Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

internette satılan aparatlar hijyenik degilmi acaba üzerine prazervatif geçirip kullamak lazım degilmi her seferinde, siz kendiniz mi yaptınız aparatlarınızı...

internette satılan aparatlar hijyenik degilmi acaba üzerine prazervatif geçirip kullamak lazım degilmi her seferinde, siz kendiniz mi yaptınız aparatlarınızı...
Ben kendim yaptım. İlk olarak göz kalemini sardım sonra rimel en son allık fırçası. Ama aparatım büyüdü diye diğer ikisini de bozmadım. Her egzersiz de ilk parmak sonra inceden kadına doğru aparatları alıyorum. Ama artık 12 cm e geçtim. Şu an da en ince aparat imi kullanmıyorum sadece rimel o 9 cm falan. İlk onu sokuyorum sonra da 12 cm allık fircasini

12 cm nasıl yaptınız bende allık fırcasıyla yaptım onu rahat alıyorum 6 veya 8 cm dir herhalde

12 cm nasıl yaptınız bende allık fırcasıyla yaptım onu rahat alıyorum 6 veya 8 cm dir herhalde
Benim de ilk öyleydi. Sürekli sardım 9 yaptım sonra 10 11 falan. Yumuşak dokulu kopuk gibi bir şey var elimde ince baya. Tabaklar falan kırılmasın diye aralarına konur ya o tarz birşey. Onu sardım ben. Ilkten peçete sanıyordum sonra onu sarmaya basladim

oh oh sevindim. bebiş istiyomusun. bide artık rahatmı ilişkilerin
Yok su an bebek istemiyorum . Rahat ya ilk 3 aydan sonra rahatlamayq basladim zaten ben iliskiye cok sicak bakan biriydim hatta nasi bu durumu yasadim derim hep kendime:) beynen hazir olunca sikinti cikmiyor tabi hala ilk giriste aci yada kasilma yasiyorum ama ilerisinde bisi olmuyo unutuyorum o aciyi8

Nasil basardin peki egzersizle mi.

Nasil basardin peki egzersizle mi.
Evet egzersizle basardim onc3 psrmak sonra aparat 2 ay icinde yendim ama hersey beyinde bitiyo aparatla calismak yetmiyo sadece mesela ben rahatlikla aparatla yapiodum ama esimde yine ayni kasilma yasiodum . Ardindan farkettim ki beynimi bu ise katmaliyim ve aparatla calisirken kendimle konustum defalarca alistirdim fikre ve sonra oldu sukurler olsun

Bende aparatla yapiyorum 10 cmdeyim ama gel git yapamiyorum.

Bende aparatla yapiyorum 10 cmdeyim ama gel git yapamiyorum.
Kasma kndini kasarsan yapamazsin gitgwli kendini psikologu ol konus derdin ne senin de coz3lim de ne bilim yani bu durumu kendine anlatmaya calis bak o zaman daha rahat olursun orasi bi organ olabilir ama beyinle calisan bi organ . Mesela kendimden ornek vereyim iliskiye girmeden hep kendimle konsuurum acimicak bu cok guzel bi si diyorum v3 beynimi odakliyorum ve sifir aci . O yuzden sana tavsiyem aparat icerideyken kendinle konus rahatlar derin n3fes al ver yavas yavas hareket ettir. Bide aparatin kaygan olsun kuru olursa git gel de sikinti cikarabilir

Ben hic kayganlastirici falan kullanmiyorum belkide ondan bu kadar zorlaniyorum

Gel giti nasil yapiyorsunuz ya ben bi turlu yapamiyorum. Hicbir krem spreyde kullanmiyorum. Onerdiginiz birsey varmi
Kuru kuru yapamazsınki zaten hiç kimse öyle yapamaz o acı verir çabuk kurumayan kayganlaştırıcı jel veya vazelin kullan egzersiz yaparken. İlişkiyi denerken de sür kendine ve eşine. Emla kremle uyuşturabilirsin öncesinde ilişki denemelerinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…