- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #209.081
Tebrikler canim ya inan cok sevindim,azmin elinden ne kurtulurkiKızlaaaaaaar ben de Mart gelini oldumeşimle denedik ve pnsi içime almayı başardım. . Şükürler olsunnn coooooook mutluyum. Darısı başınıza. . Cinsellik olarak bir şey hissetmedim. Ama inşallah zamanla o da olacak. Bundan sonra her gun deneyeceğim normal bir ilişki olana kadar.. mucize gerçek oldu. Dilektuttum dedim ve dileğim gerçek oldu.. o an eşim de ben de mutluluktan ağladık. Rabbim bu duyguyu herkese yasatsin
Tebrik ederim canim aferin sana darısı bizlere inşallah en son kac cm aliyodun senKızlaaaaaaar ben de Mart gelini oldumeşimle denedik ve pnsi içime almayı başardım. . Şükürler olsunnn coooooook mutluyum. Darısı başınıza. . Cinsellik olarak bir şey hissetmedim. Ama inşallah zamanla o da olacak. Bundan sonra her gun deneyeceğim normal bir ilişki olana kadar.. mucize gerçek oldu. Dilektuttum dedim ve dileğim gerçek oldu.. o an eşim de ben de mutluluktan ağladık. Rabbim bu duyguyu herkese yasatsin
13le egzersiz yapıp sonra eşle denedimTebrik ederim canim aferin sana darısı bizlere inşallah en son kac cm aliyodun sen
Sakin ol isyan etme sakın. Ben de yaşadım bunları Allahım al canımı diye dua ettim nasıl sasirdi yaşam nasıl psikolojiye girmişsem. Ama isyan etme sakın bolca dua et. Egzersiz yapıyor musun? Kaç cm desin?Ya Allah rızası için bana yardım edin yine denedik yine olmadı bitti. Artik ya kendimi öldürücem ya vallahi perisan oldu m ya yeter artık
Ya ben daha önceden haydar dümene gittim.ve orada uyusturucula falan . Orada girdi 15 çmlik aparat ama eşli olmadı bu sefer eşi m ereksiyon vermedi bıktım ya valla artikSakin ol isyan etme sakın. Ben de yaşadım bunları Allahım al canımı diye dua ettim nasıl sasirdi yaşam nasıl psikolojiye girmişsem. Ama isyan etme sakın bolca dua et. Egzersiz yapıyor musun? Kaç cm desin?
Tebrikler canimmmm gozun aydin cok sevindim. sen doktoru bekleyeceğini söylüyorsun?? Karar mi değiştirdin?Bende bu isin ustesinden geldimmmm olduuuuuu kurtuldummmmm cok sukuuuuuurgercekten gozunuzde buyutmeyinnnnn cok cok basit git gelde yapabildik normal iliski gibi zorlanmadim hic.
Tebrikler canimmmm gozun aydin cok sevindim. sen doktoru bekleyeceğini söylüyorsun?? Karar mi değiştirdin?
@i006 @limonatadiyorkiikihayat daha adını şu an söyleyemediğim burda yakıştığım bana yardımcı olan herkese teşekkür ederim. Rabbim gönlünüzden yasatsin size insallah
Canim bende regliden sonra yaptım egzersiz zorlanmadim ama önce ince bi aparatla denedim sonra kalinla yaptimKızlar araya regl girince egzersizlere tekrar başlayınca zorlanan oldu mu ? 4 gün yapmadım bugün 5.günüm yapacağım ama acaba zorlanır mıyım diye tedirgin oldum.
Sevincinizi öyle samimi, içten ifade etmişsinizki, bende duygulandım çok. Allah size başka dert vermesin. Çok mutlu olun. Darısı yenmeye çalışanların başına.Kızlaaaaaaar ben de Mart gelini oldumeşimle denedik ve pnsi içime almayı başardım. . Şükürler olsunnn coooooook mutluyum. Darısı başınıza. . Cinsellik olarak bir şey hissetmedim. Ama inşallah zamanla o da olacak. Bundan sonra her gun deneyeceğim normal bir ilişki olana kadar.. mucize gerçek oldu. Dilektuttum dedim ve dileğim gerçek oldu.. o an eşim de ben de mutluluktan ağladık. Rabbim bu duyguyu herkese yasatsin
Teşekkür ederim lutfen herkes egzersiz yapsın tek çözüm bu. Ben tam.olarak başaramadım henüz ama bugün büyük bir adım attım. Darısı sizlerin basinaSevincinizi öyle samimi, içten ifade etmişsinizki, bende duygulandım çok. Allah size başka dert vermesin. Çok mutlu olun. Darısı yenmeye çalışanların başına.
Tebrikler canim cok sevindim mutluluklar dilerim darısı bizlere insallah nasil yendin anlatir mısın en son kac cm aparat aldin ve hangi pozisyonda basardin ?Bende bu isin ustesinden geldimmmm olduuuuuu kurtuldummmmm cok sukuuuuuurgercekten gozunuzde buyutmeyinnnnn cok cok basit git gelde yapabildik normal iliski gibi zorlanmadim hic.
Tebrikler canim cok sevindim mutluluklar dilerim darısı bizlere insallah nasil yendin anlatir mısın en son kac cm aparat aldin ve hangi pozisyonda basardin ?
Ah birde bugün dursun yarın yapayım ertelemesi olmasa canm bazen bir umut azim geliyor daha doğrusu eşimden fırça yedikten sonra bir çaba oluyor sonra bakıyorum yapamıyorum sonra yine başa sar ertele birazda kendi elimizde Dediğin gibi ama yinede çook cok teşekkür ederim tanımasam da bana yenebilecegime inanarak bana cesaret verdiğin için yarın insallah başlayacağım bendeBak sen benden daha cesursun aslinda ben suan hala aynayla bakamiyorum oraya inceleyemiyorum baksam bile gozlerimi kısarak bakiyorum sonra atiyorum aynayı hemen kendi parmagimi alamiyorum ben bi kac kez esimin parmagini aldim simdi hazirladigim aparatlarla çalışıyorum bakmadan aslinda biraz üstüne düşsen benden daha iyi yaparsin sen lütfen şeytana uymayalim canim seytan bize yapamazsin yapamazsin diyo sürekli cesaretimizi kırıyor esimizle aramiz iyi olsun istemiyo bozmaya calisiyo sevindirmeyelim onu aksine üstüne gitmeye çalış herkes yapıyo ben neden yapamayacakmisim de sonucta Rabbim bu işi yapmaya uygun yaratmis orayi herkes bundan zevk aliyo de kendini rahatlatacak cümleler kur o esnada ve gün icinde surekli olumlu telkinlerde bulun kendine
Kızlar ben parmakla ittiremiyorum korkuyorum oranın yapısı elime değince basım Dönüyor galiba tansiyonum Düşüyor aparatla denemek istedim gittiğim 2.ci gittiğim psikolok izin vermedi kesinlikle olmaz dedi ama çapaya gittiğim psikolok olur Demişti bende o zaman küçük pasta mumuyla yapmıştım tamamını aldım ama canm yandı üzerine peçete sarmama rağmen şimdi başlayacağım baştan insallah nasıl yapsam nerden başlasam neyle yapsam bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?