- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #209.001
Tedirgin olacak bir şey yok. Muayene acımıyor.Canım bende yarın doktora gidicem muhtemelen alttan bakıcak korkmuyorum ama tedirginim beni biraz rahatlatırmısın arkadaşım nasıl zormuydu?acı oldumu?ve nekadar sürdü?
Pardon canım. Ne için muayene olacağını anlamadım. Ancak doktoruna tedirgin olduğunu söylersen, sana yardımcı olacaktır mutlaka.Tedirgin olacak bir şey yok. Muayene acımıyor.
Subat ayında vajınamusdan kurtuldum cok şükür şimdi benek düşünüyoruz o yüzden ön muayneye gidicem ve alttan muayne olucak o yüzden tedirginim.vajiliyken gebelik yasadım ve alttan bakmak için beni cok zorlamışlardı haliyle bakamadılar ama ozamandan kalan korkum var yurtdışında yasadıgım için beni anlamıyorlar vajinamus nedir bilmiyorlar.korkmuyorum sonucda 12cm lik aparak ile yendim ama tedirginim yinede.Pardon canım. Ne için muayene olacağını anlamadım. Ancak doktoruna tedirgin olduğunu söylersen, sana yardımcı olacaktır mutlaka.
Canım sen yenmissin zaten hiç korkma ben 12 cmle çalışıyorum ama daha yenemedim. Kendime güvenim geliyor ama gitgide.ben denemek istiyordum Ama tedirgidim. Doktora söyledim ben bu ultrasyonla denemek istiyorum diye ama rica etsem ben sokabilir miyim dedim. Daha yenemediği için tedirginim sonuçta egzersizlerde de hep ben yapıyorum tanıyorum dedim.tmm dedi direk zaten ucuna kayganlastirici gibi bir şey sürüyor ultrasyinda sürülen jel işte. Bir kez nefes aldım verirken çok rahat girdi. Hiç acı yok ve ilk seferde soktum. Ama sağa sola doğru baya bir bukuyor her tarafına bakıyor. Ben tuttum hep doktorum çok. İyi anlayışlı. Korkma çok rahat yaparsın canm kendine güven. Sen ki bunu yenmissin yaniCanım bende yarın doktora gidicem muhtemelen alttan bakıcak korkmuyorum ama tedirginim beni biraz rahatlatırmısın arkadaşım nasıl zormuydu?acı oldumu?ve nekadar sürdü?
Cok tesekkür ederim.kötü bir deneyimim var daha önceden kalan hatırlamak bile istemiyorum.o yüzden tedirginim sadece...Canım sen yenmissin zaten hiç korkma ben 12 cmle çalışıyorum ama daha yenemedim. Kendime güvenim geliyor ama gitgide.ben denemek istiyordum Ama tedirgidim. Doktora söyledim ben bu ultrasyonla denemek istiyorum diye ama rica etsem ben sokabilir miyim dedim. Daha yenemediği için tedirginim sonuçta egzersizlerde de hep ben yapıyorum tanıyorum dedim.tmm dedi direk zaten ucuna kayganlastirici gibi bir şey sürüyor ultrasyinda sürülen jel işte. Bir kez nefes aldım verirken çok rahat girdi. Hiç acı yok ve ilk seferde soktum. Ama sağa sola doğru baya bir bukuyor her tarafına bakıyor. Ben tuttum hep doktorum çok. İyi anlayışlı. Korkma çok rahat yaparsın canm kendine güven. Sen ki bunu yenmissin yani
Canım spekulum nedir bilmiyorum. Direk ultrasyonla baktı. Zaten bir parmak falan ucu biraz daha kalın ama kamera var ya. 1 ay önce gitmiştim ben alttan asla baktiramadim. Karnımdan bakmistı. Bu sefer ben kendim söyledim. Doktorum çok mutlu oldu. Ya kızlar inanır mısıniz kendimi ilk defa kadın gibi hissettim çoook mutlu oldum inşallah yenerim de kadın olmak neymiş onu da yaşarım:) tabiki bele birlikte hepimiizzzzzDilektıttum geçmiş olsun cnm
Vajinal ultrasonla mı baktı
Nisan ayında ben de gitmeyi düşünüyorum
Peki spekulum denen bir alet kullanıyorlar mı öncesinde
Yoksa direkt ultrason mu
Geçmiş olsunDilektuttum
Alttan muaynede vajınal ultrasyonda spakulum ile bakmazlar spakulum ile smir testi yapıldıgında ihdiyac duyuyorlar.Dilektıttum geçmiş olsun cnm
Vajinal ultrasonla mı baktı
Nisan ayında ben de gitmeyi düşünüyorum
Peki spekulum denen bir alet kullanıyorlar mı öncesinde
Yoksa direkt ultrason mu
Geçmiş olsunDilektuttum
Canım bana simir falan yapmadı zaten. Sadece kamerayla baktı. Anlattı hep rahim duvarın yumurtaliklarin falan diye. Yaa çok değişik bir tecrübeydi. Haftaya kontrole gel dedi haftaya başarmış bir şekilde bekliyorum hazırsın bence dedi :)Alttan muaynede vajınal ultrasyonda spakulum ile bakmazlar spakulum ile smir testi yapıldıgında ihdiyac duyuyorlar.
Cok sevindim senin adına canım inşallAh en kıza sürede kurtulur aramıza katılırsın aparatım 12cm ise bence hazırsın bende 12 cm ile yendim be kesin olarak sunu diyebilirimki aparat penis den daha zor...birde aletin kalınlıgı kac cm tahmini?Canım bana simir falan yapmadı zaten. Sadece kamerayla baktı. Anlattı hep rahim duvarın yumurtaliklarin falan diye. Yaa çok değişik bir tecrübeydi. Haftaya kontrole gel dedi haftaya başarmış bir şekilde bekliyorum hazırsın bence dedi :)
Çok ince canım sadece 1 parmak kadar. Ucu biraz daha kalın ama. Aşırı rahat giriyor emin ol. 12 cm de daha çok rahat değilim biraz daha yapayım diyorum. Git gel zor oluyor özellikle ilk giriş zor sonrakiler daha kolay oluyor. Ama bugün yapamadım egzersiz : ( eve yeni geldim dahaCok sevindim senin adına canım inşallAh en kıza sürede kurtulur aramıza katılırsın aparatım 12cm ise bence hazırsın bende 12 cm ile yendim be kesin olarak sunu diyebilirimki aparat penis den daha zor...birde aletin kalınlıgı kac cm tahmini?
Cok tşk ederim canım yarın doktordan sonra yazıcam tekrar.cok normal ilk girişde git gel yapamaman ben kendime sart koyuyordum bu girisde 3tane git gel yapıcam 2 de 5 kere git gel yapıcam diye sende bu sekilde yapabilirsinÇok ince canım sadece 1 parmak kadar. Ucu biraz daha kalın ama. Aşırı rahat giriyor emin ol. 12 cm de daha çok rahat değilim biraz daha yapayım diyorum. Git gel zor oluyor özellikle ilk giriş zor sonrakiler daha kolay oluyor. Ama bugün yapamadım egzersiz : ( eve yeni geldim daha
Bence kullan ben iliskiyi yendikten 2 ay sonra kayganlastiric iyi biraktim yani bunye alisana kadar devam ettimBen hic kayganlastirici falan kullanmiyorum belkide ondan bu kadar zorlaniyorum
Aramiza hosgeldin arkadasim 20 aydir hicbisey yapmadan beklemiş biri olarak söyluyorum sana malesef bekledigimiz mucizevi cesaret gelmiyo bi türlü kendiliğinden duzelecemiz bi sihirli deynek yok mücadele gerekiyo benim de evliligim tehlikeye girdi bizde esimle cok zor sürecler yasadik hala da devam ediyo ama ben suan hic yapamam dedigim egzersizlere basladim ve cok şükür ilerleme kaydediyorum bu da esimi bi nebze olsun rahatlatti tabi çünkü cabaladigimi goruyor ve mutlu oluyo insallah Rabbim in izniyle basaracagim sende biran önce basla egzersizlere hatta yapanilirsen esinle birlikte yap ki görsün uğraştığını eger hicbisey yapmadan beklersen umursamadigini düşünür ve bu esini daha cok çıldırtır çabalamadan olmuyo ne yazık ki lutfen biran önce basla sende Allah yardimciniz olsunSlm arkadaşlar uzun zamandır bu forumu takip ediyorum uzaktan ve şimdi bende üye oldum bir umutla..2 yıllık Evliyim ve evliliğimin ilk Günü'nden beri bu illet hastalıkla uğraşıyorum ama olmadı nasıl olacak nerden başlayacağım bilmiyorum evliliğim bunun Yüzünden tehlikede artık sona geldim belkide bu evliliğimin sonu olacak her gece ağlamaktan kendimi eşime karşı eksik hissetmekten yoruldum Yaşamdan hiçbirşeyden zevk almıyorum artık..
Aramiza hosgeldin arkadasim 20 aydir hicbisey yapmadan beklemiş biri olarak söyluyorum sana malesef bekledigimiz mucizevi cesaret gelmiyo bi türlü kendiliğinden duzelecemiz bi sihirli deynek yok mücadele gerekiyo benim de evliligim tehlikeye girdi bizde esimle cok zor sürecler yasadik hala da devam ediyo ama ben suan hic yapamam dedigim egzersizlere basladim ve cok şükür ilerleme kaydediyorum bu da esimi bi nebze olsun rahatlatti tabi çünkü cabaladigimi goruyor ve mutlu oluyo insallah Rabbim in izniyle basaracagim sende biran önce basla egzersizlere hatta yapanilirsen esinle birlikte yap ki görsün uğraştığını eger hicbisey yapmadan beklersen umursamadigini düşünür ve bu esini daha cok çıldırtır çabalamadan olmuyo ne yazık ki lutfen biran önce basla sende Allah yardimciniz olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?