- 3 Mart 2016
- 46
- 29
- 3
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #208.241
Kesinlikle katiliyorum :) tabi neyseki parmak egzersizi yaparak yendik.Vajinismus için yapılan egzersizlerin pek çoğu, cinsel yönden aktif olan bir kadına bile zor gelebilir. Çünkü hiçbir uyarılma haz olmadan vajinaya bir şey sokmaya çalışmak işin doğasına aykırı bence. Hiç kimse erkeklerin tutumundan bahsetmiyor. Onlar tamamen pasifize edilmiş durumdalar. Halbu ki bence iş onların sevişme becerilerine düşüyor. Ben böyle düşünüyorum.
Efsunluk tebrikler canım hangi pozisyonda yendin anlatırmısın lütfen?
Misyoner pozisyonda canim zaten egzersizleride o sekilde yapmistim.once penis boyu apartala birsz egzersiz yaptim sonra hemen esli denemeye gectikEfsunluk tebrikler canım hangi pozisyonda yendin anlatırmısın lütfen?
Valla bebeğim ben bugün kullanmadım gayet rahattım yine de :)Anestol ise yaradı önerin icin cok sağol alisana kadar kullansam bi zarari olur mu acabaa
Ah bi evime gidebilseydim ya kac gündür evimden uzaktayim; (
tebriklerAminnnn inşallah canim.
Insllah canim mart ayi bereketli oldu inslah herkes yenecek
Canım ne yaptın kalın aparatı denedinmi
Kızlar Merhaba bende bu illeti 1 yıl cekmiş ve yenmiş biri olarak sunu soyleyebilirim ki sızın suan o yaptiginiz parmak ve aparat egzersizleri daha zor. Evet bnde o sekilde yendım ancak suan inanın bırakın parmak sokmasını gırıs e bile dokunamam:) inanın p.. daha kolay yahu ne buyuk sey basarmısım dıyorum o aparatlari fln :))) hiç korkmayın cunku sizler en zorunu yapabildınız.
Bendede vajinismus var. 11yıllık evliyim, yenemedim. Kendi kendime egzersizleri başardım, ama eşim çok sakar ve özensiz davranıyor. Ona güvenemiyorum bir türlü. Çok mutsuzum.Tek dileğim sizlerinde yenmesiii. Kizlar ben misyoner pozisyonda yendim egzersizlerimide öyle yaptığım için rahattım. Eşim prez. Taktı ve parmak egzersizi yapar gibi yavaş yavaş milim milim derken girdi eşime soruyorum oldumu oldumu diye oldu dedi. inanamıyorum kızlar acı falan yok korkulcak bişey degilmiş kiii aynı egzersiz gibiydi bu şekilde bir kaç kez girdii. Sakın korkmayin biliyorum inanamiyosunuz yok ya aciycak diyosunuz ama öyle değil işte meğer ben bunu kaç aydır yapıyormuşum egzersiz yaparak :)) korkmayın ve ertelemeyin hiç bişeyy yokk yavaş yavaş yapın birden girmek zorunda da degil hadi sizleri de görelim..
Çocuğum yok.evet uzun bir süre nasıl geçti bende anlamadım. Şimdi eşimle ev arkadaşı gibi yaşıyoruz. Bu duruma düşmeyin. Egzersizleri bırakmayın.
Emla krem daha çok uyuşturur. Onu deneyin isterseniz.Canım nasıl anestol bizi uyusturuyosa esiminkide uyuştu:)
Siz ne kadar ilerledinizSen egzersizlerde ne kadar ilerledin?? Sende yap sende yenebilirsin. Bence pes etme esin çok mutlu olacak tabiki sende.. evlilik bu değil cunku: ( ben 1 buçuk yıl oldu artık istemiyorum böyle yasamak
İçinize parmak yada aparat alırken nefesinizi verirken aynı zamanda ırkının kolaylıkla ilerlediğini göreceksiniz.Siz ne kadar ilerlediniz
Ikının olacaktıİçinize parmak yada aparat alırken nefesinizi verirken aynı zamanda ırkının kolaylıkla ilerlediğini göreceksiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?