Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Çok güzel, umut verici ve bizleri gerçekten gaza getirici bir başarı hikayesi :) inşallah bende buraya yazacağım hikayemi.. yaklaştığımı hissediyorum. Allahın izniyle başaracağım. İsteğim tam. Artık bende mutlu olmak istiyorum..

Bayanlar sizde ağlayarak mi yapıyorsunuz benim gibi eş denemelerinizi merak ediyorum ne yapmam gerekiyor uyuşturucu kullanmak istemiyorum pns büyüklüğünde vibrator aldım onu yapıyorum eşime gelince katılıyorum sonuna geldim kurtalayim artık

Cnm ağlamamaya çalış çünkü seni o halde görmek ağlarken , eşin için ilerde sorun yaratabilir ereksiyon problemi vs yaşayabilir . Bilinçaltına sana zarar vereceği acı vereceği gibi düşünceler yerleşebilir ve sen vajiyi yendikten sonda bu sefer o sorun yaşayabilir .isteksizlik vs gibi

Heraya ne kadar ücret odedin ve hangi illerde var bilgin varmi
5 bin tl ödedik
ama hastaya göre değişiyor fiyat
ben çok ağır vakaydım
hala inanamıyorum ilişki bu kadar kolay mıydı diyorum
hemde hiç acı yok
aslında acı kafamdaymış
istanbul-izmir-ankara da varmış şubeleri
inşallah sizlerde iyileşirsiniz..
verdiğim para helal hoş olsun
bu mutluluk paha biçilemez

neler yaptılar san anlatır mısın kişiye göre deme sana nasıl bir tedavi uygulandı gün gün aşama aşama anlat bize yardımcı ol hala yazmadın dünden beri... neden yazmadığını anlam veremiyorum bize de yardımcı ol tabi oradan biri değilsen...

Asllında egzersizleri sürekli yapmıyorum yapabilsem, ama şimdi regl döneminden sonra inşallah aksatmadan yapacağım, inşallah çözeriz herkes kurtulur bu sorundan....

Kızlar ne olur banada yardimci olun.iki yıldır aşadim bu illeti,artık yaşam sevincim bile kalmadi yedigimm ictigim gecmiyor bogazimdan.tvde bile çocuk görsem agliyorum,akrabalardan biri hamile diyecekler diye ödüm kopuyor.esimde cok anlyisli allah razi olsun ama artik oda cocuk istiyor.ne olur bir akil verin banada

Canim oncelikle hangi durumdasin egzersizlere basladin mi? Hangi asamadasin?

Canim oncelikle hangi durumdasin egzersizlere basladin mi? Hangi asamadasin?
Canim doktorun yonlendirmesi ve burdaki arkadaslardan okudugum bilgilerle.egzersizlere basladim aparatlar yaptim,simdi 10 11 cm falan aparat deniyorum.bir iki defa yaptim baskada yapamadim.yaparkende giriste kas gibi bisey var o ianilmaz aciyor ve zorluyor.orayı gecince agri azaliyor ve sadece baski oluyor bu normalmi herkeste o kasta aci oluyormu.

bende senin gibiyim canım ben egzersizde yapamıyorum 4-5 kere eşimle denedik tamamının girmesine çok az kalıyo ama devamını getiremiyorum, 2 dk rahat bıraksam olacak ama beceremiyorum bende çok kötüyüm herkes çocuk bekliyo 1.5 yıllık evliyim artık çok bunaldım napıcamı bilmiyorum.

Canim senin cok az kalmış zaten basarmis sayilirsin.ben mumkun degil penis alamiyorum evet egzersiz yapiyorum,yapabiliyorum ama devami gelmiyor.orada takili kaldim tek bir hamle bile ilerleyemiyorum.
Senin tek eksigin galiba kendini kasman

Arkadaşlar egzersiz yapmaya calsyrm aparatla, aparat girmiyor resmen cok kalin degil oysaki, acı oluyor vajinadaki o delikte hic ilerlemiyr,sanki esnek bir yapi değil de kalin bir duvar gibi, yardım edin nden olablr

Canim senin cok az kalmış zaten basarmis sayilirsin.ben mumkun degil penis alamiyorum evet egzersiz yapiyorum,yapabiliyorum ama devami gelmiyor.orada takili kaldim tek bir hamle bile ilerleyemiyorum.
Canım bence de yolun sonuna gelmiş son ben pens boyu aparati alıyorum eşe gelince olmuyo eşim beni kasiyo galiba hemen olsun istiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…