Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Tebrik ederim canım hadi gözün aydın

Tüm kalbimle yanındayım cesur ol canım

merhaba arkadaşlar bende bu forumda yazılanları takip ederek çok şükür bir hafta önce bu sıkıntımdan kurtuldum,buraya deneyimlerini ve önerilerini yazan herkese çok çoook teşekkür ediyorum,sıkıntısı devam eden arkadaşlara da nasıl yendiğimi anlatıyım, 6 ay yaşadım bu problemi ilk başlarda egzersiz yapmak çok itici geliyordu ve sürekli egzersiz yerine eşli denemelerde yeneceğimi düşünüyordum ama öyle olmadı egzersiz yapmadan yenmek bu sıkıntıyı yaşayanlar için düşük bi ihtimal ve son çare olarak egzersizleri denemeye karar verdim evde hazırladığım aparatlarla 3 gün istikrarlı bir şekilde egzersiz yaptım ve egzersiz sonrası uyuşturucu sprey kullanarak yendim.Benim tavsiyem bu sıkıntıyı gözünüzde hiç büyütmeyin egzersizle bi kaç günde çözülecek bir sorun hemen egzersizlere başlayın ve yenin,kendinizi bu sıkıntıdan kurtarın,yendikten sonra gözümüzde büyüttüğümüz olayın ne kadar normal ve sıradan birşey olduğunu göreceksiniz

Tebrik ederim sizi mutluluklar dilerim...

Evet cnm aynen oyle benim esimde oyle oldu guler yuzlu espirili adam gitti yerine sinirli devamli laf sokan insan geldi

Arkadaslar kurşun kaleme pecete sardim strecleyip eldiven in tek parmagina geçirdim deniyorum ama olmuyo bir türlü batma ve yanma oluyo nefes ve ıkınma taktiklerini uyguluyorum ama dogru yapamiyorum belki olmayinca da moralim sıfıra düşüyor iste herseyi fırlatıp atasim geliyo

canim vajinani kayganlastirdinmi.vazelin bebe yagi kullanabilirsin.strecinide yagla ondan sonra ikin ve ittir.

Evet cnm aynen oyle benim esimde oyle oldu guler yuzlu espirili adam gitti yerine sinirli devamli laf sokan insan geldi
kizlar moralinizi bozmayin sonradan esleriniz pamuk gibi olur.benimki duvarlari yumrukluyodu.apartman inliyodu bagirtisindan simdi o adam gitti baska biri geldi

1 saattir yapiyorum 4 ile 7 cm arasinda 3 kez girdirdim yavas yavas ama o bosluga düşmedi o boyuta ulasmadi sanırım ama alttan kontrol ettim girmisti acaba ben mi oyle zannediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…