Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canim ben aparatla yendim ama parmakla yenende oluyor. aslında oraya birseyin girdigini beyin kabul ettiginde olay bitiyor inşallah en kisa zamanda yenersin canim

Anestol olduğu sürece bende hersey yolunda anestol olmazsa parmagimi bile alamıyorum sanki orası kapalı gibi oluyor ne yapmam lazim ya deniyorum ama olmuyor anestolle esli denemeyide cok rahat yapıyorum

Anestol olduğu sürece bende hersey yolunda anestol olmazsa parmagimi bile alamıyorum sanki orası kapalı gibi oluyor ne yapmam lazim ya deniyorum ama olmuyor anestolle esli denemeyide cok rahat yapıyorum
Keşke en başta uyuşturucu olmadan deneyip alissaydiniz ya böyle daha zor olur gibi size.; (bence en inceden aparattan uyuşturucu olmadan egzersiz yap cidden canın yansada dayan ama kafa rahat olunca can inşa yanmaz; )

Ben vajina girişine botox yaptırmıştım o bile işe yaramadı. En iyisi hissederek, egzersizlerle yavaş yavaş alışmak.

Kizlar merhaba yenen arkadaslar ne olur bana yardim edin ... ben aparat egzersizlerini uzun suredir yapiyorum dilatir seti aldim ve 4.seviyeye kadar sıkıntısız alabiliyorum ama es denemesine bir turlu cesaret edemedigimden hep erteliyorum dilatorler artik mekanik birsey oldu benim icon onda sikinti yok ama gelgelelim esimin p...sinin ucunu bile icime alamiyorum . Bugun bir cesaret es denemesi yaptik ama uygun pozisyonu bulamiyoruz ben yatak ucuna geldim esim ustte icime almaya calisiyorum ama bacaklarima uygun bi yon veremedigimden esim ilerleyemiyor bacaklarimi nasil yapmam gerekiyor bu pozisyonda lutfen lutfen acil yardimlarinizi bekliyorum

Zaten sonuna gelmissin canm az biraz gayretle bu isi halledersin egzersizi nasıl yapıyorsan esli denemeyide öyle yap hatta iliski öncesi egzersiz yap ve ben koltuk ucunda yenmistim sende yatak ucundasn madem bacaklarini acabildigin kadar ac havada uzun süre tutamycaginin icin bacaklarini actiginin yönlere sandalye ya da tabure koy ve mümkün oldugunca ucta dur ki esin girebilsin eger girmezse sknti hissedersen kendini cekme hemen giremeyebiliyor cünkü hafif popona dogru pnsi ittir ya da esin ittrsn ben prezervatifle daha az skntı hissedyrm kayip gidiyr cünkü girdikten sonra hafif popoya baski idrar hissi olabilir cok normal gitgeller sirasinda hicbisey hissetmyceksn bacaklarini havayada kaldrsan kapatsanda bir sknti olmuyor simdiden tebrkk ediyim canm insallah basaricaksn :)

Canim oncelikle cok tesekkur ederim yardimin icin aparatlari yapali uzun zaman oldu ama es denemesinde beceremeyip aparatida es denemesinide biraktim uzun sure evet tam ucundayim yenmek uzereyim ama uygun pozisyonu bulamadigimdan yapamiyorum simdide . Aparati normal oturur ppzisyonda elime alip yapiyorum ama esim uzerimdeyken bacaklarimi iki yana aciyorum ama oyle bir pozisyonki esimin iceri girmesine ayaklarim mani oluyor bacaklar cakisiyor gibi bisey yani havaya kaldirdim olmadi yanlara actim ondada olmadi daha fazla acmam lazim oda olmuyor bacaklatimi en sonuna kadar aciyorum yeterli olmuyor .... offf ya buraya kadar gelip burda takilmak cok fena dedigin gibi sandalye koyayim iki yanima sen koltuktayken bacaklatin tam olarak nasildi canim pozisyon olarak

Canm bende egzersizi oturarak yaptgm icin esli denemeyide öyle yaptm oldu koltukta oturdum kendimi öne saldim bacaklarimi actim havada uzun süre tutamam diye altlarina sandalye koydum jki yana esimde diz cöktü dizlerinin altina yastik koyduk koltuklarim fazla yüksek olmadigi icin tam denk geldi ve benim egzersiz yaptgm pozisyon oldu bende elimle bacaklarimin altinddan vajinami iki yana actim sonra bol kayganlastirici girerken ikindim derin nefes ald verdim baktm girmis ve 3 ay oldu yeneli hala ayni sekilde giriyor esim yatak odasina gecemedik yani bir türlü
Girdikten sonra ancak pozisyon degistirebiliyorum zaten hala giris asamasinda ilerlemeye calisiyorum

Peki canm bebek istemiyormusum 3 ay olmuş ben çok istiyorum bebis Rabbim verirse ben üzülüyorum tam yasamadim diye seni duyunca rahatladim biraz ben hemen olsun istiyorum esimde öyle uyuşturucu spreyle yaptık ama doğal olarak cwsaretim az reglim bitsin inş tam bir mart gelini olucam

Valla canm ben henüz bebek hic istemyrm hatta prezervatif siz asla yapmiyrz cünkü daha hazır hissetmyr ve planlamyrm bebegi esimle gezicem.birlikte yapmak istedgmz seyler var ondan sonra olursa kismet zaten panik bozukluk ve okb hastasym ilac kullanyrm uzun yillardr ilaci birakmak o hamileligi yasamak bana inanjlmz uzun ve zor geliyor düzenli yasamin disina biraz ciksam etkileniyorum uykum beslenmem oldukca önemli esimde istemiyor daha yasayamadigimiz cok sey var evet bebekte güzel ama evliligimizn suanlik önceligi degil Allah isteyen herkese versin tabi :)

Anladim canim cok saol benimde yatagim cok yuksel degil iki yana sandalye koymak iyi fikirmis o sekilde deneyeyom ben bugun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…