire ciziyorum sizce esimle denesemmi? : (
kendini hazır hissediyosan deneme yapabilirsin11 cmdn fazla
Tebrik ederim cnm maşallah sevindim ilerleme göstermene evet bütün mesele cesaret ve kararlılık... Sen eve gidip kendi kendine mi basladin yoksa doktor mu yardimci oldu ilk yapışında
Mrb öncelikle şunu söyleyeyim eşinize zamanla olacağini anlatin benim eşimde ilk zamanlar öyleydi şimdi her geçtigim kademede oda seviniyo bak bi yol daha kat ettik diyor zamanla olacak isteyince yapiyorsun diyor.. ben şuan 3 parmak egzersiz yapıyorum inanın ki alışınca 2 parmaktan farkı olmuyor mesela ben egzersizi 1 gün ertelediğimde ertesi gün zorlanıyorum hergün yapın muhakkak ben sadece akşam eşim gelince yapıyorum sonuçta onunla başarıcam bu işi onun için o yapıyor egzersizi guvenim de artıyor. Aslında ilerlemeniz tamamen size kalmış yani " ben artık tek parmagi rahat aliyorum " diyorsaniz 2 parmak yapın onuda yapabiliyorsaniz 3 parmağa geçin bol ıkınınca oluyor 3 parmak. tabi 2 ve 1 parmağa göre daha agır giriyor sonucta daha kalın bir hal alıyor ama dayanılmayacak gibi degil 1 dk sıkıp bırakınca vajina alisiyor kendinize güvenin ben aparat yapmadim hic kendime guvenim olduktan sonra 2 parmaktan sonrada p..ns denemesine gecebilirdim.. ve inşallah bugun yenicem bana dua edin dualarim sizinle.. :)Bende tek basima yapamiyorum egzersizi esimle yapmak daha güven veriyor sanki ama onun sabri yok tek parmak girince hemen denemeye gecmek istiyo hemen o da olur saniyo ümitleniyo ve hep yarim kaliyo hüsran oluyo bende bi kac gun vajina alisana kadar egzersiz yapalim istiyorum ama yine iliski denemesine gecer diye israr edemiyorum çünkü onu üzmek istemiyorum boyle de üzülüyoruz tabi ama bilmiyorum napicami şaşirdim siz suan hangi aşamadasiniz tek parmak mi cift pamrak mi ? Ben kasilarak da olsa yavas yavas tek parmak aliyorum bi defa defa da cift parmak aldim aslinda oyle cok bir aci olmadigini da gördüm ama sonra ki denemem de alamadim once tek parmaga mi alismam gerekiyor bi de herkes parmak dan sonra aparatll egzersizi de yapıyo şart mi acaba o esimizin 2 parmagini alir duruma gelince yeterli olmaz mi acaba yenmek icin hepimize Allah kolayliklar versin...
Canım eşin yapinca daha rahat oluyorsun. P..ns denemesinde kendini ona daha rahat birakirsin.. bence esini ikna et onun yapmasida seni rahatlatir inşallah..ben kendi parmaklarımla başladım serçe ve işaret parmağımı aldim dünde rimeli eldivenin tekparmagina geçirdim ve sadece anestol kullandim onuda alabildim ama ben esimin parmağıyla yapamıyorum ben egzersiz yaparkan bile bakamiyor hatta ici bi tuhaf oluyormus
Insallah yenip güzel haberler verirsiniz... Biraz once tartistik esimle ütülü pantolonu kalmamis diye sinirlendi ve begirdi cagirdi çıktı gitti asil neden bu degil tabi ki ama cinsel hayatimiz olmadigi icin ve bende bir caba gormedigi icin piskolojisi cok bozuldu ben vazgectim artik herseyden diyo yatakdan da vazgectim istemiyorum artik diyo onun bana yardim edecek gücü yok artik piskolojik olarak gercekten cok yiprandi hemen sinirleniyo herseye tahammülü kalmadi ben zaten tek basima aşabilecegimi düşünmüyorum napicami bilmiyorum Allah im bu sıkıntıyı yasayan herkese icinde de bize yardim etsin insallah gecen yil egzersizlere baslasaydim esimle o zaman daha anlayisli ve daha sakindi ama simdi sabri kalmadi cok agresiflestiMrb öncelikle şunu söyleyeyim eşinize zamanla olacağini anlatin benim eşimde ilk zamanlar öyleydi şimdi her geçtigim kademede oda seviniyo bak bi yol daha kat ettik diyor zamanla olacak isteyince yapiyorsun diyor.. ben şuan 3 parmak egzersiz yapıyorum inanın ki alışınca 2 parmaktan farkı olmuyor mesela ben egzersizi 1 gün ertelediğimde ertesi gün zorlanıyorum hergün yapın muhakkak ben sadece akşam eşim gelince yapıyorum sonuçta onunla başarıcam bu işi onun için o yapıyor egzersizi guvenim de artıyor. Aslında ilerlemeniz tamamen size kalmış yani " ben artık tek parmagi rahat aliyorum " diyorsaniz 2 parmak yapın onuda yapabiliyorsaniz 3 parmağa geçin bol ıkınınca oluyor 3 parmak. tabi 2 ve 1 parmağa göre daha agır giriyor sonucta daha kalın bir hal alıyor ama dayanılmayacak gibi degil 1 dk sıkıp bırakınca vajina alisiyor kendinize güvenin ben aparat yapmadim hic kendime guvenim olduktan sonra 2 parmaktan sonrada p..ns denemesine gecebilirdim.. ve inşallah bugun yenicem bana dua edin dualarim sizinle.. :)
Insallah yenip güzel haberler verirsiniz... Biraz once tartistik esimle ütülü pantolonu kalmamis diye sinirlendi ve begirdi cagirdi çıktı gitti asil neden bu degil tabi ki ama cinsel hayatimiz olmadigi icin ve bende bir caba gormedigi icin piskolojisi cok bozuldu ben vazgectim artik herseyden diyo yatakdan da vazgectim istemiyorum artik diyo onun bana yardim edecek gücü yok artik piskolojik olarak gercekten cok yiprandi hemen sinirleniyo herseye tahammülü kalmadi ben zaten tek basima aşabilecegimi düşünmüyorum napicami bilmiyorum Allah im bu sıkıntıyı yasayan herkese icinde de bize yardim etsin insallah gecen yil egzersizlere baslasaydim esimle o zaman daha anlayisli ve daha sakindi ama simdi sabri kalmadi cok agresiflesti
Ya bosver sen esini ya ondan yardim bekleme ozmn hem onsana napabilirki egzersizi evde kendin bi hafta dene ya lutfen sadece bi hafta. Bu derdi cekmeyen bilemez tabi seni bizden baska kimse anlamaz. Sen bizimle paylaş biz sana yardım eder destek çıkarız. Hayatını güzelleştirmek senin elinde. Her geçen gün kötüye gidiyorsa olaylar ve sebebini biliyorsan sen düzelt. Benimde esim bana bisey yapmadiki ben kendim evde o yokken egzersiz yaptim bi hafta sadece artık lütfen artık daha fazla yıpratma kendini çok kolay bisey bak ben üzülüyorum böyle seyler okudukça.Insallah yenip güzel haberler verirsiniz... Biraz once tartistik esimle ütülü pantolonu kalmamis diye sinirlendi ve begirdi cagirdi çıktı gitti asil neden bu degil tabi ki ama cinsel hayatimiz olmadigi icin ve bende bir caba gormedigi icin piskolojisi cok bozuldu ben vazgectim artik herseyden diyo yatakdan da vazgectim istemiyorum artik diyo onun bana yardim edecek gücü yok artik piskolojik olarak gercekten cok yiprandi hemen sinirleniyo herseye tahammülü kalmadi ben zaten tek basima aşabilecegimi düşünmüyorum napicami bilmiyorum Allah im bu sıkıntıyı yasayan herkese icinde de bize yardim etsin insallah gecen yil egzersizlere baslasaydim esimle o zaman daha anlayisli ve daha sakindi ama simdi sabri kalmadi cok agresiflesti
Evet maalesef ki bu ilişki yüzünden en ufak seyden kavga çıkıyor sizi çok iyi anlıyorum.. bizde sizden farksızdık ama şuan iyiyiz eşinize inat yapın inanın günler su gibi geçiyor sonra pişman olacagız bu kadar oyalandığımız için inşallah güzel günler yakın hadi bi gayret..Insallah yenip güzel haberler verirsiniz... Biraz once tartistik esimle ütülü pantolonu kalmamis diye sinirlendi ve begirdi cagirdi çıktı gitti asil neden bu degil tabi ki ama cinsel hayatimiz olmadigi icin ve bende bir caba gormedigi icin piskolojisi cok bozuldu ben vazgectim artik herseyden diyo yatakdan da vazgectim istemiyorum artik diyo onun bana yardim edecek gücü yok artik piskolojik olarak gercekten cok yiprandi hemen sinirleniyo herseye tahammülü kalmadi ben zaten tek basima aşabilecegimi düşünmüyorum napicami bilmiyorum Allah im bu sıkıntıyı yasayan herkese icinde de bize yardim etsin insallah gecen yil egzersizlere baslasaydim esimle o zaman daha anlayisli ve daha sakindi ama simdi sabri kalmadi cok agresiflesti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?