- 24 Haziran 2015
- 1.015
- 1.039
- 83
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #209.061
Tebrik ederim basarmaniza sevindim... Bende bazen zyagi kullaniyorum kayganligi güzel ama yanma oluyo dediginiz gibi acaba yagdan dolayi mıydı bende kendimi kasiyorum ondan oluyordur diyodum ben genelde bebanthol kremle yapiyrm egzersizlerimi su bazli oldugu icin hem kayganligi guzel hemde yanma yapmiyordu dün ki egzersizim de kremim bittigi icin zyagiyla yaptim ama yanmam oldu zorlandim belki de yagdan dolayidir bebeyagi bana kuru geliyo ya yeterince kaygan gelmiyoSelam kızlar
Bende yillar once farkli bi isimle bu konuda cok yazdim yillarca uğraştım ama Şükürler olsun vajinismusu yendim .. Başlarda cok tiksindirici bi yontem geliyordu bu parmak egzersizleri ve hic yapmayi bile denemedim sadece yazilanlari okuyordum sonra denemeye calistim sadece tek parmagimi alabiliyordum 2 parmaga gecince biraktim yapamadim sonra siteyede girmedim birdaha aglayip zirlamaktn baska biside yapmiyordum doktorada gidemedim para yoktu. Velhasil boyle o kadar uzun bi zaman kaybettimki ve bu hastaligi yine burdaki yontemle yenince kafami duvarlara vurdum aptal dedim yillarca neden kaçtın yapmadin. Ama benim siteye geri dönüp egzersizleri yeniden okumami sagalayn bisey olmuştu coooook igrenc bisey bunu burda acikca yazicam o yuzden simdi hepinizden ozurdiliyorum bunu soylemem lazim çünkü gercekten bunun yuzunden ben bu hastaligi yenebildim.
Birgun youtubede oylesine komik videolar seyrediyordum video basliklarina gore basiyodum işte oyle ne ras gelirse videodan videoya atlarken bi video gördüm ohaa onu oraya nasil soktu diyodu ( cok ozurdiliyorum gerçekten ) merak işte acip baktim ama sadece 10 saniye bakabildim çünkü kusucaktim yoksa ve zaten terbiyem asla izin vermezdi devamini seyretmeye ki bunu bile actigima pisman olmuştum ama gercekten aklimi basima getirmişti. Cok ozurdileyerek anlatiyorum. Videoda iki lezbiyen vardi ve kizin biri RESMEN KOLUNU sokmustu digerine ve bende gercekten şok oldum oha dedim o oraya girebiliyosa demekki bu hastaligi yenebiliriz. Sonra hemen siteye geri döndüm egzersizleri okudum ve hemen aparatlari hazirladim ve yaptim. En sonki aparati p.. kalinligindan biraz daha kalin yapmistim onu bile alabildim.sonra aksam esim gelince hemen denemek istedim eşim uff canim baslama yine bak yine uzuleceksin yine bunalimlara gireceksin dedi bosver dedi.yok dedim aparati gosterdim bak bunu aldim dedim ciddimisin dedi inanamadi denemedem once tekrar o aparati aldim sonra siringa ile icime hakiki zeytin yagi sıktım hemen denedik ama ben ustteydim bu cok onemli kizlar cunku o zaman kontrol bendeydi oldu veee hic ama hic acimadi.. ikimizde inanamadik ve gulmeye basladik sonra ben aglamaya basladim :) ilk bi kacgun surekli denedik ki alissin diye tabi ilk 1 hafta falan ilk giriste acidi ama cok az acidi sonrada alıştı. .. Allah hepinizi kurtarsin bu hastaliktan ben 6 yil cektim bu acıyı insanin hayati altust oluyor sizi cok iyi anliyorum ve dua ediyorum. Sorunuz olursa cevaplarim :) hic ama hic korkmayin gercekten diyorsunuz bunu "bumuydu yillardir korkup yapamadigim sey " emin olun bu hastaligi yenipte bu cumleyi kullanmayan yoktur...
Dipnot: aparata bebek yagi kullanin. Zeytinyagi kullaniyordum ama cok aşırı yanma oluyor.bebek yagi kullanirsaniz olmaz:)
Belki markadan kaynaklaniyordur canim benim kullandigim cok iyi kayganligi halada kullaniyorum. Evet zeytinyagi surtunmeden dolayi yanma yapiyor ben dogal saglikli diye onu kullaniyordum ama biraktim. Kremleri hic kullanmadim kimyasal olduklari icin guvenemedim. Gerçi bebeyagida nekadar guvenilir ! :)Tebrik ederim basarmaniza sevindim... Bende bazen zyagi kullaniyorum kayganligi güzel ama yanma oluyo dediginiz gibi acaba yagdan dolayi mıydı bende kendimi kasiyorum ondan oluyordur diyodum ben genelde bebanthol kremle yapiyrm egzersizlerimi su bazli oldugu icin hem kayganligi guzel hemde yanma yapmiyordu dün ki egzersizim de kremim bittigi icin zyagiyla yaptim ama yanmam oldu zorlandim belki de yagdan dolayidir bebeyagi bana kuru geliyo ya yeterince kaygan gelmiyo
Evet hepsinde vardir mutlaka ama bebanthol kremi doktorlar da tavsiye ediyor onun icin ondan kullaniyordum tahrişi önluyo diye biraz once 8 cm lik aparati da aldim cok mutlu oldum zorlandim biraz tabi heyecan yaptim gelgit filan yapamadim ama devami gelir inşallahBelki markadan kaynaklaniyordur canim benim kullandigim cok iyi kayganligi halada kullaniyorum. Evet zeytinyagi surtunmeden dolayi yanma yapiyor ben dogal saglikli diye onu kullaniyordum ama biraktim. Kremleri hic kullanmadim kimyasal olduklari icin guvenemedim. Gerçi bebeyagida nekadar guvenilir ! :)
Bence zorlanmazsin insallah en son calistigin aparatin bi kücügüyle basla sonra büyüğünü al hemen büyüğünü denemeKızlar araya regl girince egzersizlere tekrar başlayınca zorlanan oldu mu ? 4 gün yapmadım bugün 5.günüm yapacağım ama acaba zorlanır mıyım diye tedirgin oldum.
Canim bende bepantolle yapabiliyorum sadece özellikle kalin aparatlarda.zeytinyagi ile daha cok zorlanıyorum peki hangi bepantolu kullaniyorsun bendekinin üzerinde onarici bakim kremi yazıyor.ama bitince bulamadim yaTebrik ederim basarmaniza sevindim... Bende bazen zyagi kullaniyorum kayganligi güzel ama yanma oluyo dediginiz gibi acaba yagdan dolayi mıydı bende kendimi kasiyorum ondan oluyordur diyodum ben genelde bebanthol kremle yapiyrm egzersizlerimi su bazli oldugu icin hem kayganligi guzel hemde yanma yapmiyordu dün ki egzersizim de kremim bittigi icin zyagiyla yaptim ama yanmam oldu zorlandim belki de yagdan dolayidir bebeyagi bana kuru geliyo ya yeterince kaygan gelmiyo
Bebanthol cilt kremi yaziyo uzerinde canim bebanthol onarici bakim merhemi var bi de merhem olanini alma o kaygan degil digerini krem olanini al su bazli onlar ve cok kaygan üzerinde merhem yazanı almaCanim bende bepantolle yapabiliyorum sadece özellikle kalin aparatlarda.zeytinyagi ile daha cok zorlanıyorum peki hangi bepantolu kullaniyorsun bendekinin üzerinde onarici bakim kremi yazıyor.ama bitince bulamadim ya
Bence zorlanmazsin insallah en son calistigin aparatin bi kücügüyle basla sonra büyüğünü al hemen büyüğünü deneme
Bende suan 8 cm lik aparatla çalışıyorum muma pecete sararak olusturmustum ama bende boy boy aparat yok ince olarak kursun kaleme pecete sarip yaptigim bi aparat var onunla basliyorum sonra kalinlastirdigim aparati aliyorum bende... Sen git gelleri hızlı mi yapıyorsun yoksa yavaş mi ben cok yavas yapiyrm hatta suan ku aparat da yapamadim henüzCanım ben zaten her başladığmda en incesinden başlıyorum hep. Birden en sonuncusunu sokmuyorum,doktor her seferinde öyle yap dedi 1 kere de olsa yapıp diğerine geçiyorum hemen. Kas hafızası diye bişey varmış ondan dolayı falan dedi. Bencede zorlanmamda yine de tedirgin oldum 4 gün girdi araya bugün 5.gün yapıcam bakalım.
Aslinda aparti almak icin uğraştığın ve inat ettiğin kadar penisede ugrassan emin ol olurdu canim.çünkü bende once almadim zorlamdim,bıraktım ama sonra en azindan başını alacağım diye inat ettim ve birde bakmisimki olmus bitmiş.aparatlara bu kadar anlam yüklememek lazim dedi doktorum onlar sadece oraya bisey girebildigini görmek icin bir araç.bana demistiki 15 cm bile alsan penisi yapamayabilirsin o yuzden bir an once penisle calismalara başla,yapamassan ikisini bir arada yurut
Merhabalar herkese. Kk'nın yaklaşık 7-8 yıllık aktif bir üyesiyim. Vajiyi 1 yıl yaşayıp yenmiş biri olarak bir öneride bulunmak için bu hesabı aldım. Annem ve kardeşimin kk hesabımdan haberleri olduğu için açıkça yazıp onları üzmek istemedim.
Parmakla ya da aparatla çalışabilen ama eşiyle deneme sırasında sıkıntı yaşayan arkadaşlar için önerim eşlerinin penislerini incelesinler ve yönünü belirlesinler. Düz mü, yukarı doğru kalkık mı, sağa ya da sola doğru hafifçe dönük mü ya da aşağı mı inik? Yön belirlendikten sonra eğer penis yukarı kalkıksa ya siz yukarıda olun ve sırtınızı eşinize dönerek deneyin ya da sert bir zeminde oturup sırtınızı duvara yaslayın ve eşiniz yataktaymışsınız gibi denesin.
Penis düz ya da aşağı doğru inikse misyoner sizin için daha kolay olacaktır muhtemelen
Cnm yukarı doğru ama misyonerde eşim yapamıyo itemiyo bana bırakıyo, elimle kendim itmeye çalışıyorum p n s olmuyoo
yoruluyorum işkence gibi üstte de olmuyo 9.5 ve 10cm alabiliyorum acı yok olmayacagını da biiyorum ama bütün yük bende eşim bana bırakıyo kendini itemiyoo ne yapacağım bilmiyorum..
Tbrik ederim, darısı ben ve yapamayanların başına..... anlatırmısın aşamalarını ve yorumlarını...Kızlaaaaaaar ben de Mart gelini oldumeşimle denedik ve pnsi içime almayı başardım. . Şükürler olsunnn coooooook mutluyum. Darısı başınıza. . Cinsellik olarak bir şey hissetmedim. Ama inşallah zamanla o da olacak. Bundan sonra her gun deneyeceğim normal bir ilişki olana kadar.. mucize gerçek oldu. Dilektuttum dedim ve dileğim gerçek oldu.. o an eşim de ben de mutluluktan ağladık. Rabbim bu duyguyu herkese yasatsin
Ben altta denedim ilk olmadı. Üstte daha rahattim. Nefesimi verip yavaşça oturdum. Tekrar tekrar denedik her seferinde soktum. Sonra alta geçtim orası biraz kastı beni yine bacaklarım titredi. Bol egzersiz yapmak şart her zaman. Bugün benim 20. Günümdü egzersiz de. Sabah akşam yaptım genelde hep. Artık benim egzersizim sanırım eşizle devam edecek. Normal bir ilişki olana kadar devam edeceğim.Tbrik ederim, darısı ben ve yapamayanların başına..... anlatırmısın aşamalarını ve yorumlarını...
Gözün aydın cnm tebrikler darısı başımıza çok dua et bize deKızlaaaaaaar ben de Mart gelini oldumeşimle denedik ve pnsi içime almayı başardım. . Şükürler olsunnn coooooook mutluyum. Darısı başınıza. . Cinsellik olarak bir şey hissetmedim. Ama inşallah zamanla o da olacak. Bundan sonra her gun deneyeceğim normal bir ilişki olana kadar.. mucize gerçek oldu. Dilektuttum dedim ve dileğim gerçek oldu.. o an eşim de ben de mutluluktan ağladık. Rabbim bu duyguyu herkese yasatsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?