- 6 Mart 2016
- 318
- 210
- 103
- 36
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #208.921
Spreyi çok fazla sikip hissetmedin bence. Çünkü bazen ben sokarken acı hissediyorum nefes egzersizi yaparak falan alıyorum. Git gel yaparken de bazen değişik bir acı oluyor acı gibi de değil de değişik bir his. O zaman hemen çıkarıyorum. Sen bunları hissetmedim sanırım sonra da spreyi takısı geçince böyle oldu. Canım çok dikkat et. Bu kadar sprey sikmaKizlar başıma enteresan bisey geldi dun gece.12 cmlik efzersizi yapiyordum,her zamanki gibi en kucukten baslayarak 12 cmlik aparati aldim.cokta kolay oldu şaşırdım hatta ve cokta sevindim.epey bir git gel yaptım ve içimde 15 20 dakka kadarda bellettim.sonra cikardim aparati cikarirkende bisey yoktu ama cikardiktan 1 dakka sonra vajina girisimde inanilmaz bir ağrı olmaya basladi,sanki ora yirtilmis gibiydi.kalktim zar zor banyoya gittim ama hareket bile edemiyorum,basim döndü,gözüm karardi 10 dakka kalkamadim yerimden,1 2 damlada kan vardi.sonra bas dönmesi falan gecti ama inanilmaz vajina girisi ağrısı devam etti.üstüne bile oturamiyordum agridan acaba icinde fazla bekletmis olabilirmiyim kalin aparati.ben spreyden hissetmedim bu yüzden iyce orda dursun diye zorladimmi girişi acaba ne dersiniz arkadaslar
Esimde ayni seyi söyledi canim bide içinde o kadar kalin seyi o kadra bekletirsen agri olur tabi dedi.iliskide bile 20 dakka kalmiyor penis vajina icinde sen gereksiz yormussun giris kaslarini agri olmasi normal dedi.Spreyi çok fazla sikip hissetmedin bence. Çünkü bazen ben sokarken acı hissediyorum nefes egzersizi yaparak falan alıyorum. Git gel yaparken de bazen değişik bir acı oluyor acı gibi de değil de değişik bir his. O zaman hemen çıkarıyorum. Sen bunları hissetmedim sanırım sonra da spreyi takısı geçince böyle oldu. Canım çok dikkat et. Bu kadar sprey sikma
Bende 2 parmağa geçtiğimde uzun bir süre yapamadım. Çünkü 1 parmakla 2 parmak arasında cm farkı fazla. O aradaki farkı gidermek için aparat yaptım. Mesela 1 parmak en fazla 5 6 cm 2 parmak 9. Aparat yap 7 cm sonra 8 sonra 9. Ben öyle ilerledim.hatta 10 cm de bile parmak bana daha zor geldi. Dün 11 cm aparat tan sonra 2 parmak denedim aşırı kolay girdi. 3 parmak bile denedim birazını soktumKızlar yardım edin ne olur. İki parmak egzersizinde kaldım bir türlü sokamıyorum ister istemez kasıyorum galiba. Gevşemeye çalışıyorum falan ama neden olmuyor anlamadım
Canim hemen iki parmağı sokmaya kalkma önce tek parmakla basla egzersize.bir 10 dak tek parmak calis orayi iyce alistir ve kayganlastir sonra hemen ardindan iki parmaga geç.ozman oluKızlar yardım edin ne olur. İki parmak egzersizinde kaldım bir türlü sokamıyorum ister istemez kasıyorum galiba. Gevşemeye çalışıyorum falan ama neden olmuyor anlamadım
Prolaktin 25.8 çıkmış canımHormon testinde prolaktin kaç çıktı? Son iki aydır benimde adetim 2 gün sürüyor. Doktora gittim prolaktin yüksekliği çıktı ondan oluyormuş tamamen kesebiliyormus bile menepozlu gibi.
buraya hera hakkında yazi yazanlar in hepsi gerçek hastalar kadınlar kulübü herkesin bilgisayar İP sini kontrol ediyor siz gidersiniz gitmezsiniz piyasada birsürü bu isi cozemedigi halde cozuyorum diyen doktor varken gerçekten binlercesini tedavi eden pek çok kişinin evliliğini kurtaran fakirlik belgesi getirenleri ücretsiz tedavi eden bir yere çamur atmaya çalışmayınburaya hera hakkında yazi yazanlar in hepsi gerçek hastalar kadınlar kulübü herkesin bilgisayar İP sini kontrol ediyor siz gidersiniz gitmezsiniz piyasada birsürü bu isi cozemedigi halde cozuyorum diyen doktor varken gerçekten binlercesini tedavi eden pek çok kişinin evliliğini kurtaran fakirlik belgesi getirenleri ücretsiz tedavi eden bir yere çamur atmaya çalışmayın
6 ile 26 arası normal diye biliyorum. Üst seviyeye yakınsın. Ama doktor söylerdi öyle bir şey olsaProlaktin 25.8 çıkmış canım
Evet söylerdi herhalde gayet güzel dedi tahlil sonuçları niye böyle anlamıyorum stres dedi kaç aydır stresten olcak hali yok ki6 ile 26 arası normal diye biliyorum. Üst seviyeye yakınsın. Ama doktor söylerdi öyle bir şey olsa
Bende 19 aylik evliyim cnm egzersizden kactim hep bi cesaret gelir de yaparmiyim diye bekledim ve sonunda basladim egzersizlere sende bi yerden baslamalisin parmak yapabiliyorsan serce parmakla basla yapamiyosan aparat hazirla ilk kulak cubugunu dene daha sonra kursun kaleme ya da göz kalemine strec sarip eldivenin tek parmagina gecir bol kayganlastirici sür yerlestir girişine ve burnundan derin nefes al agzindan ver yavaşça muma üfler gibi ve nefesini verirken o esnada ittir icine hafif hafif kendini sıkmamaya çalış kalcani sıktıgını farkedersen hemen serbest birak gevşemeye çalış Allah yardimcin olsunBana yardim edicek kimse yokmudilektuttum bu bagsettiginiz spreyin adi nedir
Emin ol bende senden farksiz değildim uyusturucu kremlerden hemen hemen hepsini denedim spreyi de denedim o uyku yapan yesil receteli sakinlestiricilerden bile denedim ama malesef fayda etmedi yine izin vermedim hep kendimi kandirdim bugun olur yarin yaparim bi cesraetle elbet diye bekledim hep ve bugunlere geldik esimle cok problemler yasamaya basladik evliligimiz tehlikeye girdi çünkü ben hicbisey yapmadan bos bos bekliyordum hep erteliyordum esimin de tahammülü kalmadi artik o cok korktuğum hep kaçtigim erteledigim egzersizlere baslamak zorundaydim ve basladim cok şükür kolay olmadi ama yapmak zorundaydim simdi egzersiz yapiyorum artik ve esim de uğraştığımi görünce mutlu oluyo çünkü benim esimin umudu tamamen kırılmıştı benden cok pasiftim hicbisekikde ne iliski denemesine yanaşiyordum ne de egzersize hep bi bahaneyle erteliyordum onun da piskolojisi cok bozuldu bu yüzden sen daha yeni evli sayılırsın bu durum sizi cok fazla yipratmadan egzersizlere basla ve biran önce cözün bu sorunu inşallahHuzurhuzur35 evet biyerden baslamam lazim artik.internette artik beni sakinlestirip uyusturcak kremler spreyler bakiyorum belki egzersizdede faydasi olur diye.benim kadar kotu olan yoktur heralde.resmen kitliyorum bacaklarim
Psikoloğum parmakla çalıştırıyor. Aparatla çalışmamı istemiyor. Napacağım bilmiyorumBende 2 parmağa geçtiğimde uzun bir süre yapamadım. Çünkü 1 parmakla 2 parmak arasında cm farkı fazla. O aradaki farkı gidermek için aparat yaptım. Mesela 1 parmak en fazla 5 6 cm 2 parmak 9. Aparat yap 7 cm sonra 8 sonra 9. Ben öyle ilerledim.hatta 10 cm de bile parmak bana daha zor geldi. Dün 11 cm aparat tan sonra 2 parmak denedim aşırı kolay girdi. 3 parmak bile denedim birazını soktum
Canım bu hem senin için hem eşin için çok zor bi durum. Biz kabullenmek istemiyoruz ama evliliğin temeli bu. Olmayınca da erkekler bunu çok önemsediği için çok sorun oluyo. Sana tavsiyem uyuşturucu ve sakinleştirici hiç bi işe yaramıyo çünkü bu psikolojik bi rahatsızlık. O yüzden tek çözümü egzersizle hem oraya bişey girdiğini beynimize kabullendirmek hem de kasları kontrol edebilmeyi öğrenmek. Sen ne durumdasın hiç bakamam dokunamam mı diyosun. O kadar kötüysen önce bi kaç gün kegel egzersizi yap ilk sayfada var ve aynayla iyice incele kapalı olan yerin ıkınınca nasıl açıldığını gör seni rahatlatır. Tabi gitmediysen ilk olarak bi jinekologa git fizyolojik bi sorunun olup olmadığından emin olmak için. Hadi kolay gelsin sana hem bugün başla hayat beklemezhuzurhuzur35 şimdiden yiprandik cok kiziyo artik napicagimi sasirdim..bir an once baslicam insallah egzersizlere herkesin Allah yardimcisi olsun.Herkes bir anda bir mucize yaşasin olsun bitsin insallah
Neden aparatla çalışmanı istemiyor? Sebep olarak ne dedi doktorun??Psikoloğum parmakla çalıştırıyor. Aparatla çalışmamı istemiyor. Napacağım bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?