- 6 Mart 2016
- 318
- 210
- 103
- 36
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #208.741
Bebegim son aşamada doktorun paylaştıklarını da bizimle paylaşır misin rica etsek? Bende bugün 10 cm le çalıştım. 13 kadar devam edecemEvet son aparatım yaklaşık 13.5 cm ondan sonra eş denemesi var ama son seansım var doktorla onda da başka bişey gösterecek son aşamam kaldı aslında %90 ını bitti benim için ben hiç risk almak istemiyorum regl bitsin son seansa gidip eş denemesine geçeceğim.
Ayyy bebegim yine çok sevindim :) ben de 12 gündür yapıyorum inşallah 3. Haftada yenerim bende :)Canım valla peşini bırakmadan aksatmadan yaparsan bi haftalık iş. Ben biraz gevşek davrandım 3 hafta sürdü
Canım buna çok sevindim. Çünkü bende doktora gitmedim sadece burdan öğrendiklerinde yapıyorum. Aslında 1 yıl önce gittim yapamayıp bıraktım. Bana da yardımcı olan arkadaşlar var sagolsunlar. İnşallah bende senin gibi yenerim canım. Bu arada ne kadar sürede yendin? Egzersizler ne kadar sürdü?
Benden hala kan gelmedi.10 cm giriyor sonuçta bu normal mi??Ben doktora sadece kızlığımı kontrol ettirmek için gittim. Oda normal dedi delik var dedi. Bi daha gitmedim
Ben doktora sadece kızlığımı kontrol ettirmek için gittim. Oda normal dedi delik var dedi. Bi daha gitmedim
13 cm çok kalın değil mi Can'ım sıkıldı ...Çok teşekkür ederim canım en son 13 cm lik aparat aldım... Dün gece eşli deneme yapmadan önce de aparatla çalışma yaptım biraz.. Aparatı çıkarıp ardından beklemeden penisi soktuk bomboş gibiydi hemen girdi... Egzersizleri bırakmayın lütfen.. Benim 6 ay olacak evleneli elhamdülillah en sonunda oldu
Canım benim hiç canını sıkma.. Ben de öyleydim ama tüm samimiyetimle söylüyorum.. Sadece baş kısmını almak için uyuşturucu sprey kullan.. Devamı zaten gidiyo. Birde ha rimeli almışsınız ha 13cm i. İnan hissettiğin şey aynı. Hiç bi fark yok. Zaten içindeyken kendini rahat bıraktığında içinde olduğunu bile unutuyorsun.. Lütfen korkma korkacak hiç bişi yok13 cm çok kalın değil mi Can'ım sıkıldı ...
Canım ben allık fırça mi sardım onla yapıyorum. Ama fırçadan eser kalmadı. Kaç kat oldu orası bilmiyorum:) pazartesi kadın doğuma gidecem soracam. Baktiracam çok merak ediyorumSen egzersiz yaparken ne kullanıyorsun canım
Aparatı kendiniz mi yaptınız aldınız mı?Canım inan 11cm işe 13 cm arasında fark yok.. Ben ilk önce parmak sonra eşli parmak denedim benim bir parmakla gitmek yaparken kızlığım gitti 3 gün boyunca ara ara kan geldi.. Sonra rimelle denedim oda oldu.. Ben direk 13cm lik aparatı geçtim.. Bide şöle bişi var bunu yeni farkettim.. Egzersiz yaparken 13 cm lik aparatı alırken ilk başta alana kadar illa ki zorlanıyordım.. Acı değil aslında gerçekten sadece batma hissi var ki bu his günlük hayatta yaşadığımız çoğu acıdan çok daha hafif.. Her neyse ben vemcaina sprey kullandım bide xsteva die kayganlaştırıcı kullandım.. Aparatı sonuna kadar alıyordum ama hiç hareket ettirmeden olecem içimde bekliyordum.. Bu arada o içinde beklettiğiniz de zerre acı yok bunu belirteyim... Ama bi türlü hareket ettiremiyordum.. Git gel yapmaya çalıştıkça küçük tuvaletim geliyordu.. Tutamayacak gibi oluyordum.. Aparat içindeyken hiç bişi yapmadım ole beklettim kendim rahatlayana kadar.. Kendi mi iyi hissedince yavaşça okunarak gitmek yaptım sonra çıkardım aparatı.. Bi daha sokayım dedim sanki bomboş bi boşluğa sokar gibi zerre zorlanmadan girdi.. Çok şaşırdım.. Onun farkına varınca akşam da aynı şekilde eşli deneme yaparken ilk önce adayı soktum git gel yaptım... Eşim hazırlandı.aparatı çıkardım eşim hemen girdi ve oldu.. Şuanın sadece giriş oldu henüz gitmek olmadı çok az oldu. Ama buna da şükür bundan sonrası kolay olacak Allahın izniyle. Lütfen arkadaşlar pes etmeyin.. Hayatın tadını çıkarın.. ACI YOK. SADECE BATMA VAR. Oda dayanılmqyacak bişi değil.
ben de öle düşündüm 200 lira ama düşünmekteyimm...Bizde mi alsak acaba o aparattan hem ölçü de tam olur
nereden aldınız benim baktığım aparatlar internetten sert plastik gibi gözüküyo ama kullannalar bilir hangi aparattan alsak daha iyi olur, sizinki yumuşak sa daha iyidir diye düşündüm, yönlendirir misiniz nereden aldınız aparatınızı...Ölçü tamamen aynı uzunluğu çevresi. Dokusunu da et gibi yapmışlar.o yüzden onu içime aldıktan sonra penisi de hemen aldım
Canim bende12 cm le çalışırken bile kan gelmedi es denemesinde geldi esneklikle alakali galibaBenden hala kan gelmedi.10 cm giriyor sonuçta bu normal mi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?