- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #208.941
Aparatların hijyenik olmadığını, mantar falan olabileceğini ve parmağın doğal olduğunu söyledi. Yine de eğer istiyorsanız aparat kullanın dedi.Neden aparatla çalışmanı istemiyor? Sebep olarak ne dedi doktorun??
Canım aparatları kullanırken her seferinde eldiven değiştiriyorum mesela ben. Ya da kondom o zamn herhangi bi sıkıntı olacağını sanmıyorum. Gerçekten bi parmakla iki parmakta çok fark var ben 5 cm alırken iki parmak alamıyodum ama şimdi 8 cm aparat aldığım için rahatlıkla iki parmak yapabiliyorumAparatların hijyenik olmadığını, mantar falan olabileceğini ve parmağın doğal olduğunu söyledi. Yine de eğer istiyorsanız aparat kullanın dedi.
egzersizleri günde 2-3 kez yarım saat yapınEgzersiz aşamaları
1-kararlılık
2-aynada vajinanın yapısını inceleme
3-kegel egzersizi
4-parmak egzersizi
-1 parmak
-2 parmak
5-aparatla çalışma
-bir parmak kalınlığında hazırla,her defasında 2-3 cm kadar kalınlaştır.en son aparat ortalama 12-13 cm
6-eş denemesi
-ilk etapta penisi elinle tut vajinanın deliğine geldiğinde nefes al verirken it sonrada ıkınarak it.pozisyon: ayaklarını yukarı kaldır eşinde önünde diz çöksün penisi sen yerleştir kontrol sende olsun.üstte rahatsan öyle dene.
Bunları yaparken bebanthol ve emla kullanırsınız daha rahat olur.aparat içindeyken dairesel hareketler ve kegel yaparsanız esneklik daha çok olur.
herkese başarılar.allah yardımcınız olsun
Ben 2-3 yıl kadar önce burayaüye idim gün gün takip ediyodum sorrular soruyodum.herkes aparat yapmamı istiyodu ama ben çok ürküyodum hazırlıyamıyordum.parmak egzersizi ise tek başına yetmiyodu çünkü yeterin ce esneyip açılmıyodu.şimdi diyorum keşke dinleseydim arkadaşlarımıda hazırlasaydım bu kadar yıl geçmezdi belki.çünkü ben aparatlayendim.
Arkadaşım önce bi sakin olmaya çalış.daha yeni evlisin bu kadar harap etme kendini 12 yıllık evli bile var araramızda.şimdi kendini böyle harap edip bırakırsan başaramazsın.yenmeye kesin kararlıysan biz burda sana yardımcı oluruz.anestol kremde uyuşturur ama fazla etkili değildir.emla krem var o daha erkili onu kullanabilirsin.bir de bidefadan olmaz aşama aşama gitmelisin.ilk yapacsğın şey mir parmakArkadaslar merhaba.Lutfen banada yardim edin.psikolojim altüst yiyip icmiyorum kusuyorum sinirsel ve butun vucudumun kasları taş gibi....hepsini okuyamadim yorumlari..3 aylik evliyim iliskiye giremedim cok az girdi hafif bir kanama oldu zedelendi sanirim.onun dişında yok olmuyor kendimi kilitliyorum kasıyorum penis başi bile girmiyor.Bacaklarimi kasmaktan baska bise yapamiyorum.ilac krem sprey vs egzersiz bunlari nasil baslamaliyim neler oneriyosunuz..anestol aldik fakat hic fayda etmedi uyusmadi yada uyustu ben kastigim icin yine olmadi.lutfen onerebileceginiz neler var..bu sorun icin hesap actim.herkese gecmis olsun
Kastığın için git gel yapamıyosun yada aparatı bir defadan çok kalın alıyosun .her defasında inceden başlayacaksın.git gel yapmadan kslına geçmesen senin için daha iyi olurArkadaşlar 7 cm kalinligin da ki aparati da sonuna kadar aliyorumcok şükür ama git gel yapamiyorum ya onu yapmaya alışmamiz şart mi git gel yapabiliyor duruma gelmeden kalinlastirmamali mıyız?
Evet kasiyorum galiba biraz icimdeyken insallah ona da alışıp en kisa surede başarırım bende ve yenmeye çalışan herkesKastığın için git gel yapamıyosun yada aparatı bir defadan çok kalın alıyosun .her defasında inceden başlayacaksın.git gel yapmadan kslına geçmesen senin için daha iyi olur
Tebrik ederim mutluluklar dilerim sizde egzersizle yendiniz galiba degilmiArkadaşlar beni de mart gelinlerine ekleyebilirsiniz.Allah'ima binlerce kez şükürler olsun cuma günü başardık biz de:)))gerçekten inanamadım.kesinlikle aci ağrı yokmuş hep beynimizde büyütmüşüz. 3 yılımız heba olmuş. Lütfen lütfen lütfen arkadaşlar KARARLI olun. Istekli olup niyet edince inanin Allah nasip ediyor. Nolur korkularımizin esiri olmayalim üstüne gidelim. Siz bir adim atin yeter ki inanin gerisi geliyor. Allah razı olsun burdaki arkadaşlar desteklerini esirgemiyor.hep yaninizda olmaya çalışıcaz.ama nolur rabbinize guvenin kendinize inanin...
Tebrik ederim mutluluklar dilerim sizde egzersizle yendiniz galiba degilmi
Ben variiimmm mart geliniArkadaşlar bunların dışında mart gelini varmı
Yendim yendim sukurler olsun yeneli 6 ay olcak :)öylemi ne güzel. sen yendinmi canım
oh oh sevindim. bebiş istiyomusun. bide artık rahatmı ilişkilerinYendim yendim sukurler olsun yeneli 6 ay olcak :)
Ben de varımBen variiimmm mart gelini
Emin ol bende senden farksiz değildim uyusturucu kremlerden hemen hemen hepsini denedim spreyi de denedim o uyku yapan yesil receteli sakinlestiricilerden bile denedim ama malesef fayda etmedi yine izin vermedim hep kendimi kandirdim bugun olur yarin yaparim bi cesraetle elbet diye bekledim hep ve bugunlere geldik esimle cok problemler yasamaya basladik evliligimiz tehlikeye girdi çünkü ben hicbisey yapmadan bos bos bekliyordum hep erteliyordum esimin de tahammülü kalmadi artik o cok korktuğum hep kaçtigim erteledigim egzersizlere baslamak zorundaydim ve basladim cok şükür kolay olmadi ama yapmak zorundaydim simdi egzersiz yapiyorum artik ve esim de uğraştığımi görünce mutlu oluyo çünkü benim esimin umudu tamamen kırılmıştı benden cok pasiftim hicbisekikde ne iliski denemesine yanaşiyordum ne de egzersize hep bi bahaneyle erteliyordum onun da piskolojisi cok bozuldu bu yüzden sen daha yeni evli sayılırsın bu durum sizi cok fazla yipratmadan egzersizlere basla ve biran önce cözün bu sorunu inşallah
aparatı kendiniz mi yaptınız....Canım aparatları kullanırken her seferinde eldiven değiştiriyorum mesela ben. Ya da kondom o zamn herhangi bi sıkıntı olacağını sanmıyorum. Gerçekten bi parmakla iki parmakta çok fark var ben 5 cm alırken iki parmak alamıyodum ama şimdi 8 cm aparat aldığım için rahatlıkla iki parmak yapabiliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?