Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ıkınmayı bende yapamıyordum söylediğin iyi oldu nefes yeterli olur inşallah sevindim....

Merhaba arkadaslar ben 4'5senelik evli ve vajinamus hastasiydim 14 aralikta hera sayesinde senay hoca sayesinde atlattim simdi ise 3'bucuk aylik hamileyim tesekkurler hera

Biz hera reklamlarindan gına geldi dedikce ısrarla farkli isimle hesap acip devam ediyorlar ya önceden hic orta da olmayan biri tak bi geliyo şu kadarlik evliyim hera da yendim... Hayir orayi herkes biliyo zaten maddi manevi gidebilecek durumda olan gider ama gidemeyenler icin moral bozukluğundan baska bisey olmuyo kendi kendine yapmaya çalışanların da motivasyonunu düşürüyorsunuz

Bizde bilmiyenlere adres gosteriyoruz zaten burayi takip edipte giden cok arkadaslarimiz var

Bizde bilmiyenlere adres gosteriyoruz zaten burayi takip edipte giden cok arkadaslarimiz var
Bizde bilmeyenlere adres gösteriyoruz zaten derken kabul ediyorsun yani reklam amacli olduğunu belki de muhtemelen ordan birisin ya da degilsin farketmez sonucta reklam icin giriyorsun heradakiler nasil bu topigi biliyorsa heranin da kendine ait sitesi var burdakiler de onu biliyo oraya girip yazilanlari okuyorlar vajinusmus olup da herayi bilmeyen yoktur varsa da cok nadir çünkü bunu yaşayan insanlar sonucta bunu arastirmak icin giriyorlar internete ve karsilarina hemen burasi çıkıyor hera cikiyo orda ki basari öyküleri çıkıyor yani sen canını sıkma herkesin herşeyden haberi var

Aynen ben de öyle düşünüyorum ağzınıza sağlık, herayı bizde biliyoruz doktor çok etkin değilmiş arkadaşlar asistanları yapıyo bu işi artık, aslında işin ne kadar kolay olduğu ortada buradaki arkadaşlardan Allah razı olsun onlar sayesinde baya yol kadettim inşallah doktora kalmadan bu iş biter doktor sihir yapmıyo bunu biliyoruz hera patentli çubuklarıyla orada bi iki çalışma hadi eve git aynın yap evde çubuk sokacaksam size ihtiyaç yok derim o zaman yani insanlar yine kendi hallediyo bu sorunun üstesinden yinde kendi geliyoo onlar klavuzluk yapıyo ve acımasızca bu çaresizliği kullanarak 5000 istiyo bu ne demek ya insanları ve rahatsızlıklarını acımasızca kullanıyorlar....

Kesinlikle katılıyorum. Bu acımasızca bir şey bir çok kişi bu sıkıntıyı yaşıyor ve doktora gidecek parayı bulamıyor. 5000 nedir yahu. ikihayat yada bir çok kişi doktora gidiyor bir kez bile doktor ismi verdiğini görmedim o arkadaşların. Bunlar uzuuuuunca bir başarı hikayesi yazıyorlar bir de nedense hep doktor ismi büyük harflerle ve koyu renk yazılmış. Anlıyoruz bayanlar biz sadece vajiliyiz saf değiliz. Kendinize başka yerde bir kapı bulun

Cok sevindim yenmenize sebep???yaniii beyinmi cesaret miii

Cok sevindim yenmenize sebep???yaniii beyinmi cesaret miii
Tamamen cesaret kararlılık bütün tabuları yikiyo gerçekten istemek gerek ben 6 yıldır ilk defa bu kadar çok istedim rabbimden istedim ve bu ay bitecek dedim adetim biteli 3 gün oldu hiç uzatmadan üstüne gittim dün evden cikmadim oturur vaziyette denedim vibratoru oldu eş denemesine kolar y gerçekleşti

Bende kızıyorum buraya gelip direk doktor ismi yazanlara.Tabiki doktorla çözmek çok daha iyi çok daha sağlıklı ama Giden var gidemeyen var ne gerek var herkes doktorla halledecek diye birşey de yok. Madem çok memnunsun çok kolaymış o zaman doktorun adını vereceğine burdaki arkadaşlara yardım et. Ben heraya gidenlerin ağzından hiç duymadım tedavi yöntemini. Birşeymi imzalatıyorlar bilmiyorum ama sır sanki :) Bende bir ara düşündüm gitmeyi o çaresizlikten ama sonra 1 2 bişey duydum korktum ve vazgeçtim. İyiki gitmemişim bu işi artık ticarete dökmüşler hiç hoş değil buraya gelip reklam yapmaya da gerek yok bilgi almak isteyen zaten herayı arayıp bilgi alır zaten.

Bende son aşamada oturur vaziyette deneyeceğim aparatı. Öyle çalışacağım bir kaç gün sonra da eş denemesi. Regl olacağım bugün yarın bitsin bir de öyle çalış dedi doktor sonrası deneme inşallah. Çok sevindim senin adına darısı bizim başımıza inşallah.

Ben iylestim cekmedigim kalmamisti cok sukur kurtuldum ve her yerede yazmayada devam edicem zoruna gidiyosa takip etmezsin olur biter

Tam 1 saattir uğraşıyorum 7 cm aparati alamadım, itiyorm ilerlemiyor girmiyor yanma oluyor genede zorluyorm olmuyor, çok motive olmuştum iki gündür 7 cm şeyi alamiyorm hevesim çok kırıldı şuan cok mutsuzum bütün inancım gitti..nerde hata yapyrm herkes 13 cm aliyorm diyor benimkinde mi bi problem var bilmyrm..iki gündür emeklerim boşa resmen..

7cm den önce kaç cm denedin canım en son? Önce ince olanla yapmalısın orayı acmalisin

4cm denedim o cok rahat oluyor sorun yok ama onu cikariyorm peşinden 7 cm deniyorm iki gündür olmuyor heves inanç falan kalmadi suan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…