- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #208.841
Çooook sevindim. Mutlu olun inşallah.Kizlar ben çok ama çok mutluyum.ilk defa kendimi kadin gibi hissettim,ilk defa kendimi evli gibi hissettim ve ilk defa eşime karşı kendimi eksik hissetmedim.
Tamamen doğal ve ön sevisme ile birlikte olduk ve anladimki cinsellik denen birsey var,cinsellikte haz denen bisey var.
Allah sizede bu hissi en kisa zamanda yaşatsin inşallah,onun kollarimda uykuya daldigini izlemek dünyalara değer
Kesinlikle geçme. Bende 10 cm deyim. Ama bugün 10bucuka kadar ilerledim. Eşimle de parmak çalışıyorduk. Deneyelim diye tutturdu. İlk kez denedik egzersize başladığımdan beri ama olmadı. Ben baya ağladım çok kötü oldum. Kendini hazır hissedene kadar yapma. Bence en azından 12 cnm al sonra dene derim ama sen bilirsin yine de
Bence devletin el atması lazım vajinismus rahatsızlığına. Hastanelerde sigorta kapsamında tedavi şansı olabilmeli. Her önüne gelen orana parmak sokacaksın demek için dünyanın parasını alıyor. Benim ilk gitdiğim cinsel terapist, bana kendini yatağa bağla, korkacak Bir şey olmadığını göreceksin demişti. Vajinismusdan bi haber..dur birde hipnoz yapayım dedi dururmuyum daha orda. Cem keçenin kitabını aldım bende. Zaten herşey var. Burda yenen arkadaşların tecrübeleri de yetiyor zaten. Kazanç kapısı olmuşuz millete.Aynen ben de öyle düşünüyorum ağzınıza sağlık, herayı bizde biliyoruz doktor çok etkin değilmiş arkadaşlar asistanları yapıyo bu işi artık, aslında işin ne kadar kolay olduğu ortada buradaki arkadaşlardan Allah razı olsun onlar sayesinde baya yol kadettim inşallah doktora kalmadan bu iş biter doktor sihir yapmıyo bunu biliyoruz hera patentli çubuklarıyla orada bi iki çalışma hadi eve git aynın yap evde çubuk sokacaksam size ihtiyaç yok derim o zaman yani insanlar yine kendi hallediyo bu sorunun üstesinden yinde kendi geliyoo onlar klavuzluk yapıyo ve acımasızca bu çaresizliği kullanarak 5000 istiyo bu ne demek ya insanları ve rahatsızlıklarını acımasızca kullanıyorlar....
Unutma bütün yenenler aynı şeyleri yaşadı. Merak etme. Üzülme olacak inşallah.4cm denedim o cok rahat oluyor sorun yok ama onu cikariyorm peşinden 7 cm deniyorm iki gündür olmuyor heves inanç falan kalmadi suan
İdrar hissi normal, g noktan uyarılıyor. Bu iyi bir şey sonrası için. Tuvaleti düşünmeden devam et.Kizlar ben aparati simdi iple olctum 10 cmmis. Aparati rimelin uzerine pecete sararak kalinlastirdim. Hemen hemen her egzersiz yaptigimda idrar problemi yasiyorum. Lavabo ihtiyacimi gidersemde yine de hic yapmamisim gibi geliyor.
Hadi o zaman madem amacın yardımcı olmak doktor ismi vermekle kalmaArkadaşlar dün gece duygularımı paylaştım ama bazı arkadaşlar reklam yaptığımı sandı. İki dr ismi yazdım reklam yapsam tek dr yazarım .Yıllarca ne çektiğimi bir Allah bir eşim bir de ben biliyorum amacım buradan 1 kişi dahi olsa yardımcı olabilmek çünkü 7,5 yıl çok uzun bir süre benim bu hastalığı yenmiş olmam başkalarına da cesaret verecektir. İsteyen inanır isteyen inanmaz böyle bir konuda insanların duygularıyla oynayan bir insan olabilir mi! Tedavi yöntemleriyle ilgili özelden yazanlara yardımcı olabilirim. Herkesin Allah yardımcısı olsun.
Benim yerime cevaplamışsın ya niye soruyorsun ki.inanmıyorsan inanma cevap da yazma ki başkalarının ümitlerini kırmayasın.Hadi o zaman madem amacın yardımcı olmak doktor ismi vermekle kalma
Ereksiyon için kullandığın bitkilerin vitaminlerin adını yaz
Ama dur sen şimdi dersin ki herkese farklı tedavi uyguluyorlar
Yargısız infaz etme istersen canım çünkü bana sorduğum cevaplari verdi.İlahi sen
Kesinlikle katılıyorum inşallah özel doktorlara ihtiyacımız kalmaz Ankarada var devlet hastanesinde ilgilenenelereBence devletin el atması lazım vajinismus rahatsızlığına. Hastanelerde sigorta kapsamında tedavi şansı olabilmeli. Her önüne gelen orana parmak sokacaksın demek için dünyanın parasını alıyor. Benim ilk gitdiğim cinsel terapist, bana kendini yatağa bağla, korkacak Bir şey olmadığını göreceksin demişti. Vajinismusdan bi haber..dur birde hipnoz yapayım dedi dururmuyum daha orda. Cem keçenin kitabını aldım bende. Zaten herşey var. Burda yenen arkadaşların tecrübeleri de yetiyor zaten. Kazanç kapısı olmuşuz millete.
gerçektan merak ettim yazar mısınız hangi bitkisel otları tavsiye etti doktor ereksiyon problemi için, gerçekten bizde bazen yaşıyoruz bize de yardımcı olursun o zaman seviniriz...Benim yerime cevaplamışsın ya niye soruyorsun ki.inanmıyorsan inanma cevap da yazma ki başkalarının ümitlerini kırmayasın.
gerçektan merak ettim yazar mısınız hangi bitkisel otları tavsiye etti doktor ereksiyon problemi için, gerçekten bizde bazen yaşıyoruz bize de yardımcı olursun o zaman seviniriz...
hera da neler yaptı doktorunuz aşama aşama anlatabilir misiniz...Benim yerime cevaplamışsın ya niye soruyorsun ki.inanmıyorsan inanma cevap da yazma ki başkalarının ümitlerini kırmayasın.
evet canımKızlar aparatta 10 cm deyim sizce Eşli denemeye geçebilirmiyim
bende herada yeni tedavi oldum çok mutluyum
ohh beee :)
Bence devletin el atması lazım vajinismus rahatsızlığına. Hastanelerde sigorta kapsamında tedavi şansı olabilmeli. Her önüne gelen orana parmak sokacaksın demek için dünyanın parasını alıyor. Benim ilk gitdiğim cinsel terapist, bana kendini yatağa bağla, korkacak Bir şey olmadığını göreceksin demişti. Vajinismusdan bi haber..dur birde hipnoz yapayım dedi dururmuyum daha orda. Cem keçenin kitabını aldım bende. Zaten herşey var. Burda yenen arkadaşların tecrübeleri de yetiyor zaten. Kazanç kapısı olmuşuz millete.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?