- 25 Ocak 2016
- 209
- 152
- 18
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #208.201
Canım banada öyle gelirdi egzersizle olmaz ancak igne verip uyustururlar diyodum ayın 5inde egzersize basladim ve bugün oldu sadece inan yeterBende tebrik ederim çok, bize de dua edin..yillarca olmayacak gibi geliyor şu an bana..
Heheh aynen ya kediler halt etmiş bu ay bizim ayımızz oldu :)
Banada oyle geliyordu ama simdi yendim.:) beyinde bitiyor beyninizde bitirin her sabah uyandiginiza yenicem deyin yatarken yenicem deyin surekli soyleyince artik beyin kabulleniyorBende tebrik ederim çok, bize de dua edin..yillarca olmayacak gibi geliyor şu an bana..
Maşallah cok tebrik ederim :) egzersizde hangi asamaya geldiğinizde oldu ?Kızlar Mart Gelinlerinee bir yenisi daha
6 aydan sonra ilk defa oldu
Hani diyolar ya nasıl oldu anlamadık aynen öyle nasıl oldu inanın anlamadım
Darısı hepinizin başına sadece biraz istek
Bana yardımcı olan adını bile sayamayacagım kadar cok insan hepinize cok cok cok teşekkür ederim hayatımı evliligimi kurtardınız
Sizi de tebrik ederim önemli olan olmasi zamanla spreyi de bırakırsanız eminimBaşaran arkadaşları tebrik ediyorum beni de alın lütfen mart listesine uyuşturucu spreyle oldu ama ben doğal bi şekilde yapmıyorum çok korkuyorum ama oda olacak pazartesi regl olucam ondan sonra tam gaz devam
Canım ben evde aparat hazırlıyordum her kalinlastirmadan önce de ince olan aparata anestol sürüyodum uuyusturuyodum sonra kalın olan aparatı çok rahat bir şekilde oluyodu en son aparat 12 cmden büyüktü :)Maşallah cok tebrik ederim :) egzersizde hangi asamaya geldiğinizde oldu ?
Anestol sürünce ne kadar bekledin hemen mi girdiriyordun uyusturmasi icin 1 saat 1 bucuk saat sonra uyusturuyo kremler bildigim kadariyla sprey gibi aninda uyusturmuyo demiCanım ben evde aparat hazırlıyordum her kalinlastirmadan önce de ince olan aparata anestol sürüyodum uuyusturuyodum sonra kalın olan aparatı çok rahat bir şekilde oluyodu en son aparat 12 cmden büyüktü :)
En fazla 5 dakika sürüyor canım baska bisi kullanmicaksin ama anestolle iticeksinAnestol sürünce ne kadar bekledin hemen mi girdiriyordun uyusturmasi icin 1 saat 1 bucuk saat sonra uyusturuyo kremler bildigim kadariyla sprey gibi aninda uyusturmuyo demi
tebriklerCanım banada öyle gelirdi egzersizle olmaz ancak igne verip uyustururlar diyodum ayın 5inde egzersize basladim ve bugün oldu sadece inan yeter
Cnm 313 fatiha mi yoksa ayeter kursu mu ben ayeter kursu diye duymustumHiç merak etme yaparsın , egzersizde gerileme diye bişey yok hep bi ileriye gidyorsun şuan için bu boyda alman yeterli yavaş yavaş kalınlaştr , arada parmakda dene parmak kesinlikle bana daha kolay geldi başta parmağı çok itici bulama ragmen, ilerleyen zamande kalınlık artınca zorlanırsan benm gibi spreyle halledersin spreyin işe yarayacağını düşünmüyordm ama benm için mucize oldu 2 parmağı uzun zamandır sokamamıştım bu arada 313 fatiha okuyarak bu işin kolaylaşması için dua okumanıda tavsiye ederm
Canım nasıl anestol bizi uyusturuyosa esiminkide uyuştu:)Kızlar anestolun eşi geciktirdiğinı duymuştum eşe sursem olurmu acaba?biliginiz varmı yoksa kendime sürmem yeterlimi
Ben 33 ayetel kürsi okuyup akşam yenmiştimCnm 313 fatiha mi yoksa ayeter kursu mu ben ayeter kursu diye duymustum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?