- 6 Mart 2016
- 318
- 210
- 103
- 36
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #209.041
Ben dün doktora sordum ben 12 cm le çalışıyorum bir kan falan gelmedi dedim. Sen yavaş yavaş temkinli sokuyorsundur ve git gide genişletti dedi. 12 cm bile daha az dedi. İlişki sırasında olur dedi. Zaten hep yanlış bilgiler bizi mahvediyor bende hep incecik bir şey bile girse bozulacak gidecek sanırdım. Ama hala bozulmadı ve 13 cmle çalıştım az önceBen hepinizden cok ozur dileyerek bise sormak istiyorum cnm burdaysan cvp yazarsan sevinirim.bu aparat 6 7 12 cm leri okuyorum.bunlar boy mu kalinlikmi.Yani eger oraya iki parmak bogumundan fazla bise soksam zaten kizligim bozulmazmi ?? Anlamadim ben bunu
Kuzum bravo sana valla sen artik bu isi halletmis sayilirsin.daha bugun konuştuk ben 12 yapamıyorum diye sizlanirken sen azimle 13u bile yapmışsın.helal olsun artik eşli deneme vakti canim bol şans sanaBen dün doktora sordum ben 12 cm le çalışıyorum bir kan falan gelmedi dedim. Sen yavaş yavaş temkinli sokuyorsundur ve git gide genişletti dedi. 12 cm bile daha az dedi. İlişki sırasında olur dedi. Zaten hep yanlış bilgiler bizi mahvediyor bende hep incecik bir şey bile girse bozulacak gidecek sanırdım. Ama hala bozulmadı ve 13 cmle çalıştım az önce
Dedim ya canm 10 cm bile değildir penis boyu kadar işteKizlar benim zedelenmisti ilk gun hafif ara ara gelmisti bi beze.Ama o gunu hatrlamak dahi istemiyorum.Belki o anda abanip yapmaya calismasiyla yasadigim şoktan sonra şimdi kitliyorum normaldede otururken orami sıktığımı farkediyorumesim benden yaşca cok buyuk onun istekleri ve olgunlugu var yetemiyorum ona 3 aydir cok uzuluyorum kendimi resmen ezik hissediyorum onun yaninda ..yapamicaz bu olmicak diyo boyle olmaz diyo peki bu kalinligi 10 olan aparat veya baska biseyi icine dogru ne kadar sokuyosunuz yani bir parmak boğumu falanmi.ben once uzunluk sandim aklim çıkti yapamam diye
Sen uzunluğu düşünme canim ya hepsini sokman gerekmiyor ki,kalinliga odaklan.uzunluk olarak onlarin yarısı bile yeterli niye takildin uzunluga sen zaten penis o kadar uzun değil ki.Aparat bunlar dimi kizlar ya bunlar cok uzun nasil sokcam icine
Canimmm çok teşekkür ederim. Ben 12 den sonra 12.5 yaptım çok rahat girdi tekrar sardım 13 ü çok rahatlıkla aldım ve çok kısa sürede. Ben normalde saate çok dikkat ediyorum kaç dakikada ne kadar alabilmisim diye. Bu sefer çok rahattim. Artık cm lerle isim bitti. Daha da sarmayacagim tek amaç artık eş denemesi benim.için. darısı sana kuzumKuzum bravo sana valla sen artik bu isi halletmis sayilirsin.daha bugun konuştuk ben 12 yapamıyorum diye sizlanirken sen azimle 13u bile yapmışsın.helal olsun artik eşli deneme vakti canim bol şans sana
Ben henüz başaramadım ama canım biz aparatla bile ilk soktuğumuzda git gel yapamıyoruz zamanla alışıyoruz. BurdaKi bir çok kişide ilerleyen ilişkilerinde git gel yaptıklarını yazmışlardı. Ben sürekli okuyorum. Sıkıntı yapma alışacaksın benceArkadaslar bende 8 aylık vajinusmus um bugün eşim le aNeStoL krem sürüp denedik oldu ama zor oldu yani rahatsızlık hissi ve doluluk hissi oldu bunu yenenler yardımcı olabilr mı sizde de öyle oldu mu bir de ilkin de hemen git gel yapabildiniz mi lütfen cevap verir misiniz
Çok teşekkür ederim cnm beni bi nebze de olsun Başarmak için teşvik ettiğin için bende önce hiç dokunamuyordum hatta tam olarak yeri neresi bilmiyordum bu gittiğim tedaviler en azından bu kadarını aşmamı sağladı parmak egzersizini 1 parmak 2 boğum yapabiliyorum ama gerisi yok gitmiyor ne yapsamda. Eşli denemeye de eşime güvenemiyorum o hemen olsun bitsin istiyor verilen ödevler de parmak egzersizi yapamayınca bende penisle denemek istedim eşime arkam dönük vaziyette almaya çalışırken o ani bir atak yaptı o an girdi ama ben korktum geri kaçtım hatta o gün be diğer gün ara ara kanamam oldu yani sonuç olarak oda hüsran oldu..Bu anlattıklarında kendimi görür gibiyim aynen bende yasadim bu anlattiklarini ben elim kolum bagli hicbisey yapmadan bekledimce esimin de benden ümidi kesilmişti ve cok piskolojisi bozuldu olmayacak biliyorum hicbizaman olmayacak bu iş yapamaycaksin belli ki artik inanmiyorum yapacagina boyle devam etmez bu is bak sonunuzu hazırlıyorsun diyordu evliligini bitirmek zorunda kalmakdan korkuyordu cunku onlar icin de cok zor ona göre karşısında bu durumu önemsemeyen kocasi icin hic caba gostermeyen yenmeye çalışmayan umursamaz bi karısı vardi ve bu izlenimi olusturmak onlar icin ikinci bir yıkım oluyo inan bana ve ne yapacaklarini nasil davranacaklarini bilemiyorlar kendilerini sıkışmış hissesiyorlar ve mecburen isin ciddiyettinin farkina varalim diye evliligi bitirme mevzulari açıyorlar acaba ne yapsam karsimdaki silkelenip kendine gelir daha azimli daha kararli olur diye düşünüyorlar yoksa senden gercekten ayrilmak istediginden degildir emin ol oyle olsa simdiye coktan yapardi ama bak hala bekliyor seni senden bi ışık bi umut bekliyor benim esim normalde her konuda cok anlayışlı melek gibi bir insandir ama benim bu pasifligim hicbisey yapmadan beklemem sürekli bi bahanelerle ertelemem onu bambaska sinirli agresif bir adama dönüştürdü çünkü adam ne yapacagini bilemiyordu onlari da anlamak lazim lutfen benim yaptigim hatalari yapma ve biran once basla egzersizlere bak bu sitede uzun zamandan beri var olup yeni gelenleri soylemiyorum onceden olan tek egzersiz yapamayan ben vardim herkes bi sekilde ya parmakla ya aparatla bi sekilde yapıyordu egzersizlerini ama ben oylece bekliyordum burdaki basari öykülerini okuyup cesaret gelmesini bekliyordum ama olmadi ne yazik ki uyusturucu kremleri spreyleri de denedim malesef sonuc hüsran ve sanirim 11 mart da basladim egzersizlere ben başladıysam sende yapabilirsin çünkü birak iliskiyi egzersiz yapabilmek oraya dokunabilmek bile büyük bi olaydi benim icin cok buyutüyordum gözümde düzenli yapamıyorum egzersizleri günde 1 kere ya da iki gunde 1 kere ancak yapiyorum araya adetim de girdi ona ragmen ilerleme gösterdim cok şükür aslinda üstüne düşülse daha cabuk halledilir günde iki kere egz yapip 1 hafta da yenen 3 gunde yenen arkadaslar var sende biran once basla esin cabaladigini gayretini görsün
cok sağol cvp verdiğin için olana kadar olsun diyordum simdide acaba baska sıkıntı mı var diye düşünmüştüm çok sağoliçime su serptin:)Ben henüz başaramadım ama canım biz aparatla bile ilk soktuğumuzda git gel yapamıyoruz zamanla alışıyoruz. BurdaKi bir çok kişide ilerleyen ilişkilerinde git gel yaptıklarını yazmışlardı. Ben sürekli okuyorum. Sıkıntı yapma alışacaksın bence
Canim sen zor kısmı basarmissim zaten sıkıntılı olan yer ilk iki boğuma kadar olan yer orasi en dar olan bölge nefes alip vererek orayi bi gecsen ikinci boğum dan sonra boşluğa düsüyor parmagin ve rahatliyorsun icinde oldugunu hissetmiyorsun bile inan bana cesaretini toplayip ittir ileri zorlandigin yerde bekle derin nefes al muma üfler gibi geri ver ve nefesini verirken ittir yavasca kendini kontrol et kalcalerini serbest birak sıkmadigindan emin ol ve nefesini verirken yavas yavas ilerlet bak göreceksin cok kolay girecekÇok teşekkür ederim cnm beni bi nebze de olsun Başarmak için teşvik ettiğin için bende önce hiç dokunamuyordum hatta tam olarak yeri neresi bilmiyordum bu gittiğim tedaviler en azından bu kadarını aşmamı sağladı parmak egzersizini 1 parmak 2 boğum yapabiliyorum ama gerisi yok gitmiyor ne yapsamda. Eşli denemeye de eşime güvenemiyorum o hemen olsun bitsin istiyor verilen ödevler de parmak egzersizi yapamayınca bende penisle denemek istedim eşime arkam dönük vaziyette almaya çalışırken o ani bir atak yaptı o an girdi ama ben korktum geri kaçtım hatta o gün be diğer gün ara ara kanamam oldu yani sonuç olarak oda hüsran oldu..
İşte o cesaret yok canm bacağımı tam açıp yapamıyorum aynayla bakabiliyorum ama bakarken parmağımı ittiremiyorum bacaklarım kapalı yapmaya çalışıyorum oda olmuyor ..Canim sen zor kısmı basarmissim zaten sıkıntılı olan yer ilk iki boğuma kadar olan yer orasi en dar olan bölge nefes alip vererek orayi bi gecsen ikinci boğum dan sonra boşluğa düsüyor parmagin ve rahatliyorsun icinde oldugunu hissetmiyorsun bile inan bana cesaretini toplayip ittir ileri zorlandigin yerde bekle derin nefes al muma üfler gibi geri ver ve nefesini verirken ittir yavasca kendini kontrol et kalcalerini serbest birak sıkmadigindan emin ol ve nefesini verirken yavas yavas ilerlet bak göreceksin cok kolay girecek
Canım ben oraya bakmaya bile korkuyordum. Ama bir hafta boyunca her gün düzenli bir şekilde orayı yarım saat inceleyip hafifçe dokunursan artık korkmayacaksın. Dediğimi uygula ama oraya bir şey sokmayı düşünmeden yüzeysel olarak dokun ve incele.Evet cnm kusurabakma telden takip zor oluyo nickleri tam bilmiyorum.Evet dedigin gun yaptim ikinarak nefes alip verdim ilk defa inceledim..egzersize gecemedim ama cesaret edemedim niyeyse kalemi aldim elime sanki icinde kalcak korkusu yasadim ince oldugundan.Biliyorum bu düşunceler cok saçma ama elimde degilbugunde ay halim basladi malesef beklicem artik
Bende ayni senin gibiydim acamiyordum ama kapatirsan bacaklarini canin yanar 20 aydir bende boyle bekledim acamiyorum bacaklarimi dedim ama sonra gercekten kararli bi sekilde deneyince oldugunu gördüm tabi hemen bacaklarimi açıp aninda sokamiyorum zaman aliyo biraz yavas yavas alıstiriyorum kendimi sonra aparati o girise dokundurdugumda tekrar huylaniyorum ve istemsiz hemen bacaklarim kapaniyo boyle olunca yapamiyorum deyip birakirdim eskiden hemen ama artik birakmiyorum o an bekliyorum o hisse alismaya çalışıyorum o an sonra bacaklarimi yvas yavas tekrar aciyorum aparati kaldirmadan sende bi dene boyle lutfen hemen pes etmeİşte o cesaret yok canm bacağımı tam açıp yapamıyorum aynayla bakabiliyorum ama bakarken parmağımı ittiremiyorum bacaklarım kapalı yapmaya çalışıyorum oda olmuyor ..
Bak sen benden daha cesursun aslinda ben suan hala aynayla bakamiyorum oraya inceleyemiyorum baksam bile gozlerimi kısarak bakiyorum sonra atiyorum aynayı hemen kendi parmagimi alamiyorum ben bi kac kez esimin parmagini aldim simdi hazirladigim aparatlarla çalışıyorum bakmadan aslinda biraz üstüne düşsen benden daha iyi yaparsin sen lütfen şeytana uymayalim canim seytan bize yapamazsin yapamazsin diyo sürekli cesaretimizi kırıyor esimizle aramiz iyi olsun istemiyo bozmaya calisiyo sevindirmeyelim onu aksine üstüne gitmeye çalış herkes yapıyo ben neden yapamayacakmisim de sonucta Rabbim bu işi yapmaya uygun yaratmis orayi herkes bundan zevk aliyo de kendini rahatlatacak cümleler kur o esnada ve gün icinde surekli olumlu telkinlerde bulun kendineİşte o cesaret yok canm bacağımı tam açıp yapamıyorum aynayla bakabiliyorum ama bakarken parmağımı ittiremiyorum bacaklarım kapalı yapmaya çalışıyorum oda olmuyor ..
Huzur huzur senden bunları duymak ne vguzel. Bak demistim sana di mi yaptıkça olduğunu göreceksin ve yapabildiler cesaretin artan diye gördün mu şimdi bak nasıl ilerlemissin maşallah maslalahBak sen benden daha cesursun aslinda ben suan hala aynayla bakamiyorum oraya inceleyemiyorum baksam bile gozlerimi kısarak bakiyorum sonra atiyorum aynayı hemen kendi parmagimi alamiyorum ben bi kac kez esimin parmagini aldim simdi hazirladigim aparatlarla çalışıyorum bakmadan aslinda biraz üstüne düşsen benden daha iyi yaparsin sen lütfen şeytana uymayalim canim seytan bize yapamazsin yapamazsin diyo sürekli cesaretimizi kırıyor esimizle aramiz iyi olsun istemiyo bozmaya calisiyo sevindirmeyelim onu aksine üstüne gitmeye çalış herkes yapıyo ben neden yapamayacakmisim de sonucta Rabbim bu işi yapmaya uygun yaratmis orayi herkes bundan zevk aliyo de kendini rahatlatacak cümleler kur o esnada ve gün icinde surekli olumlu telkinlerde bulun kendine
Teşekkürler canim ya evet yapabildigini görünce insan motive oluyo gercekten o yuzden arkadasa cesaret vermeye çalışıyorum çünkü ertelemenin, tembelligin dibine vurmuş ben bile yapabiliyorsam herkes yapar gercekten :) ilkinde, 5 cm lik aparatda ve 7 cm lik aparatda fazla sorun yasamadan aldim cok şükür once ki gün ki egzersiz de cok rahattim dün artirmayi düşünüyordum ama nedense dün biraz zorlandim oncekinin aksine yanma filan hissettim ve kalinlastirmadim moralim de bozuldu biraz tabi şuana kadar rahattim ama bundan sonra ki bölümler biraz tedirgin ediyo beni acikcasi hedefim haftasonuna kadar yeterli kalinliga ulasmakti ama olur mu bilmiyorumHuzur huzur senden bunları duymak ne vguzel. Bak demistim sana di mi yaptıkça olduğunu göreceksin ve yapabildiler cesaretin artan diye gördün mu şimdi bak nasıl ilerlemissin maşallah maslalah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?