- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #208.301
Çok teşekkür ederim inş olucak 18 aylık evliyim bitsin istiyorum artık bu kabusSonuna gelmişsin. :)
Girer canm merak etme ben hic uyusturucu krem ya da sprey kullanmadm bence sende kremsiz yavas yavas denemeye basla önce egzersizleri yap sonra esliyi yaparsin dayanilmycak aci degil gercekten giristen sonrasi hic anlasilmiyor bile belki giriste acı duymayanda vardr ama ben yaklasik 3 ay oldu yeneli hala giriste sknti yasiyorum 9yle pat diye girmiyorBende anestol olmafan egzersizde yapamıyorum esimlede birlikte olamıyorum henüz umarim zamanla düzene girer
Öncelikle sunu söyliyim egzersiz yaptiginizda duydugunuz aci veya agriyi iliskide hissetmeyeceksiniz bile. Yani egzersizde aci agri yokki diyeceksiniz iste iliskide hic yook.. inanin p..ns almak daha kolay egzersiz yapmis biri olarak soyluyorum .. insallah yenersiniz :)Arkadaşlar bende birkaç kez parmak denedim , rimel boyutunda aparat hazırladım onu çok rahat alabildim, p...n..s de sadece baş kısmnın alabiliyorum bunları sadece birer kez denedim sonrasındaki eşli denemede olmadı eşim itemiyoo, neyse araya hastalığım girdi şimdi aparatı kalınlaştırıp ayna karşısında deneyeyecğim sonra eşli deneme inşallah olur, size eşime ve kendime inşallah iyi haberler veririm, çok bunaldımm, inşallah kurtuluruz....
Öncelikle sunu söyliyim egzersiz yaptiginizda duydugunuz aci veya agriyi iliskide hissetmeyeceksiniz bile. Yani egzersizde aci agri yokki diyeceksiniz iste iliskide hic yook.. inanin p..ns almak daha kolay egzersiz yapmis biri olarak soyluyorum .. insallah yenersiniz :)
canim sonuna gelmissin artık. hayirli haberlerini bekliyoruz.Eşimin 2 parmağını sonuna kadar alıyorum , 3 gün sonra aparata geçeceğiz yolun sonuna geldim hissediyorum az kaldı. Korkmayın ertelemeyin ben ki dünya tersine döner de parmak aparat vs yapamam diye diye 7 ayımı yedim ağlayarak kendimi de eşimi de strese soktum. Gerçekten ben bile bunu başardıysam herkes çok rahat yapar yeterki denemekten korkmayın gerisi geliyor.
canim sonuna gelmissin artık. hayirli haberlerini bekliyoruz.
Mart bizlere yaradıMART GELİNLERİ
1-i006
2-dünyaperişanlık
3-tatliipembe
4-limonatadiyorki
5-efsunluk
6-pamukkiz12
7-umudum271
Mart ayı uğurlu geldi kızlar:)MART GELİNLERİ
1-i006
2-dünyaperişanlık
3-tatliipembe
4-limonatadiyorki
5-efsunluk
6-pamukkiz12
7-umudum271
Çok iğrenç bir espri olacak ama '' Mart bir bize birde kedilere yaradi ''Mart bizlere yaradı
Anestolle deneyebilirsin canım once parmakla biraz iceri gönder sonra 2-3 dakika bekle esinede sür öyle deneyin ama mutlaka esin prezervatif kullansin çünkü hem uyusur hemde geciktirir.merhaba kızlar,
ben egzersiz yapamıyorum çok fazla, dr bana bir çubuk vermişti onu yapabiliyorum daha önce eşim tek parmak denemişti onuda alabildim şimdi parmak alamıyorum fakat eşli denemede baya iyiyiz yarısından fazlası giriyor, bir tık kalıyo sanki o anda çok kasıyorum kendimi ilerleyemiyo.
yani sorum şu arkadaşlar ben tam o anda ne yapsamda bir anlık kendimi rahatlatsam bilemiyorum.
egzersizde başarılı olamıyorum , çok az kaldı ama yapamıyorum yaa bıktım artık dayanacak gücüm kalmadı yenen arkadaşlar yardım edin lütfen
Kesinlikle gözünü sevdiğimin martı :))Çok iğrenç bir espri olacak ama '' Mart bir bize birde kedilere yaradi ''
Birazda dalga gecelim artik
Canım tam o takıldığım dediğin yerde pe..s e elinle yön ver ve o sırada ıkın girdiğini bile anlamayacaksın.merhaba kızlar,
ben egzersiz yapamıyorum çok fazla, dr bana bir çubuk vermişti onu yapabiliyorum daha önce eşim tek parmak denemişti onuda alabildim şimdi parmak alamıyorum fakat eşli denemede baya iyiyiz yarısından fazlası giriyor, bir tık kalıyo sanki o anda çok kasıyorum kendimi ilerleyemiyo.
yani sorum şu arkadaşlar ben tam o anda ne yapsamda bir anlık kendimi rahatlatsam bilemiyorum.
egzersizde başarılı olamıyorum , çok az kaldı ama yapamıyorum yaa bıktım artık dayanacak gücüm kalmadı yenen arkadaşlar yardım edin lütfen
Canım tam o takıldığım dediğin yerde pe..s e elinle yön ver ve o sırada ıkın girdiğini bile anlamayacaksın.
Ewet canım sen çoğunu başarmışsın kendin yön ver ve ıkın hissediceksin acılan yeride kayganlaştırıcı kullan daha kolay olur. Sakin ol içini rahat tut olur inşaAllah akşaminşallah o zaman olur diyosun yani çok az kaldı ya 1 saniye rahat bıraksam olacak inş bu akşam olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?