Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Merhaba arkadaşlar...affınıza sıgınarak bir soru sormak istiyorum vajınamusu yenen arkadaslara....bende subat ayında yendim vajıyı cok şükür ilişkide herangi bir sıkıntım yoktu taki bugune kadar.Reglim dün bitti bu gün birlikte oldum esim ile ama acı hissettim sebebi ne olabilir birde azar azar kanamam var.acaba adetim tam olarak bitmemişydi yoksa tahrişmi oldu anlamadım sizlerden fikir almak istedim.gecen ay adetimden sonra birliktelik olmadan aparat ile eksersiz yaptıkdan sonra denemişdim bir sıkıntı olmadı bu ayda aparat ile denemeden yaptım onunla ilgisi olabilirmi?arayada rehlim girdiği için 15 gun kadar deneyemedim cvp larınızı bekliyorum...

Canım 15 gün iliskiye girmediysen zaten tahriş olacağını sanmıyorum belki hastalığın bitmemiştir çok mu ağrın vardı

Adet den sonra bazı kadınlarda olbilir. Kardeşimin eşi hiç vajinismus olmadı, ama Adet den sonra ilişkiye giremediğini söylemişti. Acı oluyormuş. Bazı kadınlar da da tam tersi oluyor. Normal sanırım.

Adet den sonra bazı kadınlarda olbilir. Kardeşimin eşi hiç vajinismus olmadı, ama Adet den sonra ilişkiye giremediğini söylemişti. Acı oluyormuş. Bazı kadınlar da da tam tersi oluyor. Normal sanırım.
Bende acı hıssettım ama dayanılmıcak bişey değildi daha sonrada acık pembe kan gördüm cok değildi acaba adetim tam olarak bitmedimi yoksa kendimi kasdıgım içinmi oldu bilemedim acıkcası.

Kızlar aparat yaparken giris kismini daha incemi yapiyorsunuz,yoksa dümdüz aynin kalinliktami.benimki heps ayni kalınlıkta ama ozaman giriste zorlanıyor.ama ayni aparati baş kısmını 1,2 cm dah ince şekilde ayarlarsam daha kolay giriyor

Benim ki aynı her yeri. Bilmiyorum bu normal mi ama ben o şekilde calisiyorum

Benim ilk aparatın ucu inceydi ama düşündüm ve burda da arkadaş söyledi p...in ucu ince değil o yüzden şimdiki aparatımın heryeri aynı boyutta Can'ım öyle olması daha iyi bence
Çünkü giriş kısmı önemli zaten bence o kalınlığa alışmalıyız diye düşünüyorum zaten uç kısmı ince olunca kolay giriyor o da bizi yanıltabilir

Cinkosimal adetten sonra geçici bir dönem kuruluk yaşıyor olabİlir misin

Olabilir canım ama cok olmasada biraz kayganlastırıcı kulandım farkındaydım kastım kendimi ondanda olabilir eşim hareket edemediğinide söyledi ama acı hissettim başamı dönüyorum acaba offf yaaa @teory

Olabilir canım ama cok olmasada biraz kayganlastırıcı kulandım farkındaydım kastım kendimi ondanda olabilir eşim hareket edemediğinide söyledi ama acı hissettim başamı dönüyorum acaba offf yaaa @teory
Yok kesinlikle başa dönmezsin Can'ım çünkü ben vajinismusu hiç yaşamamış arkadaşlarımdan da duyuyorum bazen acı duyduklarını her seferinde aynı rahatlıkta olmadıklarını çok kişiden duydum.herzaman aynı psikolojide olamayabiliriz cnm bu çok normal bence

Beni rahatlattin sagol canim o an cok kastim kendimi sanirim ondan oldu.

gerçektan merak ettim yazar mısınız hangi bitkisel otları tavsiye etti doktor ereksiyon problemi için, gerçekten bizde bazen yaşıyoruz bize de yardımcı olursun o zaman seviniriz...
Üzgünüm ama iyilik yapayım derken ne şerefsizliği bıraktılar ne komisyonculuğumu, sanırım eşimi dinleyip hiç yazmamalıymışım. Millet show peşinde burada ama benim bu kadar boş zamanım yok. Ereksiyon sorunuyla ilgili birkaç kişiye özelden yazdım dileyen sizinle paylaşsın. İyi şanslar dilerim.

Ilk basta yazilari okudugumda diger arkadaslar ile ayni fikirdeydim ama bizler okadar hassasizki daha once yapilan reklamlardan da gina geldiginden sebep bazi arkadaslar on yargili davranmis olabilir...Biz burda birbirimize yardimci olarak assik her turlu zorlugu.kalbinizi bilemem ama ben bu son yazinizdan sonra sizi samimi buldum dedigim gibi kalbinizi bilemem ama eger samimi iseniz bence bu arkadasdan helallik istenmeli ... iyi geceler...

Daha yeni baslicam nerden baslamam gerektigini bilmiyorum.
Canım bende 1 buçuk yıllık evliyim. Bu siteyi bulduktan sonra egzersize başladım tam 2 hafta oldu ben başlayalı ve şu an 11 cm aparata geçtim. Önemli olan azimli olman. Yapabilirsin.. Hiç bekleme başla. İlk olarak ayna ile başla. Nefes egzersizi yap nefesini verirken yani üflerken ikin ve aynadan vajinani incele. Bana bunu söylediler ve ben bu şekilde başlamıştım. Çok da faydalı oldu.

Hanımlar merhaba. Benim +18e konu açma imkanım yok. Alakalı gördüğüm için buradan yazıyorum. Ben bir ay sonra evleniyorum inşallah. Cinsel ilişki konusunda ne ben ne müstakbel eşim tecrübeliyiz. Buradan okudukça da bilip başlamak gerekiyor diye düşünüyorum. Bir kaç sorum var. 1. İlk gece için gerekli ön hazırlık yapıldıktan sonra ilk penetrasyon pozisyonu için benim üstte olmam daha mı iyi olur? 2. Kegel egzersizi yapıyorum ama asıl ilk penetrasyon için ıkınmayı tavsiye etmişler. Kafam karıştı açıkçası. Kegel ilk giriş içinn değil de başarılı giriş sonrası için mi faydalı oluyor? 3. Ben ek önlem olarak kayganlastirici aldım. aslında telefonda ya da yüzyüze konuşurken bile ıslaklık oluyor bende o konuyu dillendirmesek bile ama yine de düğün telaşı yorgunluk duygusal dönem olması sebebiyle ilk gece penetrasyon zor olur mu kuruluk yaşar miyim diye endişe ediyorum. Yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum.

Tesekkur ederim cnm Allah senden razi olsun. Bugun hemen basliyorum ayna egzersiziyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…