- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #208.761
Aparatınız nasıl, kendiniz mi hazırladınız, aldınız mı boy boy olması daha iyi sanırım çünkü aşama aşama ilerlemek gerekiyo her seferinde baştan o yüzden bende kendimi zorlayıp alacağım inşallah..Canım inan 11cm işe 13 cm arasında fark yok.. Ben ilk önce parmak sonra eşli parmak denedim benim bir parmakla gitgel yaparken kızlığım gitti 3 gün boyunca ara ara kan geldi.. Sonra rimelle denedim oda oldu.. Ben direk 13cm lik aparatı geçtim.. Bide şöle bişi var bunu yeni farkettim.. Egzersiz yaparken 13 cm lik aparatı alırken ilk başta alana kadar illa ki zorlanıyordım.. Acı değil aslında gerçekten sadece batma hissi var ki bu his günlük hayatta yaşadığımız çoğu acıdan çok daha hafif.. Her neyse ben vemcaina sprey kullandım bide xsteva die kayganlaştırıcı kullandım.. Aparatı sonuna kadar alıyordum ama hiç hareketettirmeden oylece içimde bekliyordum.. Bu arada o içinde beklettiğiniz de zerre acı yok bunu belirteyim... Ama bi türlü hareket ettiremiyordum.. Git gel yapmaya çalıştıkça küçük tuvaletim geliyordu.. Tutamayacak gibi oluyordum.. Aparat içindeyken hiç bişi yapmadım ole beklettim kendimrahatlayana kadar.. Kendi mi iyi hissedinceyavaşça okunarak gitmek yaptım sonra çıkardım aparatı.. Bi daha sokayım dedimsanki bomboş bi boşluğa sokar gibi zerre zorlanmadan girdi.. Çok şaşırdım.. Onun farkına varınca akşam da aynı şekilde eşlideneme yaparken ilk önce adayı soktum git gel yaptım... Eşim hazırlandı.aparatı çıkardım eşim hemen girdi ve oldu.. Şuanın sadece giriş oldu henüz gitmek olmadı çokaz oldu. Ama buna da şükür bundan sonrasıkolay olacak Allahın izniyle. Lütfen arkadaşlar pes etmeyin.. Hayatın tadınıçıkarın.. ACI YOK. SADECE BATMA VAR.Oda dayanılmqyacak bişi değil.
Aparatı kendiniz mi yaptınız aldınız mı?
nereden aldınız benim baktığım aparatlar internetten sert plastik gibi gözüküyo ama kullannalar bilir hangi aparattan alsak daha iyi olur, sizinki yumuşak sa daha iyidir diye düşündüm, yönlendirir misiniz nereden aldınız aparatınızı...[/QUOTE
Et dokulu bende aldım ve çok memnunum ama esimle uyuşturucu ile yaptık şimdi doğal yapmaya ugrasyorum kendimi birakamiyorum inş olacakCanım sen googleye gerçek et dokusunda takma penis yazın. Orda birsürü çıkıyor. H
Ayrıca uygun fiyata 85 TLEt dokulu bende aldım ve çok memnunum ama esimle uyuşturucu ile yaptık şimdi doğal yapmaya ugrasyorum kendimi birakamiyorum inş olacak
Bebegim son aşamada doktorun paylaştıklarını da bizimle paylaşır misin rica etsek? Bende bugün 10 cm le çalıştım. 13 kadar devam edecem
Canım inan 11cm işe 13 cm arasında fark yok.. Ben ilk önce parmak sonra eşli parmak denedim benim bir parmakla gitmek yaparken kızlığım gitti 3 gün boyunca ara ara kan geldi.. Sonra rimelle denedim oda oldu.. Ben direk 13cm lik aparatı geçtim.. Bide şöle bişi var bunu yeni farkettim.. Egzersiz yaparken 13 cm lik aparatı alırken ilk başta alana kadar illa ki zorlanıyordım.. Acı değil aslında gerçekten sadece batma hissi var ki bu his günlük hayatta yaşadığımız çoğu acıdan çok daha hafif.. Her neyse ben vemcaina sprey kullandım bide xsteva die kayganlaştırıcı kullandım.. Aparatı sonuna kadar alıyordum ama hiç hareket ettirmeden olecem içimde bekliyordum.. Bu arada o içinde beklettiğiniz de zerre acı yok bunu belirteyim... Ama bi türlü hareket ettiremiyordum.. Git gel yapmaya çalıştıkça küçük tuvaletim geliyordu.. Tutamayacak gibi oluyordum.. Aparat içindeyken hiç bişi yapmadım ole beklettim kendim rahatlayana kadar.. Kendi mi iyi hissedince yavaşça okunarak gitmek yaptım sonra çıkardım aparatı.. Bi daha sokayım dedim sanki bomboş bi boşluğa sokar gibi zerre zorlanmadan girdi.. Çok şaşırdım.. Onun farkına varınca akşam da aynı şekilde eşli deneme yaparken ilk önce adayı soktum git gel yaptım... Eşim hazırlandı.aparatı çıkardım eşim hemen girdi ve oldu.. Şuanın sadece giriş oldu henüz gitmek olmadı çok az oldu. Ama buna da şükür bundan sonrası kolay olacak Allahın izniyle. Lütfen arkadaşlar pes etmeyin.. Hayatın tadını çıkarın.. ACI YOK. SADECE BATMA VAR. Oda dayanılmqyacak bişi değil.
Canım sadece bi kere yaptım onda açıldığını görünce hemen penis denedik ve olduCanım sen 13 cm genişliğindeki aparatla git gel yapamadın mı hiç? Sadece sokup içerde mi tuttun?
Canım sadece bi kere yaptım onda açıldığını görünce hemen penis denedik ve oldu
Evet canım yapıyorum. 10 cm e ilk defa bugün sabah egzersizinde yaptım. Birazdan yine yapacam. Ama kalinlastirinca aparatı ilk olarak soktuğumda git gel zorluyor biraz. Zamanla yapıyorum. Sen çok iyi gidiyorsun maşallah her şeyi yapıyorsun eşle denemede de sıkıntı yasamayacaksinÖğrenmek isteyen olursa özelden yazarım tabi ayrıntılı.Aparatla git gel yapabiliyorsun dimi?
Yatakta arkama yaslanip yapıyordum ama eşli olmuyo zorlaniyoruz bi arkadaş sandalyelere ayaklarını koyup yapıyormuş bende öyle denicem eşli de daha kolay oluyor sanki öyle bacaklarimla esimi itiyorum ben sanki öldürecek adamcaz çok üzülüyorum onada sabır tasinadondu 6 yıldır nasıl kendimi rahatlatabilirim fikir verir misiniz başaranlar.....
Çok teşekkürler cnm sandalyeleri kasiya koyup bacaklarını aciyorum yani çatal diyebiliriz popomun altında yastık koyarak denedim bugün eşle yaparken çok heyecanlanıyorumpanik oluyorum yenmem gereken bu oraya pens giesinde sıkıntı yok beynim giremez diyocanım merhaba bende dün uzun zamandan beri deneme yaptım sandalye üzerinde yazmışsın dikkatimi çekti sandalye üzerinde denedik bizde afedersin ben üstteyken daha rahat oldum ve başını alabildim mutlaka dene umarım faydasını görürsün aynen böyle devam pes etmek yok bende 5senedir çekiyorum
bende aynı sorunu yaşıyorum senin gibi oraya birşeyin girme ihtimali beni korkutuyor dün tansiyonum düştü gözüm karardı korkudan ama dikkat ettim ilk defa ayaklarım falan kasılmadı normalde ayaklarımda kasılırdı ağlamaya başlardım böyle böyle aşıcaz inşallahÇok teşekkürler cnm sandalyeleri kasiya koyup bacaklarını aciyorum yani çatal diyebiliriz popomun altında yastık koyarak denedim bugün eşle yaparken çok heyecanlanıyorumpanik oluyorum yenmem gereken bu oraya pens giesinde sıkıntı yok beynim giremez diyo
Evet canım yapıyorum. 10 cm e ilk defa bugün sabah egzersizinde yaptım. Birazdan yine yapacam. Ama kalinlastirinca aparatı ilk olarak soktuğumda git gel zorluyor biraz. Zamanla yapıyorum. Sen çok iyi gidiyorsun maşallah her şeyi yapıyorsun eşle denemede de sıkıntı yasamayacaksin
Bence sen eşli denemeye hazırsın canim tabi kendini hazir hissetmen önemli ama yeterli boyuta gelmişsin güzel haberlerini almamiz yakındır inşallahBen aparatla yapıyorum git gelde rahat oluyor eş denemesinde zorlanmam inşallah
Çok yumuşak mumdan yaptığım aparatlar sert oluyordu rahatsız ediyordu beni vibratoru prezervatif siz bile kullanabiliyoruzP...şeklindeki aparatın bizim yaptıklarımıza göre avantajı ne kullanan arkadaşlar@wolfgirl
Bence sen eşli denemeye hazırsın canim tabi kendini hazir hissetmen önemli ama yeterli boyuta gelmişsin güzel haberlerini almamiz yakındır inşallah
Yatakta arkama yaslanip yapıyordum ama eşli olmuyo zorlaniyoruz bi arkadaş sandalyelere ayaklarını koyup yapıyormuş bende öyle denicem eşli de daha kolay oluyor sanki öyle bacaklarimla esimi itiyorum ben sanki öldürecek adamcaz çok üzülüyorum onada sabır tasinadondu 6 yıldır nasıl kendimi rahatlatabilirim fikir verir misiniz başaranlar....
Canım başta sana ve diğer arkadaşlara Allah sabır versin durumunuz çok zor ben bu dertle evliliğimin 1. 8 yılım gitti çok yıprandık uyuşturucu kremler jeller ne bileyim bitkisel şuruplar psikologlara gittim aparatlar verdi evde salatalık ve havuçla da denemeler yaptım ama hep hüsran en sonunda 1.4 yıllık evliyken operasyon geçirdim ameliyatla zarı kestiler ve dört ay sonra da bitti çok şükür herşeyin başı sabır Rabbim yar ve yardımcınız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?