- 25 Ocak 2016
- 389
- 241
- 23
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #208.121
Tebrik ederim canım hadi gözün aydınTek dileğim sizlerinde yenmesiii. Kizlar ben misyoner pozisyonda yendim egzersizlerimide öyle yaptığım için rahattım. Eşim prez. Taktı ve parmak egzersizi yapar gibi yavaş yavaş milim milim derken girdi eşime soruyorum oldumu oldumu diye oldu dedi. inanamıyorum kızlar acı falan yok korkulcak bişey degilmiş kiii aynı egzersiz gibiydi bu şekilde bir kaç kez girdii. Sakın korkmayin biliyorum inanamiyosunuz yok ya aciycak diyosunuz ama öyle değil işte meğer ben bunu kaç aydır yapıyormuşum egzersiz yaparak :)) korkmayın ve ertelemeyin hiç bişeyy yokk yavaş yavaş yapın birden girmek zorunda da degil hadi sizleri de görelim..
Tebrikler canımKızlar yendimmartık bende mart gelini oldum çooook mutluyummm darısı inşallah sizlereee sakın korkmayın egzersizden hiçbir farkı yokkkk
Biz ilk gün yaptık canım git gel. Ama ikinci de daha iyi oluyo yaparsınız. Gerisi gelir artık :)Daha önce yenen arkadaşlara danışmak istiyorum. Daha git gel yapamadık sizce bu ne zaman gerçekleşir
Teşekkür ederim. :)Tebrik ederim canım hadi gözün aydın
Teşekkür ederim:) gercektenmi buna çok sevindim çok sağolunBiz ilk gün yaptık canım git gel. Ama ikinci de daha iyi oluyo yaparsınız. Gerisi gelir artık :)
O kadar güzel yazmissinizki size sarılmak geldi içimden
Tebrik ederim canım hiç korkma devam..cift parmagi esimle yaptim..esim ust uste koydu 2 parmagini..kontrol bendeydi..tutup esimin elini..ayni anda nefes aldim ikinip ittirdim..pnsn tamamini ust pozisyonda aldim
Tüm kalbimle yanındayım cesur ol canımEvet canım eşli denemem oldu ama ozaman eksersiz yapmıyorsum hiç bişey yapmıyorsum kendi kendine gecmesini bekliyordum ama artık dayanılmaz sekilde oldu hayatım karar verdim birden bire önceden düşüncesi bile beni kasıyordu ama bugun hem sevindim hemde cok kızdım kendime neden dedim bekledin bukadarinşallah halledip bu işi bitirip anne olmk istiyorum rabbim hepimizin yardımcısı olsun.
Ben yendim bu illeti şimdi bebek istiyorum ..opuyrum kuzunuTeşekkür ederim cevabın icin doktor şart ama 5 aylık oğlum var doktor korkum bi geçse gidicem bekliyorum korkumu yenmeyi
Tebrik ederim sizi mutluluklar dilerim...merhaba arkadaşlar bende bu forumda yazılanları takip ederek çok şükür bir hafta önce bu sıkıntımdan kurtuldum,buraya deneyimlerini ve önerilerini yazan herkese çok çoook teşekkür ediyorum,sıkıntısı devam eden arkadaşlara da nasıl yendiğimi anlatıyım, 6 ay yaşadım bu problemi ilk başlarda egzersiz yapmak çok itici geliyordu ve sürekli egzersiz yerine eşli denemelerde yeneceğimi düşünüyordum ama öyle olmadı egzersiz yapmadan yenmek bu sıkıntıyı yaşayanlar için düşük bi ihtimal ve son çare olarak egzersizleri denemeye karar verdim evde hazırladığım aparatlarla 3 gün istikrarlı bir şekilde egzersiz yaptım ve egzersiz sonrası uyuşturucu sprey kullanarak yendim.Benim tavsiyem bu sıkıntıyı gözünüzde hiç büyütmeyin egzersizle bi kaç günde çözülecek bir sorun hemen egzersizlere başlayın ve yenin,kendinizi bu sıkıntıdan kurtarın,yendikten sonra gözümüzde büyüttüğümüz olayın ne kadar normal ve sıradan birşey olduğunu göreceksiniz
Evet cnm aynen oyle benim esimde oyle oldu guler yuzlu espirili adam gitti yerine sinirli devamli laf sokan insan geldiIste 1 defa aldim o da ne oldugunu anlamadan beklemiyordum ya o yüzden sanirim daha sonralari bilincli olarak denedigimden midir bilmiyorum yapamadim ben kendi pamraginla yapsam cok ince gelir yeterli olmaz da benim esimin parmaklari kalin en olarak pns e yakin ama kalınlık olarak artirmamiz gerekiyo sanırım iste cesaretimi toplasam deneyecem ama bakalim ne zaman insallah hepimiz basaririz aslinda yapinca eminim bende bumuymus diyecegim kafam da büyüttüğüm kadar degildir mutlaka keske arkadaslari dinleyip daha once den yapsaymisim dicem belki ama onu söyledigimde iş işten geçmiş olmaz insallah çünkü esimin sabri gittikçe tükeniyo melek gibi adami gergin sinirli agresif bi adama dönüstürdüm 2 yilda
canim vajinani kayganlastirdinmi.vazelin bebe yagi kullanabilirsin.strecinide yagla ondan sonra ikin ve ittir.Arkadaslar kurşun kaleme pecete sardim strecleyip eldiven in tek parmagina geçirdim deniyorum ama olmuyo bir türlü batma ve yanma oluyo nefes ve ıkınma taktiklerini uyguluyorum ama dogru yapamiyorum belki olmayinca da moralim sıfıra düşüyor iste herseyi fırlatıp atasim geliyo
kizlar moralinizi bozmayin sonradan esleriniz pamuk gibi olur.benimki duvarlari yumrukluyodu.apartman inliyodu bagirtisindan simdi o adam gitti baska biri geldiEvet cnm aynen oyle benim esimde oyle oldu guler yuzlu espirili adam gitti yerine sinirli devamli laf sokan insan geldi
Evet bebanthol krem sürüyorum oldu galiba biraz :) 4-5 cm filan girdicanim vajinani kayganlastirdinmi.vazelin bebe yagi kullanabilirsin.strecinide yagla ondan sonra ikin ve ittir.
O boşluk parnağımızın ikinci boğumunda düşüyo. Ona göre ölç1 saattir yapiyorum 4 ile 7 cm arasinda 3 kez girdirdim yavas yavas ama o bosluga düşmedi o boyuta ulasmadi sanırım ama alttan kontrol ettim girmisti acaba ben mi oyle zannediyorum
O boşluk parnağımızın ikinci boğumunda düşüyo. Ona göre ölç1 saattir yapiyorum 4 ile 7 cm arasinda 3 kez girdirdim yavas yavas ama o bosluga düşmedi o boyuta ulasmadi sanırım ama alttan kontrol ettim girmisti acaba ben mi oyle zannediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?