Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

banada yazar mısın özelden kime yazdığını bilemeyiz senin buradakilere pek yardım etmek gibi niyetin yok anlaşılan öle olsa yazardın bahaneyle geçiştiriyorsun süreklii....

banada yazar mısın özelden kime yazdığını bilemeyiz senin buradakilere pek yardım etmek gibi niyetin yok anlaşılan öle olsa yazardın bahaneyle geçiştiriyorsun süreklii....
Canım F filozifil bana yazdı her gün dönüşümlü olarak 50 gram fındık, çekirdeksiz üzüm,kuru incir ve kuru erik yiyecek dedi bide sütün içine 1 cay kaşığı arı poleni bir kaşık tereyağı bide tarçın karistirip icsin dedi

Canım, ilk gece olayı neden akışına bırakmıyorsun. Bir sorunun olmayabilir.Normal eşinle ön sevişme yapıp birbirinizi keşfedin. Düşün her on kadından dokuzu hiç sorun yaşamamış. O grupda olma ihtimalin yüksek. Bir sorunla karşılaşırsan dön buraya. Şimdiden kendine zehir etme. İkinizde birbirinize anlayışlı olun, acele etmeden. SEVİŞİN. Burası sıkıcı....Ne işin var burda daha gelin olmadan...başka yerlerden daha romantik şeyler bak.

Arkadaşlar doktora gittim ben kadın doğuma çünkü daha önce gittiğim doktor yapışkklık var demişti. Bu sefer ameliyat olucam diyerek gittim. Ama doktor yapışıklık yok sadece zar girişin biraz dar dedi. Kendi de parmakla denedi nerdeyse hiç tepki vermedim sen kesinlikle vajinismus değilsin dedi. Emla verdi iki parmak yap dedi içinde biraz beklet sonra deneyin dedi. Egzersize devam etmeyi düşünüyorum madem iki parmal dedi. Bana çok dua edin ne yapıcağımı bilmiyorum

Senin işin kolay canım. Neyseki vajinismus değilsin. Vajen girişine iyice kayganlaştırıcı sür önce. İki parmağınla küs işareti yapıp içeri almaya çalış. Parmağının içinde olması hissine alıştıktan sonra, iki parmağını alıştıra alıştıra yanlara doğru açmaya çalış, zafer işareti yapmak ister gibi. Kızlık zarını bu egzersizle esnetebilirsin. Kolay gelsin canım.

Tşk ederim canım cevap verdiğin için. Bikaç defa denedim iki parmak almayı ama tırnağımın olduğu yere kadar alabildim en fazla 1-2 cm falan yani. Daha fazla ilerlemiyo. Aparatım da 8 cm onu da alamıyorum sadece 3-4 cm civarı alabiliyorum ilerlemiyo bi türlü

Ameliyatlik bir durum olmamasina sevindim canim o zaman gönül rahatligiyla egzersizlere yogunlaş Allah yardimcin olsun

Ameliyatlik bir durum olmamasina sevindim canim o zaman gönül rahatligiyla egzersizlere yogunlaş Allah yardimcin olsun
Sağol canım allah razı olsun cümlemize Allah yardım etsin. Mutluluktan uçmak ğzereyim hem 8 cm i hem de iki parmağı az önce rahatlıkla aldım eğer eşli deneseydik belki olurdu bile hiç zorlanmadım çünkü. İnanın bu işin çözümü egzersiz egzersizle yenmek mümkün inanıyorum ben. Önceden serçe parmağımı alırken bile sızlıyodu zorlanıyodum. Egzersizlerden vazgeçmeyin arkadaşlar herkes kurtulacak inş. Sen ne durumdasın canım

buraya hera hakkında yazi yazanlar in hepsi gerçek hastalar kadınlar kulübü herkesin bilgisayar İP sini kontrol ediyor siz gidersiniz gitmezsiniz piyasada birsürü bu isi cozemedigi halde cozuyorum diyen doktor varken gerçekten binlercesini tedavi eden pek çok kişinin evliliğini kurtaran fakirlik belgesi getirenleri ücretsiz tedavi eden bir yere çamur atmaya çalışmayınburaya hera hakkında yazi yazanlar in hepsi gerçek hastalar kadınlar kulübü herkesin bilgisayar İP sini kontrol ediyor siz gidersiniz gitmezsiniz piyasada birsürü bu isi cozemedigi halde cozuyorum diyen doktor varken gerçekten binlercesini tedavi eden pek çok kişinin evliliğini kurtaran fakirlik belgesi getirenleri ücretsiz tedavi eden bir yere çamur atmaya çalışmayın

Soylediklerinize katilmiyorum kizlar
Hemsiresiz doktor olmayacagi gibi
Bir klinikte terapist olmadan doktor da olmaz degil mi
Hele bu terapistler doktorlar kadar becerikliyse..
Para konusunda yaniliyorsunuz
Ben herada ucretsiz tedavi oldum...onlar beni iyilestirmek icin evliligimi kurtarmak icin bana yardimci oldular..onlara minnettarim..ha bi yerlere onererek onlarin varligini duyurmayi da onlara vefa borcu bilirim..siz yazanlara neden kiziyorsunuz ki...hasta olup iyilesenler buraya doktor onerdigine sukretmelisiniz yoksa oyle bi doktorlarin varligindan kimin haberi olacak...
Herada yapilan tedavinin anlatilmamasina neden taktiniz...siz isinizin sirrini baskalariyla paylasir misiniz.... yada soyle dusunelim burada cubuklardan bahsetmissiniz...bana boyle sey soylense ben asla evde destek olmadan yapamazdim..ki parmak bile sokamiyorum....ve bunun caresiz birsey oldugunu dusunerek kabugumu cekilir bu hastaligi kabul eder boyle yasamak isterdim cunku her kadinin hassas noktasi farkli....iste bu yuzden anlatilmiyor diye dusunuyorum...ha herayi arayip kenediniz bilgi alabilirsiniz tabi..
hanfendi kendini soylwmissiniz 1-2 bisey duydum gitmekten vazgectim diye...e bak bunu size anlatan kotuluk yapmis siz vazgecmissiniz..eger herseyi bilmeden gitseydiniz sizde bizim gibi iyilesirdiniz...

Hani esiniz demis ya sen.psikiyatrinin verdigi egzersizleri yapamiyorsun gumherada nasil yapacaksin diye...ha iste puf noktasi da bu....herada guzellikle sevgiyle sefkatle askla yapamayacagim dedigin herseyi yapiyorsun....ki benim tedavim 5 gun surdu en agir hastaydim senay hanim sen iyiles sukur namazi kilicam demisti o derece hastaydim..ve suan penisden ben degil penis benden korkuyor.
buraya hera hakkında yazi yazanlar in hepsi gerçek hastalar kadınlar kulübü herkesin bilgisayar İP sini kontrol ediyor siz gidersiniz gitmezsiniz piyasada birsürü bu isi cozemedigi halde cozuyorum diyen doktor varken gerçekten binlercesini tedavi eden pek çok kişinin evliliğini kurtaran fakirlik belgesi getirenleri ücretsiz tedavi eden bir yere çamur atmaya çalışmayın
Sevgilerimle

Vajinusmusu yenmek isteyen arkadaşlar sorularınız varsa özeldende rahatlıkla atabilirsiniz.bu topiğe girme şansım çok olmuyo ama msjınızı görmüş olurum.ben yendim şimdide hamile kalmak için çabalıyorum ama sizede elinden geldiğince yardım etmek istiyorum.

Merhaba arkadaslar benim salı günü doktor kontrolum var.Vajıyı subat ayında yendim şimdi hamile kalmayı planlıyorum o yüzden ön muayne için doktora gidicem ve muhtemelen alttan bakıcak korkmuyorum ama cok tedırginim.Alttan muayne olan arkadaşlar zormu acı oluyormu?

ondan mı bu 5. üyeliği aldın ?

Arkadaşlar ben de bu sayfayı birkaç aydır takip ediyorum. 6 aylık evliyim ve vajinismusla savaşıyordum. Çok şükür savaşı bugün kazandım ve çook mutluyum. Burada yazılanları uyguladım olmadığında üzüldüm ama devam ettim. Burada bana destek olan ve özelden yardımcı olan arkadaşlar da oldu. Hepsine teşekkür ediyorum. Benden de yardım isteyen olursa özelden yazın cevap veririm. Allahım hepinize yardım etsin. :) :)

Cok sevindim senin adina doktor ameliyatlik biseyin yok deyince sende piskolojik rahatlikda oluşturmuştur bu mutlaka belki o yüzden rahat yapabildin kafanin rahat olmasi önemli ve bak gördun bisey olmadigini bundan sonra daha kolay ilerlersin inşallah bende suan 7 cm le çalışıyorum 3-4 cm ancak giriyo ilerletemedim fazla ama olur inşallah Rabbim hepimizin yardimcisi olsun

bana hipnoz yapıldıydı bi de ilaçlar verdi doktor vajinamın girişini de açtı öyle yendim

sen artık denemeye başla bence yavaş yavaş penislede olur

Heraya camur atmaya calisan yok tabi ki faydali bir kliniktir ve bircok insanın yenmesine katkisi olmusur mutlaka bizim kızdığımız sey burda surekli reklami yapilmasi burda insanlar kendi kendine biseyler yapmaya çalışıyor ve siz surekli reklam yapinca heraya gitmeden destek almadan kimse yenemez izlenimi yaratiyorsunuz ve burda kendisi egzersiz yapan insanlarin da motivasyonunu düşürüyorsunuz buna hakkiniz yok. Sukredin ki burda reklami yapılıyor yoksa insanlar nerden bilecek nerden haberiniz olacak demissiniz bu konuya ait tek link burasi degil sonucta degil mi insanlarin buraya girmek icin akli yetiyorsa bu konuyu arastirirken baska linklere de tikliyordur karşılarına baska sayfalarda cikiyordur ki hera klinigin kendine ait sitesi var basari öykülerinin yazdigi burayi bulan insan onunlada karsilasir onlari da okur merak etmeyin siz konu sadece maddiyat degil maddi imkani olup gidemeyenler de olabilir eşi uygun gormeyip müsade etmeyebilir veya baska sebepler de olabilir burda kendi kendine egzersiz yapip yenen binlerce insan var onlarin motivasyonunu dusurmeyin diyoruz biz klinige camur atan yok klinigin imajini müşteri potansiyelini dusuncenize burda bu sıkıntıyi yasayan ve doktora gitme imkani olmayan kisilerin piskolojisini düşünün biraz

Kızlar 11 cm aparatla çalışıyorum. Sizçe en son kaç cm aparat denemeliyım? 10 cmle çalışırken eşim dayanamadı denedik olmadı. Şimdi de korkuyorum olmazsa diye.. sizce 12 ve 13e devam edeyim mi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…