Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Canim senin cok az kalmış zaten basarmis sayilirsin.ben mumkun degil penis alamiyorum evet egzersiz yapiyorum,yapabiliyorum ama devami gelmiyor.orada takili kaldim tek bir hamle bile ilerleyemiyorum.
Senin tek eksigin galiba kendini kasman

aynen canım egzersiz yapamadığım için kasılmamayı öğrenemedim baya iyi ama olmuyo deliricem ve üst üste deneme yapamıyoruz illa bişey çıkıyo her akşam bunaldım artık

Inan bende
Canım bence de yolun sonuna gelmiş son ben pens boyu aparati alıyorum eşe gelince olmuyo eşim beni kasiyo galiba hemen olsun istiyo
Peki canim kalin aparat çalışırken girişte bir aci oluyormu,bir yere takiliyor sanki orayi gecene kadar cok aci oluyor.ama orayi geçince rahayliyor sanki sendede oluyormu.yoksa bendemi bir problem var.bide penis boyu aparat kac cm canim

Ben 9cm aparata geçtim. Evet bende de oluyor. Ucunu geçince acı geçiyor. Bazen öyle bir batıyor ki hemen çıkarıyorum. Ama doğru nefes ve ıkınmayla geçiyor bir süre sonra. Yani normal bir şey canin

Arkadaşlar egzersiz yapmaya calsyrm aparatla, aparat girmiyor resmen cok kalin degil oysaki, acı oluyor vajinadaki o delikte hic ilerlemiyr,sanki esnek bir yapi değil de kalin bir duvar gibi, yardım edin nden olablr
Canım direk kalın aparatla başlama. . Önce parmak yap sonra ince aparat yap sonra kadına geç. Ben her gün öyle basliyorum

Canım direk kalın aparatla başlama. . Önce parmak yap sonra ince aparat yap sonra kadına geç. Ben her gün öyle basliyorum
Arkadaşlar günde kaç defa egzersiz yapiyosnz ben bugün eve kapandim farklı pozisyonlarda denicem çünkü yaptığım pozisyonda esimle yapamıyoruz ben günde bir kez yapıyordum ama sahada çok yapmam gerekiyor sanirim

Bende oyle yapiyorum canim.ilk once en ince aparatla baslayip vajina icini kayganlastirici ile yağlayip sonra geçiyorum kalin aparatlara sirayla.iste en son 11 cm oldu,baya zorladi ama yapabildim. penis boyu icin yerlimi acaba canım

Bende oyle yapiyorum canim.ilk once en ince aparatla baslayip vajina icini kayganlastirici ile yağlayip sonra geçiyorum kalin aparatlara sirayla.iste en son 11 cm oldu,baya zorladi ama yapabildim. penis boyu icin yerlimi acaba canım
11 cm aparat tan sonra başaran arkadaşlar var. Ama çok alıyorsan bence biraz daha devam et aparata rahat alınca da eşle dene

Sen hangi pozisyonda yapıyorsun? Ben genelde günde 2 kere yapıyorum canım. 1 saat falan her seferinde

Sen hangi pozisyonda yapıyorsun? Ben genelde günde 2 kere yapıyorum canım. 1 saat falan her seferinde
Yatakta arkama yaslanip yapıyordum ama eşli olmuyo zorlaniyoruz bi arkadaş sandalyelere ayaklarını koyup yapıyormuş bende öyle denicem eşli de daha kolay oluyor sanki öyle bacaklarimla esimi itiyorum ben sanki öldürecek adamcaz çok üzülüyorum onada sabır tasinadondu 6 yıldır nasıl kendimi rahatlatabilirim fikir verir misiniz başaranlar.....

bende aynı durumdayım p n s girmiyo bir türlü iki yıl olacak az kaldı çocuk istiyoruz, herkes bekliyo kötü bir durum inşallah tez zamanda kurtuluruz.

Gözün aydın cnm
Darısı bizlere
Egzersizde en son hangi aşamadaydın
Çok teşekkür ederim canım en son 13 cm lik aparat aldım... Dün gece eşli deneme yapmadan önce de aparatla çalışma yaptım biraz.. Aparatı çıkarıp ardından beklemeden penisi soktuk bomboş gibiydi hemen girdi... Egzersizleri bırakmayın lütfen.. Benim 6 ay olacak evleneli elhamdülillah en sonunda oldu

Canim ya 13 cm cok kalin nasil aldin.su an gözümde büyüdü resmen.ben 11 cmyu alirken bile sekilden sekile giriyorum.bide uyusturucu bisey kullaninmi canim

Bugün son boy aparata geçtim 13cm. 2 gün sonra regl olacağım ondan sonra da 1 hafta egzersize devam edip eşli denemeye geçeceğim inşallaaah çok umutluyum olacak

ne güzel gerçekten seviniyorum egzersiz yapanları görünce ben yapamıyorum ya nasıl olcak böyle bilmiyorum
Canım sakın yapamıyorum deme. Yapacağım de. Bak ben 11 Mart ta başladım yapmaya. Ve hiç dokunamazsın bile. Bak inan bana benim de çok kolay olmadı. Girmedi çoğu zaman. Çok ağladım ama bırakmadım gözyaşlarımı sildim ve hep dedimki hayır başaracağım yapacağım. Ben de daha başarmış sayılmam aslına bakarsan şu an egzersiz yapıyorum ama eşle deneme nasıl olacak allah bilir. Ama hiç bırakmadım egzersizi. Tek tavsiyem bu. Her gün sabah ve akşam yapiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…