Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Ben egzerize basladm zaten biraz ama regl oldum yarim kaldı, bizim ilk birlesme evlendikten 2 ay sonra oldu suan 6.ayimizdayiz ikinciyi yine yapamadm bi kere oldu sadece,aşırı korkum yok,azmim de çok egzersiz icin ama korkuyorum ya olmazsa diye eşimin üzüntüsü beni etkiliyor,cok çocuk istiyor o

Başaran arkadaşları tebrik ediyorum beni de alın lütfen mart listesine uyuşturucu spreyle oldu ama ben doğal bi şekilde yapmıyorum çok korkuyorum ama oda olacak pazartesi regl olucam ondan sonra tam gaz devam

Maşallah cok tebrik ederim :) egzersizde hangi asamaya geldiğinizde oldu ?

Başaran arkadaşları tebrik ediyorum beni de alın lütfen mart listesine uyuşturucu spreyle oldu ama ben doğal bi şekilde yapmıyorum çok korkuyorum ama oda olacak pazartesi regl olucam ondan sonra tam gaz devam
Sizi de tebrik ederim önemli olan olmasi zamanla spreyi de bırakırsanız eminim

Canım ben evde aparat hazırlıyordum her kalinlastirmadan önce de ince olan aparata anestol sürüyodum uuyusturuyodum sonra kalın olan aparatı çok rahat bir şekilde oluyodu en son aparat 12 cmden büyüktü :)
Anestol sürünce ne kadar bekledin hemen mi girdiriyordun uyusturmasi icin 1 saat 1 bucuk saat sonra uyusturuyo kremler bildigim kadariyla sprey gibi aninda uyusturmuyo demi

Cnm 313 fatiha mi yoksa ayeter kursu mu ben ayeter kursu diye duymustum

Dr bana anestolu eldivenle sureceksiniz ve esin prezervatif kullanacak dedi yoksa onda da uyuşma olur dedi bilginize ama anestol öyle çok da uyusturmuyor gibi geliyor bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…