Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Çooook sevindim. Mutlu olun inşallah.

Sağol canım bende öyle yapıcam birazdaha egzersize devam

Bence devletin el atması lazım vajinismus rahatsızlığına. Hastanelerde sigorta kapsamında tedavi şansı olabilmeli. Her önüne gelen orana parmak sokacaksın demek için dünyanın parasını alıyor. Benim ilk gitdiğim cinsel terapist, bana kendini yatağa bağla, korkacak Bir şey olmadığını göreceksin demişti. Vajinismusdan bi haber..dur birde hipnoz yapayım dedi dururmuyum daha orda. Cem keçenin kitabını aldım bende. Zaten herşey var. Burda yenen arkadaşların tecrübeleri de yetiyor zaten. Kazanç kapısı olmuşuz millete.

Kizlar ben aparati simdi iple olctum 10 cmmis. Aparati rimelin uzerine pecete sararak kalinlastirdim. Hemen hemen her egzersiz yaptigimda idrar problemi yasiyorum. Lavabo ihtiyacimi gidersemde yine de hic yapmamisim gibi geliyor.

Kizlar ben aparati simdi iple olctum 10 cmmis. Aparati rimelin uzerine pecete sararak kalinlastirdim. Hemen hemen her egzersiz yaptigimda idrar problemi yasiyorum. Lavabo ihtiyacimi gidersemde yine de hic yapmamisim gibi geliyor.
İdrar hissi normal, g noktan uyarılıyor. Bu iyi bir şey sonrası için. Tuvaleti düşünmeden devam et.

Arkadaşlar dün gece duygularımı paylaştım ama bazı arkadaşlar reklam yaptığımı sandı. İki dr ismi yazdım reklam yapsam tek dr yazarım .Yıllarca ne çektiğimi bir Allah bir eşim bir de ben biliyorum amacım buradan 1 kişi dahi olsa yardımcı olabilmek çünkü 7,5 yıl çok uzun bir süre benim bu hastalığı yenmiş olmam başkalarına da cesaret verecektir. İsteyen inanır isteyen inanmaz böyle bir konuda insanların duygularıyla oynayan bir insan olabilir mi! Tedavi yöntemleriyle ilgili özelden yazanlara yardımcı olabilirim. Herkesin Allah yardımcısı olsun.

Hadi o zaman madem amacın yardımcı olmak doktor ismi vermekle kalma
Ereksiyon için kullandığın bitkilerin vitaminlerin adını yaz
Ama dur sen şimdi dersin ki herkese farklı tedavi uyguluyorlar

Hadi o zaman madem amacın yardımcı olmak doktor ismi vermekle kalma
Ereksiyon için kullandığın bitkilerin vitaminlerin adını yaz
Ama dur sen şimdi dersin ki herkese farklı tedavi uyguluyorlar
Benim yerime cevaplamışsın ya niye soruyorsun ki.inanmıyorsan inanma cevap da yazma ki başkalarının ümitlerini kırmayasın.

Bende aparati 7 cm e cikardim önce ki 5 veya 5.5 cm filandi galiba bi kat daha kagit havlu sarip strecledim biraz zorladi beni sadece 3-4 cm alabildim daha fazla itemedim umarim yarin alabilirim hepsini

Kızlar ikinci defa da oldu bugün oruç niyet etmiştim o nedenle hiç egzersiz yapmadım akşam aparatı 2 kez denedim sonra esimle denedik bi arkadaş pozisyonları sormuştu onun için yazıyorum önce ben ustteyken pns üzerine oturuyorum kontrol tamamen bende sonra yatağın ucuna altima yastık alıyorum bacaklarını açıp sandalyeleri koyuyorum eş de arada oluyo böyle rahat giriyo hemde esinizi itemiyosunuz sandalyelere ağırlık veriyosunuz çatal pozisyonu yani böyle denemenizi tavsiye ediyorum ama yine de heyacanimi yenemiyorum kolay olmuyor zamanla bende alisicam inş buna da bin şükür....

Kesinlikle katılıyorum inşallah özel doktorlara ihtiyacımız kalmaz Ankarada var devlet hastanesinde ilgilenenelere

Benim yerime cevaplamışsın ya niye soruyorsun ki.inanmıyorsan inanma cevap da yazma ki başkalarının ümitlerini kırmayasın.
gerçektan merak ettim yazar mısınız hangi bitkisel otları tavsiye etti doktor ereksiyon problemi için, gerçekten bizde bazen yaşıyoruz bize de yardımcı olursun o zaman seviniriz...

gerçektan merak ettim yazar mısınız hangi bitkisel otları tavsiye etti doktor ereksiyon problemi için, gerçekten bizde bazen yaşıyoruz bize de yardımcı olursun o zaman seviniriz...
hera da neler yaptı doktorunuz aşama aşama anlatabilir misiniz...

Bir de burada şerefsizce reklam yapanlar var. Bunlar kendi isimleri üzerinden doktora hasta gittiği zaman prim alıyorlar. Bu sebeple burada ısrarla doktor ismi vermeyin dedikçe birileri çıkıp merkez isimleri, doktor isimleri veriyor. Bakıyorsun 3 mesajı var iyilik olsun diye girip yazmış doktorunun adını. Ne kadar iyilik sever bir milletiz. Fakat bu iyilik yapacak kişinin 3 tane daha üyeliği var. Ne kadar yardım sever. Bu olaylar devam ederse konuyu TTB'ne şikayet edeceğim.

Bir kez daha yazıyorum sizlere özel mesaj ile doktor ismi verenleri lütfen bize şikayet edin. Bu profilleri inceleyelim. Burada sahte isimler ile üyesiniz yani gerçek kimliğinizin deşifre olması söz konusu değil bu sebeple gaydirucubbakcemile kullanıcı adının burada tedavi sürecinde yaşadıklarını yazması utanılacak bir şey olmamalı zira kimse bu kişi kimdir bilmiyor.

Altını yeniden çiziyorum özel mesaj ile sizlere doktor veya tedavi önerenleri şikayet edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…