- 4 Şubat 2015
- 971
- 477
- 33
- 33
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #208.801
Insallah canim bu yükü omzumdan atmak istiyorum artik diken üstünde durmaktan cok yoruldumÇok normal öyle olması canım hemen lap diye girmez sen kendini rahat hissediyorsan kalınlaştır çok kısa zamanda ilerlersin zaten
aynenŞu reklamlar da bir bitmedi
ıkınmayı bende yapamıyordum söylediğin iyi oldu nefes yeterli olur inşallah sevindim....Ben hiç bir boyda çok uğraşmadım canım çünkü hep bir öncesini çok rahat alabildikten sonra diğerine geçtim belki ondan belki kendimi çok rahat gevşetebildim ondan. Mesela dün ben doktordayken son aparatı ilk doktor denedi ilk denemede biraz zor oldu kastım çünkü. Sonra doktor gevşe al ver yavaş yavaş ilerleticem dedi. Ben nefes verirken ıkındım. Farkında olmadan ıkınıyorsun ıkınma lütfen o yüzden zorlanıyosun dedi. Bende bilerek ıkınıyorum dedim yanlışmı dedim. Meğer ne kadar yanlışmış. Ikınınca hem aparat geri çıkıyor hem ilerlemiyor. Ben burdan okumuştum hep ıkınınca ilerliyor yazıyordu. Ikınmayı bıraktım doktorun dediği gibi nefes verdim vücudumu gevşettim nefes verdim kaydı gitti ağrı kalmadı. Yani ıkınma hakkında çok bişey söylemek istemiyorum doğru bulan tabi yapsın ben sadece doktorun bana söylediğini paylaşmak isterim belki işinize yarar diye. Ben ıkınır mıyım artık tabiki hayır:)
Bizde bilmiyenlere adres gosteriyoruz zaten burayi takip edipte giden cok arkadaslarimiz varBiz hera reklamlarindan gına geldi dedikce ısrarla farkli isimle hesap acip devam ediyorlar ya önceden hic orta da olmayan biri tak bi geliyo şu kadarlik evliyim hera da yendim... Hayir orayi herkes biliyo zaten maddi manevi gidebilecek durumda olan gider ama gidemeyenler icin moral bozukluğundan baska bisey olmuyo kendi kendine yapmaya çalışanların da motivasyonunu düşürüyorsunuz
Bizde bilmeyenlere adres gösteriyoruz zaten derken kabul ediyorsun yani reklam amacli olduğunu belki de muhtemelen ordan birisin ya da degilsin farketmez sonucta reklam icin giriyorsun heradakiler nasil bu topigi biliyorsa heranin da kendine ait sitesi var burdakiler de onu biliyo oraya girip yazilanlari okuyorlar vajinusmus olup da herayi bilmeyen yoktur varsa da cok nadir çünkü bunu yaşayan insanlar sonucta bunu arastirmak icin giriyorlar internete ve karsilarina hemen burasi çıkıyor hera cikiyo orda ki basari öyküleri çıkıyor yani sen canını sıkma herkesin herşeyden haberi varBizde bilmiyenlere adres gosteriyoruz zaten burayi takip edipte giden cok arkadaslarimiz var
Biz hera reklamlarindan gına geldi dedikce ısrarla farkli isimle hesap acip devam ediyorlar ya önceden hic orta da olmayan biri tak bi geliyo şu kadarlik evliyim hera da yendim... Hayir orayi herkes biliyo zaten maddi manevi gidebilecek durumda olan gider ama gidemeyenler icin moral bozukluğundan baska bisey olmuyo kendi kendine yapmaya çalışanların da motivasyonunu düşürüyorsunuz
Kesinlikle katılıyorum. Bu acımasızca bir şey bir çok kişi bu sıkıntıyı yaşıyor ve doktora gidecek parayı bulamıyor. 5000 nedir yahu.Bizde bilmeyenlere adres gösteriyoruz zaten derken kabul ediyorsun yani reklam amacli olduğunu belki de muhtemelen ordan birisin ya da degilsin farketmez sonucta reklam icin giriyorsun heradakiler nasil bu topigi biliyorsa heranin da kendine ait sitesi var burdakiler de onu biliyo oraya girip yazilanlari okuyorlar vajinusmus olup da herayi bilmeyen yoktur varsa da cok nadir çünkü bunu yaşayan insanlar sonucta bunu arastirmak icin giriyorlar internete ve karsilarina hemen burasi çıkıyor hera cikiyo orda ki basari öyküleri çıkıyor yani sen canını sıkma herkesin herşeyden haberi var
Cok sevindim yenmenize sebep???yaniii beyinmi cesaret miiiKesinlikle katılıyorum. Bu acımasızca bir şey bir çok kişi bu sıkıntıyı yaşıyor ve doktora gidecek parayı bulamıyor. 5000 nedir yahu.ikihayat yada bir çok kişi doktora gidiyor bir kez bile doktor ismi verdiğini görmedim o arkadaşların. Bunlar uzuuuuunca bir başarı hikayesi yazıyorlar bir de nedense hep doktor ismi büyük harflerle ve koyu renk yazılmış. Anlıyoruz bayanlar biz sadece vajiliyiz saf değiliz. Kendinize başka yerde bir kapı bulun
Tamamen cesaret kararlılık bütün tabuları yikiyo gerçekten istemek gerek ben 6 yıldır ilk defa bu kadar çok istedim rabbimden istedim ve bu ay bitecek dedim adetim biteli 3 gün oldu hiç uzatmadan üstüne gittim dün evden cikmadim oturur vaziyette denedim vibratoru oldu eş denemesine kolar y gerçekleştiCok sevindim yenmenize sebep???yaniii beyinmi cesaret miii
Kesinlikle katılıyorum. Bu acımasızca bir şey bir çok kişi bu sıkıntıyı yaşıyor ve doktora gidecek parayı bulamıyor. 5000 nedir yahu.ikihayat yada bir çok kişi doktora gidiyor bir kez bile doktor ismi verdiğini görmedim o arkadaşların. Bunlar uzuuuuunca bir başarı hikayesi yazıyorlar bir de nedense hep doktor ismi büyük harflerle ve koyu renk yazılmış. Anlıyoruz bayanlar biz sadece vajiliyiz saf değiliz. Kendinize başka yerde bir kapı bulun
Tamamen cesaret kararlılık bütün tabuları yikiyo gerçekten istemek gerek ben 6 yıldır ilk defa bu kadar çok istedim rabbimden istedim ve bu ay bitecek dedim adetim biteli 3 gün oldu hiç uzatmadan üstüne gittim dün evden cikmadim oturur vaziyette denedim vibratoru oldu eş denemesine kolar y gerçekleşti
Ben iylestim cekmedigim kalmamisti cok sukur kurtuldum ve her yerede yazmayada devam edicem zoruna gidiyosa takip etmezsin olur biterBizde bilmeyenlere adres gösteriyoruz zaten derken kabul ediyorsun yani reklam amacli olduğunu belki de muhtemelen ordan birisin ya da degilsin farketmez sonucta reklam icin giriyorsun heradakiler nasil bu topigi biliyorsa heranin da kendine ait sitesi var burdakiler de onu biliyo oraya girip yazilanlari okuyorlar vajinusmus olup da herayi bilmeyen yoktur varsa da cok nadir çünkü bunu yaşayan insanlar sonucta bunu arastirmak icin giriyorlar internete ve karsilarina hemen burasi çıkıyor hera cikiyo orda ki basari öyküleri çıkıyor yani sen canını sıkma herkesin herşeyden haberi var
7cm den önce kaç cm denedin canım en son? Önce ince olanla yapmalısın orayı acmalisinTam 1 saattir uğraşıyorum 7 cm aparati alamadım, itiyorm ilerlemiyor girmiyor yanma oluyor genede zorluyorm olmuyor, çok motive olmuştum iki gündür 7 cm şeyi alamiyorm hevesim çok kırıldı şuan cok mutsuzum bütün inancım gitti..nerde hata yapyrm herkes 13 cm aliyorm diyor benimkinde mi bi problem var bilmyrm..iki gündür emeklerim boşa resmen..
Heraya gidenlere diyorumm naptılarr anlat o zaman hadi burada birkaç arkadaşa aşaama aaşama yol göster ama yok cvp bile atmazsınız ...Ben iylestim cekmedigim kalmamisti cok sukur kurtuldum ve her yerede yazmayada devam edicem zoruna gidiyosa takip etmezsin olur biter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?