- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #208.321
Hiç acı felan hissetmedim uyuşmuştu zaten hatta olduğunu bile anlamadım diyebilirm:)
Ewet canım sen çoğunu başarmışsın kendin yön ver ve ıkın hissediceksin acılan yeride kayganlaştırıcı kullan daha kolay olur. Sakin ol içini rahat tut olur inşaAllah akşam
İnşallah kesinlikle deneyin. Evet sürebildiğim kadar içeri sürdüm. Bi de bol dil nefes alıp verdimtebrik ederim darısı başımıza inşallah bende akşam deneyeceğim meryem süresini okuyup denemeye geçeyim inşallah faydası olur, anestol pomadı içine sürdünüz dimi ?
İnşallah kesinlikle deneyin. Evet sürebildiğim kadar içeri sürdüm. Bi de bol dil nefes alıp verdim
Biraz girmiş gerisi girmiyosa ya çok kasıyosundur yada egzersizlerin yeterli değildir.parmak egzersizini artık bırak.inceden kalına aparat yap o aparatı bolca jelle ve uyuşturucu krem sür.bi kaç gün günde iki kez yarım saat yap.her yapışında inceden başla.yap bunları.en son yaptıktan hemen sonra eşle deneme yap.bu arada hangi pozisyon kullanıyosunmerhaba kızlar,
ben egzersiz yapamıyorum çok fazla, dr bana bir çubuk vermişti onu yapabiliyorum daha önce eşim tek parmak denemişti onuda alabildim şimdi parmak alamıyorum fakat eşli denemede baya iyiyiz yarısından fazlası giriyor, bir tık kalıyo sanki o anda çok kasıyorum kendimi ilerleyemiyo.
yani sorum şu arkadaşlar ben tam o anda ne yapsamda bir anlık kendimi rahatlatsam bilemiyorum.
egzersizde başarılı olamıyorum , çok az kaldı ama yapamıyorum yaa bıktım artık dayanacak gücüm kalmadı yenen arkadaşlar yardım edin lütfen
Biraz girmiş gerisi girmiyosa ya çok kasıyosundur yada egzersizlerin yeterli değildir.parmak egzersizini artık bırak.inceden kalına aparat yap o aparatı bolca jelle ve uyuşturucu krem sür.bi kaç gün günde iki kez yarım saat yap.her yapışında inceden başla.yap bunları.en son yaptıktan hemen sonra eşle deneme yap.bu arada hangi pozisyon kullanıyosun
İnşallah kesinlikle deneyin. Evet sürebildiğim kadar içeri sürdüm. Bi de bol dil nefes alıp verdim
İnşallah bende meryem suresini okuyayım inşallah, bir de sizin tavsiyelerinizi dinleyeyim. Bende aynı durumdayım bugün yarın olacak diye erteliyorum egzersiz deneyemiyorum anlamadım, yapamaıyorum, parmak çok rahat alıyorum, rimel boyutunda aparatı da alıyorum, p.. n s in baş kısmını da alabiliyorum ama tam anlamıyla olmuyo ben çok rahatım eşim panikliyo itemiyo yön veriyorum ama yine olmuyo mayısta iki yıl olacak inşş biter kurturulurz vajinusmustan
Çok azimlisin canım tebrik ediyorum seni.Arkadaşlar egzersizlerime devam ediyorum. 5. Günümdeyim. Parmağın tamamını aldım çok kez. Aparat deniyorum. 5cmlik rahat aliyorum artik. Bugün 6 cm lik aparatla denedim.. 2 kere yarısını aldım. Yenen arkadaşlar sizce nasıl gidiyorum? Bana destek olan arkadaşlarıma da çok çok teşekkür ederim:*
ince çubukta beklersen zaman kaybın olur ilerleyemezsin .bir an önce toparla kendini.bi başlamaya karar ver arkası çorap söküğü gibi gelir.egzersizde ilerledikçe ilerleyeyim diceksin.inanki bunlar başarabilirsen p... korkma çünkü o daha kolay.misyoner pozisyonda, ben parmak egzersizlerinide çok yapamıyorum zaten egzersiz konusunda korkularım var sadece dr verdiği çubuğu rahat yapabiliyorum ve eşim bir kaç kez parmak egzersizi yapmıştı.
dediğiniz gibi çok kasıyorum ama 1 saniye rahat bıraksam olacak çok az kalıyo çünkü o dar yere dayanıyoruz.
Güzel gidiyosun egzersizleri günde ikiye çıkarırsan daha çabuk olurArkadaşlar egzersizlerime devam ediyorum. 5. Günümdeyim. Parmağın tamamını aldım çok kez. Aparat deniyorum. 5cmlik rahat aliyorum artik. Bugün 6 cm lik aparatla denedim.. 2 kere yarısını aldım. Yenen arkadaşlar sizce nasıl gidiyorum? Bana destek olan arkadaşlarıma da çok çok teşekkür ederim:*
Mutsuzum10 arkadaşa söylediğim senin içinde geçerli.tüm hızla devamBende ayni durumdayim aparatta yaptim kendime esimlede drnedik sadece basi giriyo devami girmiyo kontrol hep bende ama neden olmadigi anlamadm
Mutsuzum10 arkadaşa söylediğim senin içinde geçerli.tüm hızla devam
Arkadaşlar olmamasının 3 nedeni olabilir bu nedeni bulun ve çözmeye çalışın.
1-ya kendini çok kasıyon
2-ya kızlık zarında bir anormallik var
3-egzersizleri günde 2-3 kez yapıp uyuşturucu krem kullanmıyon
yoksa inanınki çok kolaymış diceksiniz.yeterli kararlı olun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?