- 7 Mart 2016
- 176
- 96
- 28
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #208.101
Nasıl yendin canim anlatır mısın ?Kızlar yendimmartık bende mart gelini oldum çooook mutluyummm darısı inşallah sizlereee sakın korkmayın egzersizden hiçbir farkı yokkkk
Kızlar yendimmartık bende mart gelini oldum çooook mutluyummm darısı inşallah sizlereee sakın korkmayın egzersizden hiçbir farkı yokkkk
Maşallah tebrik ederim bravo mutluluklar...Kızlar yendimmartık bende mart gelini oldum çooook mutluyummm darısı inşallah sizlereee sakın korkmayın egzersizden hiçbir farkı yokkkk
Tebrikler canım darısı başımıza inşallahalkışlar tatlıpembe için
Bu son yorumum olacaktır sizeHaklısınız... Evet farkindayim burda tek olumsuz konuşan ve hicbisey yapmadan bekleyen benim herkes bi şekilde ya parmakla ya da aparatla egzersiz yapabiliyo mutlaka en azindan ugrasiyo hicbisey yapmadan öyleyece bekleyen ben varim sadece söylediklerinizde ve tespitlerinizde cok haklısınız söyleyecek sözüm yok malesef
Ben 6 yıldır oturuyordu canm 20 günlük çalışma ile pns yarısını yapıyorum artikEvet o söylediğin hissi bi kere yasadim ben esimle egzersiz yaptığımizda once tek parmagini aldim bi noktayi gecince bosluga düştü hissetmedim icim de daha sonra esim cift parmagini denemis tabi deneyecegini bilmedigim icin rahattim sanirim birazi girdiginde farkettim ne yapiyosun dedim panikledim o da dur sakin ol bak oluyo filan dedi ben tabi cok heyecan yaptim cikar istemiyorum dedim ama o dinlemedi bi hamle daha ilerletti ve bosluga düştü parmaklari oyle olunca ben yine aci hissetmedim rahatladim ve o zaman zarim da gitti baya bi kanamam oldu ve ara ara 4-5 gün sürdü gecince tekrar denedik tek parmagi yavas yavas aliyorum ama cift pamragi denedigimizde alamadim bi daha zaten fazla üstüne de dusmedim durumun erteledikce erteledim ve o olayin üstünden 2 ay gecti yine üstüne gitseydim belki simdiye yenmiştim engel olamadigim erteleme hissi var icimde zaman aleyhimize işliyo ama ben yine de elim kolum bagli gibi oturuyrm öylece
Sanki ben yazmisim bu yazıyı İnanamıyorum ben de de istikrar sorunu var ama yavasss yavaş duzeliyo insİNŞALLAH canim su üstümde ki tembelligi karamsarlığı bi atabilsem azim olacak insanda ben sadece bu konuda degil genel itibariyle yapisal olarak azimli bir insan degilim cabuk pes eden bir yapim var malesef
O kadar güzel yazmissinizki size sarılmak geldi içimdenIste olmayonca diye bisey yokki. Iki parmak bile yapiosan olmayan ne; )oluyo iste sadece kalinlastirip isini kolaylasttiracaksin. Benim bi saat basindan kalkmadigim oldu pes etme 12cm i bi saat sonunda alabilmistim ilk egzersizde yani herkes ayni seyleri yasiyo pes etme. Rabbim demiyo mu ayette her insanın kaderini kendi çabasına bağlı kıldık diye. Yani bu senin kaderin falan değil çaba harcayacaksin ve dun yan değişecek bi hafta sık kendini ya bi hafta sadece
Tek dileğim sizlerinde yenmesiii. Kizlar ben misyoner pozisyonda yendim egzersizlerimide öyle yaptığım için rahattım. Eşim prez. Taktı ve parmak egzersizi yapar gibi yavaş yavaş milim milim derken girdi eşime soruyorum oldumu oldumu diye oldu dedi. inanamıyorum kızlar acı falan yok korkulcak bişey degilmiş kiii aynı egzersiz gibiydi bu şekilde bir kaç kez girdii. Sakın korkmayin biliyorum inanamiyosunuz yok ya aciycak diyosunuz ama öyle değil işte meğer ben bunu kaç aydır yapıyormuşum egzersiz yaparak :)) korkmayın ve ertelemeyin hiç bişeyy yokk yavaş yavaş yapın birden girmek zorunda da degil hadi sizleri de görelim..Nasıl yendin canim anlatır mısın ?
Teşekkür ederimm.Tebrikler
Darısı başınıza güzel haberlerinizi bekliyoruz.. bu bir erteleme hastalığı lütfen beklemeyin harekete geçin.Maşallah tebrik ederim bravo mutluluklar...
Çoook sağolunn inşallah sizlerdende güzel haberler bekliyoruzz hadi kızlar...Darısı başımıza. . Ben yeni üyeyim. Ben de malesef aynı problemi yaşıyorum. Ama bu siteyi okudukça ve özelde yazistigim bazı arkadaşlar sayesinde kendime güvenim geldi. Egzersizlere başlayacagim. Regli min bitmesine 1 gün kaldı. Başarmak istiyorum. Kararlıyım. T tatliipembe gözün aydın. . Bizde başaralim kizlar Mart gelinleri siz bize umut oldunuz
Daha önce yenen arkadaşlara danışmak istiyorum. Daha git gel yapamadık sizce bu ne zaman gerçekleşir
Eşimle yapıyodum egzersizi. Bazen yapıyodu eşim.Egzersiz yaparken parmağınla yada aparatla neyle egzersiz yapıyorsan onunla git gel yapıyor muydun peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?