Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Benim de esimin 2 parmagi girdiginde kanamam olmustu senin de zarin gitti galiba daha kolay olur bundan sonra inşallah Allah kolaylik versin hepimize kursun kalemi işaret parmagi boyunda aliyorum ben şükür yarin yine yapabilirsem kalinlastirmayi düşünüyorum

Tebrik ederim canim darısı bizlere insallah mutluluklar dilerim

Hiç merak etme yaparsın , egzersizde gerileme diye bişey yok hep bi ileriye gidyorsun şuan için bu boyda alman yeterli yavaş yavaş kalınlaştr , arada parmakda dene parmak kesinlikle bana daha kolay geldi başta parmağı çok itici bulama ragmen, ilerleyen zamande kalınlık artınca zorlanırsan benm gibi spreyle halledersin spreyin işe yarayacağını düşünmüyordm ama benm için mucize oldu 2 parmağı uzun zamandır sokamamıştım bu arada 313 fatiha okuyarak bu işin kolaylaşması için dua okumanıda tavsiye ederm

Arkadaşlar ben yapabildiysem hepiniz yaparsınız ben 3-4 gündür egzersiz yapıyordum isaret parmagimla rimeli alabiliyordum ki basta onlardada zorlaniyordum bugün rimelle egzersiz yaparken esime deneyelim dedim o da kabul etti ve arada cok fark olmasına rağmen oldu ve kesinlikle egzersizden bi farkı yoktu hic korkmayın lütfen umarım en yakın zamanda darısı hepinizin basina olur bu arada ben anestol krem kullanıyordum sadece kesinlikle cok faydali oluyor

Kızlar Mart Gelinlerinee bir yenisi daha
6 aydan sonra ilk defa oldu
Hani diyolar ya nasıl oldu anlamadık aynen öyle nasıl oldu inanın anlamadım
Darısı hepinizin başına sadece biraz istek
Bana yardımcı olan adını bile sayamayacagım kadar cok insan hepinize cok cok cok teşekkür ederim hayatımı evliligimi kurtardınız

Tebriklerrr çokkk mutlu oldumm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…