Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

dr a gitmiştim çubuk verdi bana bunu yap dedi bir kaç kez eşim yaptı bir kerede ben yaptım, 1-2 defa eşim tek parmak yaptı bu kadar kendim cesaret edemiyorum.Biliyorum dar yeri geçince boşluk oluyo ama yok eşli deneme yaptık çok az kalıyo girmeyen baya iyiyim o konuda fakat 2-3 cm lik yeri kalıyo.
Artık gerçekten dayanamıyorum kayınvalidem eşime sürekli çocuk soruyo bıktım artık.

Peki o şekilde denediğimizde hamile kalamıyor musun? Çünkü giriyor baya diyorsun. Canım cesaretini topla yapabilirsin. Eşinle o kadar da ilerlemistin yani. Ben pnsin başını bile alamadım hiç girmedi. Hala bakireyim düşün yani sen benden çok daha iyisin

valla canım deniyorum hamile kalmayı bakalım haftaya belli olur olup olmadığı inşallah bebek bari olsun çok yoruldum artık Allah hepimize yardım etsin

Canım gözün aydın.. 13 cm son aparatin mi? Regli ne kadar neden dönemiyorum? 13 cm almissin

Çok teşekkür ederimm. Regl cuma olacak büyük ihtimal 6 7 gün sürüyor ama kanama azaldığında yapabilirsin dedi doktor. Son bir aşamamız daha var bugün alabildim son aparatı bir kaç gün egzersiz yapmam lazım sonra tekrar gideceğim karşılaşabileceğim durumları nasıl atlatacağımı anlatacak birkaç bişey göstereceğim dedi ama tabi son numarada biraz egzersiz yapmam şart araya regl girecek o yüzen 1 hafta uzayacak süreç. Denesem belki olur ama ben çok garanticiyim doktorumda bildiği için hiç risk almak istemiyor benden kaynaklı yani canım.

Çok az kalmış canım sakın pes etme ben uyuşturucu sprey de kullandım. Her türlü soru sorabilirsiniz yardımcı olmak isterim elimden geldiği kadar
Tebrik ederim tatlım. Senin adına çok sevindim. Ben de 13 cm den sonra yapmayı düşünüyorum. Senin gibi egzersiz den sonra yapacam. İnşallah az kaldı. 10 cm ı geçtim aparat ta.[/Q

Senin son aparatin mi 13 cm? Yani doktor 13 cm den sonra mı denettirecek sana eşinle?

O giristeki kas zamanla alisiyo canim. Bazenleri yeteri kadar kayganlik olmadigi zamanlarda hafif aci oluyor bi 10 sn bekle nefes al ver zamanla alistigini goreceksin. Sunu da unutma p..s et oldugu icin aparatlar kadar acitmayacaktir. Sen zaten sonlarina gelmissin zor kismini atlatmissin canim

Canım
Çok az kalmış canım sakın pes etme ben uyuşturucu sprey de kullandım. Her türlü soru sorabilirsiniz yardımcı olmak isterim elimden geldiği kadar
Canım egzersizlerin kaç gün sürdü başladığın ilk günden itibaren?? Hangi spreyi kullandın?? Bir de doktor yardımıyla mi yendin yoksa kendin mi? Soru sorabilirsin deyince abarttım galiba soruları canım kusura bakma :)

Canim ya 13 cm cok kalin nasil aldin.su an gözümde büyüdü resmen.ben 11 cmyu alirken bile sekilden sekile giriyorum.bide uyusturucu bisey kullaninmi canim
Canım inan 11cm işe 13 cm arasında fark yok.. Ben ilk önce parmak sonra eşli parmak denedim benim bir parmakla gitmek yaparken kızlığım gitti 3 gün boyunca ara ara kan geldi.. Sonra rimelle denedim oda oldu.. Ben direk 13cm lik aparatı geçtim.. Bide şöle bişi var bunu yeni farkettim.. Egzersiz yaparken 13 cm lik aparatı alırken ilk başta alana kadar illa ki zorlanıyordım.. Acı değil aslında gerçekten sadece batma hissi var ki bu his günlük hayatta yaşadığımız çoğu acıdan çok daha hafif.. Her neyse ben vemcaina sprey kullandım bide xsteva die kayganlaştırıcı kullandım.. Aparatı sonuna kadar alıyordum ama hiç hareket ettirmeden olecem içimde bekliyordum.. Bu arada o içinde beklettiğiniz de zerre acı yok bunu belirteyim... Ama bi türlü hareket ettiremiyordum.. Git gel yapmaya çalıştıkça küçük tuvaletim geliyordu.. Tutamayacak gibi oluyordum.. Aparat içindeyken hiç bişi yapmadım ole beklettim kendim rahatlayana kadar.. Kendi mi iyi hissedince yavaşça okunarak gitmek yaptım sonra çıkardım aparatı.. Bi daha sokayım dedim sanki bomboş bi boşluğa sokar gibi zerre zorlanmadan girdi.. Çok şaşırdım.. Onun farkına varınca akşam da aynı şekilde eşli deneme yaparken ilk önce adayı soktum git gel yaptım... Eşim hazırlandı.aparatı çıkardım eşim hemen girdi ve oldu.. Şuanın sadece giriş oldu henüz gitmek olmadı çok az oldu. Ama buna da şükür bundan sonrası kolay olacak Allahın izniyle. Lütfen arkadaşlar pes etmeyin.. Hayatın tadını çıkarın.. ACI YOK. SADECE BATMA VAR. Oda dayanılmqyacak bişi değil.

Canım inan 11cm işe 13 cm arasında fark yok.. Ben ilk önce parmak sonra eşli parmak denedim benim bir parmakla gitgel yaparken kızlığım gitti 3 gün boyunca ara ara kan geldi.. Sonra rimelle denedim oda oldu.. Ben direk 13cm lik aparatı geçtim.. Bide şöle bişi var bunu yeni farkettim.. Egzersiz yaparken 13 cm lik aparatı alırken ilk başta alana kadar illa ki zorlanıyordım.. Acı değil aslında gerçekten sadece batma hissi var ki bu his günlük hayatta yaşadığımız çoğu acıdan çok daha hafif.. Her neyse ben vemcaina sprey kullandım bide xsteva die kayganlaştırıcı kullandım.. Aparatı sonuna kadar alıyordum ama hiç hareketettirmeden oylece içimde bekliyordum.. Bu arada o içinde beklettiğiniz de zerre acı yok bunu belirteyim... Ama bi türlü hareket ettiremiyordum.. Git gel yapmaya çalıştıkça küçük tuvaletim geliyordu.. Tutamayacak gibi oluyordum.. Aparat içindeyken hiç bişi yapmadım ole beklettim kendimrahatlayana kadar.. Kendi mi iyi hissedinceyavaşça okunarak gitmek yaptım sonra çıkardım aparatı.. Bi daha sokayım dedimsanki bomboş bi boşluğa sokar gibi zerre zorlanmadan girdi.. Çok şaşırdım.. Onun farkına varınca akşam da aynı şekilde eşlideneme yaparken ilk önce adayı soktum git gel yaptım... Eşim hazırlandı.aparatı çıkardım eşim hemen girdi ve oldu.. Şuanın sadece giriş oldu henüz gitmek olmadı çokaz oldu. Ama buna da şükür bundan sonrasıkolay olacak Allahın izniyle. Lütfen arkadaşlar pes etmeyin.. Hayatın tadınıçıkarın.. ACI YOK. SADECE BATMA VAR.Oda dayanılmqyacak bişi değil.

Son düzenleme:
Estağfurullah..istediğin kadar sorabilirsin.. İnan bu benim o kadar hoşuma gidiyor ki.. Vemcaine sprey kullandım.. Kendi başıma sadece burayı takip ederek bazı arkadaşların desteğiyle yendim.

Ne güzel detaylandirdin canim ya.birebir ayni durumu yasiyorum inan.zar zorda olsa 11 cm yi aliyorum,ama hic haraket ettiremiyordum.ama biraz bekleyince en azindan etrafinda cevirip bir iki git gel yapabiliyorum.artik 15 20 dak kadarda icimde bekletiyorum o zman ikincisi dedigin gibi cok kolay giriyor.
Esli denemeyide bu sekilde yapıcam inslalh

Senin son aparatin mi 13 cm? Yani doktor 13 cm den sonra mı denettirecek sana eşinle?

Evet son aparatım yaklaşık 13.5 cm ondan sonra eş denemesi var ama son seansım var doktorla onda da başka bişey gösterecek son aşamam kaldı aslında %90 ını bitti benim için ben hiç risk almak istemiyorum regl bitsin son seansa gidip eş denemesine geçeceğim.

Hiç vakit kaybetme canım 11 i alıyorsan rahatlıkla 13ü de alırsın. Ha gayret sık dişini ve bitir.. Ne kadarlık evlisin

Estağfurullah..istediğin kadar sorabilirsin.. İnan bu benim o kadar hoşuma gidiyor ki.. Vemcaine sprey kullandım.. Kendi başıma sadece burayı takip ederek bazı arkadaşların desteğiyle yendim.
Canım buna çok sevindim. Çünkü bende doktora gitmedim sadece burdan öğrendiklerinde yapıyorum. Aslında 1 yıl önce gittim yapamayıp bıraktım. Bana da yardımcı olan arkadaşlar var sagolsunlar. İnşallah bende senin gibi yenerim canım. Bu arada ne kadar sürede yendin? Egzersizler ne kadar sürdü?

Canım valla peşini bırakmadan aksatmadan yaparsan bi haftalık iş. Ben biraz gevşek davrandım 3 hafta sürdü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…