Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kesinlikle katiliyorum :) tabi neyseki parmak egzersizi yaparak yendik.

Kızlar Merhaba bende bu illeti 1 yıl cekmiş ve yenmiş biri olarak sunu soyleyebilirim ki sızın suan o yaptiginiz parmak ve aparat egzersizleri daha zor. Evet bnde o sekilde yendım ancak suan inanın bırakın parmak sokmasını gırıs e bile dokunamam:) inanın p.. daha kolay yahu ne buyuk sey basarmısım dıyorum o aparatlari fln :))) hiç korkmayın cunku sizler en zorunu yapabildınız. .

Bugün ilk defa hiç kasılmadan rahatlıkla 1 bogum aldım. Sonra S sevakcy nin tavsiyesiyle göz kalemini sardım ve onu denedim. Sonuna kadar aldım ve hiç acı duymadım. Parmak tan bile daha kolaymis:) akşama daha kalın bir aparatları deneyeceğim. . Adım adım yaklaştığımı hissediyorum :)

Canım ne yaptın kalın aparatı denedinmi

Bendede vajinismus var. 11yıllık evliyim, yenemedim. Kendi kendime egzersizleri başardım, ama eşim çok sakar ve özensiz davranıyor. Ona güvenemiyorum bir türlü. Çok mutsuzum.

Ciddi misin? Çok uzun süre olmuş. . Çocuğun var mı peki? Bazıları yenmesi de çocuğu oluyor üstüne boşalarak. . M monalazo egzersizleri yaptıysan sen yönet eşini sen şok tutup: (

Ciddi misin? Çok uzun süre olmuş. . Çocuğun var mı peki? Bazıları yenmesi de çocuğu oluyor üstüne boşalarak. . M monalazo egzersizleri yaptıysan sen yönet eşini sen şok tutup: (
Çocuğum yok.evet uzun bir süre nasıl geçti bende anlamadım. Şimdi eşimle ev arkadaşı gibi yaşıyoruz. Bu duruma düşmeyin. Egzersizleri bırakmayın.

Sen egzersizlerde ne kadar ilerledin?? Sende yap sende yenebilirsin. Bence pes etme esin çok mutlu olacak tabiki sende.. evlilik bu değil cunku: ( ben 1 buçuk yıl oldu artık istemiyorum böyle yasamak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…