Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Darısı başımıza. . Ben yeni üyeyim. Ben de malesef aynı problemi yaşıyorum. Ama bu siteyi okudukça ve özelde yazistigim bazı arkadaşlar sayesinde kendime güvenim geldi. Egzersizlere başlayacagim. Regli min bitmesine 1 gün kaldı. Başarmak istiyorum. Kararlıyım. T tatliipembe gözün aydın. . Bizde başaralim kizlar Mart gelinleri siz bize umut oldunuz

Bu son yorumum olacaktır size
Kötü bişey yazmışım gibi alınmayın kırılmayın lütfen
Demek istediğim kısaca şuydu
Aylardır gözlemledim sizi ve hep olumsuz konuşup kendinizi geriye çekmişsiniz pes etmişsiniz resmen ama olsun da istiyorsunuz aynı zamanda
Bunun için birşeyler yapın diyorum bıkkın davranmayın
Hakkınızı helal edin insallah bi gün siz de başardım yazarsınız hayırlı geceler

Ben 6 yıldır oturuyordu canm 20 günlük çalışma ile pns yarısını yapıyorum artik

İNŞALLAH canim su üstümde ki tembelligi karamsarlığı bi atabilsem azim olacak insanda ben sadece bu konuda degil genel itibariyle yapisal olarak azimli bir insan degilim cabuk pes eden bir yapim var malesef
Sanki ben yazmisim bu yazıyı İnanamıyorum ben de de istikrar sorunu var ama yavasss yavaş duzeliyo ins

O kadar güzel yazmissinizki size sarılmak geldi içimden

Nasıl yendin canim anlatır mısın ?
Tek dileğim sizlerinde yenmesiii. Kizlar ben misyoner pozisyonda yendim egzersizlerimide öyle yaptığım için rahattım. Eşim prez. Taktı ve parmak egzersizi yapar gibi yavaş yavaş milim milim derken girdi eşime soruyorum oldumu oldumu diye oldu dedi. inanamıyorum kızlar acı falan yok korkulcak bişey degilmiş kiii aynı egzersiz gibiydi bu şekilde bir kaç kez girdii. Sakın korkmayin biliyorum inanamiyosunuz yok ya aciycak diyosunuz ama öyle değil işte meğer ben bunu kaç aydır yapıyormuşum egzersiz yaparak :)) korkmayın ve ertelemeyin hiç bişeyy yokk yavaş yavaş yapın birden girmek zorunda da degil hadi sizleri de görelim..

Çoook sağolunn inşallah sizlerdende güzel haberler bekliyoruzz hadi kızlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…