Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Bazı arkadaşlarım bana aparatin 11 ve ya 12 cm olduğunda ilişki deneyebilirsin dediler.. sizin düşünceleriniz nelerdir bayanlar??

Arkadaslar cok kotuyum bu olaylar gerginligide beraberinds mi getiriyo.esimle tartistikcok uzgunum
Gerginlik normal canım. Böyle durumlarda birbirinizi alttan almanız lazım.. bizim de psikolojimiz bozuk zaten ama eslerimiz daha da kötü. Erkekler için gerçekten zor onlar için evlilik demek bambaşka bir şey. Sen egzersiz aşamasında misin??

Ben egzersiz yapiyorum ama duzenli degil daha 2 parmak filanda alamadim.bi kitap aldim onu okuyom.terapiye ihtiyacim var heraldee ((

Ben atlattim canim. Gerginlikten tamamen kurtuldum diyemem. Yerini daha cok isteksiZlige birakti diyebilirim. Simdi yapabiliyor olmanin verdigi rahatlik var tabi ama vaji ile bir evlilige baslamak bazi seylerin oturmasini zorlastirabiliyor..

merhaba.. aşama olarak 3parmağa kadar geldim ama kendimi kasınca ağlaaya başlıyorum ve bırakıyorum. en son eşimin çok afedersiniz başı girdi aslında acı hissetmedim ama korkudan panik yaptım. baya oldu hiç birşey yapmıyorum artk

Cnm kusıra bakma açık olcak ama baş kısmı girmesi uzun sürüyormu

aslında 5dk falan durdu tam olarak bilmiyorum o anın heyecanıyla korkup vazgeçtim :S hafif yanma oldu hatta hiç birşey kullanmadığımız halde o kadarda acı hissetmediğimi sonradan farkedince çok pişman olmuştu

Bügün canım hiç egzersiz yapmak istemiyor aslında yapmam lazım bir gün boşlayınca sonra adapte olamıyosun Ah kızlar ne zaman biticek bu işkence

Arkadaslar ben 10 gün önce yendim yenmek isteyen korkan henüz birşey yapamayan arkadaşlar için yazmak istedim. Bende hepiniz gibiydim neredeyse 6 ayımı yapamam diyerek ve buradakileri okuyarak gecirdim doktora bile gitmiyordum neredeyse her gece sinir krizleri geciriyordum eşimle stresten dolayı sık sık tartışıyorduk. Bir gün burdakileri okurken bi dahaki adetim bittiği gün bunu yenicem dedin ve egzersizlere basladım. Önce serçe parmağımla basladim 2 gün hic yapamadim agladim üzüldüm sonra üçüncü gün oldu işaret parmagını denedim çok yanma oldu başta alamadim anestol pomadla denedim ve onuda rahat aldim sonra rimeli eldivene gecirdin o da oldu ertesi gün rimele 3 kat havlu kağıt sarip önce örgü eldivene sonra ameliyat eldivenine gecirdim baktım o da oldu. Yönünü bulunca kolay olduğunu farkettim sonra eşime denemek istiyorum dedim 1 hafta olmamıstı egzersizden sonra onada anestol sürdüm ve yavaşca oturdum üstüne ve baktım tamamı icimde ilk seferde git gel yapamadim ikincide yine yapamadim ücüncüde git gelide yapabildim şu an adet oldum yani hedefimden önce başarmış oldum adetten sonrada anestolsüz denicem. Hepinize tavsiyem kendinize inanin kendinizi eksik hissetmeyin cünkü degiliz. Biz cok degerli ve özel yaratılmış varlıklarız çok güçlüyüz ve inanın p.... ve vajina birbiri icin yaratılmış egzersizden daha kolay olucak hersey. Hic bi sey bizim kendimizi kadın hissetmemizden ve anne olmamızdan önemli değil. Ben hepinize güveniyorum hepiniz başarıcaksınız inşallah sadece birazcik cesaret ve kendinize güven lazım güzel haberlerinizi bekliyorum inşaallah :)

Dün en son 10 yapmıştım bugün gece 12 ye geçecektim son aşama olur onu da rahat yapana kadar devam ederim diyordum da kafam karıştı cnm
Canim kafanı hiç karıştırma ozmn sen direk eşinin penisini olc çok ciddiyim ona gore aparatimi ayarla. 12cm ortalama bi rakam ama hepsinin ki aynı ölçüde olmayabilir. 13te olabilir 11de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…