- 6 Mart 2016
- 318
- 210
- 103
- 36
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #208.721
Canım gözün aydın.. 13 cm son aparatin mi? Regli ne kadar neden dönemiyorum? 13 cm almissinBugün son boy aparata geçtim 13cm. 2 gün sonra regl olacağım ondan sonra da 1 hafta egzersize devam edip eşli denemeye geçeceğim inşallaaah çok umutluyum olacak
Canım sakın yapamıyorum deme. Yapacağım de. Bak ben 11 Mart ta başladım yapmaya. Ve hiç dokunamazsın bile. Bak inan bana benim de çok kolay olmadı. Girmedi çoğu zaman. Çok ağladım ama bırakmadım gözyaşlarımı sildim ve hep dedimki hayır başaracağım yapacağım. Ben de daha başarmış sayılmam aslına bakarsan şu an egzersiz yapıyorum ama eşle deneme nasıl olacak allah bilir. Ama hiç bırakmadım egzersizi. Tek tavsiyem bu. Her gün sabah ve akşam yapiyorum
dr a gitmiştim çubuk verdi bana bunu yap dedi bir kaç kez eşim yaptı bir kerede ben yaptım, 1-2 defa eşim tek parmak yaptı bu kadar kendim cesaret edemiyorum.Biliyorum dar yeri geçince boşluk oluyo ama yokeşli deneme yaptık çok az kalıyo girmeyen baya iyiyim o konuda fakat 2-3 cm lik yeri kalıyo.
Artık gerçekten dayanamıyorum kayınvalidem eşime sürekli çocuk soruyo bıktım artık.
Peki o şekilde denediğimizde hamile kalamıyor musun? Çünkü giriyor baya diyorsun. Canım cesaretini topla yapabilirsin. Eşinle o kadar da ilerlemistin yani. Ben pnsin başını bile alamadım hiç girmedi. Hala bakireyim düşün yani sen benden çok daha iyisin
Canım gözün aydın.. 13 cm son aparatin mi? Regli ne kadar neden dönemiyorum? 13 cm almissin
Tebrik ederim tatlım. Senin adına çok sevindim. Ben de 13 cm den sonra yapmayı düşünüyorum. Senin gibi egzersiz den sonra yapacam. İnşallah az kaldı. 10 cm ı geçtim aparat ta.[/Q
Senin son aparatin mi 13 cm? Yani doktor 13 cm den sonra mı denettirecek sana eşinle?Çok teşekkür ederimm. Regl cuma olacak büyük ihtimal 6 7 gün sürüyor ama kanama azaldığında yapabilirsin dedi doktor. Son bir aşamamız daha var bugün alabildim son aparatı bir kaç gün egzersiz yapmam lazım sonra tekrar gideceğim karşılaşabileceğim durumları nasıl atlatacağımı anlatacak birkaç bişey göstereceğim dedi ama tabi son numarada biraz egzersiz yapmam şart araya regl girecek o yüzen 1 hafta uzayacak süreç. Denesem belki olur ama ben çok garanticiyim doktorumda bildiği için hiç risk almak istemiyor benden kaynaklı yani canım.
Canim doktorun yonlendirmesi ve burdaki arkadaslardan okudugum bilgilerle.egzersizlere basladim aparatlar yaptim,simdi 10 11 cm falan aparat deniyorum.bir iki defa yaptim baskada yapamadim.yaparkende giriste kas gibi bisey var o ianilmaz aciyor ve zorluyor.orayı gecince agri azaliyor ve sadece baski oluyor bu normalmi herkeste o kasta aci oluyormu.
Canım egzersizlerin kaç gün sürdü başladığın ilk günden itibaren?? Hangi spreyi kullandın?? Bir de doktor yardımıyla mi yendin yoksa kendin mi? Soru sorabilirsin deyince abarttım galiba soruları canım kusura bakma :)Çok az kalmış canım sakın pes etme ben uyuşturucu sprey de kullandım. Her türlü soru sorabilirsiniz yardımcı olmak isterim elimden geldiği kadar
Canım inan 11cm işe 13 cm arasında fark yok.. Ben ilk önce parmak sonra eşli parmak denedim benim bir parmakla gitmek yaparken kızlığım gitti 3 gün boyunca ara ara kan geldi.. Sonra rimelle denedim oda oldu.. Ben direk 13cm lik aparatı geçtim.. Bide şöle bişi var bunu yeni farkettim.. Egzersiz yaparken 13 cm lik aparatı alırken ilk başta alana kadar illa ki zorlanıyordım.. Acı değil aslında gerçekten sadece batma hissi var ki bu his günlük hayatta yaşadığımız çoğu acıdan çok daha hafif.. Her neyse ben vemcaina sprey kullandım bide xsteva die kayganlaştırıcı kullandım.. Aparatı sonuna kadar alıyordum ama hiç hareket ettirmeden olecem içimde bekliyordum.. Bu arada o içinde beklettiğiniz de zerre acı yok bunu belirteyim... Ama bi türlü hareket ettiremiyordum.. Git gel yapmaya çalıştıkça küçük tuvaletim geliyordu.. Tutamayacak gibi oluyordum.. Aparat içindeyken hiç bişi yapmadım ole beklettim kendim rahatlayana kadar.. Kendi mi iyi hissedince yavaşça okunarak gitmek yaptım sonra çıkardım aparatı.. Bi daha sokayım dedim sanki bomboş bi boşluğa sokar gibi zerre zorlanmadan girdi.. Çok şaşırdım.. Onun farkına varınca akşam da aynı şekilde eşli deneme yaparken ilk önce adayı soktum git gel yaptım... Eşim hazırlandı.aparatı çıkardım eşim hemen girdi ve oldu.. Şuanın sadece giriş oldu henüz gitmek olmadı çok az oldu. Ama buna da şükür bundan sonrası kolay olacak Allahın izniyle. Lütfen arkadaşlar pes etmeyin.. Hayatın tadını çıkarın.. ACI YOK. SADECE BATMA VAR. Oda dayanılmqyacak bişi değil.Canim ya 13 cm cok kalin nasil aldin.su an gözümde büyüdü resmen.ben 11 cmyu alirken bile sekilden sekile giriyorum.bide uyusturucu bisey kullaninmi canim
Estağfurullah..istediğin kadar sorabilirsin.. İnan bu benim o kadar hoşuma gidiyor ki.. Vemcaine sprey kullandım.. Kendi başıma sadece burayı takip ederek bazı arkadaşların desteğiyle yendim.Canım
Canım egzersizlerin kaç gün sürdü başladığın ilk günden itibaren?? Hangi spreyi kullandın?? Bir de doktor yardımıyla mi yendin yoksa kendin mi? Soru sorabilirsin deyince abarttım galiba soruları canım kusura bakma :)
Ne güzel detaylandirdin canim ya.birebir ayni durumu yasiyorum inan.zar zorda olsa 11 cm yi aliyorum,ama hic haraket ettiremiyordum.ama biraz bekleyince en azindan etrafinda cevirip bir iki git gel yapabiliyorum.artik 15 20 dak kadarda icimde bekletiyorum o zman ikincisi dedigin gibi cok kolay giriyor.Canım inan 11cm işe 13 cm arasında fark yok.. Ben ilk önce parmak sonra eşli parmak denedim benim bir parmakla gitmek yaparken kızlığım gitti 3 gün boyunca ara ara kan geldi.. Sonra rimelle denedim oda oldu.. Ben direk 13cm lik aparatı geçtim.. Bide şöle bişi var bunu yeni farkettim.. Egzersiz yaparken 13 cm lik aparatı alırken ilk başta alana kadar illa ki zorlanıyordım.. Acı değil aslında gerçekten sadece batma hissi var ki bu his günlük hayatta yaşadığımız çoğu acıdan çok daha hafif.. Her neyse ben vemcaina sprey kullandım bide xsteva die kayganlaştırıcı kullandım.. Aparatı sonuna kadar alıyordum ama hiç hareketettirmeden olecem içimde bekliyordum.. Bu arada o içinde beklettiğiniz de zerre acı yok bunu belirteyim... Ama bi türlü hareketettiremiyordum.. Git gel yapmaya çalıştıkça küçük tuvaletim geliyordu.. Tutamayacak gibi oluyordum.. Aparat içindeyken hiç bişi yapmadım ole beklettim kendimrahatlayana kadar.. Kendi mi iyi hissedinceyavaşça okunarak gitmek yaptım sonra çıkardım aparatı.. Bi daha sokayım dedimsanki bomboş bi boşluğa sokar gibi zerre zorlanmadan girdi.. Çok şaşırdım.. Onun farkına varınca akşam da aynı şekilde eşlideneme yaparken ilk önce adayı soktum git gel yaptım... Eşim hazırlandı.aparatı çıkardım eşim hemen girdi ve oldu.. Şuanın sadece giriş oldu henüz gitmek olmadı çokaz oldu. Ama buna da şükür bundan sonrasıkolay olacak Allahın izniyle. Lütfen arkadaşlar pes etmeyin.. Hayatın tadınıçıkarın.. ACI YOK. SADECE BATMA VAR.Oda dayanılmqyacak bişi değil.
Senin son aparatin mi 13 cm? Yani doktor 13 cm den sonra mı denettirecek sana eşinle?
Senin son aparatin mi 13 cm? Yani doktor 13 cm den sonra mı denettirecek sana eşinle?
Ne güzel detaylandirdin canim ya.birebir ayni durumu yasiyorum inan.zar zorda olsa 11 cm yi aliyorum,ama hic haraket ettiremiyordum.ama biraz bekleyince en azindan etrafinda cevirip bir iki git gel yapabiliyorum.artik 15 20 dak kadarda icimde bekletiyorum o zman ikincisi dedigin gibi cok kolay giriyor.
Esli denemeyide bu sekilde yapıcam inslalh
Malesef 2 yil oldu canimHiç vakit kaybetme canım 11 i alıyorsan rahatlıkla 13ü de alırsın. Ha gayret sık dişini ve bitir.. Ne kadarlık evlisin
Canım buna çok sevindim. Çünkü bende doktora gitmedim sadece burdan öğrendiklerinde yapıyorum. Aslında 1 yıl önce gittim yapamayıp bıraktım. Bana da yardımcı olan arkadaşlar var sagolsunlar. İnşallah bende senin gibi yenerim canım. Bu arada ne kadar sürede yendin? Egzersizler ne kadar sürdü?Estağfurullah..istediğin kadar sorabilirsin.. İnan bu benim o kadar hoşuma gidiyor ki.. Vemcaine sprey kullandım.. Kendi başıma sadece burayı takip ederek bazı arkadaşların desteğiyle yendim.
Canım valla peşini bırakmadan aksatmadan yaparsan bi haftalık iş. Ben biraz gevşek davrandım 3 hafta sürdüCanım buna çok sevindim. Çünkü bende doktora gitmedim sadece burdan öğrendiklerinde yapıyorum. Aslında 1 yıl önce gittim yapamayıp bıraktım. Bana da yardımcı olan arkadaşlar var sagolsunlar. İnşallah bende senin gibi yenerim canım. Bu arada ne kadar sürede yendin? Egzersizler ne kadar sürdü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?