Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ayy güzel yazmışşın arkadaşım bende herada yendim hiç haklarını ödeyemem Allah razı olsun gidilcekse en garantili ora ama herkesin imkanı olmayabilir gitmeye ben burdan yardımcı olmak istiyorum bu durumu yaşayan herkse yardım isteyen bana yazsın herada yapılanları yazarım özelden gerçi bana içirdikleri ilaç vardı cesaret ilacı onun adını bilmiyom bide hipnoz yaptıylardı rahatlamıstım ama diğerlerini yazayim özelden ben yendiysem herkes yiner

Ben de öyle düşünüyorum kafam çok rahat olmaması için bi sebep yok diye düşünüyorum. Sen de devam et ben ilk 6 cm den 8 e geçtim o yüzden de biraz alamadım. Sonra geçen gün burda bi arkadaş acele etmeyin milim milim ilerleyin dedi gerekirse 6 dan 6.5 a geçin ama birden yapmayın dedi bende bugün önce 7 yaptım sonra sekiz öyle rahatlıkla oldu. Sen de yapıcamsın yeneceksin inş. Rabbim yardımcımız olsun

Cesaret ilaci mi oyle bi ilac mi varmis ya :) varsa herkes icip hop hemen yapsin o zaman sakinlestiricidir o muhtemelen cnm rahatlatmasi icin vermişlerdir

Benim once ki 5 cm di galiba ya milim milim kalinlastiramiyorum ki ben bi kat kagit havlu sarip strecleyince 2 cm artiyo direk

Kizlar benim kasiklarimda agri oluyor egzersizlerden sonra,bide karin kasiklarimda oluyor ikinmaktan.
Sizdede oluyormu bu kasik agrisi korkmaya basladim yoksa zararmi verdim bir yerlere ya

Kizlar benim kasiklarimda agri oluyor egzersizlerden sonra,bide karin kasiklarimda oluyor ikinmaktan.
Sizdede oluyormu bu kasik agrisi korkmaya basladim yoksa zararmi verdim bir yerlere ya
Canım aynısı bende de oldu hatta buraya çok yazdım senin gibi. Ama normalmiş. Kızlar hep öyle dediler. Zaten zamanla geçiyor. Ama üşümekten e oluyor onu anladım. Ağrılarım başlayınca ben karşıma ısıtıcı açıyorum fan onunla yapıyorum çünkü orası çok hassas usutmememiz lazım. Ona da dikkat et

Ay evet bende usuttum galiba tuvaletten cikmiyorum resnen,ayaklarimda buz gibi egzersiz yaparken iyce usuttum galiba.karin kaslarin tas gibi ikinirken bile ağrıyor canim.bende drdigin gibi yapayim bari

kızlar ben yeni yazıyorum buraya banada yardım eden olur mu acaba 8 aylık evliyim izmir de doktora gitmiştik olmayınca ilişki kızlık zarını aldılar sonra yine olmadı galiba para tuzağıydı o zaman bilmiyordum sorun zar olduğunu sanıyordum. kars ta yaşıyoruz eşim in işinden dolayı ve burada doktor falan yok öyle gidilebilicek benim de çok ağrı oluyo size sorum bu ağrı yanma batma gibi oluyo değil mı sizler de de çok merak ediyorum bi sorun yokturdur inşallah ikincisi egzersiz yapıyorum ama eşim le olmuyo bu uyuşturucu krem le sprey aldım sprey içine mi sıkıcam tam yapan varsa yardimci olabilr mi

Kizlik zarı alma olayını bana da söylediler bazı doktorlar ama ben araştırmistim çözüm olmadığını duymuştum. Egzersiz de ne kadar ilerlediğin önemli. 1 parmak yapıp eşli denersen olmaz çünkü daha basindasin gibi bir şey. Sen egzersiz de nerdesin ki?? Ağrı egzersiz den sonra mı oluyor??

ben 3 parmak bile yapabiliyorum ama mesela bazen tek parmak ta zor oluyo değişken oluyo yok egzersiz de değil eşim le çok ağrı oluyo geçen denedim yarısı na kadar zar zor oldu sonrası yok olmuyo krem aldım kullanıcam cesaret edemiyorum

canim bu hera dedigin nedir ya bana da yardmci olurmsn

Ben o aşamaya gelemedim henüz ama genelde başaran arkadaşlar önce egzersiz yapıp hemen eş denemesine geciyirlarmis ve egzersiz aninda da genelde Anestol pomad kullaniyorlar

Kızlar bende vajinismusluyum egzersiz yapıyorum adetim evlendikten sonra azaldı hem az geliyor hemde kısa sürüyor doktora gittim hormon testi temiz çıktı malum alttan bakamadi üstten baktı bişey yok dedi böyle bişey yaşayan var mı çok moralim bozuluyor bu duruma bu ay yine adet oldum 2 gün sürdü sonra 4. Gün bi damla geldi 3. Gün hiç yok

Hormon testinde prolaktin kaç çıktı? Son iki aydır benimde adetim 2 gün sürüyor. Doktora gittim prolaktin yüksekliği çıktı ondan oluyormuş tamamen kesebiliyormus bile menepozlu gibi.

Kizlar başıma enteresan bisey geldi dun gece.12 cmlik efzersizi yapiyordum,her zamanki gibi en kucukten baslayarak 12 cmlik aparati aldim.cokta kolay oldu şaşırdım hatta ve cokta sevindim.epey bir git gel yaptım ve içimde 15 20 dakka kadarda bellettim.sonra cikardim aparati cikarirkende bisey yoktu ama cikardiktan 1 dakka sonra vajina girisimde inanilmaz bir ağrı olmaya basladi,sanki ora yirtilmis gibiydi.kalktim zar zor banyoya gittim ama hareket bile edemiyorum,basim döndü,gözüm karardi 10 dakka kalkamadim yerimden,1 2 damlada kan vardi.sonra bas dönmesi falan gecti ama inanilmaz vajina girisi ağrısı devam etti.üstüne bile oturamiyordum agridan acaba icinde fazla bekletmis olabilirmiyim kalin aparati.ben spreyden hissetmedim bu yüzden iyce orda dursun diye zorladimmi girişi acaba ne dersiniz arkadaslar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…