- 6 Mart 2016
- 318
- 210
- 103
- 36
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #208.821
Canım 4 ten 7ye hemen geçemezsin ki. Böyle denersen umudun kırılır. Ben şu an 10 alıyorum. 13 denesem olur mu olmaz yaniye. . 4 cm lik aparatıni sar 5 yap. 5i rahat alırsan biraz daha sar 6 yap. Olmadı mı 5 ten 5 buçuğa çıkar. Bak ben 9 dan sonra 9 buçuk aldım ilk ona da alışınca 10 a geçtim. Böyle dene canım hata yapmışsın ondan olmuyor yoksa kesinlikle olur . Acele etme sabırlı ol sabırla yavaş yavaş ilerliyor bu böyle malesef4cm denedim o cok rahat oluyor sorun yok ama onu cikariyorm peşinden 7 cm deniyorm iki gündür olmuyor heves inanç falan kalmadi suan
Kırgın çiçek nereye kayboldun pasif üye. Dün üye olmuş reklamını yaptı ciktiBen iylestim cekmedigim kalmamisti cok sukur kurtuldum ve her yerede yazmayada devam edicem zoruna gidiyosa takip etmezsin olur biter
He oldu canim tamam tavsiyene uyup takim etmem merak etme... niye benim zoruma gitsin ya hera da ya da baska bi yerde biz 1 tane yenen duysak nasil seviniyoruz mesele nerde yendigi degil ki önemli olan başarmış olmak oraya gidip başaranlari da tebrik ediyorum ben irade meselesi bu sonuçta ama ne demek istemiyorsan takip etmezsin siz buraya girip insanlarin duygularıyla oynayamazsiniz heraya gitmezseniz başaramazsiniz izlenimi yaratıp insanlarin motivasyonunu düşüremezsiniz sen anlamadin olayi galiba burda sadece ben degil bircok arkadas bu durumdan rahatsiz görmuyor musun bu reklam kokan msjlardan bıkkınlık geldi şimdi senin icin herkes mi terk etsin bu topigi yani burda herkes birbirine destek olup moral veriyor ve ben bu sorunu yaşayan biri olarak buraya girmek egzersiz yaoan arkadaslarla konusmak iyi geliyo bana ve sen bana kalkmis zoruna gidiyorsa girmezsin takip etmezsin diyorsun duyarlılığınza bak şahane gerçekten bunu yaşayan biri böyle bi cümle kuramaz bizi anlayamadığınız cok belli oluyo bence burayi takip etmemesi gereken biri varsa o da sizsiniz buraya evde egzersiz yapip başaranlar giriyo canim hera da yenenlerin başarı öyküleri başka bir topikte yer aliyo biliyorsun bence ordan devam et reklamlarinaBen iylestim cekmedigim kalmamisti cok sukur kurtuldum ve her yerede yazmayada devam edicem zoruna gidiyosa takip etmezsin olur biter
Evet öyle ama tamam aldiklari paraya da bisey demiyorum alsınlar ama burda reklam yapip sürekli oraya yonlendirmelerinden sıkıldık artik bende gecen yil bir dönem esimle baya tartismistim doktor meselesi yüzünden bende gitcem vajinusmus klinigine diyordum ama evde denemiyordum egzersizleri yapamam deyip ugrasmiyordum hic esim de de sen daha piskologun verdiği egzersizleri yapmıyorsun yapmaya gayret göstermiyorsun oraya gitsen nolcak kimse sihirli deynek dokunduramaz sana iş gene sende bitiyo sen kafanda çözecen bunu demişti o zamanlar kızıyordum ama simdi hak veriyorum evet gercekten olay kişinin beynin de bitiyo tamam kendisi yapamayanlar yardim alabilir tabi ama herkesin imkani yok buna o yüzden evde çalışanlara yardimci olacaklari yerde daha cok morallerini bozuyorlar bende ypamam diyordum sanku heraya ya da baska bir özel vajinusmus klinigine gitmeden olmaz gibi geliyordu ama sonra değişti o düşüncelerim karar verip biraz ugrasinca cok şükür yapabildigimi gördüm bence o giden kişilere düşen şey de direk reklam yapmak yerine burda insanlara yol gösterip yardımcı olmak tamam yapamayanlar icin gene tavsiye edin doktor ama mesajlariniz sırf ticaret kokmasin birazda hassasiyet olsun duyarlılık olsun yaAynen ben de öyle düşünüyorum ağzınıza sağlık, herayı bizde biliyoruz doktor çok etkin değilmiş arkadaşlar asistanları yapıyo bu işi artık, aslında işin ne kadar kolay olduğu ortada buradaki arkadaşlardan Allah razı olsun onlar sayesinde baya yol kadettim inşallah doktora kalmadan bu iş biter doktor sihir yapmıyo bunu biliyoruz hera patentli çubuklarıyla orada bi iki çalışma hadi eve git aynın yap evde çubuk sokacaksam size ihtiyaç yok derim o zaman yani insanlar yine kendi hallediyo bu sorunun üstesinden yinde kendi geliyoo onlar klavuzluk yapıyo ve acımasızca bu çaresizliği kullanarak 5000 istiyo bu ne demek ya insanları ve rahatsızlıklarını acımasızca kullanıyorlar....
Arkadaşlar başardım mart gelini oldummmmmbebe yağı ve jel kullanarak yaptik o buyuttugumuz acı kafamızda sadece ben girişte hicbisey hissetmiyordum git gel biraz yakiyo oda çok az kastigim için eşim bulmuşken bırakmadı boşaldı
Mezure ile olcuyorum ben. Mezure yoksa bir iple ya da kağıtla bile olur. Çevresini sar işaretle sonra işaretledigin yerleri cetvelle ölçcanlar bu aparatın cevresini neyle ölçüyorsunuz.
tebrik ederim canımm darısı başımıza inşallah :)
Arkadaslar bir kitap aldim terapst gibi.birileriyle konusmaya ihtiyacimiz varrr..ve bu kitapta biriyle konusuyosun...
Mezure ile olcuyorum ben. Mezure yoksa bir iple ya da kağıtla bile olur. Çevresini sar işaretle sonra işaretledigin yerleri cetvelle ölç
evet, çok haklısınız bizim zaaflarımızı kullanıyorlar, bunu yaşayan insanlar zaten hassas bende herada muayene oldum 5000 istedi çok basit madem 5000 ne ya amaliyat mi ediyosun resmen bizi kullanıyorlar zaten reklam meselesi öyle anlaşılıyorki direnin arkadaşlar inşallah fıratçılara kalmadan herkes kendi imkanlarıyla çözer inşallah....Evet öyle ama tamam aldiklari paraya da bisey demiyorum alsınlar ama burda reklam yapip sürekli oraya yonlendirmelerinden sıkıldık artik bende gecen yil bir dönem esimle baya tartismistim doktor meselesi yüzünden bende gitcem vajinusmus klinigine diyordum ama evde denemiyordum egzersizleri yapamam deyip ugrasmiyordum hic esim de de sen daha piskologun verdiği egzersizleri yapmıyorsun yapmaya gayret göstermiyorsun oraya gitsen nolcak kimse sihirli deynek dokunduramaz sana iş gene sende bitiyo sen kafanda çözecen bunu demişti o zamanlar kızıyordum ama simdi hak veriyorum evet gercekten olay kişinin beynin de bitiyo tamam kendisi yapamayanlar yardim alabilir tabi ama herkesin imkani yok buna o yüzden evde çalışanlara yardimci olacaklari yerde daha cok morallerini bozuyorlar bende ypamam diyordum sanku heraya ya da baska bir özel vajinusmus klinigine gitmeden olmaz gibi geliyordu ama sonra değişti o düşüncelerim karar verip biraz ugrasinca cok şükür yapabildigimi gördüm bence o giden kişilere düşen şey de direk reklam yapmak yerine burda insanlara yol gösterip yardımcı olmak tamam yapamayanlar icin gene tavsiye edin doktor ama mesajlariniz sırf ticaret kokmasin birazda hassasiyet olsun duyarlılık olsun ya
bende msiyoner denilen bacaklarını iki tarafa açma pozisyonunda yanma oluyo ne ben ne de eşim öle yapamıyoruz aparat şiparişi verip orayı aşama aşama genişleteceğim başka çare yok allık fırçası çok rahat girdi, inşallah diğer boyutlar da da zorlanmam inşallah .... inş regl bitince düzenli bir şekilde başlayacağım...Merhaba kızlar yeni katıldım siteye. 2.5 yıldır evliyim ilişkiye gidebiliyor um ama başta bacaklarimi acmam bayağı zor oluyor psikolojik tabi ki acı olmayacağını biliyorum ama başta açmakta zorlaniyorum geçen doktora gittim vajinusmus falan değilsin dedi ama neden böyle oluyor bilmiyorum vajinusmus mu sizce bu?
11-12 cm e geldiklerinde yeniyorlar arkadaşlar geneldesağol canım kaç cm de eşli deneme yapmam lazım acaba
tebrikler canım hangi bebeyağı ve jeli kullandın
Canm kaç yıldır evde duran bi bebeyagi cansıns bybtebrikler canım hangi bebeyağı ve jeli kullandın
11-12 cm e geldiklerinde yeniyorlar arkadaşlar genelde
Kontrol un başkasında olması seni rahatsız ediyor olabilir. Kendini eşine bırakamıyorsun. Yada ilişkiden zevk almıyor olabilirsin. Kullanılıyor hissi duyuyorsundur. Bir sürü nedeni olabilir. Eşinle iletişim sorunların da varsa buna neden olabilir.Merhaba kızlar yeni katıldım siteye. 2.5 yıldır evliyim ilişkiye gidebiliyor um ama başta bacaklarimi acmam bayağı zor oluyor psikolojik tabi ki acı olmayacağını biliyorum ama başta açmakta zorlaniyorum geçen doktora gittim vajinusmus falan değilsin dedi ama neden böyle oluyor bilmiyorum vajinusmus mu sizce bu?
En azından yapabiliyorsun, vajinismus değilsinde "bacakismus" olmuşsun. Şükret..Kontrol un başkasında olması seni rahatsız ediyor olabilir. Kendini eşine bırakamıyorsun. Yada ilişkiden zevk almıyor olabilirsin. Kullanılıyor hissi duyuyorsundur. Bir sürü nedeni olabilir. Eşinle iletişim sorunların da varsa buna neden olabilir.
Kesinlikle geçme. Bende 10 cm deyim. Ama bugün 10bucuka kadar ilerledim. Eşimle de parmak çalışıyorduk. Deneyelim diye tutturdu. İlk kez denedik egzersize başladığımdan beri ama olmadı. Ben baya ağladım çok kötü oldum. Kendini hazır hissedene kadar yapma. Bence en azından 12 cnm al sonra dene derim ama sen bilirsin yine deKızlar aparatta 10 cm deyim sizce Eşli denemeye geçebilirmiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?