Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Canim sende giriste zorlanma olmuyormu,hanibo giristeki kasta.bende orayi geçene kadar biraz zorlanma ve agri oluyor ama orayi gecince azaliyor.

Evet cnm esimle deneme yaptigim da almistim parmagini ama onunla cok deneyemiyoruz regl sonrasi bugün tekrar basladim egzersize bu kez kalemle degil muma pecete sarip yaptim biraz önce girdi cok şükür yavaş yavaş aldim yarıdan fazlasini kegel yapiyorum icimdeyken ama git gel yapamiyorum pek nedense benim şunu anladim ki aslinda üzerine düşsem bu işin Allah in izniyle yapicam aslinda ama benim sorunum şu üstümden atamadigim tembelligim ve devamli ertelemem yoksa cok şükür denediğim aparatlari girdirdim eskiden de deniyordum egzersiz ama ilk basta bi batma hissedince hemen geri çekiyordum fazla ugrasmayip bırakıyordum olmuyo diye simdi tekniklere uyarak (nefes ıkınma vs.) yapinca oluyo cok şükür üstüne düşüp bırakmamam lazim yarin bi kat daha pecete sarip kalinlastirmalimiyim yoksa bunda gel git yapmaya alışana kadar devam mi etmeliyim ?

Canim sende giriste zorlanma olmuyormu,hanibo giristeki kasta.bende orayi geçene kadar biraz zorlanma ve agri oluyor ama orayi gecince azaliyor.
Ben de onu merak ettim
Zaten sıkıntı girişte bence
Benim aparat şuan o kadar kalın değil arkadaşınki kadar ama girişte. Sonra boşluğa düştüğünü hissediyorum ama hemen girmiyor tabii
O aşamaya gelmek girişte hiç uğraşmamak için ne yapmalıyız ikihayat

Bende de oluyo o his ilk giriste hafif bi yanma batma hissi oluyo huylaniyorum hemen kasiliyorum istemsizce ama cekmiyorum geri eskiden hemen cekiyordum yapamicam diyip simdi bekliyorum biraz o hisse alışınca yavas yavas girdiriyorum ilk giriso gecince rahatliyo ittikce kayiyo içine tabi dogru nefes almassam hemen canim aciyo ama derin nefes alip nefesi verirken ıkınıp itince acı olmuyo

Kizlar ben çok ama çok mutluyum.ilk defa kendimi kadin gibi hissettim,ilk defa kendimi evli gibi hissettim ve ilk defa eşime karşı kendimi eksik hissetmedim.
Tamamen doğal ve ön sevisme ile birlikte olduk ve anladimki cinsellik denen birsey var,cinsellikte haz denen bisey var.
Allah sizede bu hissi en kisa zamanda yaşatsin inşallah,onun kollarimda uykuya daldigini izlemek dünyalara değer

Cok şükür bin sukur oldu kızlar İnanamıyorum hicbisey kullanmadan eşim içime boşaldı sonunda bugün eve kapandim egzersiz yaptım vibratoru kalinlastirdim onu oturur vaziyette aldım sonra esimle denedik oldu cokkkkk mutluyummm yarın oruç niyet etmiştim rabbim e sukurler olsun,:::::::::::

Ay ne güzel cnm
Ne Mutlusundur allah bana da nasip etsin kızlar
Acı oldu mu peki
Tebrikler tekrardan cnm

Canım
Canım tebrikler :)) çok sevindim senin adına.. Bende bu gece 2.yi denedim

Yok canım bende girişte pek bişey olmuyor ama aparatı ilk kalınlaştırdığım gün ortasına geldiğinde biraz zorluyor orda kegel yapıyorum geçiyor. İlk kalınlaştırdığımız gün de çok normal. Sadece girişte kas var gerisi boş hiç bişey yok kegel yap sokmadan önce soktuğun zamanda gevşerken sok o zaman daha iyi olur canım.

Ben hiç bir boyda çok uğraşmadım canım çünkü hep bir öncesini çok rahat alabildikten sonra diğerine geçtim belki ondan belki kendimi çok rahat gevşetebildim ondan. Mesela dün ben doktordayken son aparatı ilk doktor denedi ilk denemede biraz zor oldu kastım çünkü. Sonra doktor gevşe al ver yavaş yavaş ilerleticem dedi. Ben nefes verirken ıkındım. Farkında olmadan ıkınıyorsun ıkınma lütfen o yüzden zorlanıyosun dedi. Bende bilerek ıkınıyorum dedim yanlışmı dedim. Meğer ne kadar yanlışmış. Ikınınca hem aparat geri çıkıyor hem ilerlemiyor. Ben burdan okumuştum hep ıkınınca ilerliyor yazıyordu. Ikınmayı bıraktım doktorun dediği gibi nefes verdim vücudumu gevşettim nefes verdim kaydı gitti ağrı kalmadı. Yani ıkınma hakkında çok bişey söylemek istemiyorum doğru bulan tabi yapsın ben sadece doktorun bana söylediğini paylaşmak isterim belki işinize yarar diye. Ben ıkınır mıyım artık tabiki hayır:)

Canım bu zaten erteleme hastalığı ve sen başaracaksın yeterki erteleme olacak ben inanıyorum sende inan herşey sende bitiyor. Bir önceki arkadaşa da yazdım doktor ıkınmamam gerektiğini yanlış olduğunu söyledi gerçektende ıkınınca ilerlemedi acıdı ıkınmayı bıraktım sadece nefes verdim gevşedim o zaman anlamadım bile nasıl gittiğini. Ben şöyle ilerledim ne zamanki aparatı çok rahat aldım git gelleri sorunsuz yaptım o zaman diğerine geçtim. 1 günde yapıyordum zaten ama kimi 1 gün yapar kimi 3 güm. Tabi 11 cm lik aparatla 2 3 gün çalışmıştım:) kalınlaştıkca 1 günle bırakmadım canım. Eğer inceyse ve rahatsan biraz kalınlaştırabilirsin ama zorlanmıyorsan.

Girerken cok zorlanmiyorum tabi lap diye hemen girmiyor ama nefes alip vererek yavas yavas aliyorum şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…