- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #208.221
Süper sevindim senin adına inşallah bende de işe yarar eşime söyleyeyim getirsin :) eczacı olunca kolay oluyo böyle ısler :))) peki ne kadar surecegim kaç dk bekleyecegim? Ben hemen iliskiden once egzersiz yapiyorum meselaValla ben cok cok memnun kaldım daha girdirim derken baktım girmiş git gellerde çok rahat oldu dene istersen :)
Valla ben egzersiz yaptığım aparata sürdüm sonra birazda girisine iyice uyustu 3 4 dk filan sürüyor uyuşmasıSüper sevindim senin adına inşallah bende de işe yarar eşime söyleyeyim getirsin :) eczacı olunca kolay oluyo böyle ısler :))) peki ne kadar surecegim kaç dk bekleyecegim? Ben hemen iliskiden once egzersiz yapiyorum mesela
Hmm peki bi deneyeyimValla ben egzersiz yaptığım aparata sürdüm sonra birazda girisine iyice uyustu 3 4 dk filan sürüyor uyuşması
Teşekkürler canım.ben 3 aydir guya egzersiz yapiyorsum ama ara ara akilma esince yapiyordum ama pek bir ise yaramadı tabi.bende son 10 gundur uzerine düştüm gece gündüz egzersize basladim,en son olatakta penis boyutundaki aparati cok rahat almaya baslyinca bu gece denemek istedim.deneme oncesi yinepenis boyu aparatla egzersiz yaptim,anestol pomadla birlikte.veeeeee oldu hemde hic anlamadim bile sanki aparatla yaptim gibi.gitgelde yaptik rahatca su anda da hala durumun mutlulugunu yaşıyorum@Efsunluk gözün aydın. . En kötü anınız bu akşam yaşadıkların gibi olsun. Hep böyle mutlu olun inşallah. . Tebrikleeeeer. Ne kadar zaman egzersiz yaptın canım nasıl yendin? Hikayeni anlatır mısın??
Aynen oyle canim bende senin gibiydim yapamiyorum diye diye cok zaman kaybettim.sonra bir parmak aldim 2 hafta ara verdim,sonra tekrar basladim,sonra aklıma gelince yaptim ve malesef bir yol katedemedim.Senin hikayenden de şunu anlıyoruz isteyince 10 günde bile yapılabilirmiş. Ben başlayalı 2 gün oluyor ama daha bir parmağımı biraz sokabiliyorum.. bugün düne göre daha iyiydim daha ilerledim.. tavsiyelerin nedir canım?? Neler yapmalıyım??
Anestol ise yaradı önerin icin cok sağol alisana kadar kullansam bi zarari olur mu acabaaKızlar iyi akşamlar niye kimsenin sesi çıkmıyor:)
Ayyy cok teşekkür edrim@Efsunluk tebrikler canım :)
Aynen boyle devam canim.yarim sen kendine bir aparat hazirla zamanla kalistirirsin.anestol zaten yarim saat sonra iyice uyusturur daha kolay yaparsin.aparati icinde 15 20 dak beklet,birazda hareket ettir her seferinde daha kolay olurBen bebe yagi kullanıyorum kayganlastirici da sürdüm. En son Anestol pomad sürdüm en iyisi oydu bugün yarimel saat denedim hiç soramadım ağladım bile sinirden. Hayır yapicam dedim pes etmek yok! Ve yarım saatin sonunda sokmayı başardım 3 kez sokabildim ama düne göre daha ileri gittim bu seferde mutluluktan agladim: )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?