- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #208.261
Zaten ucunu almak önemli olan, sorun o bölgede çünkü. Ötesi dipsiz kuyu. 2 cm alabildik ten sonra gerisi rahatsız etmez. Ama aparata bolca kayganlaştırıcı sürülmeli. Kayganlaştırıcı olmazsa olmazBen henuz ucunu alabildim anestol sursem acaba bende alabilirmiyim komple
Iyi geceler arkadasim.Yazdiklarin beni cok etkiledi 11yil dile kolay kimbir neler yasadin ama sen kararli olursan azmedersen burda hepimiz sana destek olur yardim ederiz neolur daha fazla erteleme bunu sende yapabilirsin lutfen ertelemeİçinize parmak yada aparat alırken nefesinizi verirken aynı zamanda ırkının kolaylıkla ilerlediğini göreceksiniz.
Arkadaslar ben bugün kurşun kaleme 1 kat daha pecete sardim yani kalemin üzerine 2 pecete sarmis oldum onu da yaptim cok şükür ama kalemin tamami girmiyo yariya kadar ancak giriyo daha fazla ilerleyemiceni düşünüp ittiremiyorum ilerler mi acaba
Şükürler olsun Rabbime bende bu vajinusmus belasından kurtuldum beni mart gelinler listesine yazabilirsiniz mutlulukdan ağzım kulaklarımda hayt evlilik hepsi benim için yeni başladı kendimi çok hafif hissediorum artık çoook mutluyum çokkkkkkkkMART GELİNLERİ
1-i006
2-dünyaperişanlık
3-tatliipembe
4-limonatadiyorki
5-efsunluk
egzersizlerde bayağı ilerlemiştim. O benim hevesimi hep kırdı. Artık soğudum zaten.Iyi geceler arkadasim.Yazdiklarin beni cok etkiledi 11yil dile kolay kimbir neler yasadin ama sen kararli olursan azmedersen burda hepimiz sana destek olur yardim ederiz neolur daha fazla erteleme bunu sende yapabilirsin lutfen erteleme
Anliyorum hakkinizda hayirlisi olsun...egzersizlerde bayağı ilerlemiştim. O benim hevesimi hep kırdı. Artık soğudum zaten.
Zaten ucunu almak önemli olan, sorun o bölgede çünkü. Ötesi dipsiz kuyu. 2 cm alabildik ten sonra gerisi rahatsız etmez. Ama aparata bolca kayganlaştırıcı sürülmeli. Kayganlaştırıcı olmazsa olmaz
Hadi gözün aydın canımŞükürler olsun Rabbime bende bu vajinusmus belasından kurtuldum beni mart gelinler listesine yazabilirsiniz mutlulukdan ağzım kulaklarımda hayt evlilik hepsi benim için yeni başladı kendimi çok hafif hissediorum artık çoook mutluyum çokkkkkkkk
Evet canım cok cok cok az bi yanma oluyo sadeceArkadaşlar uyuşturucu spreyle eş denemesi yapanlar sonrasında spreysiz yapabiliyomuu acaba ben bi turlu yenemedim şimdi regliyim bitince devambu durumum normalmi acaba tam cesaretini toplayamadim çok kötü hissedyrm ama buda geçecek dimi ...
Beni unutmuşsunuz bende varım mart gelinleri arasındaMART GELİNLERİ
1-i006
2-dünyaperişanlık
3-tatliipembe
4-limonatadiyorki
5-efsunluk
Aslında yanlış tarafa ittiriyor olabilirsin.aşağı popoya doğru ittireceksin. İttirirken nefesini bırak ve ıkın. Aynı hatayı aparatla deneme yaparken bende yapmıştım. Karnınıza doğru değil aşağı popoya doğru olacak, kolay gelsin. İnşallah başarırsınızCanim ben penisin ucuna kadar alabiliyorm ondan sonrasini alamiyorum gitmio sanki.. kalinlikla alakali bir durum.
Aslında yanlış tarafa ittiriyor olabilirsin.aşağı popoya doğru ittireceksin. İttirirken nefesini bırak ve ıkın. Aynı hatayı aparatla deneme yaparken bende yapmıştım. Karnınıza doğru değil aşağı popoya doğru olacak, kolay gelsin. İnşallah başarırsınız
Canim cok tesekker ederim.senin tavsiye tavsiyen olmasa bende egzersiz yapiyorum diye zamana yaya yaya otururdum.sayende egzersizleri hizlandirdim sabah aksam yapınca oldu allah hepinizden razi olsun.Hafta sonu girememiştim siteye.birilerinin yenmiştir umuduyla girdim çok şükür yenenler varmış.tebrik ederim limonatadiyorki ve efsunluk
sağol canım :) herkes yener inşaAllah bu vajinusmusuHadi gözün aydın canım
Aynen cnm bende oyle dusunuyorumVajinismus için yapılan egzersizlerin pek çoğu, cinsel yönden aktif olan bir kadına bile zor gelebilir. Çünkü hiçbir uyarılma haz olmadan vajinaya bir şey sokmaya çalışmak işin doğasına aykırı bence. Hiç kimse erkeklerin tutumundan bahsetmiyor. Onlar tamamen pasifize edilmiş durumdalar. Halbu ki bence iş onların sevişme becerilerine düşüyor. Ben böyle düşünüyorum.
Tabiki de iş onlara düşüyor. Ama kendimden örnek vereyim. Korkudan acıyacak telaşı. Haz almama engel oluyodu. Şimdi eşin ekstra birşey mi yapıyor hayır. Şuan gayet iyiyiz.Vajinismus için yapılan egzersizlerin pek çoğu, cinsel yönden aktif olan bir kadına bile zor gelebilir. Çünkü hiçbir uyarılma haz olmadan vajinaya bir şey sokmaya çalışmak işin doğasına aykırı bence. Hiç kimse erkeklerin tutumundan bahsetmiyor. Onlar tamamen pasifize edilmiş durumdalar. Halbu ki bence iş onların sevişme becerilerine düşüyor. Ben böyle düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?