Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Tebrikler canim ya inan cok sevindim,azmin elinden ne kurtulurki
Darısı hepimize bende nisan gelini olcam insallah

Tebrik ederim canim aferin sana darısı bizlere inşallah en son kac cm aliyodun sen

Ya Allah rızası için bana yardım edin yine denedik yine olmadı bitti. Artik ya kendimi öldürücem ya vallahi perisan oldu m ya yeter artık
Sakin ol isyan etme sakın. Ben de yaşadım bunları Allahım al canımı diye dua ettim nasıl sasirdi yaşam nasıl psikolojiye girmişsem. Ama isyan etme sakın bolca dua et. Egzersiz yapıyor musun? Kaç cm desin?

Sakin ol isyan etme sakın. Ben de yaşadım bunları Allahım al canımı diye dua ettim nasıl sasirdi yaşam nasıl psikolojiye girmişsem. Ama isyan etme sakın bolca dua et. Egzersiz yapıyor musun? Kaç cm desin?
Ya ben daha önceden haydar dümene gittim.ve orada uyusturucula falan . Orada girdi 15 çmlik aparat ama eşli olmadı bu sefer eşi m ereksiyon vermedi bıktım ya valla artik

Tebrikler canimmmm gozun aydin cok sevindim. sen doktoru bekleyeceğini söylüyorsun?? Karar mi değiştirdin?

Doktorum aslında yapabileceğimi ama ben garanti istediğim için son seansada gel biraz daha konuşalım öyle dene demişti. Bugün denemek yoktu aklımda hiç hemde birden oldu :) iyikide olmuş kurtuldumm zaten 1 2 hafta önce de deneseydim olurdu diye düşünüyodum da riske atmak istemedim sadece. Seninde gözün aydın canımmm darısı diğer arkadaşların başına inşalllllaaaaahhhh

@i006 @limonatadiyorki ikihayat daha adını şu an söyleyemediğim burda yakıştığım bana yardımcı olan herkese teşekkür ederim. Rabbim gönlünüzden yasatsin size insallah

Canımmm ne demekkkk yardımımız dokunduysa ne mutlu bize. Burda birbirimize destek olarak atlatıyoruz inşallah herkes en kısa zamanda bu dertten kurtulur

Sevincinizi öyle samimi, içten ifade etmişsinizki, bende duygulandım çok. Allah size başka dert vermesin. Çok mutlu olun. Darısı yenmeye çalışanların başına.

Sevincinizi öyle samimi, içten ifade etmişsinizki, bende duygulandım çok. Allah size başka dert vermesin. Çok mutlu olun. Darısı yenmeye çalışanların başına.
Teşekkür ederim lutfen herkes egzersiz yapsın tek çözüm bu. Ben tam.olarak başaramadım henüz ama bugün büyük bir adım attım. Darısı sizlerin basina

Bende bu isin ustesinden geldimmmm olduuuuuu kurtuldummmmm cok sukuuuuuur gercekten gozunuzde buyutmeyinnnnn cok cok basit git gelde yapabildik normal iliski gibi zorlanmadim hic.
Tebrikler canim cok sevindim mutluluklar dilerim darısı bizlere insallah nasil yendin anlatir mısın en son kac cm aparat aldin ve hangi pozisyonda basardin ?

Tebrikler canim cok sevindim mutluluklar dilerim darısı bizlere insallah nasil yendin anlatir mısın en son kac cm aparat aldin ve hangi pozisyonda basardin ?

Çok teşekkür ederim canım. Darısı başınıza inşallaaahh. En son 13 cm deydim bugün de aklımızda denemek yoktu aslında. Üstte yendim ben canım altta denemedim hiç ama yarın yada diğer gün deneyebilirim zorlanmadım çünkü üstte git gelde yapabildim.

Ah birde bugün dursun yarın yapayım ertelemesi olmasa canm bazen bir umut azim geliyor daha doğrusu eşimden fırça yedikten sonra bir çaba oluyor sonra bakıyorum yapamıyorum sonra yine başa sar ertele birazda kendi elimizde Dediğin gibi ama yinede çook cok teşekkür ederim tanımasam da bana yenebilecegime inanarak bana cesaret verdiğin için yarın insallah başlayacağım bende

Kızlar ben parmakla ittiremiyorum korkuyorum oranın yapısı elime değince basım Dönüyor galiba tansiyonum Düşüyor aparatla denemek istedim gittiğim 2.ci gittiğim psikolok izin vermedi kesinlikle olmaz dedi ama çapaya gittiğim psikolok olur Demişti bende o zaman küçük pasta mumuyla yapmıştım tamamını aldım ama canm yandı üzerine peçete sarmama rağmen şimdi başlayacağım baştan insallah nasıl yapsam nerden başlasam neyle yapsam bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim

Aparatla neden olmazmış? Bende parmakla egzersiz yaptım yaklaşık 1 hafta ama benimde midem bulandı pütür pütür bişeyler geliyordu elime yapısı öyleymiş. Sonra elime prezervatif geçirdim yada eldiven o zaman daha kolay oldu ama 2 gün kendim yapabildim sonra eşim yaptı. Zaten eşimin yaptığı gün 2. Parmağa geçmiştik bir kaç gün yaptık . Parmakta hızlı ilerledim yetersiz kaldı gibi oldu aparata geçtik çok daha hızlı ilerledim. Kimi hasta aparata kimi parmağa uygundur dedi doktorum. Ama aparat biraz daha ileri seviye oluyor tabi. Parmağı yapmanı istemesinin sebebide kendini tanıman, vajinanın yapısını,yönünü bilmen için. Bana 2 3 gün yetmişti fazlasına dayanamadım :) eldivenle daha kolay oluyor ama öyle dene. İki parmakla rahat olduktan sonra aparata geç derim ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…