Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Spreyi çok fazla sikip hissetmedin bence. Çünkü bazen ben sokarken acı hissediyorum nefes egzersizi yaparak falan alıyorum. Git gel yaparken de bazen değişik bir acı oluyor acı gibi de değil de değişik bir his. O zaman hemen çıkarıyorum. Sen bunları hissetmedim sanırım sonra da spreyi takısı geçince böyle oldu. Canım çok dikkat et. Bu kadar sprey sikma

Esimde ayni seyi söyledi canim bide içinde o kadar kalin seyi o kadra bekletirsen agri olur tabi dedi.iliskide bile 20 dakka kalmiyor penis vajina icinde sen gereksiz yormussun giris kaslarini agri olmasi normal dedi.
Oda korkuyor kendime bisey yapıcam diye mikrop falan kapicam diye.ama bu agri baska turluydu ölüyorum sandim

Kızlar yardım edin ne olur. İki parmak egzersizinde kaldım bir türlü sokamıyorum ister istemez kasıyorum galiba. Gevşemeye çalışıyorum falan ama neden olmuyor anlamadım

Kızlar yardım edin ne olur. İki parmak egzersizinde kaldım bir türlü sokamıyorum ister istemez kasıyorum galiba. Gevşemeye çalışıyorum falan ama neden olmuyor anlamadım
Bende 2 parmağa geçtiğimde uzun bir süre yapamadım. Çünkü 1 parmakla 2 parmak arasında cm farkı fazla. O aradaki farkı gidermek için aparat yaptım. Mesela 1 parmak en fazla 5 6 cm 2 parmak 9. Aparat yap 7 cm sonra 8 sonra 9. Ben öyle ilerledim.hatta 10 cm de bile parmak bana daha zor geldi. Dün 11 cm aparat tan sonra 2 parmak denedim aşırı kolay girdi. 3 parmak bile denedim birazını soktum

Canim
Canim hemen iki parmağı sokmaya kalkma önce tek parmakla basla egzersize.bir 10 dak tek parmak calis orayi iyce alistir ve kayganlastir sonra hemen ardindan iki parmaga geç.ozman olu

Kızlar nerdesiniz?? Kimse yazmıyor.. Mart gelinleri kaç olmuştu?? 12 cm aparatta olan baya fazla kişi var. Mart gelinlerinin 10layalim :)

Arkadaslar merhaba.Lutfen banada yardim edin.psikolojim altüst yiyip icmiyorum kusuyorum sinirsel ve butun vucudumun kasları taş gibi....hepsini okuyamadim yorumlari..3 aylik evliyim iliskiye giremedim cok az girdi hafif bir kanama oldu zedelendi sanirim.onun dişında yok olmuyor kendimi kilitliyorum kasıyorum penis başi bile girmiyor.Bacaklarimi kasmaktan baska bise yapamiyorum.ilac krem sprey vs egzersiz bunlari nasil baslamaliyim neler oneriyosunuz..anestol aldik fakat hic fayda etmedi uyusmadi yada uyustu ben kastigim icin yine olmadi.lutfen onerebileceginiz neler var..bu sorun icin hesap actim.herkese gecmis olsun

cnm ben gittim eşim öğretmen bende öğretmenim eşim çalışıyor ben atanamadım yani tek eşim çalışıyor evimiz kira düğün borçları askerlik borcu devam ediyo eşimin ailesi yok mal varlığı da yok süleyman bey 5000 istedi son fiyat dedi ... düşünelim dedik çıktık hiçte senin dedğin gibi fiyat konusunda anlayışlı değiller bu hassas bir konu eşim de pazarlık yapamadı öylece çıktık dediğin gibi değil fakirlik belgesi nasıl alınır söyleyin biz de alalım ölçü ne..

Bana yardim edicek kimse yokmu dilektuttum bu bagsettiginiz spreyin adi nedir
Bende 19 aylik evliyim cnm egzersizden kactim hep bi cesaret gelir de yaparmiyim diye bekledim ve sonunda basladim egzersizlere sende bi yerden baslamalisin parmak yapabiliyorsan serce parmakla basla yapamiyosan aparat hazirla ilk kulak cubugunu dene daha sonra kursun kaleme ya da göz kalemine strec sarip eldivenin tek parmagina gecir bol kayganlastirici sür yerlestir girişine ve burnundan derin nefes al agzindan ver yavaşça muma üfler gibi ve nefesini verirken o esnada ittir icine hafif hafif kendini sıkmamaya çalış kalcani sıktıgını farkedersen hemen serbest birak gevşemeye çalış Allah yardimcin olsun

Arkadaşlar 7 cm kalinligin da ki aparati da sonuna kadar aliyorumcok şükür ama git gel yapamiyorum ya onu yapmaya alışmamiz şart mi git gel yapabiliyor duruma gelmeden kalinlastirmamali mıyız?

Huzurhuzur35 evet biyerden baslamam lazim artik.internette artik beni sakinlestirip uyusturcak kremler spreyler bakiyorum belki egzersizdede faydasi olur diye.benim kadar kotu olan yoktur heralde.resmen kitliyorum bacaklarim

Huzurhuzur35 evet biyerden baslamam lazim artik.internette artik beni sakinlestirip uyusturcak kremler spreyler bakiyorum belki egzersizdede faydasi olur diye.benim kadar kotu olan yoktur heralde.resmen kitliyorum bacaklarim
Emin ol bende senden farksiz değildim uyusturucu kremlerden hemen hemen hepsini denedim spreyi de denedim o uyku yapan yesil receteli sakinlestiricilerden bile denedim ama malesef fayda etmedi yine izin vermedim hep kendimi kandirdim bugun olur yarin yaparim bi cesraetle elbet diye bekledim hep ve bugunlere geldik esimle cok problemler yasamaya basladik evliligimiz tehlikeye girdi çünkü ben hicbisey yapmadan bos bos bekliyordum hep erteliyordum esimin de tahammülü kalmadi artik o cok korktuğum hep kaçtigim erteledigim egzersizlere baslamak zorundaydim ve basladim cok şükür kolay olmadi ama yapmak zorundaydim simdi egzersiz yapiyorum artik ve esim de uğraştığımi görünce mutlu oluyo çünkü benim esimin umudu tamamen kırılmıştı benden cok pasiftim hicbisekikde ne iliski denemesine yanaşiyordum ne de egzersize hep bi bahaneyle erteliyordum onun da piskolojisi cok bozuldu bu yüzden sen daha yeni evli sayılırsın bu durum sizi cok fazla yipratmadan egzersizlere basla ve biran önce cözün bu sorunu inşallah

huzurhuzur35 şimdiden yiprandik cok kiziyo artik napicagimi sasirdim..bir an once baslicam insallah egzersizlere herkesin Allah yardimcisi olsun.Herkes bir anda bir mucize yaşasin olsun bitsin insallah

Psikoloğum parmakla çalıştırıyor. Aparatla çalışmamı istemiyor. Napacağım bilmiyorum

huzurhuzur35 şimdiden yiprandik cok kiziyo artik napicagimi sasirdim..bir an once baslicam insallah egzersizlere herkesin Allah yardimcisi olsun.Herkes bir anda bir mucize yaşasin olsun bitsin insallah
Canım bu hem senin için hem eşin için çok zor bi durum. Biz kabullenmek istemiyoruz ama evliliğin temeli bu. Olmayınca da erkekler bunu çok önemsediği için çok sorun oluyo. Sana tavsiyem uyuşturucu ve sakinleştirici hiç bi işe yaramıyo çünkü bu psikolojik bi rahatsızlık. O yüzden tek çözümü egzersizle hem oraya bişey girdiğini beynimize kabullendirmek hem de kasları kontrol edebilmeyi öğrenmek. Sen ne durumdasın hiç bakamam dokunamam mı diyosun. O kadar kötüysen önce bi kaç gün kegel egzersizi yap ilk sayfada var ve aynayla iyice incele kapalı olan yerin ıkınınca nasıl açıldığını gör seni rahatlatır. Tabi gitmediysen ilk olarak bi jinekologa git fizyolojik bi sorunun olup olmadığından emin olmak için. Hadi kolay gelsin sana hem bugün başla hayat beklemez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…