- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #208.981
Ne güzel söyledin canim.benimde yenmemde en büyük destekcilerimden biride sendin,sen ve senin gibi kayitsiz sartsiz yardim eden bir çok arkadas sayesinde yendim bende.Uzaktan takip etmeyin aramıza gelin arkadaşlar gelinki faydamız olsun.bu çekinilecek bişey değil.asıl utananlar bilip bilmeden bizi üzen kişiler.erteleme işini bırakın direnin zamana benim gibi 5 yılınızı heda etmeyin.biliyorum bu erteleme ve kasma hastalığı ama azimle anca yeniliyo.inanın vajiliyken eğilen o omuz yenince dimdik oluyo.en azından yatağa huzurlu gireceğiniz geceleri düşünün öyle başlayın
Ne guze
Ne güzel söyledin canim.benimde yenmemde en büyük destekcilerimden biride sendin,sen ve senin gibi kayitsiz sartsiz yardim eden bir çok arkadas sayesinde yendim bende.
Burda bu sıkıntıyı çeken tüm dostlara bende elimden geldiğince yardim etmek isteyin,ozelden yada burdan ne sormak isterseniz seve cevaplarim.yeterki bir kadin daha kurtulsu ve kendini bulsun[/
Uzaktan takip etmeyin aramıza gelin arkadaşlar gelinki faydamız olsun.bu çekinilecek bişey değil.asıl utananlar bilip bilmeden bizi üzen kişiler.erteleme işini bırakın direnin zamana benim gibi 5 yılınızı heda etmeyin.biliyorum bu erteleme ve kasma hastalığı ama azimle anca yeniliyo.inanın vajiliyken eğilen o omuz yenince dimdik oluyo.en azından yatağa huzurlu gireceğiniz geceleri düşünün öyle başlayın
İnşallah aparatları hazırlayıp başlayacağım inşallah...
Bende hazırlamaya çalışıyorum aparatı ama internette satılan boy boy olanlar daha iyi sanki, hazırlamaya çalışıyorum ama aşama aşama ilerlemek adına onlar daha iyi sanki..Arkadaşlar benimde eşimle ilişkim gerçekleşmedi egzersiz yapayim dedim sizleri takip ederek tek parmak iki parmak alabiliyorum sorun yok ama evde nasıl bir aparat hazirlayabilirim bilmiyorum yardım edermisinizz
Evet belkide..Bende hazırlamaya çalışıyorum aparatı ama internette satılan boy boy olanlar daha iyi sanki, hazırlamaya çalışıyorum ama aşama aşama ilerlemek adına onlar daha iyi sanki..
Göz kalemine ya da kurşun kaleme kat kat peçete sarıp her katta streçliyoruz. Her kağıt havlu ve streçte ortalama 1-2 cm artıyo cnm. Ya da mum. Ya da rimel öyle şeyler işte. Streçledikten sonra her egzersizde eldiven veya kondoma geçiriliyo cnm. Kayganlaştırıcı sürerek egzersizlerinde kullanabilirsinArkadaşlar benimde eşimle ilişkim gerçekleşmedi egzersiz yapayim dedim sizleri takip ederek tek parmak iki parmak alabiliyorum sorun yok ama evde nasıl bir aparat hazirlayabilirim bilmiyorum yardım edermisinizz
Sagol canim. Ben rimel ve allık fırçası denedim ama doğrusu nedir die sormak istedim. Kac santimde eşle dememe yapılmalı pekiGöz kalemine ya da kurşistedimeme kat kat peçete sarıp her katta streçliyoruz. Her kağıt havlu ve streçte ortalama 1-2 cm artıyo cnm. Ya da mum. Ya da rimel öyle şeyler işte. Streçledikten sonra her egzersizde eldiven veya kondoma geçiriliyo cnm. Kayganlaştırıcı sürerek egzersizlerinde kullanabilirsin
Anladim cok teşekkür ederim11 cmde başarabilen arkadaşlar var ama bazı arkadaşlar tam hazor olamıyo 11 cm de ve tam p.. Boyutuna kadar egzersize devam ediyo. Tabi kafada bitirmesi lazm yoksa aparat ne kadar olursa olsun eşli denemede olmuyo kafa hazır olmadığı için
Rica ederim tez zamanda kurtulursun inş. Allah yardımcın olsunAnladim cok teşekkür ederim
İnşallaaaahhhhRica ederim tez zamanda kurtulursun inş. Allah yardımcın olsun
Saolun evet anestol cok hafif istoyorum sürim huc hissetmiyim uyussun..emla biraz pahali geldi alamadim doktorda yazmiyomus.pazartesi spreyi alip o sekilde parmak egzersizine baslicam.burda sagolsun bir diger arkadas vardi onun dedigi gibi ayna koyarak bugun incelrme ve ıkınma yaptim bakalim.Arkadaşım önce bi sakin olmaya çalış.daha yeni evlisin bu kadar harap etme kendini 12 yıllık evli bile var araramızda.şimdi kendini böyle harap edip bırakırsan başaramazsın.yenmeye kesin kararlıysan biz burda sana yardımcı oluruz.anestol kremde uyuşturur ama fazla etkili değildir.emla krem var o daha erkili onu kullanabilirsin.bir de bidefadan olmaz aşama aşama gitmelisin.ilk yapacsğın şey mir parmak
Canım bende yarın doktora gidicem muhtemelen alttan bakıcak korkmuyorum ama tedirginim beni biraz rahatlatırmısın arkadaşım nasıl zormuydu?acı oldumu?ve nekadar sürdü?Kizzzlaaar bugün doktora gittim vee ilk defa alttan muayene oldum. Doktor vajili olduğumu biliyordu önceki ay üstten bakmıştı. Ben denemek istiyorum dedim yapabileceğimi düşünüyorum dedim. Ben tutup sokabilir miyim dedim ricamı kabul etti. Ve coooooook rahat soktum doktor şok oldu. Sen başarmış sayılırsın artık dedi. Haftaya kontrole çağırdı ve geldiğinde yenmis ol dedi başarabilirsin artık dedi :)
Nasıl faydası oldu mu. Rahat mısın biraz daha. Ben söylemiştim aynayla başla çok kötü durumdaysan diye.Saolun evet anestol cok hafif istoyorum sürim huc hissetmiyim uyussun..emla biraz pahali geldi alamadim doktorda yazmiyomus.pazartesi spreyi alip o sekilde parmak egzersizine baslicam.burda sagolsun bir diger arkadas vardi onun dedigi gibi ayna koyarak bugun incelrme ve ıkınma yaptim bakalim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?