Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Merhaba arkadaşlar ben de 20 aylık evliyim, uzun süredir takip ediyorm. Çünkü ben de bu problemi yaşıyorm evlendiğimden beri. Evliliğimin 6. Ayında doktora gttm parmak egzersizi verdi ancak yapamayacağımı düşünüp ikinci seanstan snra bıraktm. Doktor bikaç kez tek parmak egzersizini yaptı ben de bikaç kez yaptm ama hep erteledm bıraktm egzersizleri. Sizlerin yaşadığı sorunları ben de yaşadım ve mart ayının başlarndan beri egzersize başladm. Ben eşli yapabiliyodum ama kendim yapamıyodm kendm de önce tek snra iki parmağı başardm. Snra eşli iki parmakta biraz zorlandm ama bırakmadm onu da hemen başardm. Snra araya adet dönemi girdi. Bittikten snra eşim şehir dışında olduğu için kendim devam ettm ve üç parmağa kadar sorunsuz aldm. Bu arada eşim döndü. En sonunda bu gece başardm. Ben "bu muymuş"diyenlerin cesaret vermek için söylediklerini düşünürdüm ama gerçekten egzersizden hiç bi farkı yok hatta daha kolaymış. Benden egzersizler sırasında da ilişki sırasnda da hiç kan gelmedi. Doktor esnek olduğunu söylemişti. Ve galiba egzersizler sırasnda iyice genişlediği için zorlama olmadığından kanamadı. Bi kez olduktan sonra 3-4 kez daha oldu ben istedm alışmak için çünkü hiç acı olmadı. Yardmcı olabileceğim bişey olursa sizlere yardm etmeyi çok isterm.

Kızlar ben 1 gece once 12 cmlik aparati cok rahat almisken bu gece yarisi kadar olan aparati bile alamadim.cok moralim bozuldu tam sona geldim derken yeniden hayal kirikligi yasadim.
Bir gece yapip bir gece sonra yapamamam normalmi acaba kastigim icinmi yapamadim

Bu anlattıklarında kendimi görür gibiyim aynen bende yasadim bu anlattiklarini ben elim kolum bagli hicbisey yapmadan bekledimce esimin de benden ümidi kesilmişti ve cok piskolojisi bozuldu olmayacak biliyorum hicbizaman olmayacak bu iş yapamaycaksin belli ki artik inanmiyorum yapacagina boyle devam etmez bu is bak sonunuzu hazırlıyorsun diyordu evliligini bitirmek zorunda kalmakdan korkuyordu cunku onlar icin de cok zor ona göre karşısında bu durumu önemsemeyen kocasi icin hic caba gostermeyen yenmeye çalışmayan umursamaz bi karısı vardi ve bu izlenimi olusturmak onlar icin ikinci bir yıkım oluyo inan bana ve ne yapacaklarini nasil davranacaklarini bilemiyorlar kendilerini sıkışmış hissesiyorlar ve mecburen isin ciddiyettinin farkina varalim diye evliligi bitirme mevzulari açıyorlar acaba ne yapsam karsimdaki silkelenip kendine gelir daha azimli daha kararli olur diye düşünüyorlar yoksa senden gercekten ayrilmak istediginden degildir emin ol oyle olsa simdiye coktan yapardi ama bak hala bekliyor seni senden bi ışık bi umut bekliyor benim esim normalde her konuda cok anlayışlı melek gibi bir insandir ama benim bu pasifligim hicbisey yapmadan beklemem sürekli bi bahanelerle ertelemem onu bambaska sinirli agresif bir adama dönüştürdü çünkü adam ne yapacagini bilemiyordu onlari da anlamak lazim lutfen benim yaptigim hatalari yapma ve biran once basla egzersizlere bak bu sitede uzun zamandan beri var olup yeni gelenleri soylemiyorum onceden olan tek egzersiz yapamayan ben vardim herkes bi sekilde ya parmakla ya aparatla bi sekilde yapıyordu egzersizlerini ama ben oylece bekliyordum burdaki basari öykülerini okuyup cesaret gelmesini bekliyordum ama olmadi ne yazik ki uyusturucu kremleri spreyleri de denedim malesef sonuc hüsran ve sanirim 11 mart da basladim egzersizlere ben başladıysam sende yapabilirsin çünkü birak iliskiyi egzersiz yapabilmek oraya dokunabilmek bile büyük bi olaydi benim icin cok buyutüyordum gözümde düzenli yapamıyorum egzersizleri günde 1 kere ya da iki gunde 1 kere ancak yapiyorum araya adetim de girdi ona ragmen ilerleme gösterdim cok şükür aslinda üstüne düşülse daha cabuk halledilir günde iki kere egz yapip 1 hafta da yenen 3 gunde yenen arkadaslar var sende biran once basla esin cabaladigini gayretini görsün

Bende 20 aylık evliyim, parmak, fırça aparatı, p n s başı bunları rahat alabiliyorum ama düzenli egzersiz yapmıyorum henüz olmadı aslında korkmuyorum hiç eşimde tamamen kendini bana bırakıyor itemiyor, bu nedenlerle de bir türlü olmuyor sen sadece parmakla başarabilmişsin ne güzel inşallah darısı ben ve diğer aşamayan arkadaşların başına...

Slm canım şimdi geldim doktordan cok şükür hiç sıkıntı yaşamadan muayne olabildim artık kesinlikle bitti bu iş cok şükür bin şükür darısı tüm gelinlerin basına en kısa zamanda.Hiç problem yasamadım anne olmaman için hiç bir sebep yok dedi allahım dünyalar benim oldu.kızlar sakın pes etmeyin bitirin bu işi inanın bu mutluluğun rahatlıgın tarifi yok

Çok sevindim tatlim sorun yaşamamana. Hiç korkulacak bir şey yokmus diyorum. Umarım aynı cümleyi vajiyi yendikten sonra da söylerim. Ben bugün egzersiz yaptım 12 cmle. Baktım biraz rahat giriyor artık yarım cm kalinlastiririm 12.5 oldu. Denedim ama sokmayı başardım. Biraz zor oldu ancak soktum. Git gel yapamadım ama daha.. Sen de bana nasıl yendiğini anlatır mısın canım? Eşinle nasıl denedin. Ne tavsiye edersin eşli deneme için??

Aparatla yenen arkadaşlar kac cm kalinliginda aparatla yendiniz acaba lütfen yazarmisiniz.yada kac cm olmasi gerekiyor en uygun kalinligin
Ben 10.5 cmdeyim bir defada 12 yaptim ama baska yapamadim,zorluyorum zorluyorum ama üzerine cikamiyorum malesef.yardimci olursaniz sevinirim

12cm
en ideali cnm. Bende onda çok zorlanmıştım ama pes etmedim sende etme eninde sonunda oluyo. Ben bi saat ugrastim onu alabilmek icin; )UOTE="Serenlik, post: 45828405, member: 745478"]Aparatla yenen arkadaşlar kac cm kalinliginda aparatla yendiniz acaba lütfen yazarmisiniz.yada kac cm olmasi gerekiyor en uygun kalinligin
Ben 10.5 cmdeyim bir defada 12 yaptim ama baska yapamadim,zorluyorum zorluyorum ama üzerine cikamiyorum malesef.yardimci olursaniz sevinirim[/QUOTE]
en

Canim bende 10.5 11 cm gibi bir aparatla yendim.dedigin gibi bunun uzurundeki aparati denedim fakat yapamadim aci duymaya basladim.bende kendi kendime dedimki bu acıyı apratla cekecegime penisle çekerim en azindan bir yol katederim dedim.ve ilk denemedede oldu ne aci ne baska bir sey inan bana.çünkü penis aparattan cok daha kolaymis.
Tamamen senin hazır olup olmamanla ilgili canim çünkü tek parmakla bile yenenler var.sonucta 11 giriyorsa 13te girer 15te ama gerek olup olmadigina sen karar vermelisin

Ben 10 cm de denedim olmadı korktum biraz kasildim o an. O yüzden biraz garanticiyim sanırım bu konuda artık canim

Ben 10 cm de denedim olmadı korktum biraz kasildim o an. O yüzden biraz garanticiyim sanırım bu konuda artık canim
Aslinda aparti almak icin uğraştığın ve inat ettiğin kadar penisede ugrassan emin ol olurdu canim.çünkü bende once almadim zorlamdim,bıraktım ama sonra en azindan başını alacağım diye inat ettim ve birde bakmisimki olmus bitmiş.aparatlara bu kadar anlam yüklememek lazim dedi doktorum onlar sadece oraya bisey girebildigini görmek icin bir araç.bana demistiki 15 cm bile alsan penisi yapamayabilirsin o yuzden bir an once penisle calismalara başla,yapamassan ikisini bir arada yurut

Tmm canım ben yarın ilk denemesi yapayım o zaman. Çoook teşekkür ederim kuzucum

Evet cnm kusurabakma telden takip zor oluyo nickleri tam bilmiyorum.Evet dedigin gun yaptim ikinarak nefes alip verdim ilk defa inceledim..egzersize gecemedim ama cesaret edemedim niyeyse kalemi aldim elime sanki icinde kalcak korkusu yasadim ince oldugundan.Biliyorum bu düşunceler cok saçma ama elimde degil bugunde ay halim basladi malesef beklicem artik

Tamamen şu an yaşadıklarımi anlatmissin canim ya,bende bugun 12 cm almak icin çok zorlandim birazda acidi.ki ben bir gram aci duyacam diye 2 yıldır hicbirsey yapmadan bekledim.bu ugrastigim kadar uğraşsam yada aparat yaparken duyduğum aci kadarına razi olsam aslinda çoktan yenerdim diye düşündüm.söylediğin cok mantikli penise alismak ve onu yonlendirebilmek icin egzersizlere onuda katmak lazim artik.ikisini bir arada yürütmek gayet mantikli,çünkü ben kendimi penisten izole bir sekilde egzersiz yapiyorum.

Yok canım rica ederim ne kusuru. Yapacak bişey yok canm araya aksilikler girecek tabi. Sen kararlı ol. İlk kulak çöpüyle bile başlayabilirsin. Ben ilk egzersize başladığımda baktım baktım durdum mümkün değil kulak çubuğu bile girmez dedim. Girmeyeceğine inanmışım ya kulak çöpünü bi cesaretle ittirdim sonuna kadar girdi ama şaştım kaldım çünkü içinde olduğunu bile hissetmedim. Attım kenara serçe parmağıyla denedim onu da rahat almıştım. Zaten bi anlık cesaret hepsi yoksa alıp inceleeyerek bekleyerek malesef cesaret gelmiyo harekete geçmek lazım

Ben hepinizden cok ozur dileyerek bise sormak istiyorum cnm burdaysan cvp yazarsan sevinirim.bu aparat 6 7 12 cm leri okuyorum.bunlar boy mu kalinlikmi.Yani eger oraya iki parmak bogumundan fazla bise soksam zaten kizligim bozulmazmi ?? Anlamadim ben bunu

Bahsedilen boyutlar aparatin kalinligi canim,en inceden başlayıp zamanla kalinlastirarak penis boyutuna gelmeye çalışıyoruz.evet bu egzersizlerde bir cok kişide ya parmakta ya aparattan sonra kanama oldu kimininkide esnek olduğu icin olmadi.senin icin yada eşin için onemlimi kizlik zarının egzersizler sirasinda yirtilmasi.sorun edermi kocan

Yok canım burda çekinmeden herşeyi sorabilirsin. Kalınlık olarak ölçülüyo canm uzunluk 10 cm falandır zaten hep. Önemli olan kalınlığı. Kızlık ta tam bozulmuyo aslında çünkü birden 12 cm i almaya çalışmıyoruz. Yavaş yavaş kalınlaştırdığımız için esnek yapıda olan zar esniyo ya da sadece zedeleniyo. Senin için önemliyse eşinle de konuşarak eşinle birlikte yapabilirsin egzersizleri. Ama tabi zara zarar verme riskin de var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…