Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Arkadaslar ben bu gece ikinci denemeyi yapmak istiyorum.peki nasil yapicam yine once egzersiz yapicakmiyim,yoksa sadece kayganlastirici ve ön sevisme yeterli olacakmi.icimdede bir suphe var ya ikinciyi yapamassak ya en başa dönersek diye.onerilerinizi bekliyorum kizlar

Tabiki de iş onlara düşüyor. Ama kendimden örnek vereyim. Korkudan acıyacak telaşı. Haz almama engel oluyodu. Şimdi eşin ekstra birşey mi yapıyor hayır. Şuan gayet iyiyiz.
Sizin adınıza çok sevindim. Merak ediyorum. Vajinismusu yendikten sonra acı hissi devam ediyormu azda olsa yoksa tamamen normale dönüyormu

Canım ben sadece 3 dakika kadar egzersiz yaptım ondan sonra hemen oldu kendiliğinden

Merhaba bende vajinismusluyum parmak egzersizleri yapıyorum iki parmagimi iki boguma kadar alabiliyorum pamuklu cubuk alabiliyorum dün akşam eşimin penisinin ucunu aldım olucak galiba inanıyorum ben

Sizin adınıza çok sevindim. Merak ediyorum. Vajinismusu yendikten sonra acı hissi devam ediyormu azda olsa yoksa tamamen normale dönüyormu
O acı hissi. Hiç acımıyo. Orası alışıyo artık. Egzersiz yaptıktan sonra yendim. İlk denemede bile hiç acı olmadı.

Valla canım bende sulanma olmuyordu onun icin cok isime yaradı :) artık zamanla bırakırım inşallah

Arkadaşlar bende birkaç kez parmak denedim , rimel boyutunda aparat hazırladım onu çok rahat alabildim, p...n..s de sadece baş kısmnın alabiliyorum bunları sadece birer kez denedim sonrasındaki eşli denemede olmadı eşim itemiyoo, neyse araya hastalığım girdi şimdi aparatı kalınlaştırıp ayna karşısında deneyeyecğim sonra eşli deneme inşallah olur, size eşime ve kendime inşallah iyi haberler veririm, çok bunaldımm, inşallah kurtuluruz....

2. Deneme icin ve icinin rahat etmesi icin bence egzersiz yap ben 3. Denemeden vs sonra egzersizi falan biraktm ama giremez korkusu olmasn öyle ya da böyle giriyor canm sadece biz suan kacinciyi yapyrz bilmyrm ama hala giriste aci cekiyrm esimi itiyorum sonra tekrar yavas yavas vs giriyor kayganlastirici kullanyrm genelde girmedigi zamanlarda ve prezervatif le bana daha kolay geliyor daha kolay kayiyor yani :) bu arada tebrik ederm yenen herkesi tebrikler kizlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…