- 11 Kasım 2014
- 307
- 199
- 33
- 38
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #208.861
Canım 15 gün iliskiye girmediysen zaten tahriş olacağını sanmıyorum belki hastalığın bitmemiştir çok mu ağrın vardıMerhaba arkadaşlar...affınıza sıgınarak bir soru sormak istiyorum vajınamusu yenen arkadaslara....bende subat ayında yendim vajıyı cok şükür ilişkide herangi bir sıkıntım yoktu taki bugune kadar.Reglim dün bitti bu gün birlikte oldum esim ile ama acı hissettim sebebi ne olabilir birde azar azar kanamam var.acaba adetim tam olarak bitmemişydi yoksa tahrişmi oldu anlamadım sizlerden fikir almak istedim.gecen ay adetimden sonra birliktelik olmadan aparat ile eksersiz yaptıkdan sonra denemişdim bir sıkıntı olmadı bu ayda aparat ile denemeden yaptım onunla ilgisi olabilirmi?arayada rehlim girdiği için 15 gun kadar deneyemedim cvp larınızı bekliyorum...
Yani oldu ama dayanılmıcak gibi değildi batma gibi ilk kızlıgım gittiğindede böyle sizlamıstı aynı renk geldi koyu deil acık acaba tam yırtılmamısmıydı bilemedimCanım 15 gün iliskiye girmediysen zaten tahriş olacağını sanmıyorum belki hastalığın bitmemiştir çok mu ağrın vardı
Adet den sonra bazı kadınlarda olbilir. Kardeşimin eşi hiç vajinismus olmadı, ama Adet den sonra ilişkiye giremediğini söylemişti. Acı oluyormuş. Bazı kadınlar da da tam tersi oluyor. Normal sanırım.Merhaba arkadaşlar...affınıza sıgınarak bir soru sormak istiyorum vajınamusu yenen arkadaslara....bende subat ayında yendim vajıyı cok şükür ilişkide herangi bir sıkıntım yoktu taki bugune kadar.Reglim dün bitti bu gün birlikte oldum esim ile ama acı hissettim sebebi ne olabilir birde azar azar kanamam var.acaba adetim tam olarak bitmemişydi yoksa tahrişmi oldu anlamadım sizlerden fikir almak istedim.gecen ay adetimden sonra birliktelik olmadan aparat ile eksersiz yaptıkdan sonra denemişdim bir sıkıntı olmadı bu ayda aparat ile denemeden yaptım onunla ilgisi olabilirmi?arayada rehlim girdiği için 15 gun kadar deneyemedim cvp larınızı bekliyorum...
Bende acı hıssettım ama dayanılmıcak bişey değildi daha sonrada acık pembe kan gördüm cok değildi acaba adetim tam olarak bitmedimi yoksa kendimi kasdıgım içinmi oldu bilemedim acıkcası.Adet den sonra bazı kadınlarda olbilir. Kardeşimin eşi hiç vajinismus olmadı, ama Adet den sonra ilişkiye giremediğini söylemişti. Acı oluyormuş. Bazı kadınlar da da tam tersi oluyor. Normal sanırım.
Benim ki aynı her yeri. Bilmiyorum bu normal mi ama ben o şekilde calisiyorumKızlar aparat yaparken giris kismini daha incemi yapiyorsunuz,yoksa dümdüz aynin kalinliktami.benimki heps ayni kalınlıkta ama ozaman giriste zorlanıyor.ama ayni aparati baş kısmını 1,2 cm dah ince şekilde ayarlarsam daha kolay giriyor
Benim ilk aparatın ucu inceydi ama düşündüm ve burda da arkadaş söyledi p...in ucu ince değil o yüzden şimdiki aparatımın heryeri aynı boyutta Can'ım öyle olması daha iyi benceKızlar aparat yaparken giris kismini daha incemi yapiyorsunuz,yoksa dümdüz aynin kalinliktami.benimki heps ayni kalınlıkta ama ozaman giriste zorlanıyor.ama ayni aparati baş kısmını 1,2 cm dah ince şekilde ayarlarsam daha kolay giriyor
Cinkosimal adetten sonra geçici bir dönem kuruluk yaşıyor olabİlir misinMerhaba arkadaşlar...affınıza sıgınarak bir soru sormak istiyorum vajınamusu yenen arkadaslara....bende subat ayında yendim vajıyı cok şükür ilişkide herangi bir sıkıntım yoktu taki bugune kadar.Reglim dün bitti bu gün birlikte oldum esim ile ama acı hissettim sebebi ne olabilir birde azar azar kanamam var.acaba adetim tam olarak bitmemişydi yoksa tahrişmi oldu anlamadım sizlerden fikir almak istedim.gecen ay adetimden sonra birliktelik olmadan aparat ile eksersiz yaptıkdan sonra denemişdim bir sıkıntı olmadı bu ayda aparat ile denemeden yaptım onunla ilgisi olabilirmi?arayada rehlim girdiği için 15 gun kadar deneyemedim cvp larınızı bekliyorum...
Yok kesinlikle başa dönmezsin Can'ım çünkü ben vajinismusu hiç yaşamamış arkadaşlarımdan da duyuyorum bazen acı duyduklarını her seferinde aynı rahatlıkta olmadıklarını çok kişiden duydum.herzaman aynı psikolojide olamayabiliriz cnm bu çok normal benceOlabilir canım ama cok olmasada biraz kayganlastırıcı kulandım farkındaydım kastım kendimi ondanda olabilir eşim hareket edemediğinide söyledi ama acı hissettim başamı dönüyorum acaba offf yaaa@teory
Egzersiz yapıyor musun?Kizlarrrr banada yardim edin lutfennnn 1.5 yil oldu evleneli hala bi gram ilerleme yok artik bu durumu yenmek istiyorum
Beni rahatlattin sagol canim o an cok kastim kendimi sanirim ondan oldu.Yok kesinlikle başa dönmezsin Can'ım çünkü ben vajinismusu hiç yaşamamış arkadaşlarımdan da duyuyorum bazen acı duyduklarını her seferinde aynı rahatlıkta olmadıklarını çok kişiden duydum.herzaman aynı psikolojide olamayabiliriz cnm bu çok normal bence
Daha yeni baslicam nerden baslamam gerektigini bilmiyorum.Egzersiz yapıyor musun?
Üzgünüm ama iyilik yapayım derken ne şerefsizliği bıraktılar ne komisyonculuğumu, sanırım eşimi dinleyip hiç yazmamalıymışım. Millet show peşinde burada ama benim bu kadar boş zamanım yok. Ereksiyon sorunuyla ilgili birkaç kişiye özelden yazdım dileyen sizinle paylaşsın. İyi şanslar dilerim.gerçektan merak ettim yazar mısınız hangi bitkisel otları tavsiye etti doktor ereksiyon problemi için, gerçekten bizde bazen yaşıyoruz bize de yardımcı olursun o zaman seviniriz...
Ilk basta yazilari okudugumda diger arkadaslar ile ayni fikirdeydim ama bizler okadar hassasizki daha once yapilan reklamlardan da gina geldiginden sebep bazi arkadaslar on yargili davranmis olabilir...Biz burda birbirimize yardimci olarak assik her turlu zorlugu.kalbinizi bilemem ama ben bu son yazinizdan sonra sizi samimi buldum dedigim gibi kalbinizi bilemem ama eger samimi iseniz bence bu arkadasdan helallik istenmeli ... iyi geceler...Üzgünüm ama iyilik yapayım derken ne şerefsizliği bıraktılar ne komisyonculuğumu, sanırım eşimi dinleyip hiç yazmamalıymışım. Millet show peşinde burada ama benim bu kadar boş zamanım yok. Ereksiyon sorunuyla ilgili birkaç kişiye özelden yazdım dileyen sizinle paylaşsın. İyi şanslar dilerim.
Canım bende 1 buçuk yıllık evliyim. Bu siteyi bulduktan sonra egzersize başladım tam 2 hafta oldu ben başlayalı ve şu an 11 cm aparata geçtim. Önemli olan azimli olman. Yapabilirsin.. Hiç bekleme başla. İlk olarak ayna ile başla. Nefes egzersizi yap nefesini verirken yani üflerken ikin ve aynadan vajinani incele. Bana bunu söylediler ve ben bu şekilde başlamıştım. Çok da faydalı oldu.Daha yeni baslicam nerden baslamam gerektigini bilmiyorum.
Tesekkur ederim cnm Allah senden razi olsun. Bugun hemen basliyorum ayna egzersiziyle.Canım bende 1 buçuk yıllık evliyim. Bu siteyi bulduktan sonra egzersize başladım tam 2 hafta oldu ben başlayalı ve şu an 11 cm aparata geçtim. Önemli olan azimli olman. Yapabilirsin.. Hiç bekleme başla. İlk olarak ayna ile başla. Nefes egzersizi yap nefesini verirken yani üflerken ikin ve aynadan vajinani incele. Bana bunu söylediler ve ben bu şekilde başlamıştım. Çok da faydalı oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?