Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Bebegim son aşamada doktorun paylaştıklarını da bizimle paylaşır misin rica etsek? Bende bugün 10 cm le çalıştım. 13 kadar devam edecem

Ben doktora sadece kızlığımı kontrol ettirmek için gittim. Oda normal dedi delik var dedi. Bi daha gitmedim

Demekki kızlık zarın esnek.. Ben cem keçenin kitabını da almıştım. Kitapta kızlık zarı değinmek yırtılmaz kanamazmış yazıyor.. Yani normal şartlarda yavaşça sakin bi şekilde incitmeden yapılırsa kan gelmez diyor kitapta.. Yani çok normal canım

13 cm çok kalın değil mi Can'ım sıkıldı ...

Tek ümidim kaldım oda prezervatif ve kayganlaştırıcı ile birlikte denemek belki olur yoksa dahada ümidim kalmadı artık dua edin lütfen.

13 cm çok kalın değil mi Can'ım sıkıldı ...
Canım benim hiç canını sıkma.. Ben de öyleydim ama tüm samimiyetimle söylüyorum.. Sadece baş kısmını almak için uyuşturucu sprey kullan.. Devamı zaten gidiyo. Birde ha rimeli almışsınız ha 13cm i. İnan hissettiğin şey aynı. Hiç bi fark yok. Zaten içindeyken kendini rahat bıraktığında içinde olduğunu bile unutuyorsun.. Lütfen korkma korkacak hiç bişi yok

Aparatı kendiniz mi yaptınız aldınız mı?

Ölçü tamamen aynı uzunluğu çevresi. Dokusunu da et gibi yapmışlar.o yüzden onu içime aldıktan sonra penisi de hemen aldım
nereden aldınız benim baktığım aparatlar internetten sert plastik gibi gözüküyo ama kullannalar bilir hangi aparattan alsak daha iyi olur, sizinki yumuşak sa daha iyidir diye düşündüm, yönlendirir misiniz nereden aldınız aparatınızı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…