- 8 Mart 2016
- 85
- 36
- 18
- 34
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #208.281
Sizin adınıza çok sevindim. Merak ediyorum. Vajinismusu yendikten sonra acı hissi devam ediyormu azda olsa yoksa tamamen normale dönüyormuTabiki de iş onlara düşüyor. Ama kendimden örnek vereyim. Korkudan acıyacak telaşı. Haz almama engel oluyodu. Şimdi eşin ekstra birşey mi yapıyor hayır. Şuan gayet iyiyiz.
Arkadaslar ben bu gece ikinci denemeyi yapmak istiyorum.peki nasil yapicam yine once egzersiz yapicakmiyim,yoksa sadece kayganlastirici ve ön sevisme yeterli olacakmi.icimdede bir suphe var ya ikinciyi yapamassak ya en başa dönersek diye.onerilerinizi bekliyorum kizlar
İlerlemiştin kiEgzersizle ne kadar ilerlemiştim ki
Canım ben sadece 3 dakika kadar egzersiz yaptım ondan sonra hemen oldu kendiliğindenArkadaslar ben bu gece ikinci denemeyi yapmak istiyorum.peki nasil yapicam yine once egzersiz yapicakmiyim,yoksa sadece kayganlastirici ve ön sevisme yeterli olacakmi.icimdede bir suphe var ya ikinciyi yapamassak ya en başa dönersek diye.onerilerinizi bekliyorum kizlar
O acı hissi. Hiç acımıyo. Orası alışıyo artık. Egzersiz yaptıktan sonra yendim. İlk denemede bile hiç acı olmadı.Sizin adınıza çok sevindim. Merak ediyorum. Vajinismusu yendikten sonra acı hissi devam ediyormu azda olsa yoksa tamamen normale dönüyormu
Sonuna gelmişsin. :)Merhaba bende vajinismusluyum parmak egzersizleri yapıyorum iki parmagimi iki boguma kadar alabiliyorum pamuklu cubuk alabiliyorum dün akşam eşimin penisinin ucunu aldım olucak galiba inanıyorum ben
canim cok tesekkur edri
Yani tam anlamiyla bu isi halledene kadar egzersize devam etmeliyim,en kisa zamanda normalleşmek ve diger ciftler gibi olmak istiyorumCanım ben sadece 3 dakika kadar egzersiz yaptım ondan sonra hemen oldu kendiliğinden
Ben hiç egzersiz yapmadan devam ettim canımYani tam anlamiyla bu isi halledene kadar egzersize devam etmeliyim,en kisa zamanda normalleşmek ve diger ciftler gibi olmak istiyorum
Canım ben ilk esimle denedim baktim zorlanacak gibiyim sonra 3 dk kadar egzersiz yaptim ama ilacmis yağmış kullanmadim oldu 3.denememdede gerek bile kalmadiYani tam anlamiyla bu isi halledene kadar egzersize devam etmeliyim,en kisa zamanda normalleşmek ve diger ciftler gibi olmak istiyorum
Maşallah yaaaa umarim bende zorlanmam,zamanla dahada kolay olur.peki git gel yapabiliyormusunuz canimBen hiç egzersiz yapmadan devam ettim canım
Valla canım bende sulanma olmuyordu onun icin cok isime yaradı :) artık zamanla bırakırım inşallahValla bebeğim ben bugün kullanmadım gayet rahattım yine de :)
İnşallah. Çoğunu başarmışsınız.Merhaba bende vajinismusluyum parmak egzersizleri yapıyorum iki parmagimi iki boguma kadar alabiliyorum pamuklu cubuk alabiliyorum dün akşam eşimin penisinin ucunu aldım olucak galiba inanıyorum ben
Valla canım bende sulanma olmuyordu onun icin cok isime yaradı :) artık zamanla bırakırım inşallah
Canım egzersiz yaparsan en kısa zamanda sende yenersin inan ki hiç zor değil.Darisi basima
2. Deneme icin ve icinin rahat etmesi icin bence egzersiz yap ben 3. Denemeden vs sonra egzersizi falan biraktm ama giremez korkusu olmasn öyle ya da böyle giriyor canm sadece biz suan kacinciyi yapyrz bilmyrm ama hala giriste aci cekiyrm esimi itiyorum sonra tekrar yavas yavas vs giriyor kayganlastirici kullanyrm genelde girmedigi zamanlarda ve prezervatif le bana daha kolay geliyor daha kolay kayiyor yani :) bu arada tebrik ederm yenen herkesi tebrikler kizlarArkadaslar ben bu gece ikinci denemeyi yapmak istiyorum.peki nasil yapicam yine once egzersiz yapicakmiyim,yoksa sadece kayganlastirici ve ön sevisme yeterli olacakmi.icimdede bir suphe var ya ikinciyi yapamassak ya en başa dönersek diye.onerilerinizi bekliyorum kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?