Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Aparatınız nasıl, kendiniz mi hazırladınız, aldınız mı boy boy olması daha iyi sanırım çünkü aşama aşama ilerlemek gerekiyo her seferinde baştan o yüzden bende kendimi zorlayıp alacağım inşallah..
 
Canım sen googleye gerçek et dokusunda takma penis yazın. Orda birsürü çıkıyor. H
 

Canım sen 13 cm genişliğindeki aparatla git gel yapamadın mı hiç? Sadece sokup içerde mi tuttun?
 
Öğrenmek isteyen olursa özelden yazarım tabi ayrıntılı.Aparatla git gel yapabiliyorsun dimi?
Evet canım yapıyorum. 10 cm e ilk defa bugün sabah egzersizinde yaptım. Birazdan yine yapacam. Ama kalinlastirinca aparatı ilk olarak soktuğumda git gel zorluyor biraz. Zamanla yapıyorum. Sen çok iyi gidiyorsun maşallah her şeyi yapıyorsun eşle denemede de sıkıntı yasamayacaksin
 

canım merhaba bende dün uzun zamandan beri deneme yaptım sandalye üzerinde yazmışsın dikkatimi çekti sandalye üzerinde denedik bizde afedersin ben üstteyken daha rahat oldum ve başını alabildim mutlaka dene umarım faydasını görürsün aynen böyle devam pes etmek yok bende 5senedir çekiyorum
 
Çok teşekkürler cnm sandalyeleri kasiya koyup bacaklarını aciyorum yani çatal diyebiliriz popomun altında yastık koyarak denedim bugün eşle yaparken çok heyecanlanıyorumpanik oluyorum yenmem gereken bu oraya pens giesinde sıkıntı yok beynim giremez diyo
 
bende aynı sorunu yaşıyorum senin gibi oraya birşeyin girme ihtimali beni korkutuyor dün tansiyonum düştü gözüm karardı korkudan ama dikkat ettim ilk defa ayaklarım falan kasılmadı normalde ayaklarımda kasılırdı ağlamaya başlardım böyle böyle aşıcaz inşallah
 

Ilk kalinlastirdiginda git gelde zorlanman normal 1 2 defa daha yaparsan alisirsin. Hirs yaptim ya cabaliyorum olacak insallah. Hepimiz en kisa zamanda kurtuluruz insallah.
 
Bence sen eşli denemeye hazırsın canim tabi kendini hazir hissetmen önemli ama yeterli boyuta gelmişsin güzel haberlerini almamiz yakındır inşallah

Amin canım çok teşekkür ederimm inşallah atlatıcam az kaldı.Az önce egzersiz yaptım ve bugün bende inandım artık hazırım son boy aparatı rahat soktum git gelleri rahat yaptım sokmak için uğraşmıyorum hemen giriyor. Ama doktorum şu an ilişkiye izin vermiyor zaten 2 gün içinde regl olacağım bittikten 3 4 gün sonra olacak sanırım. Göstereceği son birkaç bişey var onlardan sonra tamamım inşallah. Ben sizlerden daha zor durumdaydım vajinama bakamıyordum. Parmak lafını duyunca midem bulanıyor tansiyonum düşüyordu inanki abartmıyorum. Bu duruma gelmem mucize ve sadece 1 haftada 9 10 cm alacak hale geldim ben. Ve doktorsuz yapamadım hakkını ödeyemem tabi. Siz doktorsuz adım atabiliyorsunuz hırslı olun sadece gerçekten bişey yok lütfen gözünde büyütme sen eşinle parmak yapmıştın dimi? Ben o zaman bile okuyunca nasıl yapabiliyorlar demiştim. Benden çok öndeydin aslında istersen olur yeterki iste.
 
 
7,5 yıl dile kolay... BUGÜN TAMAMEN KABUS SONA ERDİ...
Foruma sırf belki birilerine yardımcı olabilirim diye az önce kaydoldum bu illeti yaşayanlar lütfen sonuna kadar okusun.

Evlendik, 3 yıl hiçbir dr'a gitmedik, kendimiz çözeriz diye ama 7,5 yılımıza mal oldu. UZMAN YARDIMI ALMAKTAN KORKMAYIN KENDİ BAŞINIZA ÇÖZEMEZSİNİZ. 3 yıl sonunda Dr Saygın Micozkadıoğlu'na gitmeye başladık ama sürekli aksilikler ve tembellikten çok aksattık deneme bile yapmadık. Bu süre zarfında zaten cinsellikten 2 ayda 1 denemeye kadar uzaklaşmıştık. Gittikçe çıkmaza giriyorduk ve hayattan kopmuştuk. Bunun üstüne bir de eşimde ereksiyon problemi başlayınca iş tamamen koptu. Cialis almasına rağmen deneme yapmaya kalkınca ereksiyon olmuyordu. Son çare geçen yıl sonunda Haydar Dümen'e gidip 3000€ verdik ama ereksiyon sıkıntısı nedeniyle hiç deneme yapamadık. Geçen ay artık tüp bebek yapalım diye karar verdik, doktora gittik ve adet dönemi başlangıcında iğne için gidecektik ki adet başlangıcının bir önceki günü son defa deneyelim dedik ve BAŞARDIK...İlk birleşme prezervatifli ve kayganlaştırıcı ile oldu ama hala inanamıyorduk ki ertesi gün adetim başladık 1 hafta beklemek zorunda kaldık. Sonrasında ki deneme yine başarısız oldu ancak 3 gün sonra tekrar denedik ve oldu. Bugün de prezervatifsiz birlikte olduk ve belki de bebeğimin adımını atmış olduk inşallah. Biz ben altta eşim üstte olacak şekilde yatakta çözdük eskiden bacaklarımla eşimi iterdim bacaklarımı dizlerimden kırıp kendime çektim ve eşim rahatça yanaşabildi bu pozisyon bence en ideali.

Bu arada eşimin ereksiyon sorunu dr Şahbaz Babaoğlu'nun verdiği doğal yiyecek ve verdiği kürlerle çözüldü.

BİZ ÇOK BÜYÜK SIKINTILAR ÇEKTİK AMA BAŞARDIK. ÖZETLE YILMAYIN VAKİT KAYBETMEDEN ERTELEMEDEN BİR UZMANA(dr Saygın bence bu işin doktoru) GİDİN. BAŞKA SIKINTILARIMIZ VE BİR SÜRÜ AKSİLİK ÜZERİNE 7,5 YIL SONRA BİZ ÇÖZDÜYSEK BENCE ÇÖZEMEYECEK İNSAN YOKTUR. Allah bu sorunu olan herkese acil şifalar nasip etsin.
Bu bir hastalık ve doktorla çözülüyor, lütfen eşler de anlayışlı olsun bu konuda.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…