Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Bende anestol olmafan egzersizde yapamıyorum esimlede birlikte olamıyorum henüz umarim zamanla düzene girer
Girer canm merak etme ben hic uyusturucu krem ya da sprey kullanmadm bence sende kremsiz yavas yavas denemeye basla önce egzersizleri yap sonra esliyi yaparsin dayanilmycak aci degil gercekten giristen sonrasi hic anlasilmiyor bile belki giriste acı duymayanda vardr ama ben yaklasik 3 ay oldu yeneli hala giriste sknti yasiyorum 9yle pat diye girmiyor

Eşimin 2 parmağını sonuna kadar alıyorum , 3 gün sonra aparata geçeceğiz yolun sonuna geldim hissediyorum az kaldı. Korkmayın ertelemeyin ben ki dünya tersine döner de parmak aparat vs yapamam diye diye 7 ayımı yedim ağlayarak kendimi de eşimi de strese soktum. Gerçekten ben bile bunu başardıysam herkes çok rahat yapar yeterki denemekten korkmayın gerisi geliyor.

Öncelikle sunu söyliyim egzersiz yaptiginizda duydugunuz aci veya agriyi iliskide hissetmeyeceksiniz bile. Yani egzersizde aci agri yokki diyeceksiniz iste iliskide hic yook.. inanin p..ns almak daha kolay egzersiz yapmis biri olarak soyluyorum .. insallah yenersiniz :)

inşallah ....amin... çok teşekkürler....

canim sonuna gelmissin artık. hayirli haberlerini bekliyoruz.

canim sonuna gelmissin artık. hayirli haberlerini bekliyoruz.

İnşallah canım yaaa teşekkür ederim. Parmaktan sonra aparata geçmem şart mı peki? Ben kendim psikolojik olarak daha rahat edeyim diye aparat istedim ama parmaktan sonra direk yenen arkadaşlarda var galiba ben eşte 2 parmaktayım şu an. İnşallah bu derdi çeken herkes bir an önce kurtulur.

merhaba kızlar,

ben egzersiz yapamıyorum çok fazla, dr bana bir çubuk vermişti onu yapabiliyorum daha önce eşim tek parmak denemişti onuda alabildim şimdi parmak alamıyorum fakat eşli denemede baya iyiyiz yarısından fazlası giriyor, bir tık kalıyo sanki o anda çok kasıyorum kendimi ilerleyemiyo.

yani sorum şu arkadaşlar ben tam o anda ne yapsamda bir anlık kendimi rahatlatsam bilemiyorum.
egzersizde başarılı olamıyorum , çok az kaldı ama yapamıyorum yaa bıktım artık dayanacak gücüm kalmadı yenen arkadaşlar yardım edin lütfen

Anestolle deneyebilirsin canım once parmakla biraz iceri gönder sonra 2-3 dakika bekle esinede sür öyle deneyin ama mutlaka esin prezervatif kullansin çünkü hem uyusur hemde geciktirir.

Canım tam o takıldığım dediğin yerde pe..s e elinle yön ver ve o sırada ıkın girdiğini bile anlamayacaksın.

Merhaba arkadaşlar, iki yıldır takip ettiğim bu gruba sonunda yazmak bana da nasip oldu. 3 yıllık Evliyim. Sürekli erteledim egzersiz felan yapmadım bugun olur yarın olur diye diye erteledim hep. Çoğu zamnda eşimi suçladım. Sen yapamıyorsun diye. Hiçbir şekilde korkum yoktu ama bir türlü olmuyordu ta ki iki gün önceye kadar. Buradaki arkadaşların yazdıkları bana çok yol gösterdi inşallah bende birilerine yardımcı olabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…