- 31 Ekim 2015
- 34
- 15
- 3
- 36
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #208.901
ayy güzel yazmışşın arkadaşım bende herada yendim hiç haklarını ödeyemem Allah razı olsun gidilcekse en garantili ora ama herkesin imkanı olmayabilir gitmeye ben burdan yardımcı olmak istiyorum bu durumu yaşayan herkse yardım isteyen bana yazsın herada yapılanları yazarım özelden gerçi bana içirdikleri ilaç vardı cesaret ilacı onun adını bilmiyom bide hipnoz yaptıylardı rahatlamıstım ama diğerlerini yazayim özelden ben yendiysem herkes yinerHeraya camur atmaya calisan yok tabi ki faydali bir kliniktir ve bircok insanın yenmesine katkisi olmusur mutlaka bizim kızdığımız sey burda surekli reklami yapilmasi burda insanlar kendi kendine biseyler yapmaya çalışıyor ve siz surekli reklam yapinca heraya gitmeden destek almadan kimse yenemez izlenimi yaratiyorsunuz ve burda kendisi egzersiz yapan insanlarin da motivasyonunu düşürüyorsunuz buna hakkiniz yok. Sukredin ki burda reklami yapılıyor yoksa insanlar nerden bilecek nerden haberiniz olacak demissiniz bu konuya ait tek link burasi degil sonucta degil mi insanlarin buraya girmek icin akli yetiyorsa bu konuyu arastirirken baska linklere de tikliyordur karşılarına baska sayfalarda cikiyordur ki hera klinigin kendine ait sitesi var basari öykülerinin yazdigi burayi bulan insan onunlada karsilasir onlari da okur merak etmeyin siz konu sadece maddiyat degil maddi imkani olup gidemeyenler de olabilir eşi uygun gormeyip müsade etmeyebilir veya baska sebepler de olabilir burda kendi kendine egzersiz yapip yenen binlerce insan var onlarin motivasyonunu dusurmeyin diyoruz biz klinige camur atan yok klinigin imajini müşteri potansiyelini dusuncenize burda bu sıkıntıyi yasayan ve doktora gitme imkani olmayan kisilerin piskolojisini düşünün biraz
Ben de öyle düşünüyorum kafam çok rahat olmaması için bi sebep yok diye düşünüyorum. Sen de devam et ben ilk 6 cm den 8 e geçtim o yüzden de biraz alamadım. Sonra geçen gün burda bi arkadaş acele etmeyin milim milim ilerleyin dedi gerekirse 6 dan 6.5 a geçin ama birden yapmayın dedi bende bugün önce 7 yaptım sonra sekiz öyle rahatlıkla oldu. Sen de yapıcamsın yeneceksin inş. Rabbim yardımcımız olsunCok sevindim senin adina doktor ameliyatlik biseyin yok deyince sende piskolojik rahatlikda oluşturmuştur bu mutlaka belki o yüzden rahat yapabildin kafanin rahat olmasi önemli ve bak gördun bisey olmadigini bundan sonra daha kolay ilerlersin inşallah bende suan 7 cm le çalışıyorum 3-4 cm ancak giriyo ilerletemedim fazla ama olur inşallah Rabbim hepimizin yardimcisi olsun
Cesaret ilaci mi oyle bi ilac mi varmis ya :) varsa herkes icip hop hemen yapsin o zaman sakinlestiricidir o muhtemelen cnm rahatlatmasi icin vermişlerdirayy güzel yazmışşın arkadaşım bende herada yendim hiç haklarını ödeyemem Allah razı olsun gidilcekse en garantili ora ama herkesin imkanı olmayabilir gitmeye ben burdan yardımcı olmak istiyorum bu durumu yaşayan herkse yardım isteyen bana yazsın herada yapılanları yazarım özelden gerçi bana içirdikleri ilaç vardı cesaret ilacı onun adını bilmiyom bide hipnoz yaptıylardı rahatlamıstım ama diğerlerini yazayim özelden ben yendiysem herkes yiner
Benim once ki 5 cm di galiba ya milim milim kalinlastiramiyorum ki ben bi kat kagit havlu sarip strecleyince 2 cm artiyo direkBen de öyle düşünüyorum kafam çok rahat olmaması için bi sebep yok diye düşünüyorum. Sen de devam et ben ilk 6 cm den 8 e geçtim o yüzden de biraz alamadım. Sonra geçen gün burda bi arkadaş acele etmeyin milim milim ilerleyin dedi gerekirse 6 dan 6.5 a geçin ama birden yapmayın dedi bende bugün önce 7 yaptım sonra sekiz öyle rahatlıkla oldu. Sen de yapıcamsın yeneceksin inş. Rabbim yardımcımız olsun
Kağıt havlu sarıyorum canım bi tane sarınca 1 cm artmış oluyo. Her seferin de bir bir arttırıyorumBenim once ki 5 cm di galiba ya milim milim kalinlastiramiyorum ki ben bi kat kagit havlu sarip strecleyince 2 cm artiyo direk
Canım aynısı bende de oldu hatta buraya çok yazdım senin gibi. Ama normalmiş. Kızlar hep öyle dediler. Zaten zamanla geçiyor. Ama üşümekten e oluyor onu anladım. Ağrılarım başlayınca ben karşıma ısıtıcı açıyorum fan onunla yapıyorum çünkü orası çok hassas usutmememiz lazım. Ona da dikkat etKizlar benim kasiklarimda agri oluyor egzersizlerden sonra,bide karin kasiklarimda oluyor ikinmaktan.
Sizdede oluyormu bu kasik agrisi korkmaya basladim yoksa zararmi verdim bir yerlere ya
Ay evet bende usuttum galiba tuvaletten cikmiyorum resnen,ayaklarimda buz gibi egzersiz yaparken iyce usuttum galiba.karin kaslarin tas gibi ikinirken bile ağrıyor canim.bende drdigin gibi yapayim bariCanım aynısı bende de oldu hatta buraya çok yazdım senin gibi. Ama normalmiş. Kızlar hep öyle dediler. Zaten zamanla geçiyor. Ama üşümekten e oluyor onu anladım. Ağrılarım başlayınca ben karşıma ısıtıcı açıyorum fan onunla yapıyorum çünkü orası çok hassas usutmememiz lazım. Ona da dikkat et
Aynısı bana da oldu tıpatıp hemde. Isıtıcı aç bak zamanla duzelecekAy evet bende usuttum galiba tuvaletten cikmiyorum resnen,ayaklarimda buz gibi egzersiz yaparken iyce usuttum galiba.karin kaslarin tas gibi ikinirken bile ağrıyor canim.bende drdigin gibi yapayim bari
Kizlik zarı alma olayını bana da söylediler bazı doktorlar ama ben araştırmistim çözüm olmadığını duymuştum. Egzersiz de ne kadar ilerlediğin önemli. 1 parmak yapıp eşli denersen olmaz çünkü daha basindasin gibi bir şey. Sen egzersiz de nerdesin ki?? Ağrı egzersiz den sonra mı oluyor??kızlar ben yeni yazıyorum buraya banada yardım eden olur mu acaba 8 aylık evliyim izmir de doktora gitmiştik olmayınca ilişki kızlık zarını aldılar sonra yine olmadı galiba para tuzağıydı o zaman bilmiyordum sorun zar olduğunu sanıyordum. kars ta yaşıyoruz eşim in işinden dolayı ve burada doktor falan yok öyle gidilebilicek benim de çok ağrı oluyo size sorum bu ağrı yanma batma gibi oluyo değil mı sizler de de çok merak ediyorum bi sorun yokturdur inşallah ikincisi egzersiz yapıyorum ama eşim le olmuyo bu uyuşturucu krem le sprey aldım sprey içine mi sıkıcam tam yapan varsa yardimci olabilr mi
ben 3 parmak bile yapabiliyorum ama mesela bazen tek parmak ta zor oluyo değişken oluyo yok egzersiz de değil eşim le çok ağrı oluyo geçen denedim yarısı na kadar zar zor oldu sonrası yok olmuyo krem aldım kullanıcam cesaret edemiyorumKizlik zarı alma olayını bana da söylediler bazı doktorlar ama ben araştırmistim çözüm olmadığını duymuştum. Egzersiz de ne kadar ilerlediğin önemli. 1 parmak yapıp eşli denersen olmaz çünkü daha basindasin gibi bir şey. Sen egzersiz de nerdesin ki?? Ağrı egzersiz den sonra mı oluyor??
canim bu hera dedigin nedir ya bana da yardmci olurmsnSoylediklerinize katilmiyorum kizlar
Hemsiresiz doktor olmayacagi gibi
Bir klinikte terapist olmadan doktor da olmaz degil mi
Hele bu terapistler doktorlar kadar becerikliyse..
Para konusunda yaniliyorsunuz
Ben herada ucretsiz tedavi oldum...onlar beni iyilestirmek icin evliligimi kurtarmak icin bana yardimci oldular..onlara minnettarim..ha bi yerlere onererek onlarin varligini duyurmayi da onlara vefa borcu bilirim..siz yazanlara neden kiziyorsunuz ki...hasta olup iyilesenler buraya doktor onerdigine sukretmelisiniz yoksa oyle bi doktorlarin varligindan kimin haberi olacak...
Herada yapilan tedavinin anlatilmamasina neden taktiniz...siz isinizin sirrini baskalariyla paylasir misiniz.... yada soyle dusunelim burada cubuklardan bahsetmissiniz...bana boyle sey soylense ben asla evde destek olmadan yapamazdim..ki parmak bile sokamiyorum....ve bunun caresiz birsey oldugunu dusunerek kabugumu cekilir bu hastaligi kabul eder boyle yasamak isterdim cunku her kadinin hassas noktasi farkli....iste bu yuzden anlatilmiyor diye dusunuyorum...ha herayi arayip kenediniz bilgi alabilirsiniz tabi..
hanfendi kendini soylwmissiniz 1-2 bisey duydum gitmekten vazgectim diye...e bak bunu size anlatan kotuluk yapmis siz vazgecmissiniz..eger herseyi bilmeden gitseydiniz sizde bizim gibi iyilesirdiniz...
Hani esiniz demis ya sen.psikiyatrinin verdigi egzersizleri yapamiyorsun gumherada nasil yapacaksin diye...ha iste puf noktasi da bu....herada guzellikle sevgiyle sefkatle askla yapamayacagim dedigin herseyi yapiyorsun....ki benim tedavim 5 gun surdu en agir hastaydim senay hanim sen iyiles sukur namazi kilicam demisti o derece hastaydim..ve suan penisden ben degil penis benden korkuyor.
buraya hera hakkında yazi yazanlar in hepsi gerçek hastalar kadınlar kulübü herkesin bilgisayar İP sini kontrol ediyor siz gidersiniz gitmezsiniz piyasada birsürü bu isi cozemedigi halde cozuyorum diyen doktor varken gerçekten binlercesini tedavi eden pek çok kişinin evliliğini kurtaran fakirlik belgesi getirenleri ücretsiz tedavi eden bir yere çamur atmaya çalışmayın
Sevgilerimle
Ben o aşamaya gelemedim henüz ama genelde başaran arkadaşlar önce egzersiz yapıp hemen eş denemesine geciyirlarmis ve egzersiz aninda da genelde Anestol pomad kullaniyorlarben 3 parmak bile yapabiliyorum ama mesela bazen tek parmak ta zor oluyo değişken oluyo yok egzersiz de değil eşim le çok ağrı oluyo geçen denedim yarısı na kadar zar zor oldu sonrası yok olmuyo krem aldım kullanıcam cesaret edemiyorum
Hormon testinde prolaktin kaç çıktı? Son iki aydır benimde adetim 2 gün sürüyor. Doktora gittim prolaktin yüksekliği çıktı ondan oluyormuş tamamen kesebiliyormus bile menepozlu gibi.Kızlar bende vajinismusluyum egzersiz yapıyorum adetim evlendikten sonra azaldı hem az geliyor hemde kısa sürüyor doktora gittim hormon testi temiz çıktı malum alttan bakamadi üstten baktı bişey yok dedi böyle bişey yaşayan var mı çok moralim bozuluyor bu duruma bu ay yine adet oldum 2 gün sürdü sonra 4. Gün bi damla geldi 3. Gün hiç yok
Dilruba eger ki bebegijin dogum tarihi gercekse bebisinizle ayni gün dogum gunum oluyor :) kader bizi bi yerde de ortak yapiyor:)evet canım
öylemi ne güzel. sen yendinmi canımDilruba eger ki bebegijin dogum tarihi gercekse bebisinizle ayni gün dogum gunum oluyor :) kader bizi bi yerde de ortak yapiyor:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?