Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Vajili kimse kalmasın artık.yenen arkadaşlarda sayfaya daha sık girmeye çalışalım onlarıda bu kabustan çıkartalım allahın izniyle.egzersize başlayan başlayacak olan arkadaşlar sayfayı bol bol okuyun takıldığınız yerde mutlaka sorun.

İnanın sizlerde yendiğinizde bumuymuş bu kadar basitmiymiş bu kadar yıl bu eziyeti çekmişim diceksinşz.orası ilişki esnasında o kadar çok esniyoki hiç p.. içinde mi değilmi farkına bile varmıyosunuz.ben yeneli 2 aya yakın oldu bu hafta aparatı bıraktım.önce 5 dk aparatla çalışoyodum öyle ilişk....i geçiyoduk.uyuşturucu kremde kullanmayı bıraktım.tek kayganlaştırıcı kaldı.

Uzaktan takip etmeyin aramıza gelin arkadaşlar gelinki faydamız olsun.bu çekinilecek bişey değil.asıl utananlar bilip bilmeden bizi üzen kişiler.erteleme işini bırakın direnin zamana benim gibi 5 yılınızı heda etmeyin.biliyorum bu erteleme ve kasma hastalığı ama azimle anca yeniliyo.inanın vajiliyken eğilen o omuz yenince dimdik oluyo.en azından yatağa huzurlu gireceğiniz geceleri düşünün öyle başlayın

Ne guze
Ne güzel söyledin canim.benimde yenmemde en büyük destekcilerimden biride sendin,sen ve senin gibi kayitsiz sartsiz yardim eden bir çok arkadas sayesinde yendim bende.
Burda bu sıkıntıyı çeken tüm dostlara bende elimden geldiğince yardim etmek isteyin,ozelden yada burdan ne sormak isterseniz seve cevaplarim.yeterki bir kadin daha kurtulsu ve kendini bulsun

Arkadaşlar 2 kez yaptık esimle psikolojik olarak zordu bi gorev olarak ve bundan artık kurtulmam gerektiği düşüncesiyle yaptım bunlar şimdilik normaldir sanıyorum bu tamamen beyinsel bir problem çünkü acı yok denecek kadar az mı kendimi o kadar kastigim halde bide rahat olmayı basarirsam diğer arkadaşların dediği gibi içinde mi değil mi anlamadım durumunu bende yasicam inş egzersiz lere devam ediyorum birleşme öncesi hiç zevk falan yok bende bunları aşmak icinönereceginiz bir kitap varmı bir kitap okumuştum o çok sapikcaydi daha normal bi fantazi kitabı istyrum

Kizzzlaaar bugün doktora gittim vee ilk defa alttan muayene oldum. Doktor vajili olduğumu biliyordu önceki ay üstten bakmıştı. Ben denemek istiyorum dedim yapabileceğimi düşünüyorum dedim. Ben tutup sokabilir miyim dedim ricamı kabul etti. Ve coooooook rahat soktum doktor şok oldu. Sen başarmış sayılırsın artık dedi. Haftaya kontrole çağırdı ve geldiğinde yenmis ol dedi başarabilirsin artık dedi :)

Arkadaşlar benimde eşimle ilişkim gerçekleşmedi egzersiz yapayim dedim sizleri takip ederek tek parmak iki parmak alabiliyorum sorun yok ama evde nasıl bir aparat hazirlayabilirim bilmiyorum yardım edermisinizz

Arkadaşlar benimde eşimle ilişkim gerçekleşmedi egzersiz yapayim dedim sizleri takip ederek tek parmak iki parmak alabiliyorum sorun yok ama evde nasıl bir aparat hazirlayabilirim bilmiyorum yardım edermisinizz
Bende hazırlamaya çalışıyorum aparatı ama internette satılan boy boy olanlar daha iyi sanki, hazırlamaya çalışıyorum ama aşama aşama ilerlemek adına onlar daha iyi sanki..

Göz kalemine ya da kurşun kaleme kat kat peçete sarıp her katta streçliyoruz. Her kağıt havlu ve streçte ortalama 1-2 cm artıyo cnm. Ya da mum. Ya da rimel öyle şeyler işte. Streçledikten sonra her egzersizde eldiven veya kondoma geçiriliyo cnm. Kayganlaştırıcı sürerek egzersizlerinde kullanabilirsin

Sagol canim. Ben rimel ve allık fırçası denedim ama doğrusu nedir die sormak istedim. Kac santimde eşle dememe yapılmalı peki

11 cmde başarabilen arkadaşlar var ama bazı arkadaşlar tam hazor olamıyo 11 cm de ve tam p.. Boyutuna kadar egzersize devam ediyo. Tabi kafada bitirmesi lazm yoksa aparat ne kadar olursa olsun eşli denemede olmuyo kafa hazır olmadığı için

Saolun evet anestol cok hafif istoyorum sürim huc hissetmiyim uyussun..emla biraz pahali geldi alamadim doktorda yazmiyomus.pazartesi spreyi alip o sekilde parmak egzersizine baslicam.burda sagolsun bir diger arkadas vardi onun dedigi gibi ayna koyarak bugun incelrme ve ıkınma yaptim bakalim.

Canım bende yarın doktora gidicem muhtemelen alttan bakıcak korkmuyorum ama tedirginim beni biraz rahatlatırmısın arkadaşım nasıl zormuydu?acı oldumu?ve nekadar sürdü?

Nasıl faydası oldu mu. Rahat mısın biraz daha. Ben söylemiştim aynayla başla çok kötü durumdaysan diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…