Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Öncelikle namaz kılıp Meryem süresini okudum. Sonra da bol bol ayetel kürsi okudum. Daha sonra da bir leğene sıcak su doldurup içine bolca Vazelin koydum üzerinde 20 dakika oturdum. Sonra anestol pomad sürüp beş dakika bekleyip tekrar sürdüm. Sonra da kayganlaştırıcı sürdüm. Denedik ve çok şükür oldu.

Ewet canım sen çoğunu başarmışsın kendin yön ver ve ıkın hissediceksin acılan yeride kayganlaştırıcı kullan daha kolay olur. Sakin ol içini rahat tut olur inşaAllah akşam

içime su serptin canım birinden iyi şeyler duymak motive ediyo insanı Rabbim İnşallah hepimize yardımcı olsun AMİN :)

Biraz girmiş gerisi girmiyosa ya çok kasıyosundur yada egzersizlerin yeterli değildir.parmak egzersizini artık bırak.inceden kalına aparat yap o aparatı bolca jelle ve uyuşturucu krem sür.bi kaç gün günde iki kez yarım saat yap.her yapışında inceden başla.yap bunları.en son yaptıktan hemen sonra eşle deneme yap.bu arada hangi pozisyon kullanıyosun

misyoner pozisyonda, ben parmak egzersizlerinide çok yapamıyorum zaten egzersiz konusunda korkularım var sadece dr verdiği çubuğu rahat yapabiliyorum ve eşim bir kaç kez parmak egzersizi yapmıştı.
dediğiniz gibi çok kasıyorum ama 1 saniye rahat bıraksam olacak çok az kalıyo çünkü o dar yere dayanıyoruz.

Arkadaşlar egzersizlerime devam ediyorum. 5. Günümdeyim. Parmağın tamamını aldım çok kez. Aparat deniyorum. 5cmlik rahat aliyorum artik. Bugün 6 cm lik aparatla denedim.. 2 kere yarısını aldım. Yenen arkadaşlar sizce nasıl gidiyorum? Bana destek olan arkadaşlarıma da çok çok teşekkür ederim:*

İnşallah kesinlikle deneyin. Evet sürebildiğim kadar içeri sürdüm. Bi de bol dil nefes alıp verdim

İnşallah bende meryem suresini okuyayım inşallah, bir de sizin tavsiyelerinizi dinleyeyim. Bende aynı durumdayım bugün yarın olacak diye erteliyorum egzersiz deneyemiyorum anlamadım, yapamaıyorum, parmak çok rahat alıyorum, rimel boyutunda aparatı da alıyorum, p.. n s in baş kısmını da alabiliyorum ama tam anlamıyla olmuyo ben çok rahatım eşim panikliyo itemiyo yön veriyorum ama yine olmuyo mayısta iki yıl olacak inşş biter kurturulurz vajinusmustan

Bende ayni durumdayim aparatta yaptim kendime esimlede drnedik sadece basi giriyo devami girmiyo kontrol hep bende ama neden olmadigi anlamadm

Çok azimlisin canım tebrik ediyorum seni.

ince çubukta beklersen zaman kaybın olur ilerleyemezsin .bir an önce toparla kendini.bi başlamaya karar ver arkası çorap söküğü gibi gelir.egzersizde ilerledikçe ilerleyeyim diceksin.inanki bunlar başarabilirsen p... korkma çünkü o daha kolay.

Güzel gidiyosun egzersizleri günde ikiye çıkarırsan daha çabuk olur

Arkadaşlar olmamasının 3 nedeni olabilir bu nedeni bulun ve çözmeye çalışın.
1-ya kendini çok kasıyon
2-ya kızlık zarında bir anormallik var
3-egzersizleri günde 2-3 kez yapıp uyuşturucu krem kullanmıyon
yoksa inanınki çok kolaymış diceksiniz.yeterli kararlı olun.

Ben o kremi kullanniyorum hic. Bilgi verirmisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…