- 7 Mart 2016
- 176
- 96
- 28
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #208.181
Sen rahat olduktan sonra tabiki olur en rahat oldugun sekilde yap :)Ben aynayı yere koyup dizlerimin üstüne çöküp o şekilde yapmaya çalıştım. İyi olmaz mı böyle acaba??
Tebrikler canımKızlar bende mart gelini oldum çooook mutluyummm darısı inşallah sizlereee sakın korkmayın egzersizden hiçbir farkı yok gerçekten ben rimelden sonra öylesine deniyim dedin ve oldu hic bisey hissetmedim benim kanamamda olmadı umarım devamı gelir
Sanirim yaptikca alisiyosun Basta bende öyleydimBen kegeli yapamıyorum idrarımı tutamıyorum tam olarak sizce bu bi sıkıntı mı yada nasıl düzelir?
Canım hangi pozisyonda yendinSanirim yaptikca alisiyosun Basta bende öyleydim
Mutlaka girmeden besmele çekin eşinizle.. kasmayın kasarsanız girmez ikinin kendiliginden girecek..Kizlar simdi son kez egzersiz yapıp esli denemeye gecicem oneriler ??
Ay kalbim nasıl atıyor :)Mutlaka girmeden besmele çekin eşinizle.. kasmayın kasarsanız girmez ikinin kendiliginden girecek..
Ben misyoner pozisyonunda yendim. İliskiden önce hemen egzersizimi yaptım ki orası genislesin. Ve bende sulanma da olmadigi halde çok kolaydı. Aynı egzersiz gibi bi his sadece biraz daha yoğun yani doluluk hissi oluyor o kadar. Acı falan yok :)Canım hangi pozisyonda yendin
Biliyorum o heyecanı ama kasmayın egzersizde nasil rahat oluyorsaniz ondada olun egzersizden bir farkı olmadigini goreceksiniz tek sorun bosu bosuna korkmamiz :)Ay kalbim nasıl atıyor :)
Benim de esimin 2 parmagi girdiginde kanamam olmustu senin de zarin gitti galiba daha kolay olur bundan sonra inşallah Allah kolaylik versin hepimize kursun kalemi işaret parmagi boyunda aliyorum ben şükür yarin yine yapabilirsem kalinlastirmayi düşünüyorumTebriklerbence ilk egzersiz için çok iyi ilerlemişsin ben ilk egzersizde hiç bişey sokamamaştm bir hafta sonunda yapabilmiştim, o boşlık parmağının ikinci boğumda oluyor, parmakla yapsan o boşluğu hissedersen girerken dar bi kısım var orayı geçince genişliyor haliyle kalemle bunu hissedemezsin insan eli gibi olmuyor, ama o boşluk denen yere kalemde ulaşmıştır merak etme, bende dün ilk defa uyuşturucu sprey denedm ve ilk defa 2 parmak alabildim ve kanamam oldu bugünde devam etti hayatm en değişk duygusuydu
Er yada geç önemli olan başarmak :)pamukkiz12 tebrikleeeeer. Gözün aydın. . Darısı başıma ve benim gibi olan herkese inşallah. . Sizleri duymak bize iyi geliyor. Biz de inşallah en geç Nisan gelini oluruz :)
Tebrik ederim canim darısı bizlere insallah mutluluklar dilerimKızlar bende mart gelini oldum çooook mutluyummm darısı inşallah sizlereee sakın korkmayın egzersizden hiçbir farkı yok gerçekten ben rimelden sonra öylesine deniyim dedin ve oldu hic bisey hissetmedim benim kanamamda olmadı umarım devamı gelir
Hiç merak etme yaparsın , egzersizde gerileme diye bişey yok hep bi ileriye gidyorsun şuan için bu boyda alman yeterli yavaş yavaş kalınlaştr , arada parmakda dene parmak kesinlikle bana daha kolay geldi başta parmağı çok itici bulama ragmen, ilerleyen zamande kalınlık artınca zorlanırsan benm gibi spreyle halledersin spreyin işe yarayacağını düşünmüyordm ama benm için mucize oldu 2 parmağı uzun zamandır sokamamıştım bu arada 313 fatiha okuyarak bu işin kolaylaşması için dua okumanıda tavsiye edermBenim de esimin 2 parmagi girdiginde kanamam olmustu senin de zarin gitti galiba daha kolay olur bundan sonra inşallah Allah kolaylik versin hepimize kursun kalemi işaret parmagi boyunda aliyorum ben şükür yarin yine yapabilirsem kalinlastirmayi düşünüyorum
Tebriklerrr çokkk mutlu oldumm :)Kızlar Mart Gelinlerinee bir yenisi daha
6 aydan sonra ilk defa oldu
Hani diyolar ya nasıl oldu anlamadık aynen öyle nasıl oldu inanın anlamadım
Darısı hepinizin başına sadece biraz istek
Bana yardımcı olan adını bile sayamayacagım kadar cok insan hepinize cok cok cok teşekkür ederim hayatımı evliligimi kurtardınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?