Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Benn oyle bir hazırlık yapiyrmki egzersiz öncesi elektrik li battaniyeyi aciyorum yatagimi iyice isitiyrm ondan sonra egzersizleri yapyrm
Canım açıkçası bende usuttuğumu düşünüyorum. Artık bende fan açıyorum öyle yapıyorum. Çünkü buz gibi oluyordu bacaklarım. Bundan sonra ısıtıcı ile yapacam. Umarım geçer ağrım. Bir ara mikrop mu kaptım diye de korktum. Ama her seferinde yeniliyorum streci

Aman dikkat canim.ben egzersiz yaparken iyce usuttum galiba,idrar yollari enfeksiyonu ile uğraşıyorum şimdide.tam kurtuldum vajiden derken bu hic iyi olmadı. doktor tedavi bitene kadar cinsel ilişkiye girmeyin dedi,insllah tekrar başa dönmem.sadece 3 kez yapmistik daha

Uyusturucusuz mu yapiyosun canm

Efsunluk biz seninle aynı asamadaydik benim araya adet girdi sen epey ilerlemissin inş benim tek eksigim cesaret gozumu karartip üzerine oturmam lazım uyuşturucu ile rahatlıkla yapıyorum ama önemli olan doğal yapmak

N
Efsunluk biz seninle aynı asamadaydik benim araya adet girdi sen epey ilerlemissin inş benim tek eksigim cesaret gozumu karartip üzerine oturmam lazım uyuşturucu ile rahatlıkla yapıyorum ama önemli olan doğal yapmak
Bende spreyle yapamiyorum canim,uyusunca yönü bulamiyorum.
Ilk denemeyi anestol ile yapmistim şimdi onuda biraktim sadece kayganlastirici kullaniyorum canim.sende bir kez dene uyuşturmadan belkide gerek bile kalmayacak.hem hissederek başa çıkmak daha kalıcı olacak bence

kızlar merhaba ben aranızda yeniyim.. ama vajinismusta eski.. 4buçuk senedir vajinismusum doktorada gittim psikoloğada hocayada.. egzersizleride yaptım bıraktım egzersizler sırasında eşimle sürekli kavgalarım oluyor inancım kalmadı tükendim artık bittim çaresiz hissediyorum. hiç birşeyden korkmayan ben ilk gece korkusundan sonra herşeyden korkar oldum içime kapandım evden dışarı bile çıkmıyorum artık. ben tükendim son sahneleri oynuyorum artık eşimin daha fazla kaldırabileceğini düşünmüyorum çekilmez biri oldum sürekli ağlıyorum. herşey kafada bi anlık cesaret ben neden yapamıyorum? cesaretimi toplayabilmem kendimi aşabilmem için desteğinize ihtiyacım var. tek bir kişi bile durumumuzu bilmiyor ilk başlarda söyleyip (kayınvalide yüzünden) pişman olup aştık dedik. durumum özetle parmak alabiliyorum o da kendimi çok rahat hissettiğim bi günde. ağlamaktan cümleleri toparlayamıyorum lütfen bana yardımcı olun benden sonra evlenen herkes çoluk çocuğa karıştı delirmek üzereyim

Canım egzersizlerde ne kadar ilerlemistin??

bende şenay eserdağ sayesinde kurtuldum çok mutluyum meğer ne kadar kolaymış ilişki
kafamda neler büyütmüşüm abartmısım

bende herada yeni tedavi oldum çok mutluyum
ohh beee :)
cnm lütfen ayrıntılı ve net bir şekilde hera da neler yaptılar anlatır mısın, bize yardımcı ol bende gidecektim ama buradaki arkadaşlar sayesinde allık fırçasını ve p..n..s baş kısmını alabildim şimdi regl dönemindeyim aparat yapacağım ya da internetten alacağım bilmiyorum, ama takatım kalmadı gerçekten evden çıkmak istemiyorum, öğretmenim atanamadım ders bile çalışamıyorum tamamen aklım fikrim bunda akşama kadar internetten vajiyi okuyorum artık eşim ve dayanamıyoruz takatimiz kalmadı kendimi işe yaramaz hissetmek istemiyorum,insanların bebek soruları, aile baskıları, bebek istiyoruz.....
Lütfennn buradaki arkadaşları ve beni aydınlatmak adına ne kadar ödedin ve ayrıntılı gün gün nasıl tedavi uyguladılar yazar mısın....

Canım kendini dipte hissettiğinan aslında yukarı doğru sıcrama nin ön hazırlığı kendini bırakma hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz ben 6 yıllık evliyim 2 haftalık yoğun egzersizle hallettin sayılır 6 yıl boyunca hiç bu kadar egzersiz yapmamistim ama görmediğim psikiyatrist kalmadı hep kendimi kandirmisim sende başla egzersizlere 1 haftada bile çözen var

Arkadaşlar size bir şey sormak istiyorum.. hani bahsetmiştim ya kasiklarimda ağrı var diye.. Bu geçmiyor ya. Ve ayakta çok durunca açıyor. Bir de sadece sol tarafta var. Egzersiz aninda ikinirken acıyor. Benim sol tarafımda kist vardı ağrı yapıyordu bir ay önce agti yzuunden doktora gidince öğrendim. Şu an hap kullanıyorum. Kontrole gidecem bir kaç güne zaten. Doktora da soracam tabi ama sizce bununla alakalı olabilir mi yani kist ten dolayı mı acaba?

Allah allsh canim bu kadar agri olmasi normal degil bencede.evet benimde agrim oldu ama egzersiz bitince yarim saat icinde gecti,bende kastigim icin agridigini düşündüm ve cok onemsenedim açıkçası.
Ama seninkinin uzun sürmesi düşündürücü ya usuttun sende enfeksiyon oluştu yada dedigin gibi kistle alakali bir durum.peki bu kist cocuk yapmaya engelmiymis canim

Yok canım doktor hiç önemsemediklerini bile. 2 buçuk cm çapında bir şeymiş. İşte tekrar kontrole gidecem. Benim korkum egzersizler bana kötü geldiyse yani yasak falan koyarsa doktor diye korkuyorum. Çünkü 9cm e kadar geldim. Başarmak istiyorum. Kötü bir şey olmasın yaa olmasin

Yok canim ya doktor engellemez insllah oyle seyler getirme aklina pozitif ol.o kadar ilerlemissin zaten sonuna gelmissin,ne kaldiki hadi gayret.
Dedigim gibi usutmus olabilirsin canim bende ayni seyi yasadim egzersiz yaparken enfeksiyon olustu. Ondan olabilir agrilar ayagini sicak tut ve bol bol su iç.temizliyormus enfeksiyonu.ama doktora gidene kadar yapma bende egzersix

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…